311803
  • Zóanagyvarázsló
    A DK a csapdák és a lények megszállása opcionális, anélkül is végigjátszható, bőnyállal. A csapdák a lényeink mellett huszadlagosak, inkább bevételi források, mint mások. A DK2-ben már hasznosabbak, multiban jó kis patthelyzeteket lehetett kihozni velük.

Mindenesetre nem az erősödő hullámokról szól a két játék, hiszen bemehetsz, és legyakhatod, ez ez egy TD játéktól idegen, ott témyleg a hullámok ellen kell taktikázni, ez a DK-ban nincs felépítve, csak a DK2-ben a My Pet Dungeonben felépíted magadnak.
  • Rapid81
    Majd befejezi, aztán hirtelen kiadja. Az az ember egy kurva. Pénzért mindent és bármi... Aztán persze biztos lesz olyan pöcs, aki egy még nagyobb pöcs játékát megveszi.
  • Zomil
    Ha nem tudom az miért lenne baj? :)
    Felölem lehet az életben bunko, ha én azt nem látom...de mikor egy felesztö a saját rajongoival/indie közegében bunko másokkal az igenis zavar.
  • Fpocok
    Látom le is tiltották a kommenteket :D
  • Totti5
    Hogy szűröd ki, honnan tudod?:)
  • Fpocok
    01:30tól
    Innen indult.

Itt a teljes sztori
  • Zomil
    Én nem vagyok hajlando egy bunko fejlesztö játékát megvenni.
  • Totti5
    Mi volt a baja?
  • Laza
    Jaja, én is kerestem a topicját, lehet nyitni kéne :)
    Én PC-n tolom, imádom függetlenül attól, hogy ki mit gondol a készítőjéről, Én vele egyáltalán nem foglalkozom :D
  • Laza
    Szomorú, pedig az utóbbi évek egyik legjobb puzzle-platformere volt az első rész, kár érte :(
  • Seth
    Phil Fish megsértődött, béke poraira.
    Amúgy nézte valaki innen a FEZ pc verzióját? Csodálom nincs topikja, zseniális cucc
  • Fpocok
    Fez2 has been cancelled.
  • Laza
    Erről beszélek, EZ nem olyan XCOM, mint az eddigiek. Ez egy mellékág teljesen más stílusban.
    Tuti lesznek még akiket megtéveszt az alcíme.
  • bon
    Bázis menedzselős része stratégia az xcom játékoknak, és elég komoly hangsúlyt kap a játékokan. Az új az inkább Bother is Arms-hoz fog hasonlítani.
  • Laza
    "Milyen shooter? Stratégia lesz, mint az eddigi XCOM-ok..."

OMG, azért ekkora tévedésben ne élj már :) Mint az eddigi XCOM-ok? Megnézted Te ezt egyáltalán, vagy csak a címe alapján mondod. Nézd már meg, közel nem olyan! TPS fedezékrendszeres akció, ahol a csapattársaidnak kiadhatsz parancsokat is. Ettől még nem lesz 'stratégia'.

A Brothers In Arms-ban is adhatsz parancsot a társaidnak, mégsem volt
    'stratégiai' játék :) max taktikai/akció :)
  • Zomil
    :D

Mondjuk nálam mind2 játék örökre a kedvencem marad. Bár Battlezone-bol inkább a 2. rész az már kiforrottabb volt. DK-nál meg van olyan ami az 1be tetszik jobban és van olyan ami a 2ben :)
  • Tinman #142800
    Az igazság félúton van :-) (Emlékekből dolgoztam, de most rákerestem.)

Dungeon Keeper 1997 június 26.

Battlezone 1998 február 28.
  • Zomil
    Közelebb van a fél évhez mondjuk. Én Battlezone-t amugy csak azért hoztam fel, mert az is keverte az fps-t az rts-el :)
  • Tinman #142798
    A Dungeon Keeper közel 1.5 évvel korábban jött, mint a Battlezone... nem véletlenül hoztam fel, az FPS nézet és csapdás/hullámban támadós téma kapcsán, mert előtte nem nagyon volt ilyen. (Nem jut eszembe korábbról ilyen, eleve az FPS nézet ilyen megközelítésben fehér holló.)
  • kill3r21
    Itt is köszönöm a Zeno Clash játékot amit nyertem...
    Egész jó móka
  • Zomil
    Azért azt nem mondanám, hogy ök inditották el ezt a stilust, pl. láttam már sokkal korábban egy ugyanilyen team fortress 2 mod-ot. De ott van pl. a Dungeon Defenders is, ennek a pc verzioját kb. egyszerre fejlesztették a Sanctummal, csak ez TPS nem pedig FPS.
  • Zomil
    Kb. vele egyidöben jött ki a Battlezone, mig DK inkább stratégia, ez meg inkább fps volt, Battlzone 2 nálam simán benne van életem top 10 játékában, eszméletlen idöt beletoltam, multiba is. Annyira jol eltaláltak a rts/fps elemeket :)
  • Tinman #142794
    Már elnézést, de nem játszottatok a Dungeon Keeper-el?

Bizony FPS nézetbe is lehettél, bizony hullámban támadtak sokszor, sőt többféle fix, telepített csapda is volt.

Ezt tessék überelni... ráadásul a DK-nek ez csak 1 kis szelete volt.
  • Rapid81
    Nem azt mondtam, hogy a TD stílust indították, hanem a nem felülnézetes, TD-FPS stílust... Ha sosem játszottad, nem tudhatod, hogy milyen.
  • arty

Totti: jah, igazi megoldas a fogyi felezese lett... ill. a slim perfekt ujratervezese.
  • Totti5
    Revízióra gondoltam, újabb csíkszélesség, Falcon és a többi. Nem a hommade sufnira, mint ahogy a porszívónak felhúzott ventik sem segítettek semmit.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és persze a mindent átszövő "közösségi élményről" se feledkezzünk meg...
  • IMYke2.0.0.0
    - mínusz tower defense, hanem inkább banda-kommandós szimulátor.
  • IMYke2.0.0.0
    Rohadtul afelé haladunk ám.

A Ubisoft féle - nextgenes - MMO TPS-FPS RPG tower defense nem jelent túl sok jót.
  • arty
    Az ujraforrasztas nem oldotta meg, csak picit tovabb birta.

Az a felig passziv hutes a 90w ho elvezetesere alkalmatlan volt eleve.
  • arty
    Remeljuk nem...
  • Totti5
    Nem a hűtéssel volt a gond, hanem a technológiával amivel forrasztották. Gyenge volt. A hűtés nem változott, de a forrasztás megerősítése után a hiba megszűnt.
  • arty
    Ez ott nem gond ahol fel kg fem vezeti el a hot a leallt venti mellett...

Nem veletlen h az x360 es a notebookoknal voltak nagy halalozasok.

• Mardel
    A TD stílus hellyel közzel 1990 óta létezik, Sanctum lehetett a első aki fps-be ültette.
    Attól függetlenül még mindig az a véleményem hogy gagyi hatást kelt a játék, tucat fps-re halyaz, attól még nem lesz eredetibb, hogy van benne TD is.
  • Rapid81
    Játszottál te vele egyáltalán vagy látatlanban gagyizod le az elmúlt évek legnagyobb játékötletét? Ők indították el ezt a stílust. Azóta jött vagy 1 tucat ilyen játék, amit imádnak az emberek, például az Orcs Must Die 1-2... Attól, hogy te nem szereted a TD játékokat, még nem lesznek gagyik, csak nem szereted őket...
  • kill3r21
    az miféle?
  • Mardel
    Sanctum gagyi meg általában véve a tower defenseket nem szeretem.
    És köszi.
  • Rapid81
    Tehát akkor számodra a Sanctum és az egyéb, azóta kijött, külső vagy belső nézeted Tower Defense játékok sem tetszenek, mert keverik a játékstílusokat? Egészségedre...
  • Rapid81
    Azért vettem meg eredetiben, hogy ne kelljen warezzal szenvedni...
  • grebber
    Kint a Flashback konzolra!