311803
-
Save elvesztés azt okozza, hogy törli az ember a játékot. Valamelyik nagyobb RPG-ben anno 4-5 éve korrupt lett a mentésem 20 óra játék után. Szívfájdalommal de töröltem a játékot. Akkor már nincs kedve az embernek újrakezdeni főleg, hogy nem is csak egy cső FPS-ről van szó. -
Wesker és többiek akik tudnak oroszból szerezni gameket, ezek a csomagok hogyér vannak? Doom pack, Hertetic+Hexen Collection, Quake Collection, Wolf Pack -
Ez a Dropbox ez nagyon kellemes kis dolog... már használom kb. 1.5 éve, de örömködöm most is. Szépen beállítottam BG2 save szinkront, teszi is a dolgát rendesen... féltem, mert ha elmegy 25+ órányi játékom megmarom magam az tuti. -
Evoluti0N #143974 tennék=tették -
Evoluti0N #143973 Mondjuk értem az ész érvelésedet a dolog mögött. Lehet, a kiadók attól félnek, hogy ha több könyv lenne e-book formájában (legális és illegális formában is ezáltal), akkor még kevesebben vennének könyvet, illetve ki lennének küszöbölve az orc miatt létrejött hibák, amik olyan embereket is rávennének e-book olvasó vételére, akik addig emiatt nem tennék és így több vásárlótól esnének el, ha azok az emberek is netalán warezolnának. -
Evoluti0N #143972 "Az angol". lol -
Evoluti0N #143971 Az angol nyelven tényleg mindent meg lehet találni (ráadásul legálisan), szóval még mindig ott van az az opció, ha magyarul nem találok meg valamit e-könyvként. :) -
Evoluti0N #143970 Az biztos, hogy nem minden, de eddig mindent megtaláltam, amit kerestem. Ráadásul voltak olyan könyvek, amit a legnagyobb vajdasági magyar nyelvű internetes könyvesboltban se találtam meg, neten pedig igen. Ez is volt az egyik fő oka (a gyér könyvtár mellett) az e-book olvasónak. Egyébként igen, előfordulnak az ocr miatt hibák időnként, de annyira nem gyakori (általában), hogy zavaró legyen. "A nem tudom elolvasni egyáltalán" és "az el tudom olvasni, de hibákkal" között még mindig a második a szimpatikusabb. :) -
Tulajdonképpen egyetértek! -
Micsu #143968 mostmár értem honnan ez a rossz természet
-
De vaz, nem azért fizetek tetemes összeget, hogy aztán megmondják, hogy ezt sem és azt sem szabad.
Külföldön soha nem baxogattak ilyen alap dolgokért! Soha... pedig fénykoromba rengeteg normálisabb szállodába megfordultam. -
Vagy már 3x leírtam, hogy horvát és szlovén felmenőim vannak. Ahhoz képest jól tolom a magyarische gulast nem? :-D
Egyébként errefelé mindenki így beszél és ír is... sajnos. -
Voltak már jobbak is ezek az árak :)
Egyébként a Quake Live óta nem is indítottam el sose a sima 3-at, anno mikor nyomtam a böngészős bétát iszonyat jó volt :)
Lehet nyomni kéne megint :) -
Én úgy vagyok ezzel a tabletesdivel, hogy mindennap imádkozok, hogy végre vagy legyen olyan noti, ami érintőképernyős is, teljes win8al (nem RT), és nem Intel vga-ja van, vagy portoljanak minél több cuccot iPadre, első sorban civ5-öt. Amíg ez be nem következik, addig ezek félmegoldások mind. Igaz itt egy xcom, ott egy majdnem tökéletes noti Intel vga-val, de közelítünk, az idő hamarosan eljön. -
Ha te mondod, akkor biztos úgy van!
-
Ezt most, a zalakarosi strandról jövet igazán élmény olvasni :D (itt nyaralunk) -
azért nem minden, ráadásul a minőség - úgy hallottam - igencsak változékony, köszönhetően az amatőr scaneknek, ocr-nek :) -
csak nem bírom abbahagyni - ez is a vöröskereszt, de gondolom ezt nehezebb észrevenni
és nyugodtan megguglizhatod a nagyobb bajokat, mindenhol ottvannak. -
Az elmúlt napokban vehettem észre, hogy mostanában nem szürkül ki a youtube-os videó, ha már megnéztem egyszer. Nektek? -
Tehát a vöröskereszt egy maffia. Nem egyes emberei, de maga a szervezet! :)
Egyébként hallottam, hogy egy videojátékos megölte a tesóját, mert nem hagyta játszani. Ez volt 5 éve, de szerintem ma is ez megy.
Te is és én is gyilkosok vagyunk, minden gémer ilyen - egyforma! -
Aki nem használják az "n" betűket a ragok végén, azok az én szememben nem magyar emberek... Nos? Nyertem?
Sajnos, Tinman is rendszeresen így ír :((( -
ratgab #143956 Nem rendeltem elő és nem is fogom. :P -
Mivel mindig osztogatnak ilyeneket minden bemutaton így nem csoda :D
+ akik adták ezeket tolhatták így csak tudják hogy jó lesz-e!
Most mondom kibaszott jó aki nem rendelte még elő a gyűjtőit az a szemembe nem ember! -
Kötekedem: nem jelent meg, de már most 90 díjat "zsebelt be" - nem kicsit ellentmondásos. -
És akkor te szidod az SR4 szuperhősös cumóját, mikor ebben is "csak úgy" elnyomod a villanyt, satöbbi... -
Nem bírtam megállni, megvettem még így is, hogy a fele megvan, majd megy steamgifts-re. -
ratgab #143951 Engem elsőre a Street Fighter 4-re emlékeztet egyébként. -
ratgab #143950 Magam sem értem, hogy miért hagy ennyire hidegen ez a Watch Dogs, pedig a sandbox vonzani szokott... Ki érti ezt! -
Mert jo verekedös 2ds cucc, amit pc-n nem igazán van, illetve a mortal most jött ki, de azon kivül más nem igazán :)
szerk: Kicsit bövebben. Jo a balance, szép a rajz, eltérö karakterek, sok képesség. Nagyon kellemes verekedös cucc. -
Elég gáz... :( -
ratgab #143947 Karomat adtam volna még 1 évvel ezelőtt egy ilyen pakkért. Mára már mind megvan. -
ratgab #143946 És ez most miért is jó? Ennél jobb verekedős cumót nem találsz? Tényleg nem értem, homályosíts fel! -
Nem rossz akció, de sajnos a fele már megvan, pedig a men of war-ok érdekelnének. -
Micsu #143944 LOL -
Humbli :) -
STEAM Quakecon Day 1 - 75%.- Quake Collection - 7,49 €
A többi a link mögött. -
MOST!!! AKAROM!!![spoiler] Ez már biztos nem most-gen en, hanem PC-n futott.
-
Hurrá elörendelhetö a Skullgirls steam-en, kb. 1,5-2éve várok erre a pillanatra :) -
Nohát, látom te nem szereted a szabályokat! :D Én már nem merek ajánlani neked semmit... -
ratgab #143938 Pedig rendszeresen megkérdezték egy időben.