311803
  • balee4
    Metal Gear Solid 4

• IMYke2.0.0.0
    Másrészt, a fehérnemű boltok le is húzhatnák a rolót, ha nem a vevők igényeit elégítenék ki...
    Ergo, ha valaki gatyát akar, akkor azt kell kapjon. Ha nem más, megrendelésre...
    Amire te gondolsz az női divatruházat - ott nyilván nem fogunk férfi boxer alsót kapni.
  • IMYke2.0.0.0
    Talán nem tűnt fel, de a "Video Games" szekcióban vagyunk - melyben minden más játék platformot feltüntetik...
  • Carlos
    Ha egy fehérneműboltban nem lehet kapni pasi fehérneműt az is diszkrimináció?
  • IMYke2.0.0.0
    Éljen a diszkrimináció!
    [Segítek: bal oldali menüben nincs PC]
  • Carlos
    Kicsi off:
    MUST HAVE!
  • Anonymusx
    Az Icewind dale 3 in 1 boxset, és a Baldur's gate 4 in 1 bs-hez jár kézikönyv? Mert lehet veszek használtan, csak akinél néztem nem volt kézikönyve, és nem tudom hogy csak nála nincs, vagy nem is járt hozzá.
  • wesker24
    Na mindegy most már ezt is tudjuk !

Még jó hogy az egész kijött egy ezresből PK-val együtt !
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen - én ezért kérek saját fényképeket a játékról, dobozról. Ha nem ad, akkor nincs üzlet.
  • wesker24
    Nah vazze rendeltem egy első kiadásos Far Cry-t mert elég olcsó volt !

Erre mikor meghozta a postás akkor estem pofára mivel egy Vér gagyi PC Exclusive kiadásról volt szó aminek a belsejében szinte semmi nem volt ráadásul még a Game DVD is szürke alapon volt ahogy kinéz egyszerűen pocsék !

Bezzeg az eladó ugy hirdette hogy első kiadásos Far Cry eladó
    erre közel sem az volt amit hirdetett !

Na mindegy a tanulság az sose vegyél olcsón játékokat látatlanban mert sose tudhatod milyen szart dobnak hozzád !

Tudom a játék a lényeg de azért nézzen már ki valahogy !
  • Hellsing47
    Ja nem bocsi,ez más akció
  • Hellsing47
    Azonban inkább rendeld meg, max ott visszamondod, mert csak akkor 4ezer ha netről rendeled
  • totyak
    THX a választ. Akkor valószínűleg úgy fogok tenni.
  • Hellsing47
    Meglehet oldani igen, minden játék ott kapható náluk helyben
  • totyak
    És vajon azt úgy meg lehet oldani, hogy nem rendelem meg a játékot, csak felmegyek pestre a boltba és ott helyben megnézem? Aztán ha megfelelő kiadás, akkor megveszem. Vagy a boltban nincs játék, raktárról hozzák?
  • Indigo
    Én a múlt héten vettem, 5k volt, és fullos kiadás (magyar nyelvű kézikönyvekkel, térképpel). Egy napra rá láttam, hogy már csak 4 ezerbe kerül, de hogy ugyanaz a kiadás-e, arra nem veszek mérget (főleg a neked írt válasz után). De valószínűleg ugyanaz.
  • Tinman #9197
    Talán nagyjából 2-3 hete vettem még a 4k feletti áron... nagyon szépen benne volt, minden ami kell. Meg is lepődtem, mert sima DVD-tokos verzióra számítottam.

Azt hiszem múlt héten ment egy picit lejjebb az ára eszerint okkal :-/
  • totyak
    Valaki nem vett mostanában cdgalaxis-on GTA IV-et? Most már eléggé lement az ára, hogy én is beszerezzem eredetiben, de nem akartam megrendelni, míg meg nem bizonyosodtam róla, hogy ugyan az az egész pakk, mint az első kiadás. Írtam nekik egy levelet és ezt válaszolták: "A játékból nemrég érkezett, alacsonyabb árszintű kiadás, valószínűleg nem azonos az első kiadással, pontos tartalmáról sajnos ilyen részletességgel nem rendelkezünk információval. A borító illetve a kézikönyv magyar nyelvű." Most erről tud valaki valamit? Mert ha nem díszdobozos, meg nincs benne a térkép/poszter, meg a két kézikönyv, akkor inkább hagyom a francba.
  • Indigo
    Hááát, azért elbeszélgetnék azzal, aki ezt a reklámfogást kitalálta, de meg kell hagyni, ennél jobban nem irányíthatták volna magukra a figyelmet :)

(Meg ha jól értettem, ajándékba kapunk egy Baldur's Gate-et? De lehet, hogy félreértettem.)
  • Indigo
    Nah, megszületett az új GOG :) Csak sok a rizsa. Rosszabb mint egy évzáró :)
  • Indigo
    Jesszusom! Nem tudom, mi fog kisülni belőle, de épp most temetik a GOG.com-ot :D
  • IMYke2.0.0.0
    Siklósi tesóban majdnem megvettem a King's Bounty: The Legend-et... csak az ára (2.990) és a tudat zavart, hogy később lesz jobb csomag belőle.
  • Indigo
    Gondolom nem vagyok egyedül, aki nem tudott ellenállni a Codemasters akciónak ^^

• Fabio Capello
    Hmmm, postásverzióban már kinn van az f12010 :|
  • tototto
    nem kaptál a kártyához ajándékba egy Just Cause 2 kódot steam alá, ha ugysem szereted a gőzöst én örömmel elfogadnám :)
  • aricsi
    Az ncore edition-ön is megy a battle.net?
  • balee4
    Na péntek óta nem voltam netközelben, erre 200 új üzenet vár. :D
    Lemondtam a szar mobilnetet, most várok, hogy kössék végre az adsl-t. 2-3 héten belül kötik, szal addig kell kibírnom net nélkül. Nehéz lesz, munkahelyről már időm sincs felnézni, pedig szinte egész nap a gép előtt ülök. :D
  • Carlos
    n-core
  • Blacksheep333
    Ennél tud valaki olcsóbban Starcraft 2 -t?
  • ratgab
    Az a baj, hogy a szöveg a fordítás során teljesen összevissza jelenik meg, nem összetett dialógusok formájában, hanem mindenhonnan összevágott mondatok formájában, így nem tudom, hogy mi az eredménye az eseményeknek. Könnyebb lenne összetett szövegkörnyezetből fordítani, de erre nincs lehetőség.

De ez 1 merénylet kísérlet a főpap ellen (én egyébként úgy fordítottam eredetileg, hogy haldokolva találták meg a főpapot a hálókamrájában.) De a pap úgy emlékszem a játékból, hogy túlélte!

Egyébként tisztességes iparosmunka a Drakensang The Dark Eye, csak ajánlani tudom, annak is, aki még nem játszott vele. Sajnos kis hazánkban kereskedelmi forgalomba nem hozták!
  • IMYke2.0.0.0
    Én így fordítanám, minden szövegkörnyezet és előzmény híján:
    Xolgorax főpapot majdnem holtan találták a szobájában.

Szerk.: Sajnos (?), a magyar nyelv igen játékos, és kétértelmű, így a dolog nagyon nem egyértelmű, ha elolvassa az ember a mondatot.

Vagy majdnem halott volt, azaz alig volt benne élet, vagy majdnem megtalálták (ami feltételezi, hogy a véletlenül múlt, hogy mégse)... :)
  • ratgab
    "The High Priest Xolgorax was almost found dead in his chamber" Így szól az eredeti mondat!
  • IMYke2.0.0.0
    Jelenleg semmiféle magyarításban nincs kedvem részt venni - még a sajátjaimhoz sem fűlik a fogam :( Pedig, van néhány, amihez maximum 1-2 hét kellene, és lektorolással, pofás telepítővel mehetnek publicra.
    De, mostanság zéró kedvem van - hazaérek két meló után, és beteszek valami animét, vagy játszok egy-két pályát valamin és szunya.
  • IMYke2.0.0.0
    Attól függ, hogy milyen papokról van szó.
  • ratgab
    Tényleg te nem akarsz részt venni a Drakensang The Dark Eye címűjáték magyarosításában?
  • ratgab
    És a papok kapcsán a chamber-t (kamra, esetleg hálókamra?)
  • IMYke2.0.0.0
    Főpap.
  • ratgab
    Imy kéne egy kis segítség! Hogy fordítanád azt, hogy High Priest (Magasrangú pap?)!
  • Shep
    Én is arra várok, hogy lejjebb menjen :)
  • norbi2fraktal
    simán ér annyit ekkora cím, de lesz ez még olcsóbb is, majd akkor talán megveszem így nem kell a 2dvd-t elővegyem hogy feltegyem D:D:D