311803
  • Rapid81
    Lehetsz 50 is, ha nincs családod, akkor kölyök maradsz... Mit is szoktak erre beszúrni a mai fiatalok? Forever alone képeket?
  • IMYke2.0.0.0
    Aham. Az is.
  • Rapid81
    Én sem élek minimálbérből, soha nem is mondtam ezt. Egészen jól keresek, csak van egy fiam, akit etetni, ruházni, iskoláztatni kell. Van az Asszony, akit iskoláztatáson kívül ugyanúgy el kell látni. Van egy házam, aminek van rezsije. Van hitelem, amit fizetek. Soroljam még? Csoda, hogy egyáltalán tudok költeni pár játékra, mikor úgy adódik.
  • Mardel
    Vagyis explicit?
  • grebber
    Jó nagy barom vagy ha ezt hiszed! Már nem a csödbe lévő THQ a kiadó stb.Hanem telezsugás nagy cég.5 éven belül se lesz bundleban a SR4!
  • TBTPumpa
    Azt vásárolok mindig. Az Extreme Digital-tól. Eddig nem volt gond. Csak most van ez a dolog. Pedig kitisztítottam, de így sem megy...

De már úgyis érett egy új nyomtató beszerzése. Pont van egy az Euronicsban akcióban, szép fekete színű és Win8 kompatibilis is.
  • Evoluti0N
    Jah, így már értem. Nincs több kérdésem. :) Meg kell, hogy legyenek az ember életében a prioritások.
  • wesker24
    Hát jah család fenntartó nem vagyok se se férj de már kölyök se vagyok vazee mert már én is 30-on túl vagyok !

És igen nem nözök már 12 éve nem bulizok nem iszok nem megyek el szórakozni sehova se !

Egyetlen hobbi a PC gaming igy arr aköltöm el apénzt azt kész ennyi !
  • Rapid81
    2 játékot vettem meg eddig teljes áron, 0 day, preorderben, egész életemben:
    - Portal 2 - 34€
    - Poker NIght 2 - 5€

0 day vettem még Bio Inf-et és TR-t, de annak 2,5k volt darabja.
    Jelenleg pedig nincs olyan játék, amit bármi áron is előrendelnék, hacsak nem az SR4, de az úgyis lesz filléres bunldeban fél-1 éven belül.
  • grebber
    Erre jó a warez! Nem kell várni!
    Azt megveszed később a konzolmatyik kitermelik a zseton úgyis!
  • jarlaxxe
    Ne legyél csacsi nem mindenki él minimálbérből, pl én se.
  • TBTPumpa
    Én jövőre tippelem. Ugye most megszabadulnak a konzolos verzióktól is szeptemberben.
    Már tavaly ősszel is pletykáltak erősen a kiegészítőről. Azóta csak történt már valami komoly mozgolódás.
    És a WoW Pandás kiegészítőt is 1 évvel a bejelentés után már piacra küldték. Ha novemberben bejelentik, megjelenhet jövő év végén.

Amúgy is elméletileg gyengítenek a védelmen, mert az AH-t ki akarják venni. Sok rage van ezzel kapcsolatban a mai napig, és már a Blizz is megbánta ezt. Konzolos verziókba már be sem kerül.
  • Tinman #144206
    148,45€ Összes DLC-t a kosárba

Lol, ez párom 1 havi fizetése...
  • Rapid81
    Rajtad meg az látszik, hogy nem vagy családfenntartó, apa és férj, hanem pusztán egy kölyök, akinek semmi másra nincs gondja, csak hogy milyen játékot vegyen a pénzéből...
  • IMYke2.0.0.0
    Figyelem, implicit szöveg a spoilerben!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A rohadt tetves kurva édes anyukájukat a pécsi Last Mile Kft-s buzi köcsögöknek!
    Átlagosan 2-5 percenként elmegy a net, immáron 2 napja!
    Atomrakétát a pofájukba már!

• Evoluti0N
    Akkor nem is veszel soha játékot megjelenéskor? Nincs olyan játék (akár a már megjelentek közül, akár a majd csak megjelenők közül), amit annyira vársz/vártál, hogy nem bírod ki, ne vedd meg megjelenéskor?
  • Micsu
    az mind külön játék
  • wesker24
    Jaja a Hp szines patron nem olcsó csakis eredeti HP patront érdemes venni ha nem akarsz szivni vele az meg 8 ezer FT nál olcsóbban nem nagyon kapsz !
  • Rapid81
    Mi a picsa ez a játék? Vagyis inkább mennyi bőr van ezeknek a képükön? 36€ egy nyamvadt repülőért???
  • jarlaxxe
    Nem a pénz a gond nálam az abszolút 0day vétel lesz már holnap is jöhetne a baja csak az, hogy nem fog...
  • TBTPumpa
    Ezt a HP nyomtatót (scanner is) még 2006-ban vásároltam. Csak nemrég kifogyott a színes patron belőle. Vettem egyet, aztán azt nem ismerte fel. Vettem egy másikat és azt sem. Gondolom az érzékelője megadta magát.
    Míg a fekete patronokat továbbra is kezeli.

Viszont már nem akarok költeni rá. 20 000 Ft-ért röhögve hozzám dobnak egy újabb modellt, ami már teljesen kompatibilis Windows 7-tel és 8-cal is.
  • Tinman #144197
    "Ugy imádom ezt amikor azt mondják majd ha olcsóbb lesz beszerzem hová fajult a világ vazze"

Oda fajult baszod, hogy itt nem kevés embernek vannak filléres megélhetési gondjai.

4.000 Ft-ból nekem pl. kijön lazán 3-4 napi kaja.

Ha 200k felett keresné(n)k nem szarakondnánk 4k-s játék árakon.
  • wesker24
    Hát az elég baj látszik hogy nem vagy igazi Gamer ha nem vagy hajlandó áldozni 10 dolcsinál többet egy játékra !

De hát te tudod ez már legyen a te problémád ! :D
  • wesker24
    Nálam a Diablo III alapból kuka majd ha 1000 FT lesz vagyis soha napján kis kedden akkor vesszük hiába adtak el belőle több milliót ha még a Torchlight II is lealázta és most nem az eladási statisztikákat értem.

Nálam egy HP PSC 1350 scanner/Printer/és fénymásoló van már több mint 3 éve és még mindig müxik veszem bele mindig a patronokat semmi gond nicns vele eddig hála isten !
  • Tinman #144194
    Esélyük sincs ellenem ;-)
  • Rapid81
    Én meg nem adok egy játékért 10$-nál többet. Tudod, az emberek különbözőek... Ráadásul ez már így is bazi sok, ahhoz képest, amit 2 éve adtam 1 játékért. Akkor 3€ volt a max.
  • TBTPumpa
    Igen, de félre kell rá tenni. Ha minden hónapban félredobok 500-1000 Ft-ot rá. Mire megjelenik röhögve veszek 2 CE-t belőle.

Amúgy most nyomtatót kell vennem. Az előző sajnos megadta magát.
    Valamiért nem érzékeli, ha színes patront teszek bele. Azt írja, hogy nincs benne színes patron. Már 2 ilyen patront vettem, mert azt hittem, hogy az első csak szar volt. De, hogy a második is... Ez is volt 10 000 Ft mínusz.
  • wesker24
    Én se vagyok eleresztve anyagilag de nálam 5k a határ ha már azon túl többe kerül akkor már engem se érdekel de ha 5 k alatt van akkor jöhet !
  • wesker24
    Diablo III kuka Starcraft 2 szintén nem érdekel ennyi !

Ugy imádom ezt amikor azt mondják majd ha olcsóbb lesz beszerzem hová fajult a világ vazze. Már látom hogy mind Grebber allatvalói vagytok xD
  • Rapid81
    Ja, hogy aki nem szórja két kézzel a pénzt, az spur köcsög. Értem. Köszönöm, hogy felvilágosítottál.
  • jarlaxxe
    Diablo 3 kieg? hol van az még...pedig már játszanék vele azonnal.
  • wesker24
    Látom te is a rossz oldalon vagy mindegy te is meg Pumpa is Spur köcsögök vagytok ! :D
  • TBTPumpa
    Mi ez a szöveg?

Majd ha olcsóbb lesz, beszerzem. Nem vagyok eleresztve anyagilag, és amíg ebben az Országban "élek", nem is leszek eleresztve.
    Különben is félre is kell tenni... Nem lesz olcsó ám a Diablo 3 kieg CD + StarCraft 2 LotV CE!
  • IMYke2.0.0.0
    Értem.
    Az indokolatlan felkiáltójelezésről tényleg leszokhatnál.
    Chat-en is bizonyára sokan szóltak neked érte annak idején.
  • wesker24
    Meg ne várd azt hogy közel majd 2 hónapja jelent meg a játék és egyből leakciozzák neked 75 %-ra ! :D
  • Rapid81
    Egy játék sem ér 4k-t.
  • wesker24
    Hát ha neked ennyit nem ér meg egy játék akkor magadra vess ennyi ! :D

Ha nem vagy képes áldozni rá akkor nem is fontos neked annyira a játék :D
  • wesker24
    Az Aliens Colonial marines igen de nem a Remember Me ! :D
  • Rapid81
    Előzetes review 3 óra játék után. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem bugos a játék. Eddig egyetlen buggal sem találkoztam. Emberi ellenfelek a Sulaco végén voltak, aztán ennyi, kb 15 perc. Egyébként özönlenek az alienek, akik nem mellékesen egyáltalán nem hülyék. Az AI társak sem túl agyalágyultak. Segítenek a bajban, nem hagynak ott, nem rohannak előre. Az ellenfelek nem támadnak, ha beállsz egy sarokba és várod, hogy jöjjenek. Amíg vársz, addig körülötted mozognak, szellőzőkben bujkálnak, fölötted randalíroznak vagy támadják a társadat. Amint lehetőség van rá, próbálnak a hátadba kerülni, lesből támadni. A pályák nagyon jók, változatosak, a nagy nyílt terektől a klausztrofóbia-közeli szűk helyekig minden van. Feladatok sem 1 bitesek, hogy menj ide, öld meg ezt, hanem szépen halad előre a dolog a történettel. Biztosítsd a terepet, védd meg a társa(i)dat, amíg megoldják a feladatot, vedd be a vezérlőt, stb. A csatornában lévő ellen pedig különösen jól meg van csinálva. Amelyik robban. :) Nem egyszer szemeztem velük közvetlen közelről. Ez a játék nagyon jól össze van rakva. Biztos vagyok benne, hogy a mindenkitől jövő negatív kritika a szimpla előítéletekből ered, meg hogy nem azt kapták, amire egy videó alapján számítottak. Egyébként jó lenne az ilyen embereknek körbenézni, mert számos játék videójának részei nincsenek benne a végleges játékban (pl: Bio Inf). Sőt, számos játék demója olyan pályán játszódik, ami sehol sincs a végleges gammában(pl: HL2). A játék grafikailag nem csúcskategória, de megoldások, feladatok, ellenfelek és társak terén jól össze van szedve. Az összefonódások a filmekkel pedig borzasztóan jó hangulatot adnak a dolognak. Előzetesen egy 7.5/10-et simán megérdemel. Ha végigtoltam, akkor majd írok még egy bővebbet.
  • IMYke2.0.0.0
    Most 2400 Ft. GMG-n, 20%-os kóddal.