311803
-
Az jó.
Sajnos azt beszéltük az Xbox topicban, hogy mindenki mennyire unta. Kivéve DarkSectort. De ő még a Vampire Rain-t is élvezte. -
Engem ugyan nem basztak át, mivel én nem láttam azt a videót, ami nincs benne, így nem is várom, hogy benne legyen. :P -
Nekem ezek szerint (és nyilvánvalóan, természetesen) nekem más ingerküszöböm van, mert én sem az 1.. sem a 2. részt nem untam. -
MP és Darksiders is rohadt drága.
Kb fele árat még adnék értük.
DS2 unalmas. Pedig első részt imádtam. -
Darksiders 2 + Season Pass (igen, volt már ennél olcsóbb) - GMG - STEAM - 17,49€ - GMG20-4B9NY-L4FEN kód - 14,00 € (4208 Ft) -
Max Payne Complete Bundle - GMG - STEAM - 80% - 15,99 € - GMG20-4B9NY-L4FEN kód - 12,80 € (3847 Ft)
* Max Payne 1
* Max Payne 2
* Max Payne 3 + Season Pass
-
Nem tehet róla senki, ha nem akarod megérteni a mondatokat.
Én itt hagytam abba.
Én kifejezetten kerülöm a magyar zenét, mert szarnak tartom a mai popot, de ez a szám a "több mint vállalható" kategória.
Inkább ez futott volna Malmőben...
[S tudom, a báj 10. lett, akkor vajh' ez belefért volna mondjuk az első 5-be... Szerintem.] -
Ugye, hogy mennyivel jobb máris a Sonja+Kati+Gigi produktum?
Vakok között ugye... -
Mi a rosseb ez az új holokauszt?
Komolyan, ha ezt levetítenéd néhány földönkívülinek, azonnal elpusztítanák ezt a bolygót. Nem adnának második esélyt... -
Leesett, de akkor is gyermeteg a dalszöveg. Nincs mondanivalója.
Komolyan, egy MR2-es rádióban lévő Rap zenének több mondanivalója van, mint ennek.
Ilyen szövegre csak azok a reklámarcok képesek, akik a videó alatt vannak feltüntetve, és Geszti Péter. -
Dér Heni ezt tolta idén nekünk... botrányfos.
Ezt hallgasd meg és utána mondj rosszat a 3 csaj produkciójáról.
-
Nekem ezért tetszett az AvP2, és ezt hiányoltam az új részéből is. -
Nem kellett. Az 1-ben sem.
Mindkettő annyira fosatós, hogy végig nem bírtam játszani őket. S pont a hanghatások, környezet miatt. -
Teljesen vállalható... meglepett. Azt hittem botrányos lesz, de autóba abs. hallgatható 2 meló pont között. -
AvP 2-ben 3 történet volt, ezek sorban: ember, alien, predátor.
Emberrel volt a legdurvább mert alienek és predátorok is megtámadhattak és elég sok éjszakai rész volt benne, a hanghatások miatt emg elég parás volt. Viszont nem emlékszem arra, hogy emberek ellen is kellett volna harcolni. -
Blue Shift-ben konkrétan emberek (kommandósok) ellen kellett harcolnod - holott a Half Life (1) ugye nem arról szólt... -
Ugye tényleg nem tűnt fel, hogy a szívről énekelnek...? -
Nem. Ha valóban Magyarországról szólna, akkor még elfogadnám is. De ez megint a szokásos amerikabuzulás.
Mint a múltkor annál a számnál: "Majd együtt táncolunk a barackfák alatt..." Még mindig nyomatja a rádió. Valamiért Obama jut eszembe arról a dalszövegről és az USA hatalma, amit kis hazánkra is "mér". -
És azokban a játékokban voltak ember ellenfelek, amikor emberekkel mentél? Ha voltak, akkor azok volta túlnyomó részben és nem az alienek/predatorok? -
Én az AVP2-vel igen, az a maga korában de még most is egy kíváló alienes játék.
Már az új AvP sem tetszett, mert egyszerűen nemtudtam azt az élményt hozni mint az AvP 2. -
Utálni akarod. Ez van. -
Fordítás, zeneszerkesztés, filmnézés.
Nem tudok, fizikailag képtelen vagyok egy seggel végigjátszani egy játékot. Másnap meg meg van rá az esély, hogy bármennyire is szeretnék játszani, közbejön egy jó sport közvetítés, egy megkívánt anime, egy zenei motívum gyakorlatba ültetése, kérésre remixelés, stb. stb. stb. -
A patchek hangulatot7beleélést stb nem raktak a játékba
Megnyitom a paintet és elkezdek színezni benne már több a hangulat mint ebbe a fosba! -
Játszottál az Alien vs. Predator 1, 2-vel?
Azokban sem csak alienek vannak ám.
Ráadásul (és ezek szerint, az új Alien-játék sztorijára egy tizedmásodpercet sem figyeltél), az alapfelállás nem kicsit hasonlít a Blue Shift-re.
Ja, azt se játszd, mert abban sem csak az űrkapun át érkező szörnyek ellen kell harcolni... de még a HalfLife 2-ben sem...
-
Bullshit. És a dalszöveg, már ha beszélhetünk egyáltalán dalszövegről...
Erről nem lehet nyilatkozni a jó ízlés határain belül (by Gálvölgyi).
-
Attól még az átbaszás megtörtént. -
Ez egy februári videó. Azóta jött hozzá 2.000.000 peccs... -
"Több nő, mint férfi veszti életét szív- és érrendszeri betegségek miatt*, mégis nagyon kevesen tudják, hogy milyen törékeny a női szív. Pedig ha kis lépésekben változtatnánk életmódunkon és táplálkozási szokásainkon, ezeket a problémákat nagyrészt megelőzhetnénk. Erre hívja fel a figyelmet a Pirosban a nőkért mozgalom, amelyhez mi is csatlakoztunk, és ezért készítettük el közösen a Szív dalát. " -
Nem hallgatok magyar zenét, de... most hallom először ezt a dalt, és tetszik (1 perc 20 mp után).
Wolf Kati, és Szonja király (Radics Gigi felejtős). -
"Nyuszi vagy, McFly!" -
PL itt egy -
ÉS még van 2€ levásárolható creditem GMG-n a 666 leárazásból.
"Nehéz ügy!" (Marty McFly)
-
"Megközelítőleg a kampány 90%-ánál hagytam abba a játékot, de nem a játék hibája miatt."
Hanem? ^^ -
Ha végigtoltam, akkor kaptok tőlem egy beszámolót róla, teljesen elfogulatlanul, objektíven. Nem láttam a kérdéses gameplay videót, ami miatt ment a sírás, meg nem úgy állok neki, hogy na ez most szar lesz, a véleményetek ellenére sem... -
Há bazz... EZ EGY ALIENES JÁTÉK. Talán elvárható hogy ne csak két kurva pályán legyenek. -
Nem veszem meg [ha most vennék valamit, az a Quake-csomag lenne], csak azt írtam, hogy gondolkodom a beszerzésén.
Én erősen valószínű, hogy a STEAM-es gyűjteményemben akarom majd tudni az Colonial Marines-t, ugyanis, nekem nem volt semmi bajom vele. Megközelítőleg a kampány 90%-ánál hagytam abba a játékot, de nem a játék hibája miatt. -
Hmmm. Erre szükség volt, mint egy falat kenyérre.
Új magyar nyáltrekk.
És ez fogad a YT főoldalán. Mennyit fizethettek, hogy kitegyék ezt oda?
-
Ha meg csak alienek lennének, azért menne a sírás - nincs sapka, van sapka esete. -
A steam sale alatt se értettem hogy miért nem dobták utánam bagóért? 1-2 ajróért azt mondom oké gyere. -
Imi... ha a válságod közepén 2400 Ft-ért megveszed én visszadobom a csalódós labdát...