311803
  • Mardel
    Ha csak azért szarabb, hogy az emberek inkább a next gent vegyék... Crysis 3 összehasonlítás
    Ha Watch Dogs tényleg így néz majd ki, akkor PC-s verziót reméljüka next gen verzióból csinálják.

Egyébként azért is fontos, mert az Ubisoft 10 évre tervez a Watch Dogs-al, tehát számít, az első rész vásárlói vélemény/vásárlási adatok szempontjából.
  • DarkSector
    Igazuk van szebbnek kellene lenni az x360-ps3 verziónak mint a nextgen gépeken.

Hogy én mekkora barom vagyok hogy erre nem gondoltam eddig.
  • Fpocok
    Az eddig látottakhoz képest.
  • DarkSector
    Mihez képest?
  • grebber
    Kétventis az enyém alátettem a kezem az egyik szerintem nem pörög!
  • Rapid81
    Ventilátor. Fogd le őket egyesével és rájössz, hogy melyik. Valószínűleg kivan a csapágy vagy a persely.
  • Tinman #143491
    Itt ülök melóhelyen ahelyett, hogy BG2-öt tolhatnám... nincs igazság.

Reggel felkeltem első gondolatok: "Na jó, akkor a temetőbe vagyok épp merre menjek tovább? Le a mélyebb kriptákba vagy távozzak a városból és fedezzem fel a környéket? Hmmm... lehet azt a drow-t ki kellene próbálni, csak az a köcsög Anomen tuti kiutálná a teamből, az agyhalott Minsc-ről már nem is beszélve..."

Na ez az! Erről beszéltem. Ez az igazán JÓ játék! Amin egész nap agyalsz, amit nem akarsz abbahagyni, amiért reggel érdemes felkelni.
  • Fpocok
    Kibaszott csúnya.
  • DarkSector
    Milyen, ilyen?
  • Fpocok
    Mi nem tetszik? Hogy ilyen lesz ps3on meg xbox360-on. Az nem tetszik nekik...
  • DarkSector
    90 %-át megkérdezed miért dislike-olt.
    Barmok.
    Írták hogy mi nem tetszik nekik? Meg tudták fogalmazni?

Ha nem dislike-oltál, még van lehetőség. :D
  • Fpocok
    Troll? Mert nem tetszik valami?
    Amúgy nem dislikeoltam, de most hogy megemlítettet, megteszem :D Remélem tényleg ilyen lesz (na ez a troll :D)
  • grebber
    Hm most nézem AIDA-val lehet a VGA vagy csak a hűtése kezd meghalni mert 90 fölé is bemegy a hőfok :(
  • DarkSector
    Sok a troll?
    Légy őszinte te is dislike-oltál ....:D
  • Fpocok
    Muhahaha... remélem tényleg így van és jó nagy dráma lesz. Alig várom :D
  • DarkSector
    "A mostani Bundle csomag megjelenése után már voltak akik 5000-ért árulták az ~5$-os csomagot."

• Fpocok
    watchdogs talán az egyik legjobban várt játék, a csúnya videónál még is több a dislike, mint a like :D
  • Fpocok
    Mennyi volt a hőmérséklet? Én a speedfan programot használom erre.
  • ZsZso
    Én is túlmelegedésre gondolnék. A neten egyébként nagyon szépen le van írva, hogy melyik sípolásnak mi a jelentése.

Ventik átnézése (mozog -e, porcica lakozik -e benne) mindenképpen ajánlott.
  • grebber
    Aki ért a pc-khez (szervízelés szinten minimum) azoktól kérdem.

Valami a gépembe egy idő után éles folyamatosan sipolo hangot ad. Mi lehet ez?

Valami haldoklik? Így látatlanba táp túlmelegedésre gondolok csak nem tudtam eldönteni mi sipol :(
  • Tinman #143477
    Na ja... elég kemény szülés volt mire lepergett a credits.

Utána a 4.-et vagy 4x hagytam abba, annyira belefáradtam. Talán majd te...
  • ZsZso
    Ugyanez itt is. Mondjuk vicces, hogy 1 USD miatt képes vagyok mérgelődni, pláne, hogyha ezek a játékok darabonként kerülnének ennyibe akkor is must-have lenne ... nadeakkoris! :)
  • Evoluti0N
    Uh, az úgy gáz. Szerencsére PC-n bármikor lehet menteni, amit én kb. minden lépésnél meg is teszek. :D
  • Sirch
    Nem vagy vele egyedül. Sajnos a harmadik részt én nagyon fárasztónak, fusztrálónak éreztem a feleslegesen túlbonyolított pályák, és az értelmetlen pixelvadász játékmenet miatt. És ha jól rémlik (régen volt 1998), a mentési rendszere se volt valami felhasználóbarát (legalábbis Playstation-ön limitált mentés volt checkpointok nélkül, a mentési lehetőségeket mint felszedhető tárgyak, meg kellett találni a pályákon eldugva, alig néhány darab volt helyszínenként). Úgy került fel a polcomra, hogy nem jutottam el a végére, és soha nem is vágytam rá, hogy újból megpróbáljam.
    Annál kellemesebb csalódás volt a The Last Revelation ezek után, bár a nehézségre ott se lehetett panasz. A kedvenc részemmé vált, de vele együtt számomra lezárultak Lara kalandjai, a további részeket platform hiányában kihagytam, és nem is érzek késztetést az utólagos pótlásukra, helyette ott van a rebootolt Lara által elkezdett új, számomra szimpatikus irányvonal.
  • Zomil
    Én ezért függesztettem fel a felénél, TR1 és 2 után kicsit belefáradtam(nem untam! csak kicsit másra vágytam)
  • Evoluti0N
    Huh! Ez a TR 3 elég kemény. Nem a harc, hanem a többi. Rengeteg felé el lehet menni; bonyolult labirintusok mindenféle kapcsolókkal; különféle aktiválható gépek, akármik, amik nem igazán lógnak ki a környezetből és emiatt nehéz rájönni, hogy nem csak dekorációk; különböző kapcsolók, amiknél meg se mutatja, hogy mit aktivál, vagy ha igen, akkor nehéz rájönni, hol van az a bizonyos hely, stb. Szóval a puzzle részei a játéknak elég kemények.
  • Mardel
    Nagyságrendileg több az olyan aki nyerészkedés céljából repül rá az ilyen jobb bundle ajánlatokra, hogy majd jóáron eladja egy olyannak aki nem túl járatos ezekben.
  • Laza
    Egészségükre ... ettől még buktam két gamet, mert már megvolt, pedig öcsémnek adtam volna :)

A steamben azt utálom, hogy hiába van meg innen-onnan többször ugyanaz a játék (csomagokból, stb), szimplán benyelni.
  • Mardel
    Így pár 1$-os kulcsból magát megszedős árust meg tud fogni valamennyire.
    Mert a játékokat csak egyben tudja eladni, és nembiztos hogy a vásárlónak kell mindegyik játék.
    A mostani Bundle csomag megjelenése után már voltak akik 5000-ért árulták az ~5$-os csomagot.
  • Laza
    Ehh, de genya most ez a Humble Bundle ..... egyetlen kulcsot ad a 4 játékra :(
  • DarkSector
    Ezután nézzétek meg újra a videót, hogy mi is a csúnya.

Amúgy mindegy is.

Ha ugyanolyan lenne mint a nexgen akkor azért rinyál mindenki mint egy rossz kurva és siránkoztok hogy nem elég a fejlődés a nexgen játékokba, ha meg láthatóvá teszik az eltérést, akkor meg mindenki rinyál hogy nem nexgen szintű a látvány.

Komolyan nem értem.
  • DarkSector
    GTA4 is ilyen volt, és az nem gen eleji.

• DarkSector
    Lófaxt, ez helyén van, GTA4 szint kb.
    Ekkora város mellett nehogy elrugaszkodjatok már a valóságtól, ez pont annyi amit elbír a mostani gen, egyeltalán nem csúnya, max nem nextgen.
  • Micsu
    ezen a videón úgy néz ki mint valami generáció elejei játék, tényleg gáz főleg a nextgenhez képest, valszeg nem is fordítanak nagyon sok időt a curgen portokra
  • kill3r21
    Nem vagyok hülye naná :D
    De azért gáz lenne ha ilyen lenne boxra, szerintem többet tud azé :D
  • DarkSector
    Dehogy.
    Ez ps2 ahogy írták, X360/Ps3 meg annál is szebb lesz amit a nexgen gépekre mutattak.

Hiszen az nem normális dolog, ha egy nexgen grafika az előző generáción csúnyább, ilyet?!...Nem is értem hogy lehet ilyet akárcsak felételezni.
  • Bence94
    Máskor kapva kapnék az ilyen humble alkalmon de megvan belőle ami érdekel kivéve a dead island de az meg "drága" ..
  • Fpocok
    Vicc nélkül... valszeg tényleg az.

:D
  • Evoluti0N
    Ez az első Bio Infi dlc nagy nulla. Különböző arénák, ahol le kell győzni több hullámnyi ellenséget. A hullámok között tudsz fegyvert választani, fejleszteni, képességeket venni/fejleszteni. Minden körben van valami extra feladat, amiért plusz pénzt kapsz a körök végén (csak shotival ölj, meg hasonlók). Aztán a pénzből tudsz feloldani modelleket (értsd kiállított színes szobrok a karakterekről), meg újabb kukkolós videókat, meg talán még mást is. Plusz megnézheted, hogy mennyire voltál ügyes másokhoz viszonyítva, mivel pontot is kapsz a körök végén nem csak pénzt (AKA: leaderboard).
  • kill3r21
    szerintem ez simán xbox360 graf :D