311803
-
hát öreg nagy dilemma... ha adni akarsz a gyüjteményed küllemére akkor igen, ez a szebb és faszább.. viszont ha csak egy átlag gamer vagy, akkor nem éri meg az árkülönbözet... -
Köszi. 
Szóval szerinted érdemesebb GYK-t venni Grid-ből 5K-ért? -
a dobozban van egy CD projekt kiskatalógus, egy örök garancia regisztrációs kártya és egy 34 oldalas fényes (tehát nem ilyen olcsó papírra nyomtatott) kézikönyv... Maga a kiadvány a szokásos dupla tokos Gyémánt doboz... -
Kérlek kifejtenéd, hogy pontosan mi található a dobozban? (hány oldalas a kézikönyv, etc. fél óra múlva tervezek indulni és venni valamilyen Gridet és még nem döntöttem el). -
hirtelen piszok olcsó lett a dollár és az euró is (utóbbira az optimisták karácsonyra jósoltak 275öt, most 278), szal ha valaki nem figyeli, de tervezett külföldről rendelni valamit, itt az idő :) -
igen -
Neked GYK Grid-ed van? -
megerősítve....
én kimondottan szeretem a GYK sorozatot mert rohadtul igényes a mai elkurvult játékiparban... -
Csokis #9285 995HUF volt a Westendi Media Markt-ba!
-
Indigo #9284 Én nem szoktam idő híján, pedig lehet érdemes lenne, mert most is nyélbe ütöttem egy jó üzletet :) -
Minden nap többször felnézek én is - meg a Vaterára is :)
-
Mennyiért?
[Nekem sem ártana eredetiben bevásárolni a 2 DiRT-öt.]
-
Indigo #9281 Láttam te is a hardveraprón szemezgetsz :D -
hááát...akkor lehet, hogy kénytelen leszek ilyet venni, mert azért szeretnék vele játszani neten. -
Csokis #9279 Végre, megvan a DiRT 2!
-
Indigo #9278 Nekem ezek vannak a GyK sorozatban: Medieval TW 2, Mass Effect, Penumbra Anthology. Ezek semmiben nem különböznek az alap kiadásoktól, csak az eredeti borító le van kicsinyítve, és alul-felül ott a GyK logó, de ugyanúgy benne vannak a kézikönyvek, illetve a regisztrációs kártyák ("örök élet" garancia a lemezre). Szerintem ugyanez lehet a helyzet a Grid esetében is.
Persze ezt meg kellene erősítenie valakinek, akinek GyK kiadása van belőle... -
ratgab #9277 Jah! Valószínűleg igen! -
csoli31 #9276 Van ez így néha. Még nálam is 
Amúgy egész korrekt ár, ezért a DLC-k miatt kiherélt játékért. De használtan akkor sem kell. Nem mintha volna rá pénzem! -
Továbbra is érdekelne, hogy mi található a gyémánt kiadású Grid-ben!!! Előre is köszi! -
Nem gond. Belefért az "ebédszünetbe". -
Volt. Rengeteg. -
Csokis #9272 Sajnálom.
-
csoli31 #9271 Magyarán ez is biztos regisztrálva van már a Steamen (mivel nem bontatlan). -
ratgab #9270
My bad! Úgy olvastam, hogy bontatlan! Hiába péntek van, ilyenkor (sem) már nem tudok olvasni.
-
Fear Gold se volt a szoftver részlegen ? Mert az érdekelt volna ! -
A két Dirt az volt 995-ért. -
No, Ezzel az úttal tartoztam az ördögnek. átnéztem az egész Media Markt szoftverrészleget de még gyémánt kiadást se találtam. Csak a 990-es Bestseller volt. -
Hú basszus, de kár, hogy nincs most pénzem T_T -
"Nem bontatlan,viszont nagyon jó állapotú" -
ratgab #9264 Akkor csak neked!:
Mafia 2 Bontatlan 4500 FT -
Csokis #9263 Ha esetleg valakit érdekel. :)
Heroes of Might & Magic III + IV - 3.91GBP -
Relevart #9262 Üdv!
Itt a teljes eladó lista, képekkel, árakkal, jó nézegetést!
http://www.eladojatek.atw.hu/eladojatek.rar -
Csokis #9261 Ahha, akkor jól gondoltam, hogy ezek nem eredeti kiadások. A DiRT és DiRT 2 biztos, hogy az, így elképzelhető a GRiD is, bár már ez sem biztos. -
A Rainbow six -ek meg a Ghost recon-ok megvannak, a miskolci MM-be vettem, nincs benne semmi csak a DVD, meg egy cd kulcs.Ja az egyik Ghost recon-bol hianyzott a cd kulcs de jofej volt a forgalmazo es keresemre kuldtek egyet email-ba. -
Csokis #9259 Ok, kíváncsi leszek, hogy vajon tényleg eredeti borítós-e vagy sem a GRiD!
-
Hello ha már arra jársz engem érdekelne a Fear Gold kiadás ha esetleg vennél nekem egyet azt megköszönném ! Persze ha még van ! -
ok, akkor köszi az infót. Elugrom és megnézem. Majd beszámolok, hogy mizu. -
Csokis #9256 Nem kell köszi! A DiRT 2 kellett, de tegnap már ismerős megvette és hozza ma haza.
-
Ok. Lehet, hogy elugrom mingyárt, nincs messze.
Ha eredeti, akkor vegyek neked is? -
Csokis #9254 Nekem azt írták, hogy ugyan az, mint a DiRT 2, azaz eredeti angol(!) kiadás! Van még pár játék ott, ezek:
Dirt - 990
Fuel - 990
Rainbow Six Vegas - 990
Rainbow Six Vegas 2 - 990
GRAW2 - 990
F.E.A.R. Gold - 990
Jade Empire : Special Editon - 590
Prince Of Perisa első 3 része darabonként - 990
A DiRT 2, az tényleg eredeti borítós/kiadás, hogy a többi?! Meg kell nézni, ha tudsz arra menni!