311803
  • TBTPumpa
    Remélem te nyered DarkSector, ha már a Kívánságlistádon van - és killer kollega nem tud rá jelentkezni.
  • kill3r21
    mit nyertem? :D
  • arty
    csak mi van akkor, ha a 6-7-ből egy akár 100-200 órát is lefoglal, ill a többi sem az a kimondott 6-8 órás?

én idén már több, mint 6-7 jó játékot végigtoltam, miközben augusztus van - mégis: évekkel vagyok lemaradva :(
  • arty
    arra értettem, hogy amit elloptál, de NAGYON tetszett, azt ESETLEG(!), utólag, becsületből, köszönetképpen megveszed

vagy még sose érezted egy jó játék után, hogy azzal, hogy elloptad, szemét voltál a fejlesztővel?
    nyilván rengeteg középszarnál elnyomja az ember annyival, hogy "úgyse vettem volna meg", de egy igazán jót mivel lehet ideologizálni, hogy ne legyen lelkiismeret furdalás? azt pont egy(sok) olyan ember készítette, mint te vagy én - bement a melóba és odatette magát, akár éveken keresztül is, gürcölt, túlórázott ... amikor pörög a stáblista és csak nézel magad elé, h ez de k jó volt... erre ott állna melletted... a szemébe tudnál nézni? ;)

vagy mit éreznél, ha tudnád, hogy ő most épp a cuccait pakolja, mert kirugta a kiadó... lévén nem fogyott jól a játék... az, ami szerinted is egy zseniális termék... ?

+ nyilván egy nagy, gonosz kiadó játékával könnyebb megtenni, de mi a helyzet egy kis árkád cimmel?

stb
  • Evoluti0N
    Grumpy Cat nyerte DS 3-mat. Gratula neki itt is! :D
  • jarlaxxe
    Évi 6-7 játék van amivel érdemes játszani, az havi egy játék a többi töltelék, hogy menjen az idö. Nem nagyon van elmaradásom max vannak olyan játékok amikkel még egyszer játszanék.
  • kill3r21
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
  • kill3r21
    Erre kb az ismeröseim kb 99%a mondaná hogy te mekkora idióta vagy :D
    (Mármint arra hogy csak azért vegyem meg a boxos játékokat hogy a lelki világom rendbe legyen)
    Warezolni meg csak azt warezolja le amit megvennék? :D

Ez is egy megoldás egyébként, de én idiótának érezném magam :D az egyszer biztos..
    Ha valamit megveszek azt használni akarom....nem a másolatát, hanem azt érted...
    Mindha vennék egy eredeti nike cipőt és egy kínait, és akkor a kínait használnám :D
  • jetblack
    Kevesebb mint fel ora

• arty
    de hiszen használod/használtad! (a wrz-t)

Imyke: és ki fejlesztené időközben a játékokat a nemlétező piacra? pont az a feltevés, hogy dőljön be az egész hóbelevanc, h legyen idő végigtolni a kimaradtakat (amik pl nekem nem feltétlen megoldás - pl sose állnék neki egy TR2-nek szvsz, nekem az túlságosan elavult mostanra)
  • TBTPumpa
    Amúgy pont most "akciós" Steam-en.
    33% kedvezménnyel 18,75 euró - 5600 Ft körül van.
  • grebber
    Azt tudom hogy onnan 5500 volt vettem is pár embernek!
    Valahogy sosem érdekeltek a verekedős játékok meg ugye ott van ps3-on meg boxon is
  • TBTPumpa
    Az csak az induló ár. Még nem jelent meg. Majd csak augusztus 2.-án.
  • genndy
    GG-ről kicsit olcsóbb volt a -20%-al, és az Arcade Kollectiont is adták mellé (mondjuk neked az nem számít, mert nem Steames hanem GfWL ).
  • jarlaxxe
    Az a induló ár.
  • grebber
    Nem tudom mennyibe került a kiadáskor a Mortal Kombat mivel nem érdekelt de most már csak 5990 a CDG-ba!
  • IMYke2.0.0.0
    Addigra megint annyi játék gyűlne fel, hogy nem lenne dilemma.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne keress logikát benne :)
  • kill3r21
    Köszönjem meg, vagy vegyem meg úgy hogy semmire nem tudom használni?
    Vagy vegyem meg és használjam a warezt? :D
  • arty
    kicsit ugy állnék ott, mint az épp kitisztult heroinista ... "ésmostmitkezdjekmagammal?" :D
  • arty
    Tudom, ettől még fájdalmas ez a logika, miszerint konzol=warez és csakaz :)
  • arty
    nem kéne! xbox.com -> vásárlás gomb (ha nagyon tetszett valami warezben és szeretnéd, hogy legyen folytatás, vagy csak odadobnál egy köszönömöt a fejlesztőnek....)
  • grebber
    Engem ne próbáljatok megérteni ,mert én full máshogy látom a dolgokat mint ti!

De ezeket a dolgokat már leírtam:

Nyár van mindenki nyaralni megy vagy készül-> Én leszarom engem nem érdekel a nyaralás soha nem voltam.

Barátnő ,gyerek, esetleg házasság stb --> Én nem tervezek semmi ilyet.
    Eredeti konzol és arra játékok -> Maximum egy esetben lesz ilyen ha nem tudják feltörni a next gen konzolokat (De mivel felfogják ilyen se lesz)

Szóval ne keressed az értelmet én ilyen vagyok és nem fogok/akarok változni.
  • Micsu
  • IMYke2.0.0.0
    Én kérnék még hozzá 5 évet :)
  • arty
    Mondjuk, hogy 2017, október 4. - utolértem magam. Meg a többiek is.

Ésmost? Nincsen gaming industry. Várhatok 10 évet, mire lesz egy gta4 szintű játék?

• kill3r21
    Hosszú story, egyszer valahol már leírtam, lényeg hogy én az xbox létezésén buktam jópár 10ezret...
    Volt amit gariba cseréltek, volt olyan ami gari után halt meg, javitattam, akkor volt olyan amit elkellet adnom pénzprobléma miatt, volt egy ami már eleve javított volt jtagos, az szintén 3led....nem lehetett javitani...az 5. most egy olyan amit anno elflasheltek, de rendbehozták ez megy most, de a drive halott...
  • Micsu
    most olvasom csak

olvasni mer írni már nem :P

csalódtam :S
  • kill3r21
    Én már lassan 3éve nem írtam ki dvd-re semmit....elmúlt az a korszak....tehát mondhatni sok warez cuccom nem nagyon van :D
    Megjavultam...:)
    Viccet félretéve boxos témában perpill tényleg megvagyok lőve...

DE azért javulok, és ennek örülök....teljesen máshogy áll az ember egy nem warez játékhoz, magamon tapasztalom....
    Viszont mivel nem vagyok milliomos és nem tudok megvenni minden olyan címet, ami érdekel, és hónapokat sem tudok várni arra hogy fillérekért legyen, ezért biztos lesz még hogy bűnbe esek....de nem általánosítok szerintem azzal ha azt mondom hogy itt nincs is ilyen ember...(elnézést a kivételtől ha van)
  • Fpocok
    Azért az 5 xboxért mennyit fizettél? VAgy mindig garisan cserélték? Mindegyiket?
  • fery02
    Teljesen érthető. :)
    Nekem is annak idején egyszer csak szép lassan kezdtek elfogyni hétről-hétre a warez DVD-im, pedig volt néhány hengernyi.
  • kill3r21
    Egyébként a warez gépen is megy az eredeti game...:D Kivéve ha rossz benne a DVD olvasó mint nekem xD
  • kill3r21
    Ez már asszem az 5. xbox konzolom, de már követni sem tudom, és nem óhajtok még1et venni :)
    Tehát marad a WRZ ha valamit boxon tolnék...
    Ebben csak az irónia fáj, mivel a GTA5 boxra jön először....
  • fery02
    Ez a "pisztolyt tartanak a fejedhez" csuda egy menő szöveg lett itt a topikban. :D
  • kill3r21
    Azért régebb óta van xboxom minthogy rendbe jött a fejem a warez témában, csupán ennyi semmi több :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem engedheti meg magának a luxust, hogy vegyen egy újabb X360-ast. Erről van szó.
  • Rapid81
    Nehogy már kényszer legyen warez xbox-ot venni, amin csak a warez játékok mennek. Pisztolyt tartanak a fejedhez, hogy ha nem warezolsz, akkor lelőnek vagy mi? :P
  • jarlaxxe
  • kill3r21
    Lehet grebber is úgy van mint én, én ha akarnék se tudnék xbox-on nem warezolni, mert akkor új boxot kéne vennem :D
  • Rapid81
    Ezért jönnek sorra az indie fejlesztők, akik nem függnek a kiadóktól...