311803
  • Tinman #143256
    Ebbe az a szomorú, hogy még mindig nem eladó
  • Laza
    Fene ebbe a The Last of Us-ba ... ugyan már végigvittem, de nem ereszt, már megint elkezdtem és most is az OST-t hallgatom, brutális hangulata van az egésznek :)
  • bon
    Megvásárolva, némi reward pont segítségével így végül csak 1,60 fontba került.
  • ZsZso
    Ha nevetséges áron lenne, akkor én is beszerezném. Igaz, szerintem egyre gyengébbek a játékaik (értsd: Runaway instant klasszikus volt, a Yesterday meg csak össze lett csapva).
  • IMYke2.0.0.0
    Én ezt akarom egyszer nevetségesen olcsón megvenni. - Pendulo Adventure Pack
  • Rapid81
    Idióták ezek a Gamersgate-nél, bakker... Jön egy email, hogy price drop a Yesterday-en, rányomok a linkre, aztán full áras a gamma...
  • zorrobomber
  • davidka003
    game.co.uk Thief Collection £3.25 (Steam)

LINK
  • Laza
    És nekem ez a 'fél óráig csapkodok egy mezei ellenfelet' harcstílus sem jön be ... ezzel azok a játékok szoktak operálni, ahol a harcon kívül semmi másra nem tudják építeni a játékmenetet ... és még azoknál is sokszor borzalmas ... ebből s szempontból még anno a DMC mozgott nálam a határvonalon, de ott legalább élvezetes volt a harcrendszer ... itt meg még az se.

És még megjegyzem, pl Nekem az első 3D-s Castlevania N64-en baromira bejött, mert volt benne kaland elem, kolbászolni kellett a kastélyban, voltak benne fejtörők, rejtett dolgok, stb ... imádtam.
  • davidka003
    Én egyetértek vele. Szerintem is túl szűkek a pályák, túlságon szétdarabolt és unalomba fullad a végére.
  • IMYke2.0.0.0
    Az egyházi értelmében használta.
  • Laza
    LoS otthon figyel a polcomon X360-ra megjelenése óta ... de nem sikerült 'végigszenvednem' ... és hálát adok az égnek, hogy (elvileg) a LoS2 lesz az utolsó Castlevania, amit a MercurySteam csinál !!!

És amikor egy paraszt GoW klónra azt mondják, hogy a Caslevania a 26 éve alatt fejlődött oda ahol most tart, akkor még ki is hoznak a sodromból ... mert ugyan volt egy jókora fejlődési szakasza, amit aztán sikerült egy tollvonással áthúzniuk és ráhúzni egy másik játék 'bőrét', mint valami 'Edgáröltönyt' ... amitől már közel nem ugyanazon az úton halad, mint előtte ... és minden, a 26 év alatt felhalmozott fejlődést eltöröltek egy szempillanat alatt ... pedig hasonló 3D-s köntösbe és a már megkezdett fejlődési szakaszait folytatva még jobb lehetett volna ... de hát akkor nem tetszett volna a mai butuska játékosoknak és nem lett volna kasszasiker ... mint ahogy egyébként sem igazán lett az, mivel kb 800e ment el PS3-on és 500e X360-n ..........

Bocsánat a kirohanásért, gyerekkorom óta egyik kedvenc sorozatom.
    És viccen kívül még a PS2-es Lament of Innocence is jobban bejött mind pályadesign és hangulat/zenék szempontjából, mint ez a 'pályákra szabdalt lineáris, fél órán át ellenfeleket csapkodós' okosság.

És szigorúan magánvélemény, kötelező NEM egyetérteni vele :D
  • genndy
    Ezért értetlenkedek én is...
  • Mardel
    Nekem ezt.
  • genndy
    Mit jelent a 'kánon'? A világ, a lore?
  • ZsZso
    Köszi, akkor a 25k különbség fog dönteni :). M506 lesz a befutó valószínűleg.
  • MerlinW
    Mind a négy tökéletes családi felvételekhez. Több is mint elég:) Termékminőség tekintetében én Pana-t vagy Canon-t venném.
  • zorrobomber
    Vannak kánon-ba illeszkedő modok, azt felrakom és kész. Azt meg hogy más mivel játszik magasról lepottyantom.
  • IMYke2.0.0.0
    A Bioshock Infinite 6. javítása az érkező DLC-t készíti elő.
  • Tinman #143237
    Faxa a Thief Coll. is, de már tuti nem játszanék velük újra. 1x letoltam a trilógiát, jó volt, szép volt, de még rengeteg finomság vár a sorba.
  • Tinman #143236
    Alap cucc. Mászhev!
  • ZsZso
    ON:
    Nálam reggel még jó volt Linux kliens alatt.

OFF:
    Ha már kamerákról-fényképezőgépekről volt szó, hátha tudtok segíteni ... épp kameravásárlás előtt állok. Családi felvételek készítése lenne a cél - beltér inkább mint kültér. Melyik mellett tennétek le a voksotok?

- Panasonic HC V720
    - Canon LEGRIA HF M506
    - Canon Legria HF R48
    - Sony HDR CX250

Mit gondoltok? (Sose volt kamerám, nem értek hozzá, jól jönne a segítség)
    Eddig azt látom, hogy a V720 a legjobb, de mivel én nem akarok NBA meccseket és egyéb sporteseményeket megörökíteni lehet fölösleges lenne + az M506 szép beltéri videókat készít.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy nekem a téhómos technikus is azt mondta, hogy neki rossz tapasztalatai vannak a steam-mel (mikor épp a nyári vásárról beszélgettünk ott vala a telefonban, midőn vonalat javítottunk). Mondtam neki, hogy nekem maxxal jönnek a dolgok. Aztán tegnap megnéztem és én előrelátóan ausztriát állítottam be a letöltések source-ának, lehet azért vágtat mostanság már 15MB/S-sel. Hmmm...
  • jarlaxxe
    A hajnali frissités óta nem tudok felcsatlakozni a steamre...
  • ZsZso
    Franc! A Cave komolyan elgondolkoztatott.
  • wantonly
    Thief Collection £3.25 (game.co.uk)

The Cave £2.00 (gamersgate)
  • IMYke2.0.0.0
    Én egy Olympusszal úgy oldottam meg, hogy videófelvételt készítettem, majd kivágtam belőle a villámot.
    Nos, egy jó minőségű videóhoz ugye HD minimum, és persze kiváló gép kell.
    Az enyém nem az, így a kép nem is lett überkirály.
    A videó viszont itt van. (2011)
  • Rapid81
    Még az állvány vásárlása előtt sikerült egyet elfogni, de homályos lett a kép sajnos. :) Ezért vettem az állványt.
  • kill3r21
    És sikerült már lekapni legalább 1et? Azt mondják nagyon nehéz...
  • Rapid81
    Több, mint 1 hónapja vettem egy fényképezőgép-állványt, hogy tudjak villámokat fotózni, erre azóta egy milliméternyi villám nem volt 50km körzetben...
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is hasonló érzésem támad, amikor ilye-olyan MOD-ok leírását olvasom - akarva vagy akaratlanul.
    A fejlesztők által elképzelt, megalkotott textúrák, scriptek, sebzések, képességek, történet stb. megismerése a célom egy játék esetében, és nem Noname Pista monitor előtt gubbasztóé, aki átírja a sebzéseket, a fejlesztői kódokat, Photoshoppal megnyitva Smart Sharp-ot enged a textúrákra, vagy mások szellemi tulajdonát képező képeket lelopkodva a Google-val lecseréli azokat, és kiadja az XYZ játék Noname Pista Ultra HD MOD-ot...

Szétgyalázták a teljes Grand Theft Auto univerzumot, és a Fallout-okkal is ezt tették - s egyéni ízlés kérdése eldönteni, hogy melyik kevésbé, és melyik MOD egyáltalán nem.
    Nekem nem kellenek ezek a MOD-ok, egyedül a 16:10 és 16:9 képarány használatát biztosítókkal, és a Sweet FX-szel tudok megbarátkozni.
  • Fpocok
    Ja hogy nem is a steamgifts, hanem maga a steam van lehalva. Értem.
  • davidka003
    Én se szeretem a MOD-okat.
    Fallout 3-nál is csak azt a mod-ot használtam ami lehetővé tette a gyorsabb sétálást. Meg talán olyan is volt, hogy fast travel bárhonnan.
  • Laza
    "A mod-okkal kapcsolatban pedig, rengeteg mod van, ami messze jobb, mint maga az alapjáték."

És sokszorosan több ami meg tönkreteszi a játékokat és a játékvilágok összképét :)

Oké, van 1-2 kiemelkedő, de úgy am blokk rühellem a modokat. Nálam pl egy Skyrim önmagában egy kerek világ, és amikor ebbe belenyúlkálnak mások, hiába nem az én játékommal teszik, hoz egy olyan fura kellemetlen érzést, hogy nem minden ember ugyanazzal a játékkal játszik, és ugyanaz az élmény, hanem mindenki össze-vissza mindennel ... és ez lerombolja az egységes és állandó világképet, és ettől elmegy a kedvem az adott világtól :)

De mint mondottam, ettől még vannak értékelhető modok, amiket leginkább azoknak tartok, amelyek nem egy létező dolgokba nyúlnak bele, hanem teljesen újakat hoznak létre ... vagy létezőt új köntösbe, de 1:1-be 'feldolgoznak'.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértünk.
    Hihetetlen, miket tud művelni néha a STEAM
  • IMYke2.0.0.0
    Mondjuk, a Steamgifts-en épp most indultam egy Endless Space Gold-ért.
  • Tinman #143220
    Még tart biztos a Sumér Szél (not).

Száni.
  • IMYke2.0.0.0
    A STEAM:

Sorry
    The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.
    Error 503 Service Unavailable

XID: 1146072325
  • genndy
    Igen.
  • Fpocok
    ti be tudtok loginolni steamgiftre?