311803
-
Anonymusx #142776 Szerintem ne hagyd, lényeg hogy az eredeti játéknál a dlcket nem lehetett szerkeszteni, ezért le kell hozzá szedni a warez dlc fájlokat..
Az meg le van írva a magyarítás letöltésénél, hogy pontosan mit kell leszedni.. -
Az hát stratégiai ....persze. -
Jóvanna nem kell minnyá hadjáratot inditani.
Egyértelmű ha valakit boldoggá tesz akkor boldoggá tesz, nem mondta senki hogy játszhatatlan szar. -
Evoluti0N #142773 Majd kiderül, milyen lesz. Én mindenesetre kíváncsi vagyok rá, de azért előrendelni nem fogom. Emígy az eddigi részek közül egyikkel se játszottam, szóval számomra nem keltett nagy felháborodást a játékkategória váltás, mint sokaknál, a videók hozzászólásai alapján.
Más: Tessék jelentkezni a DS 3-ra. Eddig csak hárman tették meg :P
-
Valahol el kell kezdeni - lehet, hogy pár év múlva már totálisan, teljesen elmosódnak a játék kategóriák határai... -
Majd meglátjuk.
De én egy stratégiában sem nem szeretnék lövöldözni és 3 mpenként megállítnai a történést és csapatot irányítani.
Tehát nálam ez a játék kimarad.
De gondolom más is van így ezzel, hogy ha TPS-t szeretnék játszani akkor az kell, ha stratégiát akkor meg az.
A TPS rajongók nem biztos, hogy szeretnének stratégiai elemekkel bíbelődni és ugyanez fordítva is igaz. -
Persze ő már végig is játszotta igaz? Nem véletlenül a megjelent videókból találgat, ugye? Honnan tudod, hogy a csapatirányításon kívül nem kell-e ugyanúgy fejleszteni, kihallgatni, gyártani, stb, mint az Enemy Unknownban? Nagyságrendekkel több van benne, mint egy szimpla TPS-ben, ami már egy sima videókból is látszik... -
Szerintem ez még közel sem stratégia.
Stratégia nem arról szól hogy neked kell célozgatni és lövöldözni, hanem fejlesztesz több csapatot irányítasz, ezer és 1 millió taktikával próbálod legyűrni a másikat akár 2v2-ben vagy 4v4-ben, de lehet páratlan számban is stb.
De pcg összefoglalója is ezt írja: "Külső nézetes lövölde, mely akciódús körítésben meséli el nekünk, hogyan jött létre a legendás XCOM alakulat."
Az lehet, hoyg 1 két stratégiai elemet fog tartalmazni, de javarész még mindig egy tucat TPS amin a stratégiai elemek nem biztos, hogy segítenek. -
Szívesen :) -
Csapatirányítás, társaknak utasítás adható. -
Akkor inkább hagyom a francba. De azért köszi az infót. Megspóroltál nekem némi szenvedést. :) -
Milyen shooter? Stratégia lesz, mint az eddigi XCOM-ok... -
A WRZ anyagból kell mókolni a legutolsó javítást, a STEAM-esre, hogy a magyarítás rendesen feltelepüljön és működjön.
-
GamesRage min. 1 USD
DRM-Free, de friss játékok és némelyik már a zöld úton várja a Steamre jutását.
King Arthur's Gold frankónak tűnik és az OddPlanet se rossz. Asszonynak meg tökéletes a Nightmares From the Deep. ;)
-
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy az LA Noire-hoz a magyarítás most megy vagy nem? Nézem a Magyarítások Portálon, de kétmillió hsz és nem derül ki, hogy mi van, hogy van akinek megy, van akinek félig, van akinek itt-ott francia, meg ilyenek. -
Ebbe hol vannak stratégiai elemek?
Már steam kategóriabesorolása is akció-ba teszi, fedezékrendszeres tps játékok meg nem 3 évente 1x jönnek ki. -
Nem vagyunk egyformák - valakinek pont ennyi kell a boldogsághoz.
Szerinted "semmi extra", jó, elfogadjuk. -
Pedig semmi extra. -
Ezt ugy mondod mintha ebbe a ktegeiroába naponta 30 ilyen stilusu játékot adnának ki!
Hát közel sem tucat megnyugtatlak. Fasza kis "stratégia" lesz ez inkább mint átlagos shooter! -
Én azt mondom hogy ebből a játékból 12 egy tucat. -
Hát ezaz ... nekem is valami olyasmi jött le, bár nem tudom ez a csapat alapú játék és taktikázás mennyire lesz erős benne. -
Egy gameplay-ből azt mondom átlagos középszerű shooter. -
Ez a The Bureau: XCOM Declassified jó cucc lesz szerintetek?
Steamen elég jóféle előrendelői akció van ... lehet kéne olcsón szerválni egy ilyen gamet :) -
"egyes forraszanyagok simán el tudnak repedni a hűtés következtében hirtelen felmelegedés majd hirtelen kihűlés következtében."
Na, csak elírtam :)
Szóval, egyes forraszanyagok simán el tudnak repedni a hűtés (venti) leállításakor hirtelen felmelegedés, majd az ezt követő hirtelen kihűlés következtében. -
Nálam CoreTemp és GpuTemp progik futnak. Pont tegnap este néztem, hogy BL2 alatt (minden maxon, kivéve Phyx, az medium) a GTX660 68-78 fok között ugrándozott ... a core i5-3570K procim meg 49-50 fokos volt ... a lakásban meg 30.4 :)
De még így is nulla hangja volt a proci és VGA coolernek. Nem gondoltam volna, hogy ez az egy ventis MSI hűtés ennyire halk, jobb mint a Gigabyte volt. -
A meleg nem is feltétlen árt nekik ... viszont a kihűlésre már érzékenyebbek, főleg a 2006-os környezetvédelmi szabályozás miatt, ami korlátozza a nehézfémek felhasználását. Azóta úgy tudnak dolgok tönkremenni, hogy míg használtad jó volt, aztán leállítás után másnap már nem indul :) egyes forraszanyagok simán el tudnak repedni a hűtés következtében hirtelen felmelegedés majd hirtelen kihűlés következtében. -
nembaj. :P -
fake :) -
Én csak annyit írtam, hogy ugyanannyiba kerül a 2 rész, mint a pakk. Vagyis majdnem, mert 1 cent különbség van közöttük. :) -
650:6-hoz az esélye hogy megnyerjem steamgifts-en a 2K packot.
Drukkoljatok. :D -
Nem élet halál kérdése. Nem halok bele, ha nem lenne meg. 2,12 EUR-ért nem sok érte. -
Ugyanannyi egyben, mint részenként... -
Nem tudok nyilatkozni - egyik sincs meg, és még egyikkel sem játszottam, egyiket sem láttam még mozgásban, és valahogy nem is izgatnak. -
Beszállnék, ha valakinek megvan az 1. része. Nekem az 1. része érdekelne. Van olyan jó mint a 2. rész? -
Kane and Lynch Pack (Kane and Lynch: Dead Men; Kane and Lynch 2: Dog Days) - GMG - STEAM - 75% - 4,24 € - GMG20-NYMS7-460MO kódot nem fogadja el!
-
Eddig még nem volt gond vele.
A célom elérem mozgok ,terhelem és lefárasztom magam.
Nemsokára már kupameccsünk van de edzés még nem volt .Szóval 3 hete szarrá terhelem magam.Nem gyengén el lehet így fáradni pedig nem is sok ez a 40-50 perc mozgás. -
hát te hülye vagy, semmire nem jó ez a módszer azon kívül, hogy hamar megborulsz tőle. -
zsír... -
Nem a szír fog égni az biztos, hanem a szíved fog kifeküdni. -
Délután öröm lesz 2 vastag pulóverben kinozni a testem 7 kilométeren ;-)
De égjen aminek égnie kell.