311803
-
Ha csak azért szarabb, hogy az emberek inkább a next gent vegyék... Crysis 3 összehasonlítás
Ha Watch Dogs tényleg így néz majd ki, akkor PC-s verziót reméljüka next gen verzióból csinálják.
Egyébként azért is fontos, mert az Ubisoft 10 évre tervez a Watch Dogs-al, tehát számít, az első rész vásárlói vélemény/vásárlási adatok szempontjából. -
Igazuk van szebbnek kellene lenni az x360-ps3 verziónak mint a nextgen gépeken.
Hogy én mekkora barom vagyok hogy erre nem gondoltam eddig. -
Az eddig látottakhoz képest. -
Mihez képest? -
Kétventis az enyém alátettem a kezem az egyik szerintem nem pörög! -
Ventilátor. Fogd le őket egyesével és rájössz, hogy melyik. Valószínűleg kivan a csapágy vagy a persely. -
Itt ülök melóhelyen ahelyett, hogy BG2-öt tolhatnám... nincs igazság.
Reggel felkeltem első gondolatok: "Na jó, akkor a temetőbe vagyok épp merre menjek tovább? Le a mélyebb kriptákba vagy távozzak a városból és fedezzem fel a környéket? Hmmm... lehet azt a drow-t ki kellene próbálni, csak az a köcsög Anomen tuti kiutálná a teamből, az agyhalott Minsc-ről már nem is beszélve..."
Na ez az! Erről beszéltem. Ez az igazán JÓ játék! Amin egész nap agyalsz, amit nem akarsz abbahagyni, amiért reggel érdemes felkelni. -
Kibaszott csúnya. -
Milyen, ilyen? -
Mi nem tetszik? Hogy ilyen lesz ps3on meg xbox360-on. Az nem tetszik nekik... -
90 %-át megkérdezed miért dislike-olt.
Barmok.
Írták hogy mi nem tetszik nekik? Meg tudták fogalmazni?
Ha nem dislike-oltál, még van lehetőség. :D -
Troll? Mert nem tetszik valami?
Amúgy nem dislikeoltam, de most hogy megemlítettet, megteszem :D Remélem tényleg ilyen lesz (na ez a troll :D) -
Hm most nézem AIDA-val lehet a VGA vagy csak a hűtése kezd meghalni mert 90 fölé is bemegy a hőfok :(
-
Sok a troll?
Légy őszinte te is dislike-oltál ....:D -
Muhahaha... remélem tényleg így van és jó nagy dráma lesz. Alig várom :D -
"A mostani Bundle csomag megjelenése után már voltak akik 5000-ért árulták az ~5$-os csomagot."
-
watchdogs talán az egyik legjobban várt játék, a csúnya videónál még is több a dislike, mint a like :D -
Mennyi volt a hőmérséklet? Én a speedfan programot használom erre. -
Én is túlmelegedésre gondolnék. A neten egyébként nagyon szépen le van írva, hogy melyik sípolásnak mi a jelentése.
Ventik átnézése (mozog -e, porcica lakozik -e benne) mindenképpen ajánlott. -
Aki ért a pc-khez (szervízelés szinten minimum) azoktól kérdem.
Valami a gépembe egy idő után éles folyamatosan sipolo hangot ad. Mi lehet ez?
Valami haldoklik? Így látatlanba táp túlmelegedésre gondolok csak nem tudtam eldönteni mi sipol :( -
Na ja... elég kemény szülés volt mire lepergett a credits.
Utána a 4.-et vagy 4x hagytam abba, annyira belefáradtam. Talán majd te... -
Ugyanez itt is. Mondjuk vicces, hogy 1 USD miatt képes vagyok mérgelődni, pláne, hogyha ezek a játékok darabonként kerülnének ennyibe akkor is must-have lenne ... nadeakkoris! :) -
Evoluti0N #143475 Uh, az úgy gáz. Szerencsére PC-n bármikor lehet menteni, amit én kb. minden lépésnél meg is teszek. :D -
Nem vagy vele egyedül. Sajnos a harmadik részt én nagyon fárasztónak, fusztrálónak éreztem a feleslegesen túlbonyolított pályák, és az értelmetlen pixelvadász játékmenet miatt. És ha jól rémlik (régen volt 1998), a mentési rendszere se volt valami felhasználóbarát (legalábbis Playstation-ön limitált mentés volt checkpointok nélkül, a mentési lehetőségeket mint felszedhető tárgyak, meg kellett találni a pályákon eldugva, alig néhány darab volt helyszínenként). Úgy került fel a polcomra, hogy nem jutottam el a végére, és soha nem is vágytam rá, hogy újból megpróbáljam.
Annál kellemesebb csalódás volt a The Last Revelation ezek után, bár a nehézségre ott se lehetett panasz. A kedvenc részemmé vált, de vele együtt számomra lezárultak Lara kalandjai, a további részeket platform hiányában kihagytam, és nem is érzek késztetést az utólagos pótlásukra, helyette ott van a rebootolt Lara által elkezdett új, számomra szimpatikus irányvonal. -
Én ezért függesztettem fel a felénél, TR1 és 2 után kicsit belefáradtam(nem untam! csak kicsit másra vágytam) -
Evoluti0N #143472 Huh! Ez a TR 3 elég kemény. Nem a harc, hanem a többi. Rengeteg felé el lehet menni; bonyolult labirintusok mindenféle kapcsolókkal; különféle aktiválható gépek, akármik, amik nem igazán lógnak ki a környezetből és emiatt nehéz rájönni, hogy nem csak dekorációk; különböző kapcsolók, amiknél meg se mutatja, hogy mit aktivál, vagy ha igen, akkor nehéz rájönni, hol van az a bizonyos hely, stb. Szóval a puzzle részei a játéknak elég kemények. -
Nagyságrendileg több az olyan aki nyerészkedés céljából repül rá az ilyen jobb bundle ajánlatokra, hogy majd jóáron eladja egy olyannak aki nem túl járatos ezekben. -
Egészségükre ... ettől még buktam két gamet, mert már megvolt, pedig öcsémnek adtam volna :)
A steamben azt utálom, hogy hiába van meg innen-onnan többször ugyanaz a játék (csomagokból, stb), szimplán benyelni. -
Így pár 1$-os kulcsból magát megszedős árust meg tud fogni valamennyire.
Mert a játékokat csak egyben tudja eladni, és nembiztos hogy a vásárlónak kell mindegyik játék.
A mostani Bundle csomag megjelenése után már voltak akik 5000-ért árulták az ~5$-os csomagot. -
Ehh, de genya most ez a Humble Bundle ..... egyetlen kulcsot ad a 4 játékra :( -
Ezután nézzétek meg újra a videót, hogy mi is a csúnya.
Amúgy mindegy is.
Ha ugyanolyan lenne mint a nexgen akkor azért rinyál mindenki mint egy rossz kurva és siránkoztok hogy nem elég a fejlődés a nexgen játékokba, ha meg láthatóvá teszik az eltérést, akkor meg mindenki rinyál hogy nem nexgen szintű a látvány.
Komolyan nem értem. -
GTA4 is ilyen volt, és az nem gen eleji.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lófaxt, ez helyén van, GTA4 szint kb.
Ekkora város mellett nehogy elrugaszkodjatok már a valóságtól, ez pont annyi amit elbír a mostani gen, egyeltalán nem csúnya, max nem nextgen. -
Micsu #143464 ezen a videón úgy néz ki mint valami generáció elejei játék, tényleg gáz főleg a nextgenhez képest, valszeg nem is fordítanak nagyon sok időt a curgen portokra -
Nem vagyok hülye naná :D
De azért gáz lenne ha ilyen lenne boxra, szerintem többet tud azé :D -
Dehogy.
Ez ps2 ahogy írták, X360/Ps3 meg annál is szebb lesz amit a nexgen gépekre mutattak.
Hiszen az nem normális dolog, ha egy nexgen grafika az előző generáción csúnyább, ilyet?!...Nem is értem hogy lehet ilyet akárcsak felételezni. -
Máskor kapva kapnék az ilyen humble alkalmon de megvan belőle ami érdekel kivéve a dead island de az meg "drága" 
..
-
Vicc nélkül... valszeg tényleg az.
:D -
Evoluti0N #143459 Ez az első Bio Infi dlc nagy nulla. Különböző arénák, ahol le kell győzni több hullámnyi ellenséget. A hullámok között tudsz fegyvert választani, fejleszteni, képességeket venni/fejleszteni. Minden körben van valami extra feladat, amiért plusz pénzt kapsz a körök végén (csak shotival ölj, meg hasonlók). Aztán a pénzből tudsz feloldani modelleket (értsd kiállított színes szobrok a karakterekről), meg újabb kukkolós videókat, meg talán még mást is. Plusz megnézheted, hogy mennyire voltál ügyes másokhoz viszonyítva, mivel pontot is kapsz a körök végén nem csak pénzt (AKA: leaderboard). -
szerintem ez simán xbox360 graf :D