311803
-
Nincs ilyen. Más játéknál látom, de ennél nem. Akkor nem menti. -
Pedig ott van a Könyvtár listanézetében (vagy mi a neve a második ikonnak) a kis felhőcske, meg jobb gomb-tulajdonságok-frissítések is ott van a Felhő lehetőség. -
store page-n nem írja, hogy cloudos lenne és a propertiesben sincs semmi ilyen. Mindegy, kimentettem, mert este újra akarom rakni. -
Én 1 dolláros Android-ost szoktam venni ha jó. :D
Cut the Rope pl. -
De cloudos, ha engedélyezed elmenti. -
Jobb klick, properties, és ott állítod be mentsen e cloudba, vagy sem. Már ha steames. -
STEAMes fallout NV nem menti el a cloud, ugye? -
Tegnap nem tudtam hozzászólni az értekezéstekhez, de 0 day vásárlás szerintem is szavazás, hogy mit akarunk. Én ezért veszek 0 day iPad játékokat, hogy legyen még sok jó port. Ma is itt a L. Larry 1 remake!
PC 0 day is ment sokáig, de 2 éve mikor elkezdődött civilization 5 dlc dömping, akkor feladtam. PC-re azóta csak akciósan veszek, ha kész a játék. Nálam pont ellentétes hatást ért el a dlc módi. -
Én úgy vagyok az acsikkal hogy ahol könnyen elérhető (nem az a feladat elmegyógysintézet közeli állapotba hozzam magam és 1 dolog miatt napokig szopassam magam féle acsik) azokat megszerzem.
Részemről ez egy elismerés afelé hogy mennyire tetszik a game.
De amikor már az elejétől minden 56.-ad adja vagy még azt se az kicsit kiveri nálam a biztosítékot.
-
Azt talán meg lehet érteni, mivel én is szeretem, ha egy helyen vannak a játékok, meg gyorsan le lehet tölteni meg minden... de az acsik... mge a kártyák... hát ööö... igazad van. -
nekem a dirt2 nem adta meg soha egyiket se (gfwl), de lesz*rtam és végigtoltam -
Régen se voltak achievmentek mégis játszottunk.nem is értem itt a sok embert,ez a steam függöség is annyira buziság már bocs.játék se kell ha steamhez nem kapcsolható:) -
Snowden Run
:DD -
Remélem csak viccelsz.
Bár ahogy ismerlek, nem viccelsz. -
És akkor még csodálkoznak,hogy miért nem játszik az ember.
Sajnos ez nem terhelés függő Risen 2 megjelenés óta nem ad acsit nem is érdekel a game azóta! -
Nem igaz. Lehet a steames bugos, túlterhelt és akkor nem adja meg. -
Elég érdekesen lehet akkor megírva mer 9999999999 embernél jó másik 20nak nem 
Elbasszák az ember napját. -
Az acsi triggerekért a fejlesztők a felelősek, nem a Steam, Ahhoz, hogy megkapj egy acsit, 1-re kell billenteni egy nullát kliens oldalon:) Anno írtam is egy ilyen programot a TF2 topiban valakinek. -
Ej ez a steam mekkora egy fos. Ember kedvét rögtön el tudja venni a játéktól.
Mondom ilyen kis rövid gameket kimaxolok acsiilag mert könnyűek erre ez a mocsadék nem ad acsit. Hát elmennek anyjukba

-
Ez a Baldur's Reloaded lehet az, amit keresek, köszi!
Asszem egy kicsit hamarabb kellesz végignyomnom a Falskaar-t, hogy legalább el is tudjam majd kezdeni, mielőtt megkezdődik a suli. -
Utóbbit akkor megnézem, előbbi nekem még mindig túl közel van az eredetihez megvalósításban.
Egyszerűen van egy szint, ami alatt csak max azokkal a játékokkal bírok játszani, amik tényleg az első gamer élményeim voltak. Valószínüleg ezért vagyok képtelen élvezni a nintendo exkluzívokat is. Fiatalvagyok na :D -
Hogy mi?
BGEE egy remake, BGR (Neverwinter 2 mod) pedig egy total conversion -
Ha már beletúrtak, akkor csinálhattak volna total conversion-t, vagy remake-et. Akkor talán még én is bele kezdenék. -
Azért az nem kicsit durva, hogy a BG EE-t pénzért adják, míg ezt letöltöd és örülsz. Eszem megáll. -
Ami a BGEE-re speciel pont nem igaz, mert beletúrtak rendesen. -
Minden betűjével egyetértek.
Aki még nem tolta le az eredeti, érintetlen klasszikusokat, annak ez MÉG nem pálya.
Ellenben a HD kiadásoknak -melyek nem kapnak semmi belekontarkodást csak "HDsítést"- én rendkívül örülök!
A BG EE pre-order vettem volna, ha nem túrnak bele. Lett volna BG HD oszt' egy büdös szavam sincs. -
Ez a MotorStorm Apocalypse néha egész szopatós tud lenni esik szét a pálya ég és roban minden kb szart se látni a pályából sokszor kell pályát restartolni. De egész kellemes.
Gyorsan le kell darálni mert nem fér fel a Metal Gear Legacy
-
Baldur's Gate-eket életemben nem játszottam végig. Ahogy az összes Icewind Dale-t, a Planescape Tormentet sem.
2000 óta vagyok PC-játék közelben, és sosem volt elég időm, hogy két pofira nyomjam le a játékokat.
Tehát: minden játékot úgy akarok végigjátszani, ahogy azt a fejlesztők megálmodták, és elém tárták.
S csak ezek után, ha arra érdemesnek tartom egyáltalán, lennék hajlandó egyáltalán bármiféle MOD-ot felhasználni adott X játékhoz.
Ha ez neked begyepesedés, üsse kő, bevállalom. Amúgy, nem különösebben izgatnak ezek a fórumokon szerveződő, később akár fél-profikká (át)alakult csoportok és termékeik, amikor közel 300 (ha a nagyon aprókat nem számolom!) hivatalos játékra fordítanám inkább az időmet. -
ratgab #143148 És kipróbáltam jó pár modot, de valahogy nekem se jön be. -
Miért tartod többre a névvel felvértezett fejlesztőket a névteleneknél? Gondolod, hogy a komolyabb (és befejezett) mod-okat laikusok készítik, akik nem a piac szereplői valamilyen formában? Baldurs gate élményét már megkaptad ezer éve. Most megkapod ugyanazt 3D-ben.
Cseppet be vagyunk gyepesedve, nem gondoljuk?:) -
Vacsora randi... -
ratgab #143145 Nagyon nem. -
Anonymusx #143144 Evés szimulátor? -
1. Így van
2. Nem izgat
3. Elhiszem, de addig amúgy sem 'moddolnék', míg a fejlesztők által szándékolt élményt meg nem kapom. -
Anonymusx #143142 Egyébként ilyen van az Icewind dale -hoz is, bár én is inkább maradnék az alapnál, annak sokkal jobban tetszik a grafikája, főleg a Icewindnek... -
1. Te bajod.
2. 30+ ember készítette 4-5 éven át. 100%-os BG átirat.
3. k*va jó:)
A mod-okkal kapcsolatban pedig, rengeteg mod van, ami messze jobb, mint maga az alapjáték. -
Annyira, de annyira elmondhatatlanul gyűlölöm Minsc-et. A hörcsögével együtt kitenném lekötözve egy drow város közepére, a jól bevált "I hate fckn dark elves!" táblával a nyakába.
Olyan mérhetetlen irritáló beszólásai vannak, mint egy értelmében komolyan korlátozott gyereknek. Alig várom, hogy kiszórjam a fogyatékos formáját a csapatból. Első részbe se volt velem.
Tévedés ne essék nem evil party-val tolom, de ő egy agyhalott. -
Minden esetben, amikor választhatok maradok a MOD-októl távol. -
Van ám ilyen is BG for NWN2 :) -
Nektek sem szinkronizál le a SteamGifts vagy csak engem szívat?