311803
-
Ha ugyangy sporolnék mint most olyan 47 év múlva meg is lenne. Szóval nem soha nem lesz annyim :(
Ez az az összeg ami életem végéig elég lenne,hogy ne kelljen dolgozni! -
És meglesz?
Miért pont 75? -
Nem félek ,mert nem vagyok hülye. Ha nincs pénz nincs miből élni ergo sosem fogom otthagyni csak ha meglesz ez a 75 milla :D -
Én nem paráznál attól hogy arra menne az utad mint a srácnak?
Nem félsz hogy egyszer be sokalsz és dobod a melót? -
Pont ezért kell az a 75 milla és nem fogy el a zseton ott lehet hagyni a gályát és csak a gépnek élni.
-
Én csak 10 percet, és mind ha csak grebber lett volna benne! :D
Ott a srác elmagyarázta hogy ő a munkán kívűl csak gép, az az élete, aztán pár évére már keveselte a gépezést és inkább a munkát is dobta, előtte gyűjtögetett hogy el legyen egy darabig munka nélkül, a gondok akkor jöttek amikor elfogyott a pénz....stbstb
Aztán jött az kajamegvonás, végül korház, ahol majdnem dead....akkor jött rá hogy ez így nem mehet tovább...és segítséget kért...aztán kigyógyúlt és rájött hogy mi minden van az életbe amiről lemaradt...stbstbstb....
Érdekes egy téma az biztos :) -
Nem láttam. Épp a gépen lógtam :D -
Egyik nap a dunatv-n volt egy dokufilm a számitógép függőségről, látta valaki?
Vagy esetleg tudja honnan lehet letölteni vagy megnézni?
Ez a címe
Európa egészsége - Próbáld újra: a számítógépes függőség -
Egy kis ideg...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kibebaszott kurva életbe már a Vaterába is, meg hogy nem egyedül én keresek objektívet a gépemre... Felraktak egy kurva jó obit, jó áron, aztán míg elkezdtem utánaolvasni, hogy jó lenne-e nekem, milyenek a specifikációi, milyen képeket lehet vele csinálni, addigra leütötték. Mire oda jutottam, hogy na, akkor leütöm, már 10 perce elvitték. Kibebaszottkurvaéletbe!!!
-
Erről máshol olvastam már és írták papíron jól hangzik de megvalósítani egy működő prototípust még nem sikerült nekik.
Én bízom ebben nagyon, mert nem pálya hogy fél napot se bír a telom! -
Tiszta Resi 4 :) -
The Evil Within Leaked gameplay
Durván jól néz ki. -
Hú, hogy bírtam ezt a formabontó játékot annak idején: Manhunt
A magyarítás készítése előtt is, alatt is szórakoztató volt. -
Micsu #144284 értem :) -
Nekem nem ugrott be egyből a hasonlóság. Egy picit azért más a téma. -
Pedig tudja, és egy baromi jó film a Moon. Kis költségvetésből és amatőr rendező által. Persze utána jött a Source Code, ami megint csak érdekes film lett. A rendező bácsi következő filmje már a WarCraft lesz, a forgatókönyvben Chris Metzen is besegít... -
Azért nem írtam le a címét közvetlenül,mert ha láttad azt, de az Obliviont nem, akkor már a film egy részét el is spoilerezném. -
Én meg egy napelemes töltött. -
Ha én ilyen helyzetbe kerülnék, vinnék magammal egy Nokia 6310-t pót telefonnak.
-
Mondjuk az, hogy ha 2-3 napig nincs konnektor mellet az ember, például elmegy sátrazni a hegyekbe. Ott hová dugjam a telefont? Seggembe? Vagy bármi olyan, ahol nem vagy konnektor mellett. Ott aztán nap végén dughatod a töltőt, ahová akarod. Vagy viszel magaddal pótakkut? Minden napra egyet? Ez a bajom. Ha meg használod is a telefont, akkor 1 napot sem bír. Nekem is saját ROM-ot kellett csinálnom a telefonomra (Defy+), hogy tovább bírja 2 napnál. Jelenleg el szokta érni a 4 napos üzemidőt is.
Jönnek itt a sokmagos, csillió giga memóriás telefonokkal, aztán ha nyomkodod, akkor 4-5 óra alatt megeszi az akkut... -
Micsu #144277 köröket ver rá de a címét se tudod :D -
Micsu #144276 bírja is ha kikapcsolgatod őket -
Szerintem mindkettő jó volt a maga módján. -
Ez:
-
Melyik az a 2009-es film? -
Üdv skacok, kiszálltam a medencéből....:D
Vett már valaki max payne bundlét? -
Csak címben van köze a játékhoz, egyébként hogy került mos t ez ide? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megnéztem a filmet, szódával elmegy. Egy 2009-es film köröket ver rá, hasonló a témája. -
És a technika sem volt annyira fejlett.
Mai telefonokban RENGETEG FELESLEGES ALKALMAZÁS VAN. Ha csak az menne, amit épp használ az ember, akkor tovább bírná. -
Micsu #144269 régebben 3 pixelből álló 4 karakter volt a képernyőn -
Régebben 1 hetete is kibírt a telefon, jó lenne ezt újra elérni. -
Micsu #144267 tessék
egyébként nem vágom azzal mi a probléma ha valami bir 24 órát majd a nap végén töltőre kell tenni -
+1 -
Nem a processzorokat, hanem az akkumulátorokat kellene végre fejleszteni. Ideje volna már, hogy egy mai csúcskategóriás mobil ne 1 napot bírjon. -
Durván megtévesztő a cím, de már megszokhattuk... -
Qualcomm: a nyolcmagos processzor egy hülyeség Nem csak szerintük! -
Evoluti0N #144262 Vuhu! Ez a TR 4 nagyon jó. Nem tudom, hogy anno miért hagytam félbe. Végre nem abban van a nehézség, hogy túlbonyolított pályákon, idétlen kapcsolókat kell kapcsolgatni mindenfelé (ezzel rontották el a 3. szvsz), hanem normális kihívások vannak!!! Nagyon jó csapdák, akadályok és ötletes logikai puzzlek.
-
Nem aza lényeg, hogy van dvd, hanem hogy magyar. -
DVD lol...
jöhet az Xvid 1,3 gigás változatban. -
DVD lol kb 6 éve volt menő
Oblivion.2013.BluRay.AVC.DTS-HD.REMUX.HUN-ESM 32.46 GB -
[off][spoiler]Oblivion.2013.CUSTOM.HUN.NTSC.DVDR-MWT