311803
-
Én sosem mocskolódtam rajtad odaát (max itt szóltam be 1-1 olcsó vásárlásodra az Alan Wake féle megnyilatkozásod után ;) ), lévén ott és akkor abszolut veled értettem egyet + tisztában vagyok vele, hogy az összköltésed simán van annyi, mintha havi 1-2 day1 játékot vennél (és időnként veszel is). -
Félreértettél :) Pont grebber abszurd hozzáállását próbáltam illusztrálni a szerencsétlen példámmal ...
Elképesztő, hogy már többször leírta mennyire tetszik neki az az X játék, de megvenni elvből se (mert konzol).
Eközben a steamprofilján csak gyűlik a szemég (amit talán ha egyszer elindít majd...).
A "mennyiért vette" jelen esetben nem érdekel, az elv, hogy semmiképp nem vesz meg játékot konzolra, nos az nekem feldolgozhatatlan :D -
ez nagyon durván nincs még kész :(
és azzal, hogy így kiadják, elvesztik még azt a kevés embert is, aki megvette volna, ha legalább jó ... -
Én a Crysis2 ővel voltam így, előrendeltem, keddi nap volt a megjelenés asszem, tehát kedden hozta a futár,de hétfőn este már volt egy precrackfixedrazor blabla release és tolták serényen....egy kicsit bosszantott...és letöltöttem, és aznap éjjel toltam, másnap eredetivel folytattam...és nem éreztem magam rosszul, hacsaknem azért hogy hogy a picsába lehetek ilyen türelmetlen fax...:D -
Micsu #142972 egybéként nem hiszem el hogy így állsz a dolgokhoz, na most itt nem a 1st day vételre gondolok, mert az vagy megengedheti magának valaki (ritkán szinte mindenki) vagy nem, de a jelentőségét el nem ismerni
engem érdekelnek az új ipk is mivel nem tudni mit hoz a gaming és a jövő, kurva sok jó ötletet lehetne még megvalósítani, a fejlődés ellen meg végképp nem vagyok, a gaming jelen esetben fejlődő ágazat (lsd aby aranyköpése) -
A többiek jobban tudják. :D -
Neked lehetséges, de mondok valamit , elég hacsak magamból indulok ki....mondjuk GTA fan vagyok....GTA4 miatt vettem 0dax xbox360at...
Tehát eleve esélytelennek tartom azt, hogy mondjuk ne 0day GTA5-özzek...
És ilyen emberből elég sok van...
De mondjuk ott a Saints Row , tetszik és szeretem, toltam is mindegyiket, de nem halok bele ha pl a 4 nem 0day vétel lesz...
És a kiadók is erre mennek rá...és elég sok ilyen gamer van szerintem... -
Kemény a csávó. Nem gondoltam volna róla... amugy pontosan mi történt? -
Én értem, hogy mire gondolsz a 0 Day alatt, de azért elmerenghetnél Micsu:
0 Day - aznap, mikor megjelent a játék és amikor magadhoz veszed (digitálisan, vagy személyesen a boltban, tehát az elérhetőség napján).
Másnap, ugyanabban az órában az már 1 napos a játék.
Szerintem.
-
Jelen esetben nem a 1st day vásárlókról írtam, hanem azokról akik 30 nappal a megjelenés előtt tolják a tuticrackedfixedpatched-fairlightrazor911 szemetet. -
Micsu #142966 végigolvastam,tudom hogy warezól volt szó, csak én kicsit továbbvittem, mivel (sajnos) szembejutott az a szokásos pikírt szarkasztikus ökörséged hogy a 1st day vásárlókat is bétateszternek hívod
-
Az indie az egyik része, a kickstarteres a másik, meg ott lennének még a régebbi kihagyott címek... biztos vagyok benne, hogy neked is van olyan cím a listádon, amit valamiért még mindig végig szeretnél játszani, de éppen úgy érzed van jobb/szebb, nincs rá időd etc.
Abs. nem lenne semmi gond velünk gamerekkel, ha holnaptól nem jönnének a nagy kiadók, pénzzel tolt termékei.
Talán visszatérhetne az az idő is, amikor sokkal jobban megismerkedtünk 1-1 játékkal és nem rohantunk a következőre, mert idő-idő... az semmire nincs. -
Akkor tehat en is warezoltam a Bio Infimet ami 0day hmmm nem ertem miert nincs meg itt a nyakamon a brit sunosztag es visz dutyiba hogy megvettem 0day egy jatekot -
Legjobb pelda a Metro sorozat :D -
Hát én csak a magam nevében beszélhetek de én szépen becsomagolnám a gamer pc-met és eltenném a padlásra ha ezentúl csak indie játékokkal lehetne játszani. -
Marhaságot írtál a hsz-emre, mert baxtál viszaolvasni.
A warezről volt szó, arról amit letorrentelsz... az minden csak nem játékipar megmentő.
Szokásos szintet tolod: Random beköpsz valamit, aztán majd csak lesz belőle valami.
Borin'. -
Micsu #142960 és még ő mondja másnak hogy marhaságokat ír, érdekes egy ember
valszeg azt hiszi hogy az ő klónjaiból áll a világ -
Várom, előrendelem a CE-t nem is kérdés.
De ha nem lenne eret vágnék? Dehogy.
Ellenben 100+ olyan címem van, amik bár biztos nem olyan jók számomra, mint a DaS, de nagyon szeretném őket pótolni.
Vagy állítsátok meg az időt, vagy álljon le a játékipar egy laza 10 évre és egész jól utolérem magam. -
Tuléled persze, seppuku közeli állapotba kerülnél egy pl egy DaS2 nélkül...gondolkozzál mielött ilyeneket irsz. -
Olvastál volna vissza, és hsz-emre nem írtál volna marhaságot.
"nincs aaa játék sem"
Túléljük. Attól nem lesz AAA játék valami, hogy beleqrnak egy filmre való pénzt.
Majd lesz helyette Ferrariraelőrefizetőskickstarter. Vagy nem lesz semmi és mindenki végre utoléri magát...
Ez utóbbi lenne a legjobb megoldás. -
Micsu #142956 most a szokásos direkt nem akarom megérteni Tinmant hallották
itt sajnos nem fogják fel hogy a 0day az warez, jó esetben előrendelés de én nem erre gondoltam
tudom hogy kik teszik bele a pénzt de ha nincs 1st day vásárlás nincs aaa játék sem
-
Ember legyen a talpán aki mondjuk egy Fallout 3-at vagy Skyrim-et 0day előtt tol le. :D
Annyi előnye van, hogy 1 évnél régibb játékokat tolok, hogy csomó patch kijön hozzájuk közben. :) -
A pre-warezolók?
Érdekes elmélet :-D
A játékok megfinanszírozóit kiadóknak és producereknek hívják egyébként. -
Micsu #142953 vagy úgy hogy a játékok megfinanszírozói -
Az első 3-4 hónap a döntő. -
Micsu #142951 ennél azóta már jobb a helyzet, bár még így is a konzolok hozzák a bevételek nagyrészét -
Azt úgy hívják: Önkéntes béta-teszter :-D -
Lesz itt azért lokalizáció rendesen!
Splinter Cell - Blacklist
Nyelvek: Angol*, Német*, Francia*, Olasz*, Spanyol*, Hagyományos kínai, Orosz*, Japán*, Lengyel, Dán, Holland, Norvég, Svéd, Magyar, Cseh, Portugál-Brazil*
*nyelvek teljes hangtámogatással -
Ez igaz, de a megjelenés után akkor is van egy időhatár, ameddig a kiadó látni akar egy bizonyos bevételt. Tehát lehet hogy három év múlva egy 1$ bundleban is marha nagy siker, de ha megjelenéskor nem termel eleget, akkor buktának könyvelik el (igen, megint az AW).
Tehát a 'nyereséges' itt kicsit összetett fogalom, mást ért rajta a fejlesztő és mást a kiadó. -
Én a warezrol beszélek, hogy egyesknek már megjelenés elött végig kell vinniük a játékot :) -
Igazad van nem éri meg, mindenkinek abba kellene hagyni az 0day vásárlást és egy-két éven belül a ceruzád hegyezése volna az egyetlen játékod...
-
Digitális tartalomról beszélünk ám, ugye érzed a dolgot! Nincs CD, nincs borító, tok, semmi, csak egyesek és nullák, amiket végtelen mennyiségben lehet sokszorosítani. Tehát a fejlesztők 1x megcsinálják a játékot, kerül X millióba és ha 1 dolcsiért adják egy ilyen bundleban és bejön belőle X+Y millió, akkor nyereséges a dolog, mert nem számít, hogy 50 db-on jött be ez a pénz, vagy 100k-n, mivel a sokszorosítás ára 0$! -
Én hiszek a többieknek, csilliodolláros nyereséget jelent a fejlesztőknek.
Én ezért nem veszek soha 0day, mert az nem éri meg. -
Ez kb. igaz is, de a teljes árú vevők nem is a magyarok közül kerülnek ki elsősorban.
Hülyézni viszont tényleg hülyeség. Ha az ember nem engedheti meg magának a 0day-t, akkor várjon nyugodtan egy akcióra, de felesleges lefikázni azokat, akik megengedhetik és meg is veszik 0day. -
Én mondjuk azért nem warezolok PC-re, mert nincs rá időm se.
Annyira el vagyok havazva a Zavvis/GAME-es xbox játékokkal, hogy még a 15 Live-on vásárolt játékra se volt időm.
Úgyhogy irigylem azokat akiknek minden szarra jut idejük. -
hát nem is hiába mondjuk:)) -
A DLC fegyvert még mindig ki tudják játszani, azt meg sehogy sem lehet használtan eladni.
Tehát megint ott vagyunk, hogy jócskán visszaveszika bevételkiesést. -
Azért mert ha mindenki várna az 5 eurós akciókra meghalna a játékipar.
A teljes árú vevök tartják fenn az egész iparágat ezért meg kell becsülni öket és nem lehülyézni mint itt sokan csinálják. -
ratgab #142938 Sajnos ezt én is érzem, ahogy a Rome 2-nél is ugyanezt érzem sajnos. -
ratgab #142937
Jól van na. Ezt elgyurcsányoltam....XD