311803
-
Mely rosszabb, mint a WRZ.
WRZ = nem is számolhat a vásárlóerővel, mert a júzer helyből lopott, cserébe nem tud online játszani, login és stat szervert smashelni stb.
Konzol használt piac = játékos nem akart és nem is fog telje árat fizetni, de szerverparkot használ (kivéve multi kód) loginre, statra stb.
-
Micsu #142855 f1re
lol
inkább töltsd le a barátok közt előző évadát -
HÉÉ! Én nem a warez védelmében írtam, csak azért, hogy ne hogy azt higyjétek, hogy használt játékot venni sokkal jobb. -
Micsu #142853 az megint más
a lopott kulcs inkább warez de az is az eulatól függ, ha átruházható akkor nem az
a használt dobozos játék is átruházható hivatalosan (konzolon mivel nem kell regelni) akkor hogyan is lehetne warez? -
Kamu duma.
Autót is csak szalonból vewzsnek az emberek, emrt a szegény gyártók a használt piacból kevés pénzt látnak...
Egyébként, ha ms vagy sony korlátozza hazsnált játékok eladását, akkor meg EU-ban törvényt sért, ahogy a Steam is. -
Anglia legnagyobb játék szoftverekkel foglalkozó üzletlánca. Inkább készülök a F1re, mint ez a faszságok hallgassam a warez védelmére. -
Micsu #142850 nem warez max profitkiesés
-
Micsu #142849 bevételnek bevétel de ha elhasal startkor akkor már mind1 -
megosztás =/= eladás. -
Nem ismerem az oldalt.
Amúgy valamilyen szinten rosszabb is. Ugye ki is mutatták, hogy a warezolok amúgy sem vennék meg, akik viszont használtan veszik, azok pénzt áldoznak rájuk, viszont ha a bolt egy használt játékot ad el, akkor a fejlesztők zsebéből veszik ki a suskát. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kérdésem az eddig se volt, a csere-bere az warez, nem véletlenül harcolnak ellene a kiadók. -
Akkor a game.co.uk warez játékokat adott el nekem. A rohadékok, miért nem kapnak olyan büntetést a lopás miatt hogy orbitális pályára kerüljenek? -
Milyen nyomi egy felfogás az hogy használt játék az warez atyaisten..
ennyi erővel egy olcsón megszerzett steam kulcs is warez...
Pl a Bioshock infinite-t 2ezerért vettem = lewarezoltam? :D -
Az itteniek szerint a fejlesztők, mert brutálsok fogy ilyenkor pc-n. -
Ne kiabáljunk kérem...
Amúgy meg, régebben éppenséggel a használt piac ellen keltetek ki... -
Szerintem meg nem.
EU-s törvény szabályozza a használt árucikkek eladásának lehetőségét, nem a kiadók.
Használt áru kereskedelem meg a játékipar előtt is volt, és ha fizetett érte valaki még ha cska a felét is, akkor nem tekinthető wareznak. -
Ha a vásárlásból nem lát pénzt a kiadó, akkor kb ugyanaz. -
NEM WAREZ, NEM UGYAN AZ.
-
Micsu #142837 warez 0 eladott példány
cserebere: 1 eladott példány
van még kérdésed? -
Ja, azért támogatják annyira. -
Nem, de ha valaki használtat vesz új játék helyett, akkor az kb ugyanaz. -
A csere-bere NEM WAREZ. -
kb annyit ér mint a konzolos csere-bere warez... -
Micsu #142832 és azzal ki van kisegítve hogy játssza 1st day majd megveszi 500ftéert? senki
-

Nincs okod a panaszra: kompakt ide vagy oda, a kép kiváló.
A táj meg valóban gyönyörű. -
Mostanaban van a kajszi szezon, igy estenkent mocival ki ugrok hegyre leszedni, no nem megenni hanem kesziteni fincsi paleszt belole. 

Gondoltam lekapom a panoramat es ideje megosztani veletek, nekem ez minden napos de sose tudok betelni vele. Sorry a minosegert, kompaktal csinaltam es az elso probalgatas volt sok kepes mozaikkal. LINK (kozepen levo varos Tapolca az ossze teveszthetetlen Y hazaival) -
Mondjuk ha te pc-n szeretsz vásárolni és xbox után megveszed pc-re akkor azt mondom jólvan, de azzal viszont énsem tudok egyetérteni hogy valami "minőségi" cucc-nál valaki lewarezolja és utána meg nem veszi meg.
Persze pc-re nem nehéz megvenni ilyen mai árak mellett. -
Támogatom én is, hogy ne legyen a topikban warezzel kérkedés. -
Brothers Two... és Flashback jön pc-re is szóval ha steam-en lesz ingyen zseton tuti vételek :D -
Helyes, akkor ne is játssz velük.
De hogy ne az EREDETI JÁTÉKAINK topikba kérkedj velük az biztos, mert ez olyan, mintha beírnád a fradi topikba, hogy mocskos FTC!
A 2 cím amit írtál, + a Flashback amit korábban, abs. érdemes arra, hogy az ember párezerért beszerezze!
Flashback pl. 800 MS pont lesz, ami kb. 2k. Ami semmi érte. -
Még olyanok is lesznek akik még mindig azt hiszik, hogy egy fps ez a topik az élő példa...
-
Talán nem olyan konzolt kellett volna venni, amivel XBLA címeket csak lopni lehet
Mingyá' megsajnálom
-
-
Xbox-ra nem is vennék soha játékot szóval nincs ezzel gond!
-
Nem tudja megvenni. RGH-s gépen nincsen Live. -
Akkor talán ideje lenne megvenni (ha megjelennek) és nem rommá warezolni, főleg, hogy hivatalosan még nem is kaphatók. -
Arról volt szó, hogy az a gameplay mechanic ami a Sanctumba van, nem új keletű... -
Basszus egyre jobbak ezek az xbla cimek: Legutobb ami kegyetlen jó volt a Brothers: A Tale of Two Sons után most itt a Max: The Curse Of Brotherhood. Ez is valami fergeteges. -
Evoluti0N #142817 Tomb Raider 3. részét játszva eszembe jutott egy kis anekdota. :)
Az első PC-met (pontosabban az öcsémmel közös pécénket) 2000-ben kaptuk. Elég gyengécskének számított már annak idején is, de apámnak jobbra nem futott pénze. Nem emlékszem már pontosan a specifikációira, de tudom, hogy 133 MHz proci, 2 mega graf kártya, 24 mega ram és 2 giga HDD volt benne. Emiatt újabb játékokat nem is tudtunk nagyon futtatni, habár volt olyan, legnagyobb meglepetésünkre, ami elfutott rajta. Pl: Worms Armageddon. Emellett csomó régebbi játékot játszottam: Doom 1-2, Age of Empires, Commandos, Red Alert, stb. Volt egy játék, aminek máig se tudom a nevét. FPS volt, hasonló stílusban, mint a DOOM, de inkább paródiának tűnt. Voltak benne kis, lila dínó ellenségek; a közelharci fegyver elektromos fogkefe volt; lent, a képernyő közepén pedig a DOOM-os csávó feje helyett egy sárga smiley foglalt helyet.
De miért jutott mindez eszembe a TR-ről? Anno próba-szerencse formájában megvettük a TR3-at, ha az újabb részek nem is, az hátha elfut a gépünkön. Akkor még minden gond nélkül lehetett nálunk warez játékokat venni boltban, szóval nem volt olyan nagy kiadás/kockázat. Felraktuk, elindítottuk és ment, de valami furcsa volt. Szaggatott.
Előtte más újabb játékkal nem próbálkoztunk nagyon, így nem ismertük a szaggatás fogalmát. Azt hittük, hogy ha valami nem megy, akkor az minden esetben azt jelenti, hogy el se indul. Pár perc után összeraktuk a dolgot és rájöttük, hogy ez is alighanem "nem megyet" jelent. Na, szóval, a TR3-ban tanultam meg nekem anno, hogy mit jelent a szaggatás. :)