311803
  • Maak
    Hol melozol? (Valamiert ugy remlik, hogy gyori vagy azert kerdem.)
  • kill3r21
    Jóreggelt!
    Hétfő 9:13 35C itt nálunk!
    13:00kor megyek dolgozni, buszunk -->> se lehúzható ablak, se klíma...
    challenge accepted...:D
  • ffxi
    Ezt tőled vajon miért nem meglepő? :)
  • Fpocok
    [off]De cukik :D
  • Rapid81
    Alapvető elvárás egy közösségben a helyesírás, amit nem kellene külön kérvényezni... Tudjuk, hogy direkt csinálod, csak az a baj, hogy az nem minket minősít, akik ezt szóvá tesszük...
  • Evoluti0N
    WTF?! o.O Most vettem észre, hogy Larának köldökpiercingje van a TR3-ban. o.O
  • RatBaG #143090
    itt biztos nem.
  • Bence94
    Sikerült steamben kraftolnom kártyákból és stravoid -66%-os kupnt kaptam.. Nem akarja elboltolni valamire ?
  • arty
    sandbox?? no, akkor ez is sz*r lesz :(

elsőt bírtam, többi mintha nem is létezne :(
  • davidka003
    Sodexo utalványt elnyomod másra. A máshol felszabaduló pénzt meg felhasználod a játékvásárlásra.
  • DarkSector
    "Indie Game: The Movie Special Edition vásárlása
    2 elemet tartalmaz: Indie Game: The Movie, Indie Game: The Movie Special Edition DLC"

Mifasz? DLC egy filmhez? :D
  • Myselor
    Igyekszem odafigyelni erre.:)
  • grebber
    Hangulatba sok nagy cég szarját odaveri szóval nekem novella besorolás is lehetne az se érdekelne!
  • jarlaxxe
    Legyen igazad, mert az első rész tényleg jó volt.
  • Fpocok
    És ráadásul tök olcsó... de végülis csak egy techdemó.
  • ratgab
    Lost planet sose volt horrror, nem is akart az lennni. Egy érdekes történetet várok, ami csak részben is hasonlít az első részre, akkor már jó lehet. A környezet adott lesz, az arachnidok szintén (ugye hőforrást kell majd folyamatosan gyűjteni a játékban) és immár sandbox lesz a játékmenet ha jól emlékszem és lesz saját robotunk, amit szépen fejlesztgethetünk is.

Kockaösztönöm azt súgja, hogy jó lesz.
  • grebber
    O jaj teremtőm a legnagyobbat kihagytam ,mert nem jelezte a lista de a legjobban vártba ott volt:

Szeptember 4 : OUTLAST!!
  • ratgab
    Én kérek elnézést, hogy érdekel amit írsz, de kifolyik a szemem a tagolatlanságtól.

Ne legyél már ennyire igénytelen, tessék szépen normálisan tagolni a mondanivalódat! Egy-egy pont, felkiáltójel legyen már azért, vagy legalább rakjál már be mondatonként egy nyamvadt enter-t, hogy ne legyen ilyen wall of text odahány text kinézete a mondandódnak.

Ha már van véleményed, akkor az külalakra is legyen már elfogadható. Szerintem. Igényesség nem rossz dolog ám.
  • grebber
    Kár hogy CDG-be meg 576-ba nem lehet sodexo utalvánnyal fizetni :(
    Egyből meg is lenne 2 gyűjtői game ára. (Mot kaptunk 40k-t mert 10 éve gályarabok vagyunk a cégnél)
  • Myselor
    minden szaron fent akadsz:) látom ez érdekel a legjobban
  • jarlaxxe
    Lost Planet 3-töl mit vársz? mert nekem nagyon DS koppintásnak tünik.
  • ratgab
    És októberre le is zavaródik úgy néz ki az őszi szezon.
  • ratgab
    Xcom, Saints, Lost Planet. Splinter, Rome 2, GTA 5, Batman, Pes 2014 keltette fel az érdeklődésemet ezekből.

Amit tutira veszek az a Rome 2. Amit még tutira kipróbálok az a Batman és a Pes 2014 lesz. (GTA 5 lehet vétel lesz, még meggondolom).

A többit meg majd meglátjuk, hogy mit hoz az élet.
  • grebber
    Engem meg a duckgenyón kivül minden érdekel!
    Splinti elő van rendelve a szobros gyűjtőibe,Batman-t is 100% hogy megveszem már csak az a kérdés hol.
  • ratgab
    Ember! Tanulj már meg írásjeleket használni az Isten szerelmére!
  • jarlaxxe
    Augusztus végén szeptember elején jó kis felhozatal lesz.
  • arty
    splinter conviction sincs még letolva :(
    medieval total war 2-vel egy rendes csatát nem nyomtam még :(
    batman ac-ből is csak a demo volt meg :(

évi 6-7 játék, aha....
  • Myselor
    ebből a ducktales és a gta 5 érdekel,talán még az új batman bár eddig nem nagyon jön be:)
  • grebber
    Augusztus 18: Disney Infinity
    Augusztus 20: Splinter Cell Blacklist, The Bureau: XCOM Declassified,Saints Row IV
    Augusztus 27: Lost Planet 3
    Szeptember 3: Rome Total War 2 ,Diablo 3 (ps3,xbox 360)
    Szeptember 11: DuckTales Remastered
    Szeptember 17: GTA 5
    Október 8: Beyond Two Souls, F1 2013
    Október 24: Raven's Cry (ha végre tényleg megjelenik már), Alien Rage, Pro Evolution Soccer 2014, Fifa 2014
    Október 25: Batman: Arkham Origins
  • Myselor
    lehet hogy most tinman és páran lefognak fújolni engem,de ma volt lehetőségem végre élvezhetően játszani a dark souls-al.hát sajnos nem ragadott magával,a helyek nagyon nem tetszenek a játékban,nem értemezt hogy 2 méterre vagyok a bonfire-től visszamegyek és újra ott vannak a csontik...olyan nyomasztó az egész hangulata ez nekem alapbol nem tesz jót,nem szeretem a harc nem lenne rossz,de annyira nem is jó első boss elsőre lement végülis csak először áltam egyhelyben és felugrott hozzám az erékélyre akkor leütött.én csalódtam benne oké nehéz van benne kihívás,de annyira nem vészes mint gondoltam,önmagában a játék nem jön be,a karakterek meg egyszerűen ocsmányak ronda az egész.nem az én játékom:)
  • Fpocok
    Ilyen profilképpel ott nyilvánosan nem mondhatok olyat :D
  • Evoluti0N
    Juj! Most néztem a kommenteket és nem köszönted meg a giftet. Ugye még nem aktiváltad be a kulcsot?
  • Micsu
    meg annyit hogy nextgen annyira még engem se hoz lázba de azért biztos lesz pár szájtátós ip

jah én a hasonló ipket a kickstartertől várom, ezért nem köpdösöm a kezdetektől hanem inkább támogatom, hál istennek lesz pár igéretes cím
  • kill3r21
    igen csak ne az eredetieknek hanem mondjuk sg.hu nak dobd fel D:
  • Micsu

nálam is tervben van a bg2 teljes újrajátszása magyarul, sztem télen elkezdem
  • Micsu
    ha -favolok vmit akkor szarok én rá magasról :P

nálad ez olyan lehet mint valami régi szerelem, csakcsak eszedbe jut :P
  • Rapid81
    *Mark
  • Rapid81
    FUCKFUCKFUCK!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Új acsik a Mrak of the Ninjához! JÖN A DLC!!!
  • Fpocok
    Már korábban is volt.
  • Rapid81
    Az MK máris kapott 33%-ot?!