311803
  • TBTPumpa
    De hát hátulról többször látod, nem?
  • DarkSector
    Nem a segge érdekel, hanem az esze. :D
  • Tinman #143054
    Nem rendszeresen olvasom, de néha látom, hogy még mindig nincs jobb témátok, mint a fizetés nélküli gamer vásárlásai.

Ha te csalódtál, akkor én mit mondjak? :-S
  • jetblack
    Azert van meg egy felesleges gift ha valakit erdekel
  • Tinman #143052
    GTA4 szintű játék?

Na ezért mondom, hogy köszi elég volt a sok newcomer baromságból, vagy n+1-ik klónból. Eredeti ötleteket, kidolgozott karaktereket és mélységet követelek! Meg olyan gameplayt, hogy kettéálljon a fülem.

Nézd... nem kell ennyire komolyan venni a többszörösen feltételes teóriám, hiszen csak egy gondolat, amit "kimondtam". Nem szűnik meg a gaming industry, megy minden tovább... nyugi lesz új CoD, Betölfild, meg GTA 19 is :-)
  • TBTPumpa
    És nem te nyerted? Fákk! Most kimaradsz 2 körből! Pedig jó feneke van Larának a játékban...
  • Fpocok
    hóhó, index címlapon vagyok :D
  • DarkSector
    Ez csak egy jelzés volt. :D
  • DarkSector
    ucsó komment. :D
  • Tinman #143047
    Ha nagyon jó vagy hidd el megköszönik ;-)
  • DarkSector
    Erről most hallok először.
  • wantonly
    Az SG.hu csoportban például az a szabály, hogy aki nem köszöni meg az nem is kapja meg a nyereményt és ki is lesz rúgva a csoportból... Ennek ellenére néhány ember még mindig nem vakkant oda egy kukkot se.
  • Tinman #143044
    Anno még szégyenteljes koromba rendeltem elő a Half Life 2 Episode One-t.

5k körül volt + futár.

Aztán persze futár sehol. Lógtam a neten ezerrel és egyre csak minden warezos írta: 4-5 óra lassú tempóba. WTF?

Nem fogok óránként 1k-t fizetni egy nem is teljes játékért, hanem 1 qrva epizódért!

Letöltöttem... gondoltam kizárt... belenézek csak. Hát a HL2 az olyan, hogy hamar repül benne az idő. 2 kajálás között lepergett a credits. OMG!

Azonnal hívtam a céget ahonnan rendeltem, hogy töröljék a rendelésem. Szerencsére lúzerek voltak, mert még el sem indították, szóval törölték, nekem meg maradt a csalódás íze a számba. Főleg, hogy az Ep 3 végül soha nem is jött. Pofáztam én erről anno, de csak kiröhögtek.

Most az a védekezés, hogy már ne is jöjjön kit érdekel.

Engem pl. mocskosul. -.-
  • DarkSector
    Vagy férfitől. :D
  • jarlaxxe
    Az a nötől függ.
  • DarkSector
    Nem azé hogy egy álomvilágból ébresszelek, de neked kéne hálásnak lenned hogy megdughattad. :D
  • jetblack
    ugye ? :DDDDDDDDDDDDDD
  • davidka003
    Én is kirúgnám azt a csajt az ágyamból aki szex után nem köszöni meg, hogy megdugtam. :D
  • jetblack
    Nem mar el is kuldtem nyugi
  • Fpocok
    Még 20 óra.

• Fpocok
    Wat? visszavontad, mert nem köszönte meg a giftet? WAT?
  • Totti5
    Még1szer köszönöm a lehetőséget, nem állt szándékomban megsérteni. A felajnálás top1 volt
  • jetblack
    felvettelek steam-en a TR miatt
  • Tinman #143033
    "a gaming jelen esetben fejlődő ágazat (lsd aby aranyköpése)"

Jah... azért kb. nem is gamel, max DS-en a szívvel/lélekkel gyártott cuccokat.

Nem mondom, hogy megrohadt, de életem egyik legjobb döntése volt, most a BG 2-vel kezdenem.

Komolyan mondom ebben egy fostos zéró nullának TŰNŐ(!) quest-be is 19x több fantázia és ötletesség szorult, mint a mai játékok 95%-ba! ÉS NEM TÚLZOK!

Aztán a karaktereim... szépen lassan bontakozik ki a történetük és bizony van olyan, akinek az élete erősen megható. Kamillázok konkrétan.

Hol a faxba vannak ezek a játékok?

Ezért (is) kb. nem érdekel a gaming jövője. A nextgen szánalomtenger se hoz lázba picit sem. Tényleg nem túlzok, ha azt mondom 100+ cím vár rám és akkor ezek mondjuk még csak a 8/10 feletti cuccok és nem a középszar.
  • DarkSector
    Oks ahogy érzed, nem akartalak lebeszélni róla. :)
  • jetblack
    Nyugi mar megkapta a giftet. Bocs magambol indulok ki en mindig megkoszonom azonnal
  • DarkSector
    oks de ha átvételkor köszöni meg az gáz? :P
  • jetblack
    De 4 napja jelentkezett ra
  • davidka003
  • DarkSector
    TR most járt csak le. :D
  • Totti5
    Itt vagyok! Nagyon szépen köszönöm, hogy megnyertem! Itt és most köszönön meg...
  • jetblack
    4 nap alatt nem tette meg bocs de nem hiszek a meseben :)
  • kill3r21
    ÉS utólag nem köszönheti meg? :D
  • grebber
    lol
  • jetblack
    A giftet ujrasorsoltatom mert totti5 nem koszonte meg lehet drukkolni sracok van 5 percetek mig a vacsoram elkeszitem.
  • kill3r21
    Nem is lenne olyan rossz választás :)
  • kill3r21
    Tudom csak poénkodtam nekem is grumpy a képem steamen xD
  • Evoluti0N
    Aullah a Grumpy Cat és egy Dungeon Siege III-mat nyert. :)
  • kill3r21
    Aminél ilyen érzésem volt azt eddig megvettem....
    2 játék van még amit nem, az a Tomb Raider és a Crysis 3, de ami késik :)
    Ez még mindigg jobb mindha megveszek valamit én nem tetszik :)
  • DarkSector
    Netuom, a TR-re gondolsz? :D Akkor thx a jókívánságokat.

Érdekes hogy mikor megszellőztették legelőször a játékot, max 1-2 embernek tetszett az új TR rajtam kívül. :D
    Nekem totál bejött az Uj TR.