311803
-
GameFly Deep Silver Sale -
Van hozzájuk DLC? Én nem is tudtam. :) Szerintem, ha Live-on megveszed, akkor az megy rajta. -
Azért mert balfaszok. -
Anonymusx #143333 Köszi ezt lehet meg is veszem...
Amúgy a dlc-kel kapcsolatban, azok rámennek asteames verzióra? Mert ha nem akkor inkább nem veszem meg. Gondolom azokat csak az xbox live-on lehet megvenni... -
Vagyis végigjátszottad és megértetted, mert elég egyértelműen meg lett mutatva és elmondva minden, legalább is a világkról. -
Bioshock Dual Pack 4.99$ -
Na gamersgate-en is berakták az The Bureau: XCOM Declassified akciót
Ha minden unlockolodik akkor ott éri meg a legjobban szerintem $35.99 -
Igen, vágom az eredeti történetet, de miért kellett visszalépni Rapture-be? Miért nem mentek akárhová vagy ismét vissza Columbiába? Ennyi erővel ez lehetne az 1 vagy a 2 DLC-je is... -
Botond és hátha még valaki tudja...
Van egy játék iOS-re (2013-as ha jól tudom), ami valami Daylight HD vagy Light HD vagy valami ilyesmi a címe. Elég jól néz ki és ilyen puzzle platformer szerű cucc!
Nem tudjátok mi a pontos neve? -
"Mit keresnek Raptureben? Mi lett Columbiával???"
Sztorit amúgy megértetted? :-D
Persze jogos, lehetnének éppen egy űrbázison is... -
Nálad a pont... ellenben ebbe 5 év múlva se lesz a felejtősnél jobb gameplay. -
Castlestorm? -
Hát ja. -
Inkább az a durva, hogy van, aki bedől ennek... -
Ez mi a franc? Mit keresnek Raptureben? Mi lett Columbiával??? Mi a francért kell visszalépni, mikor végre egy közel tökéletes játkot alkottak? Picsába már. De jó, hogy nem ruháztam be előre az SP-re, mert meg akartam várni, hogy milyen lesz az első DLC... -
+1 :) -
Ezzel hitegetik a halandókat. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem, a The Last of Us-ban pl ha elkapnak azonnal meghalsz pl.
A harc, nehezebb, az hogy rakj egy dobozt odébb és arról elugorhatsz az ugyanaz mindkettőben. -
Tehát, ha elveszed a lőszereket a Tomb Raider katonáktól, és Lara nem talál minden tábornál utánpótlást, akkor ugyanolyan nehezek (ha a Tomb Raider nem lenne inkább még nehezebb)?
Mert, ez következik abból, amit írtál. -
Micsu #143317 valszeg ez azért van mert elsietted :D
fura is volt hogy "béta" állapotban kezdtél neki a játéknak dlck meg minden nélkül, biztos az asszony beszélt rá
-
Jó ez a Nolf 2 még mindig. Régen valahogy nehezebbnek tűnt sokkal. -
TLOU télleg sokkal nehezebb.
És oda kell figyelni, nem tudsz mindenkit csak simán leölni, mert annyi töltényt nem ad a játék. -
QTE-nek az akcióban való részvétel kihangsúlyozása volt a célja.
Nem olyan volt, mint az újkori Resident Evilekben például... -
Ettől még ami filmszerű az az is marad függetlenül attól, hogy Neked mit nyújtott ... a QTE fesztiválnak is ennyi a célja, se több, se kevesebb ;) -
Inkább Megan, mint Camilla. -
Evoluti0N #143311 Megan Farquhar -
Evoluti0N #143310 Lara arcát valami modell adta. Pedig Luddington kisasszony is igen bájos teremtés. Gondolom úgy voltak vele, hogy könnyebben megbarátkoznak egy olyan arccal Lara arcaként a játékosok, ami kevésbé ismert. Nem mintha Camilla akkora híresség lenne, de gondolom még így is többet látni sorozatokban, vagy akárhol, mint az említett modellt. -
A piszkolódás, a ruházatának szakadása, és a nézőpont sokat tud változtatni a karakteren.
Ettől függetlenül, el tudom képzelni, hogy több Lara babával dolgoztak (miközben engem nem zavart, hogy a CGI-videóban kicsit másképp nézett ki, mint az irányítható modell). -
ratgab #143308 Alig, hogy visszatérsz máris bannoltatnád magad Shep? -
Ez volt a nap poénja :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nekem csak annyi bajom van vele, hogy az utolsó Patch óta fagyogat a játék. Egy adott pontot mindig kifagy a játék. Csak akkor megy tovább, ha a TressFX-et kikapcsolom. Érdekes, mert eddig semmi probléma sem volt (régi és új AMD Driverrel sem).
A másik, ami érdekesség, hogy szerintem nem egy az egyben ugyanazt a Larát irányítja a játékos.
Bizonyos átvezetőkben egy az egyben olyan arca van (és olyan arcmimikája), mintha Camilla Luddington kisasszonyt látnám. Más pillanatokban pedig, mintha egy másik csajról mintázták volna.
Illetve a játék elején - feltűnt, mintha Lara-nak nagyobb feneke (itt nem tehén méretre kell gondolni) és kisebb mellei lennének, mint a későbbiekben. A játék közepefele ez megváltozik (kisebb fenék, nagyobb mellek).
Lehet, hogy a kameranézet miatt "változik" meg, vagy vagy csak "fogyott a kiscsaj", de nem módosul ilyen mértékben a kameranézet később sem...
Így a sokadik végigjátszásra feltűnt.
Néha azt gondolom, hogy nem egy Lara modellt gyártottak le, mint régebben - és egész végig azzal voltál - hanem itt minden pályarészhez/átvezetőhöz újra és újra létrehozták a modellt. Valószínűleg azért "maradandóak" a sérülései.
Továbbá, ha vízbe mész vele és kijössz a vízből - csak pár pillanatig nedves a ruhája. 1-2 másodperc után teljesen megszárad? Most előreutazott Lara 2015-be és elkérte Marty-tól az önszárítós mellényt?
A Legend/Underworld-nél, ha vízbe mentél, akkor utána valóban 2-3 percig még vizes volt a ruhája a leányzónak. Itt kevésnek érzem ezt az időt...
Viszont ezek mit sem rontanak a játék hangulatán és élményén. És még ezek után is úgy gondolom, hogy a 2013-as év egyik legjobb alkotása. -
ratgab #143305 Kaszuálról jut eszembe. Most tesztelek egy játékot és van benne magyar nyelv (fejlesztő is magyar) és ott az easy szint neve könnyű helyett kazuár. Na azon hangosan felröhögtem! XD -
ratgab #143304 Néha szót kéretik kicserélni mostanában mindig-re....Köszönöm. -
Engem nem érdekel, hogy te játszottál a Lost of Us-szal.
Nekem ezt nyújtotta a Tomb Raider, a többi meg más élménye, más véleménye, s mint arról tudjuk olyan, mint... -
Evoluti0N #143302 Na, meg ha ma valaki sok pénzből akar játékot csinálni és aztán vissza is akarja keresni a sok pénzt, akkor a kaszuálokra kell támaszkodnia. Nekik pedig jobban fekszik a mostani TR, mint a régi stílus feküdne. Ilyen, hogy mm pontosan kimérni az ugrást, meg stb. Ott f@szulnának meg. Új játékmenet kellett, karakterközpontú sztorival (ellentétben a régiekkel, ahol Lara egy üres báb), izgalmas scriptelt jelenetekkel, sok akcióval, noobokat segítő dolgokkal (speckó vision), stb.
Van akinek ez tetszik, van akinek nem.
@Imi Igen, ez szebb megfogalmazás. :) -
ratgab #143301 Na erre tuti rácuppannak a népek. Bitang hangulatos. -
Hogy mondod? Amit leírsz az pont hogy csak a játék filmszerűségéből jön le, mert abban aztán minden van, csak túlélés nincs ... amikor mindent azonnal meg tudsz mászni, mindenkit fejlövéssel irtasz már a legelején ... kizárólag a 'filmbetétek' és a QTE hegyek próbálják meg elhitetni veled a túlélősdit ...
Érdekes mód azért a TLOU meg tudta mutatni, hogy nem csak QTE-vel operálva lehet jól elmesélni egy történetet, hanem jól megkomponált átvezetőkkel, ingame párbeszédekkel, cselekménnyel amit aztán jóféle játékmenet körít.
Mindkettővel játszottam és bár 'hasonló' a stílusuk, ég és föld a kettő ami az élvezeteket illeti :) -
ratgab #143299 Ez utóbbi lehet, hogy a New VEgas-hoz van, sőt lehet mindkettő. Kopnak az emlékek erősen. -
ratgab #143298 Fallout 3-nál én amit használtam az a fegyvereket teszi szebbé. Semmi cicoma, csak részéletesebb a grafikájuk. Na meg van egy nagyon jó quest mod is. -
Én nem hívnám filmszerűnek ezt az élményt.
Én inkább mindenkiből zsigerből feltámadó túlélőösztönt prezentáló akciójátéknak, mely során egy kezdő régésznőből kemény Indiana Jones-né lesz.