311803
  • Zomil
    Számomra meg az utobbi évtized legjobb bullet hell játéka :D
    Jah és kötelezöen 200%-os effektekkel!
  • DarkSector
    Értem már.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne legyél már ennyire dark...
  • DarkSector
    "Ha csak azért szarabb, hogy az emberek inkább a next gent vegyék... "

Az ha kevésbé szebb valami egy prevgenen az azért van mert annyit bír a hardver, még ha akarnának sem tudnának ugyanolyat vagy jobbat.
  • DarkSector
    Értem én.

"mit nem értesz azon hogy az a video még egy jelenlegi gen végén is csúnya?"

akkor minden eddigi játék ronda ha ez ronda.
  • Botond #143532
    Ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el!
  • Seth
    Látom nem ismeritek a játék első részét az Eternal Darkness-t. Kb az egyik legjobb horror, pszihothriller cucc volt az elmúlt évtizedben.
    Szóval én azalapján nem szaroznám le se a játékot,se a csapatot
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenkinek más.
    Nekem Sawyer ugrik be róla.
    Kép 1; Kép 2; Kép 3; Kép 4
  • Mardel
    Nekem inkább picit Patrick Swayze.
  • Fpocok
    :DDD
  • IMYke2.0.0.0

"A single-player third-person action/adventure game with horror elements."

Kábé értelmetlen a CryEngine ehhez.
  • IMYke2.0.0.0
    Amúgy meg, ez a játékbeli Paul Becker nem kicsit hasonlít a "Lost"-os James "Sawyer" Fordra.
  • Laza
    Neki bármit ... CryEngine, akció ... ja és olcsó legyen, 1$ megjelenéskor, akár bundléban :D :D
  • Laza
    Néha azért megjön az esze a tömegeknek hogy ne pumpáljanak tele egy szart pénzzel.
  • IMYke2.0.0.0
    Várható volt.
    Neked bármit el lehet adni CryEngine motorral?
  • grebber
    Shadow of the Eternals

Na ne má hogy ez se lesz meg :(
  • Sirch
    Egy kódot kapsz az alapcsomagra, illetve egy másikat, ami az ötdolláros játékokat tartalmazza egybe. Egyiken sincs régiókorlát.
  • Sir Quno Jedi
    Egy szó jut eszembe, mégpedig az, hogy BU-ZIK!
  • grebber
    Még mindig rohadt drága :(

Gamersgate:

Aliens Colonial Marines + Season Pass £9.99
  • IMYke2.0.0.0
    "Újra bemutathatja a Microsoft az Xbox One-t

Pletykák szerint a Microsoft egy jövőbeli sajtóeseményen gyakorlatilag "friss lappal" indítaná újra és mutatná be az Xbox One-t. Nem tudni, hogy ez a bizonyos sajtóesemény a jövő héten startoló GamesCom lesz, vagy esetleg egy külön rendezvény, de az értesülések szerint a Microsoft az E3 óta, a 180 fokos fordulatokkal megszerzett pozitív lendületét szeretné ezzel megerősíteni és kommunikálni a sajtó és a játékosok felé. A HandyTips úgy tudja, az E3 hatalmas Sony-győzelme után kemény átfésülésen ment át az Xbox csapat, melynek során jelentősen újragondoltak több dolgot is, így született meg a döntés például a DRM-mel és a használt játékokkal kapcsolatban, mielőtt még ezek komolyan megsértették volna az Xbox márkát. A pletyka szerint ezen a bizonyos eseményen a Microsoft azt is be fogja jelenti, hogy csökkenti az Xbox One árát a PlayStation 4-gyel megegyező 399 dollár / 399 euróra (bár mi erre azért nem vennénk mérget).

A GamesCom hirtelen még érdekesebbnek tűnik ezek fényében: úgy tudjuk, ott lesz Phil Spencer, a Microsoft Game Studios vezetője, és Phil Harrison, az Interactive Entertainment divízió alelnöke is, ami legalábbis mindenképpen azt jelzi, hogy a Microsoft nagyon komolyan veszi az általa eddig hanyagolt európai játékshow-t. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a Sony is ott lesz, teljes erővel.

(ipon.hu)
  • kill3r21
    lehet xD :D
  • Fpocok
    De. PEdig az. Visszalépés. Bármerre mehettek volna, de ők inkább a tutira mentek. Mert nem bíznak magukban.
  • Laza
    Vette valaki a Humbel Bundlet Dead Island-al együtt? Azt is egy kód alatt adja a többivel, azaz működik, nem régiókorlátos?
  • Rapid81
    Visszatérünk egy olyan helyszínre, amit már 2 komplett játék a végletekig kivesézett, és nem mellékesen (számomra) unalmas volt. Ez nekem 110% visszalépés.
  • IMYke2.0.0.0
    Éppen ellenkezőleg.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha a játék végét ismered, akkor tudod, hogy nem is lépett visszafelé.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem szűnik meg a Digital Reality, csak az Imperium Galactica munkálatait állították le. A cég fő támogatója a Docler cégcsoport továbbra is a játékfejlesztő stúdió mögött áll.
  • Tinman #143510
    Mi értelme van egy Dell Core i3-as + legál Win7-es notit szétbarmolni?

Egyáltalán mi értelme az ilyen videóknak?
  • Rapid81
    Lehet, hogy meglepő, de nekem ez visszalépés... Egy játék ne visszafelé haladjon, hanem előre.
  • Fpocok
    Nem értem. Ez most vicces akart lenni?
  • kill3r21
    Hogyan telepítsük a GTA V-öt :)
    xD
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos (?) nekem minden megvan a Humble Bundle-ből - Riptide meg rettentő drága!
    Zenéket nem lehet valahogy megboltolni?
  • Dj Tommy
    Én is a minimumon használom, de még így is zavaró.
  • Tinman #143504
    Levettem amennyire csak bírtam, direkt windowed módba tettem... iszonyat irritál.

Ennél már csak az a rosszabb, amikor egy thrillerbe azt hiszi az ostoba rendező, hogy na akkor most ide villódzó fények kellenek és 3 percig nézetik veled, ahogy a stroboszkóp kínlódik.

Nem vagyok epilepsziás, de gyűlölöm, mert totálisan láma megoldás! 1970-es horrofilmbe elment 2000+ felett látni nem akarom. Aki alkalmazza az pedig tudatlan barlanglakó!
  • IMYke2.0.0.0
    internetkapcsolat után - internetkapcsolat hiány után
  • IMYke2.0.0.0
    Ne spoilerezz, az Isten áldjon meg!
  • IMYke2.0.0.0
    Több mint 17 órányi internetkapcsolat után ez most meglepett tőled, aki állítólag megértette a sztorit.

[Tegnap este 17 óra 30 körül egyszerűen elment a net a környéken, és ma reggel fél 11 körül jött vissza]
  • kill3r21
    mit nem értesz azon hogy az a video még egy jelenlegi gen végén is csúnya?
    Negtgenen ütnie kell, 360on és ps3mon sem szabadna igy kinéznie?
    Azért jöttek már szebb játékok mint a gta4, boxra is....szerintem
  • Dj Tommy
    Mondjuk én elvoltam a játékkal, nekem a gondom az vele, hogy nem lehet lejjebb venni az effektet, 25%-ra.
    Olvastam egyszer, hogy valaki kevesellette a 200%-os értéket és kérdezte hogyan lehet megnövelni.
  • Tinman #143498
    Még soha nem indítottam el a kb. 1.5 éve birtokomba levő Beat Hazard-ot, most megtettem.

Nem egy bullet hell cuccal toltam már (köztük a legnagyobb nevekkel is), de ez mindet elveri amennyiben a legidegesítőbb, legfosabb címet keressük kategórián belül.

Alapvető hiba egy ilyen játéknál:

- stroboszkóp-like fények
    - az űrhajó rémesen gyakran eltűnik a forgatagba
    - sokszor az ellen lövedéke vagy a háttérbe vagy a vizuális effektekbe olvad bele

Értékelhetetlen szeméthalom/10 és ezen az sem segít, hogy kedvenc zenéidre kapsz epilepsziás rohamot.