311803
-
4000 Ft sem annyira olcsó!
-
Még most is akciós a játék + szezonbérlet a GMG-n. -
Én mondtam hogy tudok neked szerezni olcsón de akkor nem kellett ! xD
Hát most vess magadra
-
Csak emlékeztetőül:
"The Elder Scrolls Sale, with Elder Scrolls titles and DLCs selling for 40-75% off",
ma este 7 órától, a STEAM-en.
-
Ohh... Akkor mindenképp feketében nézem meg először.
Ha érdemi javítás történt, akkor majd egy akcióban beszerzem ezt is.
Bár olyan jó lenne már egy eredeti Remember Me játékkal is játszani. Francért olyan "drága"! -
Gamersgate:
Binary Domain Collection £3.60 (Nekem nem tetszett annyira ,de szerintem eléggé best buy) -
Túlnyomó része bizony a textúra javítás ám. -
"Gyorsítottak az Xbox One-on
A Microsoft egyik fejese, Marc Whitten az egyik Major Nelson podcast során bejelentette, hogy az E3-on bemutatotthoz képest megnövelték az Xbox One processzorának sebességét. A növekedést a grafikus meghajtó újraépítésével és optimalizálásával ill. a GPU órajelének 800mhz-ről 853mhz-re való növelésével érték el. A podcastban az is elhangzott, hogy a Gamescom vendégei lesznek az elsők, akik láthatják a konzollal kapcsolatos újdonságokat. Az Xbox One hardvere jelenleg még bétában van, és az operációs rendszeren is csiszolnak még valamit."
(ipon) -
Talán a temérdek bugot és a rettentő idióta társakat és ellenfeleket is javították. 6-7GB-ban csak meg tudták oldani, hisz a teljes játék mérete nem volt ekkora.
-
Eddig sem a grafikán múlott a játék minősége. Attól hogy a gyenge vizualitást kicsit feltornázták, ami mögötte van ugyan olyan rossz marad. -
Viszont egész más lett a grafika a feltöltött képeid alapján.
Anno tényleg pocsék kategória volt. Most pedig már tűrhető kategória.
Talán adok egy esélyt neki majd feketében. -
Összesen másfél pályarészen voltak eddig emberi ellenfelek. Tuti, hogy nem ezzel a játékkal toltad. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Feljött a büfi? Egészségedre! -
jarlaxxével tudok egyetérteni. -
Ne menj egy darabig a napra mert láthatóan erősen megártott. -
Nem, csak nem kell ez a maszatolás és két mércével való mérés.
Most derült ki hogy a házi készítésű feliratok ugyanúgy kimerítik a warez témát. -
Van hivatalos mod meg nem hivatalos mod.
A hivatalos modoknál biztosítanak fejlesztői eszközöket, tehát moddolható a játék, ahol nem ott az illegális.
A feliratok módosításához nincs biztosítva egyik kiadó által sem fejlesztői eszköz, így minden home made honosítás illegális mod-nak tekinthető. -
A home made magyarítás = mod. Így értelmezhető. -
AZ EULA és a mindenkori jog határozottan rögzíti, hogy a szellemi termék teljes egészében, vagy annak részleteiben való nem hivatalos terjesztése illegális.
/Nem, ne jöjjön senki a magyar sajátosságú, saját felhasználásra letöltéssel.../ -
Direkt beszélsz hirtelen másról?
A hivatalos honosítás fájljainak terjesztése tilos és büntetendő és büntethető cselekmény - benne van az aktuális EULÁ-ban, de a magyar jogi háttérben is szerepel.
A cégek, kiadók által mindeddig megtűrt hobbi magyarítások (és feliratfordítások) témáját ne keverd ide! -
A Home made felirat is illegális...
"A fejlesztői eszközök hiányában történő – bocsánat előre is az angol kifejezésért – reverse engineering-et (kb. kódvisszafejtésnek lehetne fordítani) amúgy a világ összes végfelhasználói szerződése tiltja. De én bevallom őszintén, nem tudok róla, hogy itthon nemhivatalos fordítás miatt bármikor eljárás indult volna kiadói vagy forgalmazói részről bárki ellen is."
Forrás: Te kérdeztél, a Cenega válaszolt -
Az EULA a teljes játékra (annak mindent hivatalos elemével) kiterjed, amit eléd tesz a kiadó és a viszonteladók.
"End of Story"
Ne rágd túl a témát. -
Szerintem te nem ezzel a játékkal játszottál. Az 5. pályán járok és eddig a 5-ből 4 pályán voltak alienek... 

-
Mondjuk elég érdekes, hogy ha jogi akadály lenne, akkor a cenega honlapján nem lenne ilyen opció sem. [link]
Amibe persze még nem sikerült feltölteni a játékok nyelvi fájljait.
Plusz a honlapon nem látok erre való tájékoztatást, ahol EULA lenne linkelve vagy valami, magyar nyelvi fájlokra vonatkozó korlátozás.
Ezek hiányában, meg csak üres frázis a jogi akadály. -
Nem csak a kifordított logikát nem értem.
Mivel ő fizetett érte ezért engem ******* nem érdekel a szerzői jog...
Ide meg többnyire nem warezhuszárok járnak, akiknek hirtelen kell valami magyarítás, ennyit erről. -
Ne már, hogy ezt meg kell magyarázni egy eredeti játékok topikban?
-
Jól van, akkor a szerzői jog miatt nem játszik majd a rendes fordítással, nem érdekel.
Ezért külön privátot nem fogok neki linkelgetni.
A jogászok meg... -
Szerzői jog?
A hivatalos magyar fájlokért a hazai kiadó a felelős. Csak az ő engedélyükkel lehet terjeszteni! Megosztása és terjesztése ezért warez-nak, illegális cselekménynek minősül.
Míg a home made fordítások szabadon terjeszthetőek - senki sem haragszik miatta. -
Mert az jog által védett, ergo ellopod amikor letöltöd.
Aki meg saját munkából megcsinálja a magyarítást, az az övé. Ha ingyen közzéteszi, szintén az ő dolga, de MEGTEHETI. -
Az mitől warez ha valaki az eredeti goty honosításból szedete ki a maygar fájlokat?
De home made magyarítást meg lehet linkelgetni? nonsense... -
EverQuest Next -
Privátban! Itt nincs semmiféle WRZ! -
Szóval keresem csak hülye prediktív szövegbevitel... -
köszönöm, hogy megnézed, akkor keressen is weskert hogy mennyi oroszból :) -
Felraktam a FO3 GOTY-t és működik vele. Későbbi mentésem nem volt, de az első pár perc és a menü magyar volt. -
Tudtam én, hogy tetszeni fog :) -
Ha megvan neked a játék és megtudod nézni azt megköszönném :) -
Ha rövid időn belül nem megy, akkor MEGNÉZZEM NEKED? -
nincs meg, csak akkor meg se veszem ha nem magyarítható, azért kérdem mert ma akciós -
Hát rakd fel. Ha nem jó, max újratelepíted.