311803
-
A héten olyat fogok tenni, amit már nem hittem volna, hogy megfogok: Befejezem Tomb Raider-t.
Holnap jön a Castlevania: Lords of Shadow PC STEAM DEMO. -
Saints Rowtól nem is várok mást egyébként, csak elmebetegségeket :D -
Néztem a demo gémpléjt a játék elejét ugyebár. Na az nem is rossz. Ezek tökre elmebetegek! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utána a virtuális városban ökörködés már kevésbé tetszett. Én nem akarok szuperpovereket és jobb szeretem a valódi várost, valódi ellenfeleket. De ahogy elnéztem a sztoriban lesz alkalmunk azokat is ölni halomra majd. Tiszta Superman vs Brainiac meccs a játék (eleje-közepe).
-
Én is eléggé várom a játékot, legalább a GTA5 érkezéséig leköt majd :)
IStenien időzítik :) -
Saints Row IV - War for Humanity (U.K. Version)
Saints Row IV - Independence Day Trailer (U.K. Version)
Mindig bekönnyesedik a szemem! Én is harcolni fogok, a VÉGSŐKIG, még ha szöveg alapú szerepjátékokban is kell legyőzzük a seggszondázó idegeneket! ÁMEN ATYÁM!
(könnyeit törölgeti) -
Én már erre várok hetek óta, imádom a villámokat :)
Meg az igazi hangeffekteket :D -
A türelmem.
Volt egy kis eső és nagyon sok villámlás. Úgy dörgött az ég, mintha háború lenne. -
Square Enix leárazás a saját boltjában:
Battlestations: Pacific €2.25
Just Cause 2 €3.75
Kane & Lynch: Dead Men €1.75
Kane & Lynch 2: Dog Days €2.50
Quantum Conundrum €2.25
Sleeping Dogs Limited Edition €7.00 -
Pont ezt akartam írni...itt is semmi szinte és hűvösebb sem lett sokkal :( -
Milyen vihar? Itt riogattak mindenkit mindenféle viharral, meg porviharral, meg minden szarral, aztán szemerkélt egy kicsit az eső és ennyi... Locsoláskor vizesebb szokott lenni a föld... -
mid halt meg? -
Tegnap este pont jó volt, hogy nem kellett bekapcsolni egyiket se, hogy még jobban fűtse a lakást. :) -
Mar hogy ne lenne. A kurva vihar meg bekapuatja. -
Evoluti0N #143203 És amikor már azt hiszem, hogy nem lehetne a dolgot fokozni, akkor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bedobnak még 2 halott földönkívülit.
Btw elég csúnyán spóroltak az átvezetőkkel a 3. részben. Az első 2 rész tele volt velük, itt meg kiválasztok egy helyszínt a földgömbről, töltés és puff! máris játék, mindenféle átvezető nélkül. -
Hm, ez lemaradt.
CD *kulcs szokott lenni. -
CD szokott lenni.
Ez csak olyan hogy a telepítő fájlt letöltöd az oldalról, telepíted, ha van akkor a CD kulcsot megadod mikor a játék kéri.
Steam-re meg Steamworksös játékokat tudsz általában beregisztrálni.
A Steamworks az meg egy API, ami segít a fejleszteni és kiadni egy játékot vagy modot. -
Evoluti0N #143200 Kicsit meglepett a Tomb Raider 3. Nem gondoltam, hogy olyasmiket fogok látni egy TR játékban, mint (Kell spoiler tag egy 15 éves játékhoz? Na, rendes leszek és teszek) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!51-es körzet és ráadásul abban egy UFO.
-
Evoluti0N #143199 Ha megszűnik az oldal és előtte nem töltöd le a játékot, akkor bukod, igen. De ilyen erővel ha megszűnik a Steam, akkor az ottani játékot is bukod. Mondjuk egyikre sincs sok esély. :D
A másik, azaz az első kérdésedre a válasz pedig: igen. Letöltöd az oldalról, feltelepíted, játszod. Tulajdonképpen semmi védelem nincs benne.
Páran itt a topic-ban már-már a warezzal egyenlőnek tartják az olyan digitálisan vásárolt játékokat, amit nem lehet sehol se beaktiválni. Én nem vallom ezt a nézetet.
Szóval te magad döntsd el, hogy zavar-e, hogy nem tudod beaktiválni, avagy se. :) -
Áhh értem. Még nem vásároltam innen, sőt digitálisan sehol sem. Akkor ez ilyen letöltési lehetőséget biztosít egy eredeti változatról mindenféle cd kulcs nélkül? És ha mondjuk megszűnik az oldal, akkor bukom a játékot? :D -
Jogos.
A steam update miatt nem jelenített meg achievmenteket az alap New Vegas a hozzászólás írásakor. -
Evoluti0N #143196 tudod* -
Evoluti0N #143195 DRM:DRM Free
Szóval ezt sajnos nem. Azt tudom, aminél Steam szerepel a DRM-nél. -
Ha gamersgate-en megveszek egy játékot, azt steamre be tudom regisztrálni?
Konkrétan erről lenne szó -
Evoluti0N #143193 Pedig én először az alapot vettem meg és voltak acsik benne. -
Mission Completed :) -
Én meg megvettem annakidején az alapjátékot, aztán később vettem egy Ultimate Editiont. Utóbbit beregelve megjelent egy második New Vegas a könyvtáramban, és csak annál van felhő támogatás, amelyik mindegyik DLC-t tartalmazza.
Sőt, jobbat mondok:
Az alap New Vegasnak még achievements támogatása sincs. -
Én is max Nintendu Wii U modellben tudnám elképzelni.
Tehát, hogy TV/Monitorra köthető de hordozható is, és a kontrolleres az irányítás. -
Nem feltétlen a grafika miatt, hanem az irányítás miatt. -
Project Logan -
Biztos aki sokat utazik annak jó de tableten nem játszanék itthon mikor itt a PC meg a konzol is. -
Hiba. És az iPad nem telefon. -
Nekem telefonra nem kell komoly játék.
Nem tekintem komoly platformnak. -
Evoluti0N #143184 Nincs az Ultimated és az alap között semmi különbség. Vagyis van. :D
Na, érthetően: Az Ultimate-t ha megveszed, akkor olyan mintha, megvennéd a játékot és mellé a DLC-ket, csak egyben fizetnél értük. Pl: én külön vettem meg a DLC-ket később a játékhoz és mégis azt mutatta a Steam Store-ban, hogy megvan az Ultimate Edition. -
PC MASTER RACE -
Nekem Ultimate van és nincs felhőcske sehol... -
Andriodra csak fost portolnak, mert sok a warez, az iOS más. Arra xcom meg ilyenek vannak. -
Akkor valszeg ez a helyzet. A fapados verzióban nincs. -
Alap Vegasban nincs felhő támogatás.
Ultimate Edition-ben van. -
dejó, vettem egy foliás karit és 1 euro haszonnal ujra eladtam, igaz nagy kockázat volt, többet valszeg nem is teszek ilet, 4-5 nap volt mire elvitték. :D -
Nekem sincs mellette felhő.