311803
  • IMYke2.0.0.0
    Az én Samsung-om gond nélkül küldi a Quake 3-at. Igaz, nincs natív 1920*1080 benne, ezért a legkisebb 16:9-es arányon nyomom - semmiféle konfig átírással.
    Ugyanez a helyzet a Splinter Cell (1)-el is.
  • xido
    engem nem zavarna,ha tudnám,a monitoron hogy ugrasszam 4:3-ba..múltkorában néztem a meg nem mondom melyiket,miután sikerült hozzájutnom eredetiben...aztán gusztustalan volt széthúzva:)
  • fery02
    Wide monitorosok!
    Nem szoktatok bosszankodni, mikor játszanátok nagy régi kedvenceitekkel és ráeszméltek, hogy a kiválasztott nosztalgikus alany csak 4:3-at ismer? :/
    Mert játszanék én most nagyon sok régiséggel, de sajnos nagyon körülményes némelyiket 16:9-be varázsolni. Konfig fájl átírogatások, külön programok, stb okosságok.

Sajnálom pl a Prince of Persia WW-t, hogy külön program csak úgy tudja megoldani, hogy levág a képekből, így "belevágva" pl a HUD-ba is, nem igazán esztétikus és célravezető.
    Na meg pl a Chrome, ahol buhera fullHD-vel olvashatatlanok lesznek a betűk.
    Legfájóbb a Quake 3, ahol igazából összejön a dolog konfig fájlal, csak nagyon lebutítódik a grafika utána, néhol textúra hiba is előfordul.

A legjobb az volna, ha a monitorom magától levágna inkább a kép két oldaláról és legalább tudnám fainul játszani őket 4:3-ban, de megnyújtja őket. :/
    Egyedül eddig az NFS 4-et nem nyújtotta meg 4:3-ban, igaz, arra is volt ám telepítve egy fain kis csomag, ami leginkább WIn 7 optimalizációkat tartalmaz, lehet az szólt bele, hogy nem nyújtotta a képet.

Van itt éppen mögöttem egy fél kis Polski nagyságú CRT, de annyira elvetemült azért nem vagyok. :)
  • Shep
    Hát akkor lehet beruházok egyre mert még postával is korrekt az ára.
  • w77d
    biztosíthatlak hogy normál kiadás, ma voltam bent :)
  • Shep
    Na hát ez az nekem is ezért gyanús, még kint is 3 körül van.
  • w77d
    az normál kiadás, az életben NINCS rajta cdg felirat.. az csak azért van, hogy ne rakd fel máshova azt a képet mint saját..
  • bakvarnyu
    Azta! Pár hete még 5 körül volt.Szerintem tök üres belül a tok, legfeljebb egy cd kulcs.
  • Hellsing47
    most a vízjelről beszélsz? :D
    mert sima, normál kiadás az op. flashpoint 2
  • Shep
    Nem tudom, a galaxis oldalán láttam pl. az OFP 2-nél, hogy ott van a cdg-s felirat a dobozon és mivel meglepően olcsó ezért érdekelne ,hogy milyen az a kiadás.
  • IMYke2.0.0.0
  • NHLFAN
    de utálom,hogy nem oda megy a komment ahova szánom:((((
    belépek és mindig átugrik erre a topicra:)
  • NHLFAN
    BECUP-ról ígértek videókat komentárral.nem készültek még el?
  • NHLFAN
    hol láttál te ilyesmit?
  • Atkamon
    Túl drága... Zavviról 5000 forint körül van úgy, hogy nincs leárazva... Bár ha neked ér 3000 forintot a magyarítás, akkor hajrá...
  • Anonymusx
    Mert? Nem annyira jó, vagy szar a magyarítás? Szerintetek fog lejjebb menni az ára?
  • Fabio Capello
    Kis klasszikbeszerzés volt ma:

• Rage47
    nem
  • Hellsing47
    mi az a cd galaxisos kiadás?
  • Anonymusx
    ???

Megéri a magyar nyelvű Fallout 3 Games of the years 8000 ft-ét??
  • Shep
    Senki nem vett még akkor CD Galaxisos kiadású játékot?
  • Fabio Capello
    nincsen.
  • Atkamon
    Szerintem nincs határideje.
  • Anonymusx
    A Bioware pontoknak van valami határidejük hogy meddig lehet felhasználni? Most vettem 3-at, és az eszmélést.
  • davidka003
    Kecskeméti Tesco de nem tudom, hogy volt-e még, mert ezt az egyet is tök véletlen találtam meg a Cryis Warhead sorában. :D
  • Shep
    Nálunk, láttam a hírekben.

CDG-s kiadás mit takar? Tok+lemez meg epilepszia veszélyes papír?
  • tototto
    mert ők nagytételben megveszik kb 300ftért darabját és te 1600at fizetsz érte kurva akciósan ők meg keresnek rajtad 700ft-ot :)
  • Carlos
    Melyikben?
  • lolSL
    vagy nagyon olcsón veszik vagy vmi para történt vele a raktárban és már bőrrákot okoz és szabadulnak a készlettől
  • davidka003
    500 Ft-ért akadtam rá a Tescoban:

Meg van most akció sok tusfürdőre, spray-re, hogy 2-t fizet 3-at kap. De hogy ez miért éri meg nekik, hogy veszel 1600-ért két tusfürdőt és ajándékba adnak egy 800 Ft-ost.
  • robotnyk
    nem szűnik, csak egy szar mediahack, eddig beta volt az oldal, mostantól lesz nem beta. és valaki bassza szájba a marketingeseket egy baltával.
  • grebber
    Megszünik a GoG.com!
  • aricsi
    Hali! Rendelt valaki mostanában zavvitól,már 1 hete várom a starcraft 2-met. Másnak is lassú a posta?
  • Carlos
    TÉK! :)

p.s.: No, megrendeltem a F:NV CE-t egy brit kolléga céges címére... Remélem így már minden ok lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Éljen! Keltsük csak a "jó" hírünket... még hogy Budapest Európa gyémántja... persze...
  • a.carkey
    OFFhoz:

Egy japán pasi próbálta meg ugyanezt motorral, csak visszafelé. Tippeljetek, melyik fővárosban lopták el a kis drágaságát?

Íme!

De azért voltak, akik segítettek rajta.
  • IMYke2.0.0.0
    Térdig elkopna a lábam :))) De legalábbis öklömnyi keményedések díszítenék a talpamat :)

• Shep
    Menjél biciklivel, kicsit tovább tart ugyan de garantált az izgalom és az adrenalin :)
  • IMYke2.0.0.0
    Átszállással olcsóbb :))) Akkor csak 240.000 Ft. (Ez a legolcsóbb)
  • Fabio Capello
    MENNYI???!?!?!?!?!?!