311803
  • davidka003
    Ha 10k alatt lenne ebook olvasó normális akkor talán vennék.
    Addig nem érdekel.
    Persze ha valaki azt nézi, hogy megveszi és utána mindent lewarezol akkor tényleg gazdaságosabb.
  • Evoluti0N
    Láttál már e-köny olvasót élőben? Láttad már, milyen a kijelzője? Ég és föld az LCD kijelző és közötte a különbség.
  • zorrobomber
    +1 fáj rá a fogam nekem is
  • IMYke2.0.0.0
    Számomra kizárt. Én csak papíralapú könyvet vagyok képes olvasni.
    Régebben próbálkoztam LCD monitoron olvasni, de fárasztó volt.
    E-olvasó kütyüm nincs, és sosem lesz.
  • Evoluti0N
    Pedig jó dolog. Nem rég vettem olvasót, életem egyik legjobb döntése.
    Sokan azt írják, hogy a könyv tapintása, szaga, lapozás, meg ilyesmi hiányzana nekik, ha ekönyvet olvasnának. HÜLYESÉG. A jól megírt sztori érdekel, nem az, hogy mi van a kezemben. A kijelző pedig tök olyan, mintha papírt néznék és tintával nyomtatott szöveget olvasnék. Világ egyik legjobb találmánya.
  • genndy
    Monitoron olvasás nem alternatíva?
  • IMYke2.0.0.0
    Inkább kinek?
    Nekem nem, az biztos.
  • genndy
    E-könyv mire való?
  • grebber
    Az hogy valaki tele van pénzzel és hogy köcsös spúr és sajnálja elkölteni az két teljesen különbözö dolog.

Elhiheted ha milliárdos lennék se venném meg 0 day az 50-90 euros steam-es játékokat ami tetszik.Mert szerintem nem érnek ennyit.
  • IMYke2.0.0.0
    Én is, de eddig hiába kértem, a Megyei Könyvtár nem küldte le ebbe a porfészekbe őket. :(
  • Laza
    Azt várhatod ... hallod, állítólag tele van zsetonnal de éveket vár a játékokra hogy 1$-ért vehesse meg őket :D :D :D
  • Zomil
    Dark Tower sorozatot már egy jo ideje tervezem hogy elolvasom :)
  • grebber
    Megint van Gunslinger a gamersgate-en olcsón:

£7.17 ~ 2600FT
    $8.97 ~ 2090FT

• arty
    én csak annyit látok, hogy a vöröskereszt nemzetközi segélyszervezet, ami valóban nem biztos, hogy itthon költi el a befizetett fillérjeidet, de az sem biztos, hogy egy norvég pénze nem itt landol. plusz nem érdekel, hogy valaki magyar vagy norvég, ember=ember.

ahogy én látom, te a másik oldalt mindig csak odaképzeled, munkál benned valamiféle üldözési mánia :D
  • genndy
    jav.: egy adott = ebben az adott
  • zorrobomber
    Ha már soriajánló, akkor Vikings
  • IMYke2.0.0.0
    Én még a könyvet sem méltattam elolvasásra, annyira nem jön be az alapsztori.
  • grebber
    Szerintem jó sorozat.Csak sanszos,hogy mint minden jót lelőnek mert a amazok meg nem nézik :(
  • zorrobomber
    Nekikezdtem az első résznek de nem fogott meg, pedig az alapötlet tényleg jó.
  • genndy
    Tényleg, ha már King: nézi itt valaki a Búra alatt sorozatot (esetleg a könyvet is olvasta)?
    Én követgetem, de nem vagyok elájulva tőle. Igaz a könyv sem nyűgözött annyira le, végigrágtam magam a két köteten, nem a legjobban sikerült alkotása (SZERINTEM!). Az mondjuk, hogy mindenki csak a saját érdekét nézné egy adott helyzetben, az tuti; mindenkiből kijönne az állat.
  • zorrobomber
    Azért mert ez egy fórum. Ha már ez is sok neked, akkor zárd be a böngészőt is ugyanúgy ahogy a nőket leszarod.
  • grebber
    Kérdezted, válaszoltam.Nem értem minek kell mindenre képeket betolni meg kommentelni.

Attól még hogy te megfordulsz az utcán a nők után ,én nem fogok mert leszarom őket.
  • zorrobomber
    Irigylésre méltó helyzet, fővárosban fizess 15ezret egy hónapban, utazz, és ihatod a klórt!
  • Daell Drow
    No azt ismerem, meg azon az uton felfele elindulva kehidakustanyba, ott is van jo kis medences strand az sem rossz. Bar oda kell figyelni mert valoban ki lehet fogni nyavajakat, bar nekem sose voltak ilyen durvak mint amit irsz, alltalaban par nap utan megszunt, de addig eleg kellemetlen es bosszanto tud lenni.
    En maradok a balatonnal, azt szeretem, meg kocsival nincs 10 percnyire tolem. korabbi kepem Este melo utan leugrok(Edericsi vagy Szigligeti) 6 utan ingyenesek, es egy faraszto nap utani nagyon jo felfrisiulest tud adni es jol is alszol. Par szaz metert be szoktam uszni, de azert az elejen figyelni kell hogy ne vid tulzasba mert akkor meg a vallizomlaz miatt nem tudsz aludni.
  • genndy
    Akkor tudom ajánlani a Deus Ex: Ikarosz-hatás-t. Jó lett, a játékból is visszaköszönnek elemek meg szereplők.
  • zorrobomber
    Már vártam valami hasonló frappáns választ.
  • grebber
    Azért mert én csak játékokról szóló könyveket olvasok. Más nem érdekel!
  • zorrobomber
    Dehogy, egy jó ponyvát is tudni kell értékelni. Ezek szerint a könyv rendben van, és csak utólag lett marketing okokból odabiggyesztve a total war? Mer akkor nem szóltam.
  • genndy
    Jó az, olvasd csak! Én végigrágtam magam mind 7 köteten (kb. 7x600 oldal), csak azért, hogy teljes egészében megértsem majd az utolsó végét. Zseniálisra sikerült. Nem lehetett volna jobb véget írni neki, negyed óráig vinnyogtam örömömben amilyen frappánsan befejezte.
    De az összes kötet jó, bár van ahol némileg leül.
    SK nagyon jó ponyvaíró, de tényleg nem több.
  • MerlinW
    Gibbins is van olyan jó író, mint King. A rendes könyv pedig távolról sem S.K.-nél kezdődik..:) Már azt hittem kultúrát szeretnél grebberbe verni:)
  • zorrobomber
    Én ezt tervezem elkezdeni már egy ideje:
  • zorrobomber
    nem értem, ha már olvasol akkor miért nem olvasol inkább rendes könyvet?
  • grebber
    Na itt az újabb könyvem ami a várólistámra került: Total War Rome - Karthágónak vesznie kell

A könyvhöz, a készletek erejéig ajándék Rome Total War Anthology PC játékot adunk. (Gondolom nem steam-es így kutyát se érdekel ez a game)
  • IMYke2.0.0.0
    Egyszerűen logikusan gondolkodik.
    Annak a pénznek máshol volt eddig a helye.
  • Dj Tommy
    Nekem sincs házi medencém, helyette van a Balaton.
  • kill3r21
    Mi a baja a házi medencével?
  • Dj Tommy
    Ha nekem lenne pénzem, a 2 úti célom a következő lenne:
    San Francisco és Pripyat.
  • Tinman #143780
    Egy ilyen összeállítható medencére már több éve fáj a fogam, csak párom nem akar benne támogatni.

Tavaly Zalakaroson olyan nyavalyát szedtem össze, hogy 2 hét táppénz volt, 4 nap alatt 5 kilót fogytam, 38.5+ feletti láz végig. Utána meg a jó kis füldobogás 3/4 évig... meg izomrángások. Utóbbi még most is megvan, de a sport egész jól segít úgy érzem.

Strand = never, ever!
  • wantonly
    Azok a levegőben lógó levágott kezek elég viccesek.
  • IMYke2.0.0.0
    Aprók nagyban - 2013.07.31
    MS marketing blabla, Blizzard mókázik, Batman Eredet multi, de ami a lényeg:

"Ha nem lett volna elég nehéz a Dark Souls... ...akkor érdemes megtekinteni az előzetest abból a modból, melynek készítője az egész játékot FPS nézetbe hozta. Az igazán kemény Dark Souls-veteránoknak mindenképp csemege lehet:
    Dark Souls - First Person mode!