311803
  • fery02
    Köszi!
    Ezekkel tisztában voltam igen, csak arra voltam kíváncsi, hogy mit is rövidít konkrétan, de Zorrobomber meg is válaszolta közben (neki is köszi). Erre magamtól életbe nem jöttem volna rá.
  • Fpocok
    Márcsak egy óra. Utolsó esély...

• Fpocok
    Teleglitch: Die More Edition Teszt
    Azoknak, akik szeretik a kihívást.
  • Mardel
    Ha nem pörgetia lemezt akkor ki lehet majd ezt próbálni.
    Ha a beszívó mechanikája megy gallyra, akkro szívás.
  • genndy
    Durva fordításban 'új cím', 'új világ', 'új franchise'.
    Tehát az összes TES egy IP. Az összes Fallout egy IP. Az összes Doom egy IP. Ezért mondták pl. a Dishonordednél, hogy a Bethesda 'kihoz egy új IP-t', mert egyik addigi játékukhoz, címükhöz, világukhoz sem kapcsolódott.
  • zorrobomber
    intellectual property
  • Laza
    Megnéztem, sajna már elkelt ... még 10.20-ig volt 576 garanciás, jó vétel volt.
  • fery02
    Csak egy kérdés:
    Ez az ip ez minek a rövidítése játékoknál?

Próbáltam volna rákeresni, de csak TCP, IP cím, hálózat kategóriában dobál találatokat.
  • Laza
    Hát reméljük nem lesz vele gond, gari is van még rá :)
    De ilyen felültöltős biztos nem kéne, főleg ilyen ajtó elhúzós megoldással ... eleve macerás lenne amilyen helyen én ezeket a gépeket ált tartom.
  • Mardel
    Elvileg a super slim azért lett ilyen mert a sima slim lemez beszívós olvasója gyakran tönkrement.
  • wesker24
    Grebbernek csomagja érkezett !

Átvétel helye: Steam

• Maak
    A gyori az meg jo is.Ranezek, koszi.
  • Laza
    Ne hallgass rá! Igenis megéri még most is PS3-at venni :)

Én a sima Slimet ajánlom. Halk és jobb minőségű, mint az új kopogó műanyagos Super Slim, és nem felülről kell 'etetni'.

Én a hardveraprón vettem 40eFt-ért egy olyan gépet, ami még 5 hónapig garanciális volt.
    Múlthéten szintén volt egy hasonló, 40eFt és még kb fél év gari, de Győri volt az illető.
  • Maak
    Nem nekem lesz, haver kert meg, hogy nezzek utana, es koztetek vannak akik jobban benne vannak a temaban. (Meg csak nem is neki lenne a gep, ajandekba menne, long story , ha valaki vagja a temat ne tartsa magaban.)
  • Tinman #143122
    Nem azt mondtam természetesen, hogy 150 kilóval valaki másszon Kékest.

Ellenben egy laza, finom séta az erdőbe 2-3km segít.

Semmi norcifaszság, csak a rendszeresség a lényeg, még csak nem is naponta.
  • Fpocok
    Ne.
  • Maak
    Hol erdemes most ps3-at venni, es melyiket, regi vagy a slim?
  • Sir Quno Jedi
    Séta sem jó. Az egyetlen ami nem bassza szét az izületeidet az az úszás, meg a szobabicikli. Ha az ember egy(két) kiadós cementeszsákot cipel a nyakában, akkor bezony naaaagyon megfontoltnak kell lennie, mert ott aztán szakadnak az izmok/inak és gyalulódnak/reccsennek az izületek. Igen gyors módja az önygilkosságnak a terrorista norbitréning.

Persze célzott speciális gyógytorna folyamatosan orvosokkal és profi gyógyászokkal még járható út. Padosék is ezt csinálják.
  • Tinman #143118
    Aki túlsúlyos annak nem is szabad futni... hónapokig csak séta.
  • kill3r21
    Akkor azt nekem kéne :d
  • Sir Quno Jedi
    Majd ha 150+ kilósan fut ebben a melegben minden nap sok-sok kellemes kilómétert, felőlem akár pulóver nélkül, akkor azt mondom KEMÉNY csávó. Addig csak röhögök...
  • Anonymusx
    Grebber ebben a melegben 2 vastag pulóverben fut. Ezen kívül más érdekesség nem hiszem hogy volt..
  • ffxi
    "Az ajándék DLC elfogyott."

:(
  • grebber
    Gamersgate:

Hitman Absolution $5
    Ridge Racer™ Unbounded Full Pack $8.39/£4.80
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem vettem rossz néven amit írtál.
    S gondolom, hasonlót írnának a 10+ év alatt a projektben megforduló emberkék is :)
  • Tinman #143111
    Félelmetes munka lehet, szóval engem aztán nem érdekel, ha hibák vannak... a lényeg, hogy SOKKAL jobban tudok koncentrálni az összképre és nem gondolkodok valami ritkább szón/kifejezésen 2 mp-et se.

Csak elismerni tudom a munkát, szóval remélem nem voltam félreérthető!
  • grebber
    Messze még az 1500-as határ!Akkor lecsapunk rá!
  • kill3r21
    Meg én szenvedtem egy kört, mert nem vagyok tag....:D meg nem is leszek szerintem :D
  • IMYke2.0.0.0
    CDGlaxisban a "Resident Evil 6" lement 5.000 Ft alá.
  • IMYke2.0.0.0
    Megfeledkeztél a 39 példányos Skyrim Legendary Edition sorsolásunkról, amit direkt zorrobomber távollétére időzítettünk.
  • grebber
    Meleg van! Grebber a köcsög warezos még hangoztatja is. Nem egészséges ha széthajtód magad a melegrekordban futással. Milyen játékok jelennek meg a közeljövöben stb.
    Tehát csak a szokásos.
  • IMYke2.0.0.0
    Összehasonlítási alapnak:

Baldur's Gate (1) Enhanced Edition (1.2014 Patch mellett): 3.693.216 angol karakter - halál pontosan.

• zorrobomber
    Üdv all, visszatértem a 41 fokba halál náthásan(éljenek a légkondicionált buszok). 2933 üzenet, valaki összefoglalná? :D
  • Tinman #143103
    Magyarítás jelenleg elég béta.

Számos hiba, magyartalan, vagy értelmetlen mondatok... de ebben az esetben ez maximálisan érthető. SOKKOLÓ mennyiségű szöveg van benne!

Az elején amikor még -nem spoilerezek senkinek- ott van egy könyvtár... kb. 30 könyvvel. Baz, mire azokat kiolvastam 35-40 perc tuti volt ^^
  • Tinman #143102
    Melóhelyen nagyon hullámzó a terhelés... hol megdöglesz, hol vakarod órákon át a vakarni valót. Utóbbi esetbe átszoktam futni, de egyre ritkábban.
  • kill3r21
    ÉS miért gondolod ezt? :D
  • Fpocok
    Nokia-épület.
  • kill3r21
    Ezt miből gondolod? :D vagy mire érted? :D
  • Fpocok
    Az a világ legbiztonságosabb épülete.
  • kill3r21
    Győr közeli! :)

Komáromban melózok a Nokiában! :)