Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Felraktam új drivert. My body is ready.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Láttam már én ilyen sok "csodatévõ" pöcst. Majd hiszem, ha látom. Mondjuk LEGO hajjal is elleszek. Nem a haj miatt fogom játszani. :)
Rapid81
A holnapi pöcs azt fogja javítani. Nem lesz az olyan gépzabáló ficsõr, mint most.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ez a Tré FX™-nek köszönhetõ. Az megeszi a gépet és cserébe kap Lara egy "reális" frizurát. Anélkül már sokkal barátibb a gépigény.

Zomil
De ahhoz nem kell minden pénzedet elkölteni piára, lehet kulturáltan is bulizni, de ahogy látom mostanában az a menö, h minél többet és drágábban inni...
meg ház ott a másik dolog a cigi, ami még szintén "menönek" számit...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Rapid81
Sajna nincs PC logó a végén. Pedig insta buy lenne. Imádtam Leonardót. Mindig õ volt az aktuális poénzsák. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Igen, de rövid ideig tart, a játék fordítva.
Játékkal is lehet jól bulizni. Kinect? :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Tegyük hozzá, egy jó hétvégi buli minden játéknál többet ér:) Én legalábbis szívesen játszom egy csinos lánnyal, mint bármi mással:)

Tomb Raider-es poénokat kerüljük

[merlinw.org]

wesker24
Az csak elirás volt ! :D
MerlinW
Most tényleg megmagyaráztál egy elgépelést?:)
C3 ajánlott gépigénye pedig sokkal magasabb.

[merlinw.org]

DirectX 12?? <#wow1>

Az, még nincs is. Majd a Win9-ben, ha minden igaz. A DX 11.1 is Win8-on van, Win7-re elvileg nincs. Link

És nagyobb a gépigénye, mint a Crysis 3-nak?
DarkSector
Én is legalább dx 22

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hát, pedig többet vártam tõled :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Hát sokaknál ahogy fut, nem csodálom!

Laza
Trials Evolutionben kapcsoljátok ki az AA-t ... teljesen elhomályosítja a képet, nélküle sokkal élesebb a kép, élénkebbek a színek, ráadásul még erõforrást is zabál. 1080p-ben felesleges.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
:D nem tudtam jobban érzékeltetni, ezt max személyesen lehetne jobban. :D

Shep
Igazán fokozhatnád még, ez így olyan snassz :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
A Tomb Raider Steam-es oldalán néztétek már egyébként, hogy DirectX 12 kell hozzá? :)

DarkSector
Mondjuk ezt én is így érzem, ha van bulira van játékra is.

Zomil
Ez hülyeség...cigire meg hétvégi bulikra meg van amiken 3x annyit eltapsol, mint egy játék...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Az utolsó mondatoddal tudok egyetérteni.

DarkSector
A te elmédben, egy eldugott univerzumban, egy lakatlan bolgón, egy lakatlan szigeten, egy lakatlan városban, egy lakatlan ház pincéjében, egy bogár elméjében, egy eldugott univerzumban........:P

Shep
Értem de attól még nekem is igazam van :)

Laza
Élõben megy Dragon's Dogma: Dark Arisen bemutató GameSpotékkal:
http://hu.twitch.tv/gamespot

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

TBTPumpa
Nem azt mondtam senkinek sem, hogy most azonnal vegye meg a játékot, hanem azt, hogy ne támogassa a crackereket! Várjanak akcióra, vagy keressenek VGA kupont!
Ráadásul dobozos formában is 8000 Ft ez a játék, ami messze nem 15000 Ft-os Diablo 3 kategória!

És aki már 3000 Ft-os VGA kuponért is lusta pénzt adni, mert fontosabb neki a cigi/pia, az szívjon csak a tört verziókkal!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Jön hozzá holnap pöcs, aztán jó lesz az. :)

grebber
Én spur köcsög vagyok magamhoz mert magamra szinte nem költök semmit,de pc-re és játékokra mindig lesz pénzem ezáltal!

Szerencsére létezik tõzsde is ahol nyerni is lehet nem is kevés pénzeket.
Még ha nem is nyomja nagyba az ember akkor is ha olyan a helyzet 1-2 hónap alatt 100k-t össze lehet szedni.+ Van garantált osztalék is ami esetemben pl 60k kézhez. Szóval van itt zsé játékokra csak jöjjön minél több ilyen Tomb Raider szintû istenség és a fejlesztõk mg is kapják a pénzt tõlem!

Next PC upgrade: 2022

Tehasut
Szerintem kár idõt fecsérelni a "megtérítésre", az embereknek annyira természetessé vált, hogy a digitális tartalmakért nem fizetnek, hogy ez már így marad.
Sajnálom, õket, hogy kimaradnak olyan pillanatokból, mint amikben nekem lesz részem holnap, mikor felbontom a frissen érkezett Survival Editiont és ott fogok parádézni az L-es pólómban, ami cseppet sem gusztusosan fog feszülni a hasamon. <#nevetes1>
TBTPumpa
Meglepõdsz, de nem... Szerintem kihagyom a 0day startot.
Úgy érzem a jelenlegi gépemen valami játszhatatlan kategória lenne. Inkább várok az AMD driverig/néhány patchig. Ha attól sem válik be, akkor eret vágok!

Rapid81
Szerinted? Miért, te talán nem akarsz már játszani vele? Én max reggel elindítom, aztán majd holnap este tudok játszani, mert meló. Nem maradhatok fenn hajnalig, mert a nap nagy részét autóban töltöm és kissé veszélyes lenne beszunyálni...

Fpocok
Azért mert az átlag fizetés a béka segge alatt és a játékot sem lehet visszaváltani.

TBTPumpa
Ennyire játszani szeretnél már??

Próbálom rávenni a jóembereket, hogy pénzt adjanak a játékért, de nem sok sikerrel...
Mindenhol lehurrognak, hogy drága/játékot nem érdemes venni/majdhanemhavi47bõlkellmegélni stb.

Miért ilyen beállítottságú a magyar? Nem értem, itt egy jó játék és még erre sem képesek pénz kiadni... Inkább "támogatják" a crackereket, mert az a menõ.

Tehasut
5 órát ír.
Rapid81
Este 8 van ás azt írja a Steam, hogy 6 óra van az feloldásig. Az hajnali 2, nem 1... :(

TBTPumpa
Félmillás gépen így fut?! Érdekesmód láttam olyat is, ahol jóval gyöngébb konstrukción is hasonlóan teljesített a játék.

Az FPS drop-on már meg sem lepõdöm! Valahogy az NFS Most Wanted (2012) is ezt nyújtja nekem a mai napig, pedig az sem tört...
Nagyon remélem, hogy az érkezõ javítások és VGA driverek javítani fognak a problémán, mert ez így sokaknak "érvágás" lesz!

Tinman
Igen, megvettem, beregeltem, de még nem próbáltam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Még 1 dolog hiányzik, a RE2 Remake-en kívül.

Ha már lesz RE Revelation port, lehetne egy kibaszott Metal Gear Solid: The Twin Snakes...érted...külön annyit megérne mint az összes eddigi HD összesen!
Aki nem tudná ez az elsõ PS1-es rész Remake-je!

wesker24
Ez bármi lehet akár single is akár multi is !
Tinman
Nem sajátom:

- Core i7-3930K
- DDR3 1600MHz 16 GB ram,
- Radeon HD 7970 (OC)

Eredmény:

FPS drop egy ilyen gépen :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
A Resi 6 Season pass-ban elvileg 4 új játék mod lesz elérhetõ !
DarkSector
Jó ne légy értetlen tudod mire írtam. :D

Shep
Na de mi fog hozzá jönni, single pályák, vagy csak multis hülyeségek, mert ez utóbbi nem tud lázba hozni?

wesker24
Akkor fog igazán megugrani a vásárlások száma ha már a Resi 6 season pass is ingyen jár majd hozzá !
wesker24
külön jönnek Resi 6 március 22 Resi Revelations Május !
Shep
Hát még átgondolom, de akkor legalább már tudom kit kell keresni :)

Shep
Hát azért RE mindkettõ tehát van konkurálás ha egy idõben jönnek.

wesker24
Igen Májusban jön a Resident Evil Revelations !

Amugy nálam lehet ennyiért szerezni ha érdekel ! :D

Amugy 5,5kért szerintem simán megéri hiszen kapsz mellé egy ingyen Resi 5-öt és már csak idö kérdése és a Resi 6 season pass is járni fog hozzá !
TBTPumpa
Szerintem nem lett gépzabáló, bár még a saját gépemen nem próbáltam.
Viszont láttam több live streamet is ausztrál srácoktól, akik ultra grafikán középkategóriás géppel nyomták. Igaz nem FullHD-s tirexi minõségben, de 40 FPS mindig megvolt nekik...

Szerencsére a PC-s verzió jól skálázható - sokféle grafikai beállítás van!