311803
-
Számomra meg az utobbi évtized legjobb bullet hell játéka :D
Jah és kötelezöen 200%-os effektekkel! -
Értem már. -
Ne legyél már ennyire dark...
-
"Ha csak azért szarabb, hogy az emberek inkább a next gent vegyék... "
Az ha kevésbé szebb valami egy prevgenen az azért van mert annyit bír a hardver, még ha akarnának sem tudnának ugyanolyat vagy jobbat. -
Értem én.
"mit nem értesz azon hogy az a video még egy jelenlegi gen végén is csúnya?"
akkor minden eddigi játék ronda ha ez ronda. -
Ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el! -
Látom nem ismeritek a játék első részét az Eternal Darkness-t. Kb az egyik legjobb horror, pszihothriller cucc volt az elmúlt évtizedben.
Szóval én azalapján nem szaroznám le se a játékot,se a csapatot -
Mindenkinek más.
Nekem Sawyer ugrik be róla.
Kép 1; Kép 2; Kép 3; Kép 4 -
Nekem inkább picit Patrick Swayze. -
:DDD -

"A single-player third-person action/adventure game with horror elements."
Kábé értelmetlen a CryEngine ehhez. -
Amúgy meg, ez a játékbeli Paul Becker nem kicsit hasonlít a "Lost"-os James "Sawyer" Fordra. -
Neki bármit ... CryEngine, akció ... ja és olcsó legyen, 1$ megjelenéskor, akár bundléban :D :D -
Néha azért megjön az esze a tömegeknek hogy ne pumpáljanak tele egy szart pénzzel. -
Várható volt.
Neked bármit el lehet adni CryEngine motorral? -
Shadow of the Eternals
Na ne má hogy ez se lesz meg :( -
Egy kódot kapsz az alapcsomagra, illetve egy másikat, ami az ötdolláros játékokat tartalmazza egybe. Egyiken sincs régiókorlát. -
Egy szó jut eszembe, mégpedig az, hogy BU-ZIK! -
Még mindig rohadt drága :(
Gamersgate:
Aliens Colonial Marines + Season Pass £9.99
-
"Újra bemutathatja a Microsoft az Xbox One-t
Pletykák szerint a Microsoft egy jövőbeli sajtóeseményen gyakorlatilag "friss lappal" indítaná újra és mutatná be az Xbox One-t. Nem tudni, hogy ez a bizonyos sajtóesemény a jövő héten startoló GamesCom lesz, vagy esetleg egy külön rendezvény, de az értesülések szerint a Microsoft az E3 óta, a 180 fokos fordulatokkal megszerzett pozitív lendületét szeretné ezzel megerősíteni és kommunikálni a sajtó és a játékosok felé. A HandyTips úgy tudja, az E3 hatalmas Sony-győzelme után kemény átfésülésen ment át az Xbox csapat, melynek során jelentősen újragondoltak több dolgot is, így született meg a döntés például a DRM-mel és a használt játékokkal kapcsolatban, mielőtt még ezek komolyan megsértették volna az Xbox márkát. A pletyka szerint ezen a bizonyos eseményen a Microsoft azt is be fogja jelenti, hogy csökkenti az Xbox One árát a PlayStation 4-gyel megegyező 399 dollár / 399 euróra (bár mi erre azért nem vennénk mérget).
A GamesCom hirtelen még érdekesebbnek tűnik ezek fényében: úgy tudjuk, ott lesz Phil Spencer, a Microsoft Game Studios vezetője, és Phil Harrison, az Interactive Entertainment divízió alelnöke is, ami legalábbis mindenképpen azt jelzi, hogy a Microsoft nagyon komolyan veszi az általa eddig hanyagolt európai játékshow-t. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a Sony is ott lesz, teljes erővel.
(ipon.hu) -
lehet xD :D -
De. PEdig az. Visszalépés. Bármerre mehettek volna, de ők inkább a tutira mentek. Mert nem bíznak magukban. -
Vette valaki a Humbel Bundlet Dead Island-al együtt? Azt is egy kód alatt adja a többivel, azaz működik, nem régiókorlátos? -
Visszatérünk egy olyan helyszínre, amit már 2 komplett játék a végletekig kivesézett, és nem mellékesen (számomra) unalmas volt. Ez nekem 110% visszalépés. -
Éppen ellenkezőleg. -
Ha a játék végét ismered, akkor tudod, hogy nem is lépett visszafelé. -
Nem szűnik meg a Digital Reality, csak az Imperium Galactica munkálatait állították le. A cég fő támogatója a Docler cégcsoport továbbra is a játékfejlesztő stúdió mögött áll. -
Mi értelme van egy Dell Core i3-as + legál Win7-es notit szétbarmolni?
Egyáltalán mi értelme az ilyen videóknak? -
Lehet, hogy meglepő, de nekem ez visszalépés... Egy játék ne visszafelé haladjon, hanem előre. -
Nem értem. Ez most vicces akart lenni? -
Hogyan telepítsük a GTA V-öt :)
xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Sajnos (?) nekem minden megvan a Humble Bundle-ből - Riptide meg rettentő drága!
Zenéket nem lehet valahogy megboltolni? -
Én is a minimumon használom, de még így is zavaró. 
-
Levettem amennyire csak bírtam, direkt windowed módba tettem... iszonyat irritál.
Ennél már csak az a rosszabb, amikor egy thrillerbe azt hiszi az ostoba rendező, hogy na akkor most ide villódzó fények kellenek és 3 percig nézetik veled, ahogy a stroboszkóp kínlódik.
Nem vagyok epilepsziás, de gyűlölöm, mert totálisan láma megoldás! 1970-es horrofilmbe elment 2000+ felett látni nem akarom. Aki alkalmazza az pedig tudatlan barlanglakó! -
internetkapcsolat után - internetkapcsolat hiány után -
Ne spoilerezz, az Isten áldjon meg! -
Több mint 17 órányi internetkapcsolat után ez most meglepett tőled, aki állítólag megértette a sztorit.
[Tegnap este 17 óra 30 körül egyszerűen elment a net a környéken, és ma reggel fél 11 körül jött vissza] -
mit nem értesz azon hogy az a video még egy jelenlegi gen végén is csúnya?
Negtgenen ütnie kell, 360on és ps3mon sem szabadna igy kinéznie?
Azért jöttek már szebb játékok mint a gta4, boxra is....szerintem -
Mondjuk én elvoltam a játékkal, nekem a gondom az vele, hogy nem lehet lejjebb venni az effektet, 25%-ra.
Olvastam egyszer, hogy valaki kevesellette a 200%-os értéket és kérdezte hogyan lehet megnövelni.
-
Még soha nem indítottam el a kb. 1.5 éve birtokomba levő Beat Hazard-ot, most megtettem.
Nem egy bullet hell cuccal toltam már (köztük a legnagyobb nevekkel is), de ez mindet elveri amennyiben a legidegesítőbb, legfosabb címet keressük kategórián belül.
Alapvető hiba egy ilyen játéknál:
- stroboszkóp-like fények
- az űrhajó rémesen gyakran eltűnik a forgatagba
- sokszor az ellen lövedéke vagy a háttérbe vagy a vizuális effektekbe olvad bele
Értékelhetetlen szeméthalom/10 és ezen az sem segít, hogy kedvenc zenéidre kapsz epilepsziás rohamot.