311803
-
Persze, hogy nem lehetetlen, de olyan 3szor szerintem végig kell szinvni, hogy rendesen átlásd, meg szerencse is kell :) -
Hát elég jol eteti magát az biztos, legalábbis én élveztem, csak mivel nincs meg eredetiben igy nem is vittem tulzásba vele a játékot, de sajnos akkora szerencsém nincs, hogy egy bundle-be belerakják :) -
havernak sikerült, szóval nem lehetetlen, de a végén csak pislogtam én is az összegyűjtendő pénzmagon :) -
RePÜ ! -
A nehézség nálam nem hátrány ... már ha egyébként a játékmenet 'eteti' magát és nem unalmas :)
Na majd otthon nézek pár videjót. -
Én toltam viszonylag sokat, bár végigvinni még nem sikerült, nagyon kellemes játék, de elég nehéz :D -
2x toltam végig, szóval szerintem neked kéne újrajátszanod... -
Igen, én nyomtam és tényleg marha jó móka! -
ratgab #143609 Hátamon feláll a szőr ettől a spoiler fóbiádtól. Na mára el is tűnők, mert ezzel mindig felbaszol. Innentől meg úgyis csak összevesznénk.
Viszlát holnap! -
ratgab #143608 Játszd végig újra akkor. -
Evoluti0N #143607 Lol. Az nagyon kevés. Ebből is látszik, hogy ez a pontozás mennyire szubjektív dolog. Számomra a Remember Me eddig az év legkellemesebb meglepetése. -
Képzeletünkre van bízva, hogy miért.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vége meg aztán bármi lehet: például egy ébredés is. Hiszen, a játék során is elfordult, nem egyszer. -
Ez a most Steamen akciós Recettear: An item shop's tale -t nyomta már valaki? Most 75%-ban nyomják.
Elég jó értékeléseket kapott anno :) -
Ismerem, megvolt, és nem volt az akkora szám ... na meg itt eleve a megoldásaikkal voltak problémáik az embereknek, mint hogy szanaszét lett volna szabdalva még, meg ilyenek ... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játék murvára nem Rapture-ben fejeződik be, csak oda is BENÉZNEK. A játék a kis tóban fejeződik be, a végkifejletben külön kiemelve, hogy VÉGTELEN számú világ van és erre visszatérünk abba, amiben már 2x jártunk, baszod... Már hogyne lenne visszalépés...?! -
Tévedsz. Szerintem. -
Te csak ne fejelj meg semmit, mert nem tudjuk, mikor kell kihívni hozzád a mentőket...
Nekem az a dolgom, hogy még időben megállítsam a gyorsgépelő fórumozókat, hogy megvédjem a gyorsolvasó fórumtársainkat.
Pont. Ezerszer megrágott, és ezerszer megrágott, s már uncsi téma.
El kell fogadni, és kész. -
ratgab #143600 Vigyázat ebben van Spoiler! -
ratgab #143599 HA erre is azt mondod, hogy spoiler volt tényleg megfejelek valamit mostmár.... -
ratgab #143598 Direkt semmi spoilereset nem írtam. Utalás meg nem spoiler, mert attól hogy sejtetek valamit attól még nem árul el, hogy mi az.
Különben is annyit beszéltünk már itt a különleges sztoriról, hogy ennyi szerintem pont belefér. -
ratgab #143597 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyengébbek kedvéért leírom, hogy a Bioshock Infinity a Rapture városában fejeződik be! És még csodálkoztok, hogy onnan folytatja a DLC, ahol az alapjátékban abbamaradt a történet?
Nem is értem mi bajotok van. Tovább szövik szépen a szálakat.
Kedvencem a láttatlanban fikázók egyébként. Lófaszt se tudtok még róla, de már visszalépés meg szar.
Gratulálok neked is és Rapidnak is!
Különben is Columbiának annyi, Comstock meghalt! Mi a bánatért térnének vissza egy már lezárt idővonalhoz? Totál értelmetlen volna! Alternatív Columbiának megint csak semmi értelme nem lenne, mert az alapjáték alatt is megfordultunk már párszor ilyen formában Columbiában.
Valószínűleg csak Rapture-t nem bírjátok, a rosszabbik esetben nem is értettétek a Bio inf történetét sem. -
Egyetértek - ne feszegessük ezt a spoileres témát.
Még a játék topikjában is a fejünket vennék ezért, hát még egy olyan témakörben, ahol egy óvatlanul gyorsolvasó játékostársunknak rontjuk el örökre a Bioshock Infinite élményét!
-
Mondjuk délutáni pihire én is beneveznék néha - sajnos, fizikailag lehetetlen. A megboruló biológiai óráról nem is beszélve. -
1. enyhén spoileres szerintem a téma
2. Fpocok szerintem jelen esetben arra gondol, hogy az alapgame utolsó percét is ugyanazok csinálták -
ratgab #143593 Nem mehettek bármerre. Nézd meg a játék utolsó 1 percét újra és rájössz, hogy miért ez van a DLC-ben! -
Lélekben el sem hagytam. Ma még mindig szoktam délután kicsit szunyókálni :D -
Hmmm...
Érdekes. Eléggé lehúzta az IPON a Remember Me című játékot.
Ennyire azért nem rossz szerintem.
Persze egyből "jobbnak" tartanám, ha meg tudnám venni Steam-en valami jó kis akcióban.
-
Evoluti0N #143590 Bírom az ilyen értelmes vitákat. :D -
kézen fogva mentek :) -
Visszamentünk oviba?
-
Nos... TE kezdted. -
Bizony az.
Lásd az aláírásom. -
mer' a "batman multiplayer eleve halott ötlet" nem egy vélemény? -
Ne menjünk bele abba, hogy neked (!) szar a Tomb Raider, miközben mondjuk nekem meg nem.
Véleményről, ízlésről vitázni (és azt feszegetni, kétségbe vonni, támadni) teljes mértékben meddő dolog.
S nem. Nem tényeket közölsz. Legfeljebb a monitorod előtt ülve, a saját szemszögedből. Ami meg pusztán 1 vélemény. Ez viszont tény. -
Jaaa... nem is a multira gondoltam, hanem a könnyen elcsábulásra? Az a játék legjobb szívvel is egy 5/10, de csak akkor ha megfeledkezünk a címről (ami lássuk be nem nehéz, mert ha a főszereplőnek nem ez lenne a neve, senki nem mondaná meg, hogy ez egy TR játék). -
Imy ne kötekedjél, mert el leszel tiltva a topictól :DDDDDDDDDDDDDDDD -
Nem megy ez ma neked sem.
A Tomb Raiderrel én Single Player módban játszottam többet, a multit épphogy csak megkóstoltam.
Batmanben 'hótzicher' hogy multizni nem szándékozok - tök mindegy, hogy 3 frakció harcol-e egymás ellen vagy sem. -
Végre megérkezett az Nvidia androidos konzolja
"Érdekesség, hogy számos népszerű számítógépes játék érhető már el Shield-re optimalizálva. Olyan nevekkel találkozhatunk, mint a Skyrim, Half-Life 2, Dishonored és a Borderlands 2."
-
Mondjuk pont te beszélsz arról, hogy könnyen elcsábulok? Mi is a helyzet a Tomb Raiderrel? -
Én meg halva született ötletnek tartom.
Majd az élet eldönti, kinek van igaza.