311803
  • Fpocok
    Melyik formátumban van ilyen?
  • IMYke2.0.0.0
    MSI Afterburner.
  • IMYke2.0.0.0
    Miért nem engedélyezted, hogy a GPU (VGA) számoljon?
    Még az őskövület HD4850-esem is képes GPU-gyorsította renderelésre.
  • w77d
    tényleg tudtok olyan progit ajánlani, ami figyeli a CPU és a videokártgya hőmérsékletét visszamenőleg. Tehát játék után meg szeretnék nézni egy grafikont, hogy mi meddig megy fel...
  • Fpocok
    Picit mintha meleg lenne... épp rendereltem videót, felénél tartott, gondoltam ránézek speedfan-re... 71 fok a cpu! Gyorsan leállítottam.
  • w77d
    tőled akartam is kérdezni, hogy mivel irányítottad a kocsit a játékban. Neked és Szabinak átlag 4-5 másodperceket adok a kis pályákon, a nagyokon meg 15-20-at :D És az a röhej hogy sokszor az AI tőlem 1-2 másodpercre marad le, tehát ti elvileg meg sem nyerhettétek azokat a versenyeket :D
  • ratgab
    Nálam sincs ilyen probléma az 5 éves elavult gépemen.
  • w77d
    én is megvettem másfél hete, azóta 16 órát beletettem és egyszer sem volt hibaüzenetem sem CTD-m. Szépen minden maxon 1920x1200-ban fut 40-55 fps-el.
  • jetblack
    Van rajtam kivul meg olyan marha aki megvette a Grid 2 jatekot ? Attol kerdeznem hogy csak velem oly kegyes a jatek hogy minden percben kidob hibauzenettel ? Speciel 30 perce szopat a jatek ezzel. Esetleg valaki valami javaslat ?
  • balee4
    Mai szerzemények. :) Készülök a szabira (ami már tart egy hete :D) :) A memkártyát a vasárnapi F1 futamra szereztem be. Talán elég lesz. :) Van mellette még egy 16 gigás kártya is. Átlagban olyan 12-15 megás jpg képeket készít a gép. Bár majd néhány közeli képet az autókról RAW-ban készítek, az meg 100 mega körül van. Illetve akarok készíteni majd pár videót is (egy 5 perces videó olyan 1 giga körül van). Szóval kell a hely dögivel. Minecraft meg 'occsó volt. Olvasnivaló nélkül meg nem tudok létezni. :)

• Anonymusx
    és az ingyenes Magicat hogyan lehet megszerezni?
  • Fpocok
    Ilyen moba szerűség a wizard játékkal. TDM meg ilyen pontfoglalás.
  • Rapid81
    Majd lejárnak, aztán annyi.
  • Anonymusx
    http://signup.wizardwars.com/

Tudja valaki hogy mi ez pontosan? Látom hogy a 3. szakasznál lehet szerezni ingyenes steames Magicat..
  • genndy
    Nem hiszem, rám is rámrohadt az összes kupon. Nem kell senkinek.
  • w77d
    gyerekek mit kezdjek ezekkel a szarokkal?

me ha még valami értelmes játékra dobálna -90%-okat ez a kibaszott steam... De ezek? lehet ezeket cserélni valami értelmesre valahol?
  • ratgab
    Nem orosz az, ha hiba van felmászok a netre és szedem a patch-et, ha nincs akkor meg nem.
  • kill3r21
    LEsznek benne finomak még számodra is szerintem :)
  • genndy
    [off]Logódra: a 013 pont úgy van odaírva, hogy én mindig Lara elálló fülét látom bele...[]
  • darkling
    Space Hulk előrendelhető steam-en.
  • Anonymusx
    Én is most játszom vele,szerintem nagyon jó, viszont amit érdekesnek találok, az az hogy a játék közepe fele van az izgalmas rész, amikor a gyilkosságiakhoz kerülsz, utána meg áthelyeznek a kábítószer ügyekhez, szóval mondhatom elég izgalmas volt gyilkosságok után füvesek után nyomozni...
    Na meg a másik hátránya hogy sok ügy elég unalmas benne, és lehetett volna hosszabb is a gyilkossági rész..
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, olyan nevek vannak, csak kamillázok. Egy részüket nem is ismerem.
  • kill3r21
    i2k, most indul a tomorrowland 2013m ajánlom figyelmedbe...:)
  • Botond #142672
    Nekem hatalmas csalódás volt az a gém. Acsikra rá se mentem, csak legyen már vége.
  • Botond #142671
    Láttam. Egy végigjátszás nem végigjátszás. Harmadik körre már vágtam minden fűszálat, bokrot, követ, ami alá be kell nézni cuccért. Gimi/egyetem alatt időmilliomos az ember. :)

Nekem volt 10 költözés azóta, szóval azért az is szép, hogy csak a legutóbbi áldozatául esett a sok régi floppy/cd. Igen, floppy!
  • davidka003
    Minden percét élveztem.
  • arty
    Lehet. De ez így oroszrulett!
  • Rapid81
    5 megoldott ügy után nekem mocskosul bejön. :) A birka férj hamar meglett. XD
  • jarlaxxe
    Azon kivül sajnos mást nem is nagyon tud felmutatni.
  • Mardel
    Ohh shit, ez már nem pngzik alapból.

• Mardel
    Köhh viszont.

• Rapid81
    LA Noire 90 perc után:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    This game is FUCKING genius! Életemben nem láttam ilyen kidolgozott mimikát.
  • Tinman #142663
    Na most közben én is 2x költöztem... páromnak mondtam, hogy: "Már pedig tudom, hogy a 2./3. fiókba volt! Hová tetted?"

Ok, segít megkeresni... átnéztünk mindent, 60%-át Ő, 40-et én. Sehol nincs.

2 órán át kerestük ezt a rohadt lemezt, amin a mentésem volt, még fel is iratoztam!

Végül megnéztünk mindent sehol nem volt. Kínomba elkezdtem átnézni azokat is, amiket Ő nézett át... 1 percen belül megvolt. Hát mondom, most belé harapok

Bevallom férfiasan csak 1x játszottam végig BG1 + Tosc-ot, így csak 1x használtam az említett könyvek jótékony hatását is, ellenben iszonyat mód kimaxoltam a játékot a "tudjukki" leölése előtt. Tényleg nem volt
    már benne több... rá is ment ugye 1 nyaram.

Ezt láttad? [spoilerbe] Ez volt a final karim! Többi csapattársról is csináltam shotot persze :-) Aki ért hozzá azt tudja, hogy a THAC0 -9-en meglehetősen brutál és ez varázslat buff nélküli, alap THAC0 :-)

Elképesztők ezek a játékok különben. Kb. 12 órám van a BG2-be Chapter 2 legeleje, kb. a játék 5%-a meg is van :-D
  • genndy
    Mármint a DS3 nincs még meg, arra repülök rá. Csak nem akartam még egy hsz-t külön.
  • genndy
    Az a szomorú pofájú macska még a jelentkezéstől is elveszi a kedvem...

Nem, csak viccelek. Köszi, jelentkeztem!
  • IMYke2.0.0.0
    Jogos.
  • genndy
    Nem csak a SHoC, az összes S.T.A.L.K.E.R. megkapta a -75%-t.
    Daily Deal - S.T.A.L.K.E.R. Series, 75% Off

Nekem viszont nincs meg, rá is repülök :)
  • Fpocok
    Még 2 nap.

• Fpocok
    Az olyan, mint a diablo?
  • ffxi
    Nem az én stílusom, meghagyom másnak a lehetőséget. Viszont a nagy respect az jár