311803
-
Nah... Akkor már tudom honnét tanult a Criterion! 
Tavaly NFS Burnout játékuk is ilyen gyógyíthatatlan betegségben szenvedett (és szenved a mai napig, hála a fantasztikus EA supportnak). -
tavaly még volt 7%-os kamat, ma már legjobb esetben 5 körül van. -
Evoluti0N #144255 A 99-es(!) Tomb Raider 4 időnként brutális FPS zuhanásokat produkál. What the fucking fuck?!
-
Csak hasraütöttem és mondtam valamit.Amikor legutóbb 1 évre kötöttem le valami 8.5%-ot adtak rá. Azóta nem kötöttem le éves szinten csak 2 havira de az nevetséges. -
Hol kamatozik 7%-ot? Az én lekötéseim kamatja mostanában 4%-ot se éri el és még lejönnek belölle az adók is. -
Csípje csak ha abból a 3.5 milla éves hozamból leszedne 1 millát az se érdekelne! Mivel azt csak kapom mert egy helyen tartom a pénzem nekem mindenképpen pluszom lesz.
-
Hányszor nyertél már sok milliót, hogy tudod, hogy téged nem zavarna meg a dolog? Amúgy van egy illető aki minden szar játékot megvesz csak mert olcsó, nem ismered? 7% kamat, hol? 4-5%-okkal dobálóznak és abból is lejön a mindenféle adó, ilyen olyan szarok, infláció is bejátszik, ráadásul az csak pénz, jön egy emp aztán nullázódott a számlád. -
Aztán az állambácsi itt is kitalálja, hogy x millió fölötti betétek sok-sok százalékát lecsippenti magának, aztán cseszheted a kamatodat. :) -
Hát ha elborult agyú ember lennék (mert sok ember agyát felemészti és nem tud vele bánni) akkor kb 20 perc alatt el lehetne verni ez a 75 millát is.
De mivel engem megtanítottak spórolni és én magam is továbbedzettem magam az évek folyamán ez a 75 milla elég lenne hogy ne kelljen többet melóznom.
Ez a 75 milla az pont elég lenne egy életre ilyen nyomorult 7%-os kamatnál is 3,x milla lenne évente. És ha azt nézem hogy kb éves szinten bőven 2 milla alatt vagyunk rezsire kajára stb akkor mindig csak halmozodna.
Csak normális felfogás és vasakarat kellene hozzá az meg nekem megvan.
Sok ember nem tudja megállni,hogy ne költse el a nyert pénzét (lást lepukkant lóttoszázmilliomosok), mert egyből ez kell az kell minden kell.A másik meg a sok hülye magába se tudja tartani ,hogy nyert.Ilyenkor jönnek az "igaz" barátok és a hülye meg ad nekik.
-
Ha mindenkiben őt keresed, akkor ne csodálkozz, hogy nem találod meg...
Barátságról általánosságban beszéltem. Nem említettem nő-férfi, férfi-férfi, férfi-tehén, nő-ufó, vagy bármilyen specifikus barátságot.
Az "örökkét" meg emberi léptékkel szokás mérni. -
Mert még fiatal vagy és nem értékeled ezeket a dolgokat. Mondjuk boldogok a lelki szegények. Ha nem tudod, hogy más dolgok milyenek, akkor nem is vágysz rá. Az afrikai bennszülöttek sem vágynak plazmatévére, mert azt sem tudják, hogy létezik... -
Szerelem: Az voltam 12 éve azóta egy csaj sem lesz olyan mint ő volt
Barátság: Nö és férfi közötti barátság olyan ritka mint a fehér holló
örök társ: Ahogy Dark mondja nem élünk örökké !
-
A pikantériája, hogy ráadásul mindketten ugyanazon hozzászólásra is reagáltunk, egyazon időben :) -
Általános kijelentést tettem, neked címezve - ez nem jelenti azt, hogy így tennél, hanem azt, hogy nagy átlagban az ember hajlamos arra, hogy a már meglévő pénzt (és egyebet) kevesli.
-
Örök társ nem létezik, mert nem élünk örökké. -
- Akkor nem voltál még szerelmes...
- Nem volt még igazi barátod...
- Ezt meg már el kellett volna kezdeni...
Valamint, hogy a pöcsben ugyanaz a hsz száma az Imiének és az enyémnek is???
-
Szerelem = lúzereknek való baromság. A szeretet sokkal fontosabb.
Barátság = ezt adják el 20.000 Ft-ért? Jó. Akkor azt ismerem.
Örök társ = majd kiderül 40-50 év múlva. -
Én megvagyok érdekes nélkülük is és boldog vagyok. Boldogabb lennék ha lenne 75 millám,de soha nem lesz így hát soha ne leszek tisztán boldog csak úgy átlagosan boldog.
i2k: Nem ismersz engem szóval ez nem így van! -
A szerelem, a barátság, az örök társ az mind megvehető pénzen, ugye? Nem a kocsi, ház, kurva nagy TV az érték az életben. Aki ezt mondja, az úgy hülye, ahogy van. -
Ha lenne 75 milliód, hajlamos lennél azt is kevesellni, és 150-et akarnál. Az ember már csak ilyen esendő. -
Csak akkor, ha tudsz bánni a pénzzel.
[link] -
Ez okádék nagy baromság aki ezt mondja az úgy hülye ahogy van.
Ha lenne 75 millám madarat lehetne velem fogatni,mert annál nagyobb öröm nincs hogy nem kéne dolgozni soha többé és csak azt csinálni amit szeretek! -
Akkó Riptide no. Megszúrta a fejem a nap. :) -
Szerintem ő inkább azt mondja, hogy ha van egy asszony akkor ő azért szeressen aki vagy, nem azért mert jó az állásod esetleg már kiépítetted az egzisztenciád 30+ évesen ő (a nő) 20-as évei elején van és őt ez vonzza. -
Azért nem dolgozik, mert ebben a nyamvadt kisvárosban és 50km körzetében nincs mit. Napi 16 órára (4-4 óra utazás + 8 óra meló) gyárba, valamint utcát takarítani meg én nem engedem el... -
Én azért megadnám neki még az élettől búcsúja előtt a számlaszámomat, részletes önéletrajzzal, hogy tudja, hová megy a sok milliárdja :) -
Ezt akartam kérdezni én is Humble Bundle-ben mióta van metro last Light ?? xD -
Humblebundle-n hol látsz te Mero Last Lightot? Már vak is vagy? -
Szokták volt mondani - nem minden alapot nélkülözően - hogy a pénz nem boldogít...
Majd keresztapád is visszanéz az életére egyszer, aztán rájön, hogy a pénzt nem tudja magával vinni a sírba, odaadni meg nem tudja senkinek, mert egy fia kölke nincs... -
Ha jól értem olyan csajt vettél el aki nem dolgozik, azért az 2013-ban már elég gáz nem gondolod?
Ha ketten keresnétek kb fele olyan nehéz volna az életetek, küld el az asszonyt dolgozni! -
Metro LL 150 éves és senkit sem érdekel? Na, most megleptél... -
Neeem :)
A szöveg magáért beszél. :) -
Én meg leszarom 12 éve volt utoljára komoly kapcsolatom azóta egy sem mert nem könnyü még egy olyan csajt találni aki ne a pénzedért szeretne hanem önmagadért !
Az meg hogy szingli vagyok az az én dolgom keresztapám is agglegény és elmult már 50 éves milliárdos sikeres üzletember akkor ö is kölyök ezek szerint ? -
Ellenben a megszűnt THQ-val, itt nem lesznek anyagi gondok, amik okán hirtelen bagóért kell majd szórni egy várhatóan sikeres folytatást... -
A 150 éves szarokat amikkel kb a lötéri kutya se játszik azokat. -
Azt hittem a durva szövegre szeretnéd felhíni a figyelmet. :) -
Öööö... Te... Uugorj már fel a humlibumli oldalára. Melyik kiadó is szórja apróért jelenleg a játékait?
-
Ne bántsd, csak gonoszkodik!
-
A novemberi BlizzCon után okosabbak leszünk. -
Implicit = rejtett (közvetett)
Értsd: nem kép, videó a spoiler mögött, hanem szöveg.