311803
  • grebber
    De már nem akciós!
  • wesker24
    Ok felölem amugy meg majd hétfőn beszerzem neked a Darksiders II+ Season pass-t !

Arról meg nem én tehetek hogy nincs pénz mert még nem jött meg amint megjön mindenképp szólok majd !
  • grebber
    Közel 2 hónapja nem látom a pénzem had aggódjak már.
    Steam-en meg minek legyek fent ha kb soha nem játszok? Semmi értelme ha bármi van itt úgyis elér bárki aki akar.
  • grebber
    Szeretek veszélyesen élni? Azért mert meleg van nem áll meg az élet.
    Focimeccseket se halasztanak el mert meleg van pedig ott nem csak kocognak!
  • Rapid81
    Szerintem meg nyáron nyár legyen, ne tavasz vagy ősz.
  • wesker24
    Itt vagyok egyébként, fennt sem vagy steamen vazee legalább már 17 órája !

Meg nincs elfelejtve holnap mindenképp megveszem neked ne aggódj ! :D
  • grebber
    Ezért jó a warez! A kommenteket olvasva majd a 48. patch után esetleg értelmesen is játszható lesz majd!

Csak tudnám miért jó nekik kb alpha állapotban kiadni játékokat.
  • IMYke2.0.0.0
    Aki ilyen hőségben fut (de még este 8-kor is meleg van hozzá), az tényleg az egészségét kockáztatja - rosszabb esetben az életét.
  • Myselor
    hát rohattul jó lenne már max 20fok
  • Rapid81
    Biztos éppen nyaralni van a pénzedből.
  • Renjike
    Júni vége óta 1 lépést sem futottam :D nem hiába , nem bírom a meleget
  • grebber
    Wesker24 úgy eltűnt az olcsó darksiders 2-vel mint a pénzemmel!
  • jetblack
    Mar csak 5 ora

• Rapid81
    Khm... hülye... khm... vagy... khm...
  • Tinman #142882
    OFF

Szeretnétek egy pici ízelítőt a pokolból?

Menjetek fussatok egy Coopert... no árnyék, no víz (előtte amennyit csak akarsz), csak ti és a földutak, meg az "enyhe" meleg.

Az utolsó 2 percben esküszöm azon agyaltam -már amennyire beszűkült tudatállapotban lehet gondolkodni-, hogy vajon mikor találják meg a holttestem. Soha nem éreztem még ilyet esküszöm... már a 8. perc körül éreztem, hogy elérkeztem a határaimhoz (túlhevülsz mint a korájhét gyári hűtővel), onnantól Aztec Challenge.

Embertelen. Soha többé nem megyek ilyenkor futni.
  • Rapid81
    Ne keverd a szezont a fazonnal. Eladási mennyiségekről senki sem beszélt. Mellékesen a 2k-s TR-t az AMD kb 150%-os áron megvette a kiadótól, szóval az igenis bevétel, nem is kicsi...
  • arty
    talán ebből lehet egy modern stronghold ...
  • Fpocok
    De faszom ne legyetek már ennyire selejtek. Te is tök másról beszélsz. Inkább hagyjuk, mert te még azt sem tudom, miről beszélünk.
  • jarlaxxe
    80%-át teljes áron veszem.
  • davidka003
    Gondolom te minden játékot teljes áron veszel.
    Amúgy meg tök mindegy, mert konzolon így is úgy is jobban fogy minden.
    Nem a PC tartja el az ipart a 2 ezer Ft-os Tomb Raider-rel.

LINK
  • arty
    jogállamban, ahol a jogot a gazdag lobbista írja :/
  • Fpocok
    Verd is büszkén a melled erre. Szarj le mindenkit. Kit érdekel, mi van mással...
  • davidka003
    Kit érdekel?
    Én játékból mindig játékot veszek és jól szórakozok közben.
    Nem az én problémám a kiadók vergődése.

• Fpocok
    Vagy nem. Ki tudja.
  • arty
    De lát. Aki eladta, megy és vesz másik játékot.
  • arty
    Te talán nem rugod gyomron azokat az embereket, akiket kedvelsz?

Nem értem, hogy nem tudod elfogadni, hogy grebber nem hajlandó megvenni azokat a játékokat, amikkel jól szórakozik... ejnye!
  • davidka003
    Gyakorlatilag amíg külföldön ebből élnek a nagy boltok is addig nem warez.
    GAME.co.UK tényleg ebből él kb.
    Több 100 használt játékot árul.
    Új játékból ennek a fele sincs készleten náluk.
  • Micsu
    mivel jogállamban élünk ezért törvény dönt mindenről, ha a törvény azt mondaná ki hogy a használt autót kizárólag a bontóban szabad "értékesíteni" akkor warez lenne a használt autó eladás
  • Botond #142868
    Akkor most a használt autókat sem szabad eladni egyesek szerint, mert a gyár arra számított, hogy a vevő újat vesz, a lopás viszont más, mert azzal eleve nem számoltak, mint potenciális vevő? :D
  • Mardel
    Tavaly nyár óta létezik ez a törvény.
  • Micsu
    jah meg azt le se írtam hogy volt róla hivatalos kimutatás is hogy sok esetben a user a használt játékból bejött lóvét nem fűre hanem ált megint új játékra költi
  • Fpocok
    De azok szerintem nem használtak. EZZEL NINCS IS SEMMI GOND. Most nem arról beszélünk, hogy olcsóbban megvenni steamen meg hasonlók.
  • Micsu
    de fizet érte teljes árat, 1 példányt, mivel a használt játék eladáshoz kell egy eladott példány, warezhoz nem, nem tudom ebben mi a bonyolult
    a szerverparkos dolog meg olyan hogy amúgy is van, ha nagyon üresek a szerverek akkor lelövik őket, nem hiszem hogy ez lenne a nagy probléma, meg volt itt szó online pass bevezetéséről is, hát tegyék
  • davidka003
    Teljes áron 12k-ért vegye meg a halál. Egyik játék se ér annyit. (kivétel dark souls 1-2)
    Zavviról szoktam venni 15 font környékén új játékot. Persze az se annyi haszon a kiadónak de mégis valamennyi.
  • jarlaxxe
    Ez tökéletesen igy van, és most ne vedd magadra, de igy van ezzel az is aki ellopja...utána meg jön a rinya ha nem lesz következö rész mert alacsony volt a bevétel.
  • Totti5
    Péntekre szabadságot vettem ki hogy élőbe nézhessem a két szabadedZést, mert adta az M1. 2005 óta 1 futam volt amit nem élőbe néztem, mert külföldön voltam és nem volt rá lehetőség sehol. K szarul éreztem magamat...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem figyeltél a "bevételkiesés" szóra...
  • davidka003
    De a használt piac nem terheli jobban a szervereket, mert csak az tud játszani akinek megvan a példány.
    Az meg tök mindegy, hogy ma pistike terheli a rendszert, holnap meg józsika.
  • Fpocok
    Igen... ezzel a hozzáállással van baj. Bár a játék megjelenése után sokkal már nem nagyon számít, ez inkább a megjelenéskor gond, amikor még fulláras lenne.
  • davidka003
    Engem nem érdekel, hogy valakit zavar. Én most is vettem 7 fontért Forza 4-et, 5 fontért Black OPS1-et, 2 fontért Stranglehold-ot Xbox-ra.
    Nekem jó. Más nem érdekel.