311803
  • tototto
    köszi, akkor már csak a magyaríthatóságra volnék kiváncsi :)
  • Fpocok
    Játszható. Attól hogy nem támogatja hivatalosan, még megy/mehet.
  • tototto
    illetve steamen ezt írják:
    "Megjegyzés: Fallout 3 is not optimized for Windows 7"
    tehát akkor win7en nem játszható, vagy csak kicsit lassabb mint xpn?
  • Fpocok
    Valaki elmondaná mi a nagy szám ebben a Dragon's Crown-ban? Mert eléggé hypeolt cuccnak tűnik, de nem látom miért. Jó, az art az tényleg egyedi (NEM AZT MONDTAM, HOGY JÓ, HANEM HOGY EGYEDI) de amúgy semmi különleges... ráadásul a csöcs miatt az egész teljesen gyerekes. Nem tudom komolyan venni.
  • tototto
    Nem tudja valaki hogy ez a magyarítás: katt megy e a steames Fallout 3 GOTY-val?
  • Fpocok
    Azt hiszem itt a megfelelő idő, hogy elmondjam, hogy anno az első részt én moziban néztem. Annyira vártam és szerettem a játékokat. Jajj... fiatal voltam még.
  • TBTPumpa
    Blizzard Titan MMO
    Várhatóan 2016-2017-ben jelenhet meg és nem havidíjas játék lesz.
    WTF?

Ez "túl szép" ahhoz, hogy igaz legyen. Valami bevételi forrás tuti lesz. Az Activision nem fogja ezt engedni!
  • TBTPumpa
    Meg is jelent. Akkortájt amikor a film. De mivel baromira unalmas, idétlen és bugos játék lett, meg is bukott szépen. Magával is rántotta a Core Design csapatát...
    Az már csak hab a tortán, hogy Lara abban a részben volt a legbunkóbb.

Amúgy miért csak CD-s fejlesztők készítenek Tomb Raider játékot?
    Core Design - CD
    Crystal Dynamics - CD
  • Sirch
    Nekem úgy rémlett azokból az időkből, hogy a sajtó még csak találgatta, vajon ki játsza az első Tomb Raider főszerepét, mikor bejelentették, hogy a játék átköltözik PS2-re. De annyira elhúzódott a fejlesztés, hogy közbe a film megjelent, ezért megvárták vele a második részt.
  • Zomil
    Erröl lemaradtam, szoval nagyon örülök neki :)
  • Mardel
    Rayman Legends PC-s bejelentés
  • Evoluti0N
    "Core knew it wasn't ready, but Eidos pushed Angel of Darkness out the door in time to reach stores before Angelina Jolie's much-anticipated sequel, Cradle of Life, opened in theaters. Not the wisest of choices, as it turned out." - IGN Presents: The History of Tomb Raider
  • Evoluti0N
    Én úgy tudom, a 6. résznek pont az ütött be, hogy siettették a kiadását. 2003-ban jött ki a második film és meg akarták jelentetni a játékot a film megjelenésének idejére.
  • Zomil
    WAAAAAAAT??!!!
  • Sirch
    "Igazából úgy tűnik nekem, nem nagyon tudták akkoriban a Core Design-nál, hogy mit is akarnak"

Pénzt akartak. A második rész idején kitört hatalmas Lara-hisztéria miatt garantált volt a harmadik rész anyagi sikere, még úgy is, hogy nem felelt meg a végeredmény a szakma és a rajongók túl magas elvárásainak. Ezen akart a negyedik rész szépíteni, ami sikerült is, de a sorozat lezárásaként tervezték a játékot. Csak hát a rajongói nyomás hatott a kiadóra, így összedobták az 5-dik részt miközben a cég már javában az új nextgen konzolra, a Playstation 2-re tervezgette a rebootot, az Angel of Darknesst. A minőségen meg is látszik a párhuzamos fejlesztés mindkét játéknál, pedig lett volna idejük külön-külön foglalkozni a részekkel, mert miután elkészültek a 6-dik résszel, elhalasztották a kiadását, hogy a Tomb Raider film forgatását megvárják, és azzal egy időben kerüljön a boltokba.
  • Evoluti0N
    tudtam=tudták :)
  • Evoluti0N
    Jah, a legfontosabb kimaradt. Játékidő: 30 óra.
  • Evoluti0N
    Tomb Raider 3 kész. Nem is volt olyan nehéz az a főellenség, csak rá kellett jönni az elintézésének a nyitjára. :) Azonban összességében a játék kegyetlen volt. Eddig ez volt a legnehezebb rész. Sok helyen már frusztrálóan nehéz. Úgy érzem, hogy kicsit túlbonyolították. A sok labirintus, a száz meg száz kapcsoló és egyéb inkább idegesítő, mint kihívást jelentő puzzlek. Volt 1-2 (például a végén volt egy logikai puzzle, ami tök ötletes és jó volt), ami tetszett, de a többi az csak felesleges idegtépés. Remélem, hogy a 4. rész azért könnyebb lesz.

Egyébként a 4. rész volt az első rész, amivel játszottam (ha nem vesszük játéknak a 3. résznél azt, hogy elindítottam, majd a szaggatás miatt 5 perc után hagytam a fenébe). Nem játszottam végig, már magam se tudom miért (kb. 10 éve lehetett, hogy játszottam), de tudom, hogy sokáig eljutottam benne. Nem igazán emlékszem már rá, szóval újdonságként fog hatni kb. minden (szerintem), de az is lehet, hogy majd visszajönnek az emlékek, ahogy játszom. Attól függetlenül, hogy nem játszottam végig, a játék igencsak meglepő befejezéssel tisztában vagyok. Elvégre elég nehéz egy 14 éves spoilert elkerülni. :) Tulajdonképpen az 5. részt is tudom, hogy kb. miről szól, azzal azonban nem játszottam egyáltalán.
    Igazából úgy tűnik nekem, nem nagyon tudtam akkoriban a Core Design-nál, hogy mit is akarnak.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megölték Larát, hogy ezzel véget vessenek a sorozatnak, erre hirtelen meggondolva magukat, kiadnak egy új részt rögtön a következő évben. Az meg már totál no comment, hogy Lara 6. részben történő hirtelen visszatérését (feltámadását) meg se magyarázzák (a 6. résszel is játszottam valamennyit, de a 4. részhez hasonlóan szintén nem végig).

Na, mindenesetre akkor most jön a 4. rész, ami remélem, hogy nem lesz ekkora szenvedés. :)
  • fery02
    Pedig ez tény.
  • fery02
    Mégis van akkor azért néhány mai zene, amiket kibírsz. :)

Én mondjuk szívesebben hallgatok mai zenéket (főleg MR2 Petőfiről), de ez csak az én kifacsarodott ízlésvilágomnak köszönhető. :)
  • Evoluti0N
    TR 3 főellenség. Mi a f.. a mi a áááÁÁÁ!!!
  • darkling
    The Bureau XCOM ~6.700 Ft, már jár hozzá a dlc és a Spec Ops.
  • Mardel
    Nem fos ez, itt legalább nem egy elárazás kell, hogy -20%-ot adjanak a népnek, hanem kb. minden hónapban -20%-ot adó kód.
  • grebber
    Direkt nem a Gamersgate-re hanem erre a fosra akcióznak :(
  • Rapid81
    GameFly olcsóbb volt. :)
  • Evoluti0N
    GMG-n Rockstar hétvége.
  • Evoluti0N
    Pedig volt olyan rész, ahol emberrel kellett emberek ellen harcolni. Jaj! Próbáltam videót találni, de nem könnyű, mert talán 1 olyan pálya volt. Azonban hidd el nekem, hogy volt. :D
  • Rapid81
    1 óra játék után nekem nagyon tetszik. Jól össze van szedve. Nagyon korrekt a hangulat, az ellenfelek, okos ötlet a fegyverfejlesztgetés, jó hogy nem egyedül rohangálok, stb. Első 20 percben, mikor egyedül sétálgattam a hajón, brutális volt a feeling. :) Nekem nagyon adja.

Imy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elején rögtön elmosolyodtam a kettétépett Bishopon. :D
  • genndy
    Mivel ennyit beszéltetek róla, muszáj volt megvennem...
    Amúgy is nagy alien fan vagyok, ennyiért csak nem lesz nagy csalódás.
  • bon
    Patchek után egész jó lett a játék. Nekem volt "szerencsém" játszani vele az első nap patchek nélkül, meg kb két hete miután megvettem a gyűjtői kiadást, ég és föld a különbség.
  • bon
    Persze ez ne igaz.
  • IMYke2.0.0.0
    Annyit beszélünk róla, hogy még belehajszolom magam a vásárlásba :)
  • IMYke2.0.0.0
    Támadtak azért, de biztosra veszem, nem is vitatom, hogy igazad van: az igazi klasszikus epizódok ilyen szempontból is nehezebbek lehettek.
    Én azért néha kifejezetten fostam az új Alienben is [még a nehezítő javítás előtt is, hát még utána!] - főképp, amikor (nem spoiler) bizonyos pontokat kellett védeni, lőszer meg ugye nem végtelen...
  • TBTPumpa
    Rockstar játékok akár 80% kedvezménnyel a GMG-n.
    Grid 2 40% kedvezménnyel.
  • Mardel
    Mondjuk engem a gameplay nézése picit visszadobott AvP2-be mikro tényleg jó volt nézni a detektort, hogy miylen messze és miylen irányba vannaka dögök, az új AvP-ben erre nem volt szükség mert hátba szinte alig támadtak, mindig csak elölről.
  • IMYke2.0.0.0
    Poker Night 2 - 50% - 2,49 €
  • IMYke2.0.0.0
    Engem a grafika nem érdekelt már a vanila verzióban sem.
  • Mardel
    Patch után. [link]

(másikban rossz a link)
  • Mardel
    Plusz a season pass-al kapunk 1 story DLC-t is.

Patch-ek után meg így néz ki a játék.

Azért az komoly, hogy kb. 6,5 GB patch jött ki hozzá, mikor meg megjelent akkor 5,63 GB volt a telepítője.
  • IMYke2.0.0.0
    Ahogy az már jelezve volt:

Thursday: id Sale, with all id games 75% off
    Friday: Fallout 3, Fallout New Vegas, and all Fallout DLC 75% off
    Saturday: The Elder Scrolls Sale, with Elder Scrolls titles and DLCs selling for 40-75% off
    Sunday: Dishonored, including DLC 66% off

Ma a Fallout-ok és a DLC-k is 75%-osak lettek!
    Holnap az Elder Scrolls-ok [Skyrim-cuccok max 40%-ot kapnak]
    Utolsó napon a Dishonored kapja a 66%-át.