311803
-
Ez rövid távon jól hangzik, de egy jó zene jó ritmust ad és segit hogy átlendülj a holtponton..legalábbis nekem.. :) -
Lol! Pont annak a legnagyobb a valaga aki még ott is tabletel. :-D
Rájöttem különben a nagy eszemmel arra is, hogy jobb is, hogy nem jött össze Sony walkman MP3 játékos vásárlásom, mert hülyeség zenét hallgatni futás közbe... olyan gyönyörű az erdő, meg néha olyan hihetetlen csend van, hogy oltári nagy barbárság lenne bármit is hallgatni közbe.
Szívverés lüktetése, levegő vétel, szél, madarak, megriadó állatok zaja, levelek susogása... priceless.
-
Én sem járok strandra, pont az miatt mint te, meg hát nem szeretek tömegben vetkőzni, ami érthető, de a legjobb,
Kert+medence+sör+zene kombó itthon is megvan, uhhogy minek is tenném, annál jobb úgysincs, múlt hétvégén is elaludtam a medencébe..:) -
Mi sem megyünk. Nagyon jó volna, de nagyon nem megy.
Még strandon se voltunk, amilyen fertőzéseket meg össze lehet szedni nem is leszünk. -
Akkor feladom....:D -
Intel Atom? Gimi a brék ^^
A második egy fokkal jobb, de hw terén durván alul marad a full hd, IPS, quad-core, 12 core GPU combo mellett, akksi időről nem is beszélve.
Az a helyzet, hogy minden van dögivel android alá is, ami x86-ra van.
A Win8-as tablet/noti combók meg brutál el vannak árazva. -
Látom az ott bemutatottakat videóban is,szóval hülyeségre nem költök feleslegesen és akkor se költenék ha multimilliárdos lennék. -
Akkor jövöre menjünk el Los Angelesbe az E3-ra....ilyesmi csak érdekelne :)
Te fizetsz :D -
Az én álmomhoz kb kéne 100 millió forint.
Ez pedig hogy soha ne kelljen dolgozni.Egész nap csak játszanék és nem törődnék semmi mással.
Belegondolva is hátborzongató, meg az is hogy ez soha nem fog megvalósulni mert soha nem lesz 100 millióm. -
Nem tudom mennyire lennék más, de most úgy gondolom, ha most tele lennék "zsetonnal", akkor mint a szél húznék el 2-3 hétre valahová nyaralni.
Sőt, ha annyira felvetne a pénz, akkor megvalósítanám az álmomat is. -
Szerintem olyan ember amilyen én vagyok nem sok létezik-e földön.
Hogy tele vagyok zsetonnal,de egyszerűen leszarom az utazást kurvára nem érdekel!
Minek menjek pl görögbe vagy olaszba hogy aztán ott nyomkodjam a telomat ? Azt itthon is tudom űzni.
A látványosságok meg soha nem érdekeltek se magyar szinten se világszinten.
-
Ug yszintén nem megy sehova mert nincs rá pénz ! :D -
Tegyünk különbséget a kirándulás és a nyaralás között szerintem. Nyaralás 1 hétnél kezdődik, a kirándulás meg 2-3 nap maximum. Én általános iskola 6. osztály óta nem voltam nyaralni. Kirándulni 1-2, max 3 napra fel szoktunk menni a hegyekbe túrázni, évente 1-2 alkalommal. -
Én nem csak hogy nyaralni de melón és focin és futáson kívül se megyek sehova.. -
Én nagyon tudnék menni - csak nincs rá pénzem. -
Persze. Én se megyek sehová. -
Van még olyan rajtam kívül aki nem megy sehova se nyaralni?
Illetve nekem annyi, hogy faluba lemegyek mamámhoz 1-2 napra.
Valahogy kicsit pénzelverésnek is tartom. Inkább vennék konzolt/Tv-t akármit az árából, mert azt naponta használja az ember. A kirándulás meg mondjuk pár nap és "csak" egy emlék. -
Én is zombi vagyok :D Ha megyek munkába és itthagyom a gépet ahogy elérek a buszhoz már a telefonon netezek amíg meg nem érkezek a melóba.Majd ott folytatom ha a teendőim között van akár 1 perc szabadidő is 
Ez az internet mocskosmód függőséget okoz.Nélküle kb nem is tudom mi lenne.
Ezt jól bizonyítják az áramszünetek is amikor visszajön az áram ,de a modem még nem kap inputot a központból és nincs net.
Na ekkor hiába tudom,hogy nincs net szinte 5 másodpercenként reflexből nyitom a böngészőt,hogy na most ezt meg ezt megnézem. Félelmetes...
-
Mondjuk az szerintem is gáz, hogy valaki sétálás közbe is azt nyomkodja.
Vagy étteremben kaja közben.
Én max buszon ülök akkor szoktam esetleg.
Amit én még veszélyesnek tartok, hogy az ember fülében a fülhallgató és maxon hallgatja a zenét. Nem is hallja mi történik körülötte.
Megtörtént eset: helyi srácot leütöttek/kiraboltak éjszaka és észre sem vette, mert a hangos zene miatt nem hallotta, hogy jönnek mögötte. -
Azért csinálnak akkorákat, mert a sok zombi megveszi. :)
Amúgy célszerű lenne a sétálás közbeni telefonálást, telefon nyomkodást is betiltani, mint a vezetés közbenit, mert murvára életveszélyes és a sok barom képes elé sétálni a kocsinak, miközben borzasztóan fércbúkozik. -
Rapid81, grebber: én is zombiknak tartom ezeket az embereket.
-
Ez van mindenki beszippantott már ez a okostelo tablet őrület.
Mást se látni bármerre megy az ember mindenki kezébe telefon, gyaloglás,közben, buszon,metrón, munkahelyen egyszóval BÁRHOL.
Este a sötétben se látni mást csak "mobil által megvilágított arcokat"
Amit viszont a mobilok terén nagyon nem tartok kósernak,hogy amig régen a kicsi volt a menő addig ma már a téglagyárak csak úgy ontják az egyre nagyobb téglafonokat :(
Még a 4-4.5' elmegy de az ilyen 5+ meg most már jelentik be a 6+ colosokat is --> SZÁNALOM!
-
Erről ez jut eszembe, ami inkább szánalmas, mint nevetséges...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Erről a kütyü birizgálásról jutott eszembe, hogy már valahol láttam - belenéztem a Samsara-ba, és valóban (saját kép) - egyesek edzés közben is nyomják:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Mármint mit értünk gyenge játékmenet alatt? Kb ua mint a Metal Slug ... sőt az egész stílusa ua.
Megnéztem ezt a BroForcet ... hát. Minibolhák pattogása ész nélküli lövöldözéssel :) Nem annyira rossz, de mitől jobb? :D -
Dell Inspiron DUO 1090
ASUS EEE T91-MT, bár ez "csupán" 40k-val olcsóbb
-
Na itt a gond, mi a fenének egy csajnak egy ekkora noti? Ez súlyra se 1 kiló, ráadásul mobilis cuccnak van beállítva, de 3-4 órás akksi idővel? Meg ekkora fizikai méretekkel?
Még a 15.6"-os is sok!
A kisebb, de erős notik, meg kibaxott drágák, a Rapid által említett kifordítható kijelzősök meg főleg.
Van a Dell-nek egy 10.1"-os kifordíthatós masinája, de olyan paraméterekkel 100k-s áron, hogy az valami siralom. -
Konrétan én 186k-ért vettem a 17"-es, két hdd helyes (ugye SSD miatt), i5+gt540 ASUS-omat, ami akkor brutális volt. Volt belőle i7-es is ennyié, csak az 15"-es, mivel a tahók nem gyártottak belőle 17"-est (valami összeesküvés elmélet lesz ez :D). -
Tudsz adni linket? -
Erre egy jóval olcsóbb, kifordítható kijelzős notebook is kiválóan alkalmas. -
Soha nem akartam táblát, mert nincs olyan felhasználási terület, amit kizárólag csak az tudna ellátni vagy egyáltalán bármire is nélkülözhetetlen lenne vagy bármire is alkalmas lenne problémák, buktatók és hiányosságok nélkül... 180k-ért már olyan laptopot veszel, ami megszólal... -
Ha ismernéd, megértenéd.
Egy példa: Jelenleg azt szereti művelni, hogy fél szemmel nézi a tv-t, ül az ágyba görnyedve és közbe bűvöli a notit.
Na most ilyen helyzetbe, lekapja a dokkolóról és kényelmesen elvan a tablettel... aztán ha Failbukon beszélget testvérével, rátolja a dokkolóra és mehet a kényelmes csevej, ne ma tapigagyi. -
Ráadásul istenien főz! De tényleg... rendszeresen mondogatom neki, hogy pályát tévesztet, de durván :-) -
Továbbra is kb. mobiltelókról beszélsz, azok is tudják azt amire az asszonykádnak kell.
Javaslom egyezzünk ki abban, hogy nincsenek valós észérveid (elfogadhatóak legalábbis nem) a transformer mellett. Nem a te hibád, mert ez egy elfuserált készülék ilyen áron (fele áron talán sembiztos). Az egyetlen indokod tehát az, hogy tetszene a lánynak és villoghatna az ügyfelek/kollegák előtt. Ergó csupán presztízs készülék, pénisz növelő (lenne nálad, nála nem tom mi).
A nők pl. azért vesznek piros kocsit, mert az gyorsabb és azért vesznek smart-ot, mert olyan éééédi... Értem én...
Ez is érv, ezt elfogadom. -
Nézd meg mennyibe fáj egy Apple iPad retinás cucc, 3G-vel.
Na most ájulj! :-D
És ahhoz még se dokkoló, se HDMI lehetőség, se SD bővítés... -
Biztosan tudod, hogy mákod van az Asszonnyal - ahogy Botondnak is. 

-
Na, de programer vagy vaze! Párom elvileg egy orvosi kamara vezető ügyintézője lesz, nem C++-ba fog izzadni. -
180k egy szaros, semmire nem használható tábláért????? Jézusom! Ennyiért 4 laptopot vennék az Asszonynak, vagy 6 objektívet a fotógépemre (Vadászok most 200-300 mm közötti max gyújtótávolságú AF vagy AF-S Nikonra rakható obira. Ha valaki tud ilyet jó árban, jelezzen felém. THX!), de még a 40" Sony FHD LED TV-nk sem került ennyibe, basszus! Anyám, most beájultam... -
Autóba, vonaton utazáshoz, kicsi, könnyű, erős, de mégis elegáns, meg mondom imádja ezeket a solitaire, keresgetős játékokat. Ezeket tízesével fogyassza. Tehát szórakozásra is perfekt számára. -
Most kezdjem el sorolni, hogy kb. SEMMIRE sem tudnám használni a munkámban, max. néhány primitív doksira és levelzgetésre. Azokra meg bármi jó...