311803
  • Fpocok
    Aki megjelenéskor vásárol az azért fizet, hogy ELŐBB JÁTSZON VELE, mint aki olcsóért veszi évekkel később.
  • Tinman #143376
    Jah még valami!

Azt hiszem Grebber vette 20.000 Ft-ért itt a Risen 2 CE-t!

Nem is volt az annyira régen...
  • Tinman #143375
    Arty!

Nem Ő a hibás!

A kiadók a hibásak, hogy ez lehetséges! Nézd meg a CD Galaxist...

Nemrég volt Fallout New Vegas Ultimate Edition 333 Ft-ért, meg Cryostasis, meg Risen 2 is ennyiért.

A Galaxisnak is fizetsz ezekért többet? Ha akarnál se tudnál! Bebaxod a kosárba a futár meg kihozza, vagy átveszed PPP-ba...
  • Tinman #143374
    Tinman vásárlásai:

- Saints Row: The Third - XBOX360 7.000 Ft + 4000 Ft-os Season pass

- Saints Row 2 - XBOX360 3.000 FT

- Risen 2: Dark Waters - CE vásárlás 10.000 Ft-ért, majd a Galaxisos
    verzió berántása 1k-ért. DLC-k még nincsenek meg!

- Sacred 2: Gold - dobozos CE vásárlár 4500 Ft-ért

- Dead Island - dobozos vásálása 3.500 Ft-ért, majd GOTY vásárlása 1.600 Ft-ért

- SR3 Full Package - ezt csak úgy poénból PC-re is, +1 sor steam-en soha nem indítom el, kuponos amazon akcióba 600 Ft körül.

- Dead Island Riptide - vásárlás Weskertől 3.300 Ft-ért.

Tehát nekem senki ne mondja, hogy normális dolog aztán kibaxni az egész pakkor ~1.100 Ft-ért + ha kell a Riptide akkor ~5.500 Ft.

Vicc.

Így mi értelme van bármit is pre-order venni, vagy megjelenés után nem sokkal! Ez a kiadók saját balfaszsága meg nem utolsósorban a tényleg tisztességesen vásárlók (nem magamról beszélek) porba alázása.
  • arty
    Lehet többet kéne adni - pl annyit, amivel nem megalázod szerencsétlent, aki a borravalóból él (és abból is elég szarul).

Tehát játékonként 100forintot se. Vastag a bőr a pofádon, annyi szent :)
  • tanulo91
    tuti, "tier"-enként ad egy kódot
  • Evoluti0N
    Engem nem zavar. Ha nagyon kell a játék, akkor megveszem teljes áron megjelenéskor. Hogy fél év múlva 1 dollárért veszi mindenki? Kit érdekel?
  • Daell Drow
    1 kulcsot kaptam es aktivalt egyben 4 jatekot, "Deep Silver Bundle A" neven aktivalta a steam.
  • Tinman #143369
    Dehogy.

Külön kulcs szokott lenni.
  • arty
    Ribit a vásárlók csinálnak saját magukból. Nem kényszer pofátlanul keveset adni.
  • Evoluti0N
    Jaj! Most jut eszembe, hogy a SR3-ból nincs meg a teljes, csak a Season Pass DLC-k. A complete-ban benne vannak ugye a "cheat" dlc-k is, amik a játék elején már feloldják a dolgokat, meg hasonlók? Azokat lehet valahogy likvidálni? Uninstallálni dlc-ket, vagy valami?
  • Daell Drow
    No 1 dollarert bezsakolva, a sacred es risen erdekel, Dead islandek hidegen hagynak.

Am en is kezdek egyet erteni Tinmannal hogy el kurvasitjak igy a jatekokat, Vigyazni kell mit veszel 0day 10k huf aron, mert lehet fel ev mulva meg kapod 1 dolcsiert is. Es nem csak az ararol van szo, hanem hogy ezutan maskepp viszonyulnak a jatekhoz.
  • lalakov
    Biztos 1 kulcs van a játékokhoz? Steamgiftsen már meg is jelentek az első példányok, de külön-külön.
  • Zomil
    Sacred 2 és Risen. Pizzafutárnak meg csak azért adok borravalot, mert különben csunyán néz...bár igy is csunyán szoktak nézni hiába adok borravalot...
  • Zomil
    Ha 10$-ért jönne már akkor is instant buy lenne :D
  • arty
    tehát akkor pontosan melyikért is veszed meg?

pizzafutárnak is szoktál dobni 20ft borravalót vagy szemtől szembe azért nincs pofád? ;)))))
  • tanulo91
    witz... jövő héten jöhetne egy Skyrim LE 1 dodóért :P
  • Zomil
    Azért drága, mert nem szeretem a zombis témát, unom, virágboltiban probáltam a sima dead island-et 2ora után meguntam...ha olcsobb lenne megvenném, arra jo lenne, hogy néha játszak pár orát vele, de ilyen áron nekem nem éri meg...
  • lalakov
    Köszönöm. :)
  • darkling
    Valószínűleg még nincs aktiválva vagy valami ilyesmi.
  • wantonly
    Még sincs megvéve, mert most jut eszembe, hogy kiürítettem a kártyámat. :S

Akarom venni, erre hibát dob a PayPal.

Még jó, hogy 13 napig tart a buli.
  • Tinman #143356
    Az összes megvan.
  • Tinman #143355
    Nekem PC-n nem jött be, XBOX360-on imádtam.

Imi PC-n is imádta.
  • Evoluti0N
    Miért nem tudom leszedni a Castlevania demoját? Ráklikk, egy időre lefagy a Steam, aztán nem történik semmi. :S
  • Tinman #143353
    Menjenek a ..........

Erről beszéltem. Nem mondjátok már, hogy ez normális -.-
  • w77d
    na igen, viszont ha csak az kéne, akkor máris nem jó ár
  • lalakov
    A Saints Row 2 milyen? Van olyan jó, mint a 3?
  • Tinman #143350
    Mintha ilyen villanykörték is lennének benne... argh... pedig azt hiszem ingyenes és éppen van nálam már lassan 1 hete, jövő héten adom tovább...
  • Totti5
    Drága?!!! Ne már... 6 játék + egy nem rég megjelent botokban 9 ezres összesen 5!!! ezer valahányszázért.

Ne vicceljünk már. Még ha ebből megvan pár darab akkor is k jó ár.
  • Zomil
    A pénztárcám nagyon hálás azért, hogy 1$-os ribit csinál a játékokbol :D
  • wantonly
    A Humble megint 1$-os ribit csinált pár játékból. :-D

Alapcsomag megvéve, a többi megvan, a Riptide meg drága.
  • Evoluti0N
    Megvan, megvan, nem érdekel, nem érdekel, megvan, megvan, drága. :)
  • Zomil
    Nekem is csak az 1$-os pack lesz, mert Dead Island nem érdekel annyira, hogy 5$-t adjak érte, SR3 meg már megvan...riptide meg nagyon sok 25$-ért :)
  • w77d
    jjja hogy a riptide-hoz minimum 25 dolcsit kell fizetni... ez nekem így nem éri meg, mert más minden megvan :S
  • grebber
    Sajnos 1 cd kulcs az egész :(
    Nekem csak a Sacred 2 kell.
    Pofátlanul megveszem 1 $ -ért :D
  • Rapid81
    Nabazz, most akartam írni. :)
  • grebber
    Azta rohadt most nézem az új humbe bundle-t.

• ratgab
    Bingó.
  • ratgab
    Ember utolsó 30 percet a játszd már végig újra.
  • Botond #143337
    Lara Croft and the guardian of LIGHT HD az egyetlen amit ismerek, jól néz ki, platformer és a nevében van light HD. :(