311803
  • Sir Quno Jedi
    Egen. Node 200k körül durva i5-i7 aptopokat lehet apni, tűrhető VGA-val. Minek a tablet?!?!? Tökéletesen értelmetlen egy felnőtt számára, ha úgyis netbook kell neki minimum.
  • Tinman #143736
    Mit nem lehet megtenni munka és szórakozás terén egy Transformerrel, amire egy Win 7-es PC ellenben képes?

Ja tudom: Guild Wars 2 se megy rajta, meg még ezernyi PC játék, de ez a legutolsó szempont.
  • Tinman #143735
    KacaGÁNY.

Nem a sznobizmus a lényeg, mert akkor iPad-et kéne neki kiizzadnom, de azt NEM engedem, hanem az igényes, de komoly vas.

Nézd... nekem eddig akárhány tábla a kezembe volt, mind valamilyen téren gyenge volt alap feladatokra is. Lag, szaggatás, pontatlan érintőkijelző, gáz scroll, etc.

Jah, meg k. nem 2 évre lenne véve, hanem inkább 6-7-re!
  • Sir Quno Jedi
    Ha normálisan futna rajta sima winfos (win7, avagy win8 nem RT) és így minden elérhető szoftver azokra, akkor azt mondanám, hogy naaaaaaaaaa, ez tényleg pótol AKÁR egy laptopot is. DE így egy ultraszánalom. Nagyra nőtt telefon.

A fő ellensége a mobilokra való oprendszere.
  • Sir Quno Jedi
    50-60k-ért:

150k-ért:

Értem én, hogy sznobizmus, node méééégis...
  • Tinman #143732
    "bagóért"

Pont ezt nem akarjuk. Páromnak kinéz úgy fest egy komoly meló, nyugdíjas állás, de a presztízsre eléggé adnak arrafelé. Errefelé meg a funkcióra, a nyers erőre és a minőségre... ezért nagyon szimpi a Transformer.

Szóval simán megteheti azt, hogy azon melózik ha kell, vagy lekapja a dokkolóról és szórakozásra használja vagy navira, vagy beviszi magával a konyhába és főzés közbe Barátok Köztön zombul.

Az ára mihez képest elborzasztó? Tekintve, hogy a legerősebb és legsokoldalúbb tábla, nem is annyira sokkoló a 178k-s ár, amibe benne a dokkoló (ez önmagába 25-30k.)

Ezért írtam, hogy kis + nagynotim ha elviszik, nem is kell annyira sokkal kipótolnom és van egy csúcs masina, ami kb. mindenhol helytáll!
  • Sir Quno Jedi
    Kéééééééremszépen. Mi az hogy erősebb?!?!? Ezek max. angry birds-re, videónézegetésre, képnézegetésre és SOS végszükség netezésre jók. Másra szánalmasak. Ez nem teljesítmény vaze. DE nem is kell, mer minek??!?!?!
  • Shep
    Nem, én azért vagyok csak szellem a gépben, mert neked böktem a csőrödet és kijátszottad a kiskirály kártyát. Ennyi, se több se kevesebb.
  • Tinman #143729
    1. A Transf. dokkolója ami egybe ugye keyboard 14 órával(!) tolja ki az amúgy sem rossz 9.5 órás tablet üzemidejét.

2. Igényes, atomjól néz ki és stabil szerkezet, nem csuklik, nem hajlik:

Tehát nem gány, nem igénytelen:

3. A TF700T-nél erősebb tablet van egyáltalán a piacon? Nem tudok róla.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy pl. a concorde tabhoz is adtak ajándékba egy műbőr tokot, amit ha kinyitsz, van benne egy billenytűzet és ilyenkor olyan az egész, mint egy notebook, avagy az a szerencsétlen asus transfromer. Külön is lehet ilyet venni bagóért és kb. bármelyik hasonló tabhoz jó is egyben.

Így a transformer igazi előnye a plusz aksi legfeljebb. Node az ára viszont EL-BORZASZTÓ!
  • IMYke2.0.0.0

"Nem értem miért kell másoknak a pénztárcájába turkálni."

Többek közt ezért sincs köztünk Shep kolléga.
  • grebber
    NFS: Rivals - Különbség a generációk között

Tablet témához: Én sosem szponzoráltam ezeket a "nagymenő márkás" gyártókat tablet fronton. Mindig kinait veszet "olcsó és finom"

Jelenleg ezt nyúzom Ha valaki ezt kézbe adja bárkinek logo nélkül 100 emberből egyse gyanakodna arra hogy ez egy "kínai szar",mert annyira jól össze van rakva.
  • Sir Quno Jedi
    Istenkém. Most komolyan azt gondolod, hogy a third party műanyga kitámasztófosok (előállítási költség 50HUF) miatt érdemes 5x-ös árat fizetni egy tabletért??!?!?! Hahó?!?!
  • Tinman #143724
    És közbe kiékeled egy doboz sörrel?
  • Sir Quno Jedi
    60k volt anno Wayteq XTAB 100-am és arra is csont nélkül lehet usb egeret tenni (meg kékfogast is, de azt nem teszteltem), meg billentyűzetet is amilyen jólesik. Ugyanis van hozzá kis kábel, aminek usb mama a vége és hallelujja, rádugtam ment is. Úgyhogy simán dektop gépnek is lehet akár használni egy egér+billel. Nodepláne lehet rádiós is stb. Külső adattárolókat is köthetsz rá így, akárcsak egy netbooknál.

Ez nem egy nagy feature.
  • Tinman #143722
    Google docs?

Van MS Office is rá... Libreoffice is lassan kész lesz.
  • DarkSector
    És suli?
  • Fpocok
    MÁRCSAK EGY HÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mardel
    Megérte várni, Bundlestarsból úgyis csak a Disciples III érdekelt, most meg 1$. [link]
  • shaddam
    Ez kurva jó :D
  • fery02
    Az első chapter-t én is összehoztam egy ültőben halál nélkül, de a továbbiak nem sikerültek még eddig. Jó reflexeim vannak szerintem józanul.

Aztán persze lehet, hogy játékosabb monitorral sem lennék ügyesebb, mert amúgy nem érzem most sem, hogy a válaszidő miatt lennék rosszabb akármelyik játékban, de nem is játszottam még 5ms válaszidőnél normálisabb monitoron.

Nagyon kíváncsi lennék, csak amíg ez működik, nem akarom cserélni (bár garancia pont néhány hónapja járt le, szóval akármikor elromolhat :)).
  • benőmenő
    Első bekezdés úgy általában az androidra jellemző. Arra nem a legjobb és finoman fogalmaztam. Egy rendes notit biztos nem vált ki.
  • benőmenő
    Igen az akku idő miatt durva, viszont ha munkára kell (google docsnál bonyolultabb szövszerk, vagy akármilyen táblázat létrehozása felejtős komoly sw híján).
    Billentyűből viszont olyat köt hozzá, amit akar, csak egy ilyen 1$-os átalakító kell, ami a rendes usb-ből micro usb-t csinál és simán megy a tapis helyett, az olyankor fel sem ugrik. Ugyan így lehet egeret is, tegnap team viewer-el csomiztam kifelé több évadnyi sorozatot a másik szobából tv-zés közben és elég sok anyázástól mentett meg a halálpontos kurzor :D
  • wesker24
    Na akkor nálam Instant Buy lenne azonnal venném az nem kérdés !
  • Myselor
    pont hogy azt akarom azért kérdeztem ezeket na mindegy:)
  • Tinman #143712
    TF700T-t kb. azóta akarok venni mióta megláttam... asszonynak is bejövős, főleg a Samsung Galaxy Tab nagy csalódás + iPad 2 kis csalódás után. És igen, ha a 2 másik masinámat elviszik, simán vesszük.
  • Tinman #143711
    Mert az Asus Transf. ha akarod tablet, ha akarod "noti". Ez szerintem a legcsúcsabb megoldás, mert csak egy sima tabletnek nem sok értelmét látja egyikünk sem.
  • Zomil
    "Nem elég, hogy akku időt durván kitolja, de olyan lesz a masina, mint egy kis noti."

Öööö ennyi erövel miért nem egy olcso notit veszel? :)
  • Micsu
    csak egy márkát és egy tipust ragadtam ki

te szegénygamer :D (múltkor elsiklottam felette, egyébként ezt komolyan gondolod?)
  • Tinman #143708
    Akkor vége a világnak.

Jobb, ha tisztázzuk, hogy ti mind az álmom szereplői vagytok, ha úgy akarom összeborul a világotok

• Tinman #143707
    Azért kellene Transformer, mert ott a dokkoló... az kb. priceless!

Nem elég, hogy akku időt durván kitolja, de olyan lesz a masina, mint egy kis noti.

Párom utálja, hogy tapizva kell gépelni, meg szeretné munkára is befogni, nem csak Failbook.

Cégbe volt már egy lilás Transformer, kb. magam alá tettem a barna medvét, annyira rendben volt a cucc. Baromi gyors, baromi sokoldalú, ütősen néz ki, akksi idő sokkoló, képminőség durván kimagasló.
  • davidka003
    Mostmár csak az hiányzik, hogy Dark Souls legyen Humble Bundle-ben. :D
  • Tinman #143705
    Micsu miért csinálod ezt?

Kiragadsz egy fél mondatot, majd véres kardként körbe hordozod... olvasd már tovább!!!

"csak kis meg nagynotit vigyék el, aztán akkor szabad a pálya."
  • Micsu
    "Asus Tranf. TF700T "

na azért annak a szegény gamernek nem megy olyan rosszul

témához:
    apple is multicég

van smooth scroll a szifon5ön meg az ipad3on, eddig a 2ön smmoth volt minden még nem jött ki a 3
  • benőmenő
    A Nexus olcsóbb és kb. mindenben jobb (egyedül sd krátyát nem lehet bele tenni és a 2012-es modell melegszik, mert ugye Tegra). Kevésbé tabletes ui, kisebb, tehát könnyebb, erősebb hw és mivel nexus jön rá minden update 0 day.
    Launcherből tudsz ezer féléből válogatni, ha az a baj (ios copy is van, bár az inkább csak elvesz pár feature-t :D).
    Nem nektek mi a követelményetek egy tab-al szemben, de a következőket egy év használat után kijelenthetem:
    Facebook app egész gördülékeny, ahhoz képest mekkora sz@r, böngészésre tökély, sőt ha leszeded az apk-t meg mondjuk egy firefox betat akkor még a flash-t is viszi (konkrétan a super hexagon flash változatát meg a desktop youtube-ot néztem és nem volt velük gond). Játékokból mennek a nagyágyúk, mint a Real racing 3, Modern Combat 4.
    Root-al megy a dualshock 3. Az előlapi kamera egy retek, de instagrammolni, skype-olni elmegy.
    Az ideiben pedig még combosabb a hw, még szebb és még nagyobb felbontású a kijelző és van hátlapi kamerája is.

• Botond #143702
    Flash oldalakkal van szenvedés, mert nincs flash. :)
  • Botond #143701
    Sose volt kettesem, a hármas smooth, és ez az ujj pontatlan felismerés is csak egy két ingyen cuccban jön elő, amik szarul vannak megírva. Vicces módon ezek mind ilyen tárgykeresős izék voltak. :)
  • Evoluti0N
    Tomb Raider 3: Hát, öööö, elég furcsa dolgok vannak itt azért. :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Betörtem egy múzeumba, ahonnan el kellett lopnom balzsamozó folyadékot, mert élőhalott-szerű kísérleti alanyok megkértek rá. Cserébe segítenek. Na meg ártatlan, csupán munkájukat végző biztonsági őröket kell lelőni a múzeumban. Azért itt a régebbi részekben közel se tűnik mindig jófiúnak(lánynak) Lara.
  • Tinman #143699
    Jah még annyit, hogy az eredeti árhoz, meg a k. nagy sznobizmushoz képest, bizony gyakrabban van pontatlan ujj érzékelése, mint azt egy ilyen kütyütől elvárnám. Meg is lepett.

Ahogy az sem szép, hogy bizony néhány weboldal messze nem olyan smooth scrollal megy zökkenőmentesen, mint az asztali PC-men...
  • Tinman #143698
    Asus Tranf. TF700T a kiszemelt, csak kis meg nagynotit vigyék el, aztán akkor szabad a pálya.

Samsung Galaxy Tab-et tavaly vettem, de fél nap használat után visszakértem a pénzem. Oltári fos volt, nem is olcsón.