311803
  • kill3r21
    Engem érdekelne egykét dolog a humbléból, de csóróság van :D
  • grebber
    Thank you for purchasing Saints Row The Third: The Full Package from Amazon.com. Your purchase entitles you to a $5 credit towards the pre-order of Saints Row IV.

Pff inkább bármire lévasárólhatót adtak volna
  • Fpocok
    Nézd meg a grafikát :D
  • Mardel
    A hulladék grafikára mondta.
  • DarkSector
    Hol látsz PS2-őt?
  • Mardel
    Én úgy 1 évig úgy használtam a T-Homeos optikai netet, hogy 25 Mbitesre fizettem elő, az első 3 hónapban meg 50/25-ös sebességen adták, ez volt az akcióban.
    De nekem 1 évig 50/25 volt 25-ös áron.
  • Fpocok
    Néztétek, hogy a watchdogs ps2-re is kijön?
  • Fpocok
    Gondoltam csinálok egy sebességmérést, mert miért ne... 40/20-as net... Ejnye bejnye... megyek panaszkodni holnap.
  • DarkSector
    Majd holnap, vagy holnapután , kell rakni lovét a számlámra. :D

De az sem zavarna ha nem lenne meg, annyira nem lényeges.
  • DarkSector
    Oks. :D
    Veszek, csak nem ma mert nincs a karimra töltve izé....

persze ugy értettem ha másnak nem kell, nehogy rajtadmaradjon. :D
  • Micsu
    LOL

ha kifizeted ment fel a humblebundle.comra és fizesd ki
  • grebber
    Nem kell kifizetni akkor magadnak is megveheted!Ha nem kell ingyen hát nem majd másé lesz
  • DarkSector
    Én érdeklődöm de kifizetem, ingyen nem kell.
  • grebber
    Deep Silver alap csomagra lenne jelentkező? (Ingyen adom)

Saints Row: The Third
    Saints Row 2
    Risen 2:Dark Waters
    Sacred 2Gold

Ha lehet olyan kérje akinek mind kell nem csak 1!
  • DarkSector
    Nem tud várni ez oké, de nem kell panaszkodni.
  • Micsu
    külföldi reviewokat nézegettem ott azt írják hogy nem rossz
  • Zomil
    Nem hallottam jo dolgokat rola :(

Én azt hittem, ez valami kemény rpg, de sajnos elég középszerüre sikerült ahogy mások véleményét olvastam.
  • Micsu
    shadowrunt tolja valaki? fenem rá a fogam
  • Micsu
    a warezos ált 0day warezolja a játékot mikor ezek a címek még 50 euró körül futnak, nah mikor végigtolta a nagyrészük valszeg szarik rá hogy 1 dolcsiért osztogatják rá pár évre
  • DarkSector
    Illetve a másik oldalról nézve.

Ezek az akciók mellett egy warezos merje azt mondani nekem hogy drágák a játékok és azért warezol mert nincsen pénze.
    Egy kis iskolás a zsebpénzén vesz manapság 10 AA játékot.
  • Micsu
    hát ne sajnáld őket mert uccsó ilyen ismerősöm 300k fölött keresett, csak nem birta a háta meg sok volt az éjszakázás is, egyébként be voltak jelentve minimálbérre de azt sem kapta meg, csak a borravaló, jah és nem csöves helyről van szó
  • DarkSector
    Háde kurvákat gyártanak a nagy játékokból.

Ha kis indie meg arcade meg 5-6 éves címekkel az oké, de ilyeneket.
    És még máig csodálkoznak miért nem tudnak eladni teljesáron játékokat és sírnak, mikor kapásból megjelenás után mikor kiosztották fulláron a pre-order-eket azonnal kap az uj játék egy akciót, 10-20-25 % ot legalább, ha nem többet.
    Tisztelet a kivételnek.

Tök értelmetlen 0day berendelni, mikor 1-2 héttel később ezreket spórolva vehetjük meg, ez igaz minden platformra.
  • Rapid81
    Ha van ilyen hely, és van, aki hajlandó ott dolgozni, akkor azt nem tudom sajnálni. Ezt hívják feketemunkának, ami büntetendő és az ilyen hely azonnal bezárandó. Biztos nem az áll a munkaszerződésében, hogy annyit keres, amit zsebbe kap... Hagyjuk már...
  • Micsu
    vendéglátóhelyeken van ahol tényleg csak a borravaló a fizetés
  • jetblack
    amikor meglattam az uj humblet kicsit kiegtem mert ez tenyleg gaz mar :S
  • kill3r21
    nekem tetszik az új humble. Fáj ís a szivem,rendesen,hogy le vagyok égve. :(
  • Zomil
    Nyilván te is kapsz borravalot a fönöködtöl nem? :DDDD
    Mert hát az mindenkinek jár Arty szerint.

szerk: De lehet ö a kola automatának is többet dob be, mert olyan ügyesen dolgozik. Meg hát a karbantartonak is jusson.
  • Rapid81
    Miért is élne a borravalóból? A fizetéséből él, mint mindenki más. A borravaló az a mellékes, ráadásul immáron adóköteles bevétel... Maximum az aprót szoktam otthagyni nála, mert nem akarok vele csörögni, de azt is csak akkor, ha gyors és perfekt volt a kiszolgálás.
  • DarkSector
    "A Humble megint 1$-os ribit csinált pár játékból"

megint nem leszek népszerű, de szerintem ez kurvagáz.
  • TBTPumpa
    500 Ft teljesen korrekt. Egy nyomorult pizza mellé pedig főleg.
    Én is ennyit szoktam általában adni, de csak akkor, ha normális a futár.
    Ha buta, bunkó, akkor nem kap egy fillért sem.
    Aki jó fej és aranyos, és kommunikálni tud az emberrel - attól nem sajnálom az 500-1000 Ft-os borravalót sem.

Rám még senki sem nézett rosszul, mert 500 Ft-ot adtam borravalóként. Sőt, mindenki hálálkodott, hogy milyen jó fej vagyok már - mert 10 emberből 3 ad borravalót. WTF?!
  • Micsu
    értve

mondjuk én nem gyakran találok kedvemre valót, ezért kb ez volt a 2. v 3. vásárlásom humblebundle téren
  • Zomil
    De nyilván te a pizzafutároknak, sött mindenkinek adsz egy 10-est, hogy legyen boldog a napjuk..

Te meg kicsit magas lovon ülsz, annyi szent :)
  • ratgab
    Bőven ráér nekem karácsonyig. Most nem veszek új game-t. Minek?
  • Rapid81
    SG-n eleinte nem is lehetett kulcsokat felrakni bundle játékokhoz. Utána hozták be ezt a contrib rendszert a bundlés cuccokra.

De egyébként nem értetted szerintem. Mikor indult a HiB, akkor 1 kulcs volt az egész, meg még 1 kulcs ha átlag felett fizettél. Aztán jött be a játékonként 1 kulcs. Ezt meg szerintem a kiadó kérte így, mert a THQ sem játékonként volt például...
  • Zomil
    Nehogymár 500Ft borravalo kevés legyen...omg...
  • bon
    Mert ez az akció Humble Deep Silver Bundle, tehát deep silver csomagok. A kapog kód is Deep Silver Bundle A, B és gondolom a harmadik C néven szerepel
  • Micsu
    jó csak gondolom pörgött a steamgifts meg a "feketekereskedelem" mint az állat ezért változtattak
  • Rapid81
    Csak az utóbbi időkben. Eleinte 1 kulcs volt az összes játékhoz, meg még 1 az BTA-ra.
  • Micsu
    ok de akkor sincs minden játéknak külön kulcs

mikor indie bundle volt akkor mindnek adott külön
  • Tinman #143418
    Picit elnéztem Euroval néztem... 1800 Ft a Risen 2 Complete. Így is frankó ár amúgy, bár Amazonon a 2 fontos dlc mér volt ilyen 2-3 dolcsiért.