311803
-
Ma délután mehetek oda.
(Ez gyémánt kiadás vagy az őseredeti?) -
Csokis #9252 Hopp, most olvastam, hogy a Westendben lévő MediaMarkt-ban van GRiD 995HUF-ért, méghozzá eredeti kiadás! Carlos, nincs pesti ismerősöd, aki tudna neked venni?! -
Csokis #9251 Szerintem sem érdemes. Vedd az olcsóbbat. -
Természetesen nem. Nem is tudtam h a bestsellers itthon is fut, angliából pont ilyet küldtek (csak drágábban :D ) -
Ebben van valami difi? A játék ugyanaz, akkor nem mindegy, hogy ki utáncsomagolt?
A Gyémántosban milyen "kézikönyv" van? Tudja ezt valaki?
p.s.: Érdemes 4K-val többet fizetni a gyémánt kiadásért????? -
Csokis #9248 Valószínűleg a drágábbhoz jár "kézikönyv" is, míg a másikhoz tudtommal nincs. -
Csokis #9247 Borító + a 990HUF-os kiadás Codemasters, míg a 4940HUF-os CD Projekt! -
Csokis #9246 Mondjuk ez se rossz szvsz! -
Kérdés. Mi a különbség? (belső tartalom?)
Grid - Gyémánt
Grid - Bestseller
Sürgős lenne, mert lehet, hogy ma megvenném. -
ezért kell személyes átvétellel intézni, egymás orra előtt csináljátok a dolgokat, le lehet csekkolni a fiókban mindent, nincs zsákbamacska.
btw, az EULA tiltja a fiókok adás-vételét. -
csoli31 #9243 Én tutira nem vennék Steames játékot (Mafia 2) használtan! Még ha a profiljával együtt adja akkor sem! Mivel akár át is tudja verni az eladó a vevőt (más már járt így). -
Részemről örülök az ilyen beszúrásoknak... PoP-ot meg is kérdezem. Thx! -
ratgab #9241 Többet nem szúrok be ígérem!
Prince of Persia Forgotten Sands 1990 Ft-ért
Mafia 2 szintén korrekt áron -
ratgab #9240 F1 2010 fanok figyelem:
F1 2010 szerintem olcsón! -
ratgab #9239
-
ratgab #9238 Argonautson én is gondolkodtam (piszkos verzióban nyomtam végig)! Vannak benne jobb mozzanatok, de én többet vártam tőle, ennek ellenére annyit megér(het)! -
Indigo #9237 Ez a játék közép-európai változata (Cenega). A világ más részein kapható angol változathoz készült patch-ek erre a változatra nem telepíthetők illetve nem fut a külföldön digitálisan megvehető Majesty 2 Kingmaker kiegészítő sem.
Engem ez riasztott el az itthoni beszerzésétől... Azóta megvettem angliából, szállítással együtt került kb. kétezerbe...
Cenega:
Már bánom, hogy a Divinity 2-ből én is ezt a mocsok közép-európai kiadást vettem :( -
Indigo #9236 Még mindig? :D -
Csokis #9235 Majesty 2 - 1990HUF!
-
NHLFAN #9234 francokat,nálunk lesz... -
NHLFAN #9233 Holnap jelenik meg öreg kontinensünkön a régóta várt F1 2010 a Codemasters gondozásában Xbox360-ra, PS3-ra és PC-re. Utóbbi platformra sajnos nem fog megjelenni dobozos kiadásban, jelentette be ma a játékszoftver kiadója.
ez igaz???? -
Erre nem gondoltam, igazad van. Fenébe. Mégiscsak kénytelen leszek felmenni Peestre. -
az ujságosnál nem tudod megnézni a játékot mivel becsomagolt dobozban érkezik. Azt meg csak úgy bonthatod ki ha kifizeted.. tehát ha a pikk pakk-ban átveszed, nincs visszaút.. -
Ha galaxistól rendelek játékot ilyen pikk-pakk pontos megoldással, aztán elmegyek az újságoshoz, megnézem a játékot és meggondolom magam, akkor annak lesz valami következménye? -
Csak az előrendelők kaphatnak.
Gamenél sosem volt kattintható a link, én legalábbis csak downloadot láttam mindig. -
az enyém ugyanígy néz ki, csak 24-es.
Az, hogy én nagyon meg akarom venni a Grid-et. :) -
Mire akartál utalni a Griddel?:)
Persze az enyém. Nem monitor hanem 26"os Samu HDTV. -
Aszittem ez a te moncsid és kormányod. -
Nem tudom, a Gridet 1 órás összecsapás óta kerültem mint a pestist. Sohatöbbésoselássam. -
Azott egy Grid a monitoron? 
p.s.: Asszem nekem is ugyanilyen monitorom van.
-
Itt van:)
-
Csak annyit nyomtak amennyien előrendelték, amint ezek elfogynak már nem lesz kapható boltban PCre. Ez egy okos költséghatékony megoldás mondjuk, feleslegesen nem fog ott rohadni, és nem is lesznek kiszorva 3-4kért pár hónap múlva:) -
így van.
nem jött ki.
-
Erre amúgy felhívnám Tinman figyelmét, ugyanis az angoloknál már nem jött ki dobozos kiadás...
... elkezdődött. Kár, hogy pont az olcsó játékok hazájában, amiben elég érintettek vagyunk :( -
ProEvoFan #9219 F1 2010 megvéve:DDD -
-
A PC nem játékplatform, csak lehet rajta játszani IS! :PPP ;)) -
NHLFAN #9216 itt meg csak letölthetős:
http://www.game.co.uk/search.aspx?s=crossworlds
sorry,de imádom ezt a game-t:)))) -
NHLFAN #9215 na ami a galaxis-ba mindjárt csak 4490.-ft,az Armored meg alapból 8 ezerről indult,ugyanez a kiadó adta ki azt is,ki érti ezt... -
NHLFAN #9214 szép-szép az a sorozat,de mégse eredeti borítós:(
A Crossworlds névre hallgató csomag tartalmazza az Armored Princess kiegészítőt is, tehát aki még nem szerezte azt be, itt a remek lehetőség, ráadásul egy halom prémium tartalmat is kap mellé. A King’s Bounty Crossworlds szeptember 24-én jelenik meg a CNG.hu gondozásában, a Premium Games sorozat részeként, magyar nyelvű kézikönyvvel, 4990 Ft-os ajánlott áron.