311803
-
Jelenleg 4 játékot várok nagyon. Spelunky, Person of Interest, Titanfall, The Elder Scrolls online.
Na... valamelyik?
-
Bízom benne :) -
Biztos leszek benne, hogy egyszer lesz, vagy már van olyan játék, ami mindkettőnknek bejön :D -
Hoppá! Már nem is. -
Úgy látszik, a GMG-n poénkodnak - meging 8,99 (70%) az ára az ACM-nek :) -
ratgab #144452 Engem is arra neveltek, egyébként egyetértek. -
ratgab #144451
-
Látatlanban megveszem.
Sajnos (?), már ott tartok, hogy ami neked nem tetszik, az nekem tutira fog, és fordítva. -
Emlékeztetőül: ma este 7-től a "Dishonored (és DLC-i) kerül majd 66%-os leárazásra a STEAM-en. -
90 percnyi Saints Row 4
Nekem az a véleményem, hogy... ehh... ultragagyi. -
Nem volt komment törlés - másik topikbeli stílusbeli retorzió van érvényben, de ellentétben az "odaáttal", itt valóban csak határozott ideig. -
Micsu #144446
-
Micsu #144445 engem önállóságra neveltek mindig és egyébként se könnyű felnőtt korban a szülőkkel és esetleg a nagyszülőkkel együtt élni -
Micsu #144444 szerintem volt itt komment törlés is mert nem értettem bár én is csak néha nézek be -
Én úgy hiszem, hogy egészen addig egészséges a szülőkkel lakás, míg egy komoly kapcsolat nem kerül képbe. Amennyiben ez megtörténik, mindenképpen költözni kell, ugyanis azt nem várhatjuk el a párunktól, hogy szüleinkkel egy fedél alatt éljen. Én is elköltöztem otthonról, (bár a kapcsolatból nem lett aztán semmi) igaz a luxusból és kiadásokból vissza kellett venni, de megérte. Az, meg hogy cserben hagyjuk a szüleinket az óriási sületlenség. Ha szereti őket az ember, úgyis látogat. Én is megyek hozzájuk gyakorlatilag naponta. -
Olvass szépen vissza - lerágott csont. -
ratgab #144441 Többen könnyebb egy háztartást is hatékonyan működtetni. Megoszlik a munka, több idő marad másra. Ez nem csak pénz kérdés. -
Micsu #144440 mit ártott ez a shep gyerek? -
Micsu #144439 én egy elfogadható indokot ismerek: az anyagi, ami teljesen érthető, a többi csak kifogás -
Ha éppen válaszoltak rá, ja. De ha nem idézi senki, akkor nem látod, csak mobilos felületről. -
ratgab #144437 Gyors verdikt vissza: Nagyon jó ideólógiát gyártottál magadnak, hogy miért te csinálod baromi jól. Toleranciából, megértésből és empátiából nullást érdemelsz. Arcból lehetne némileg visszavenni amúgy. Egyébként meg totálisan reális és ésszerű érveket (anyagi, praktikus és egyéb okokat) hoztunk fel, amit te egy sima "magyarázzátok a bizonyítványotok" kijelentéssel söpörnél le az asztalról.
Eddig se sokat láttunk itt, de ebből a pár írásból nem is baj. Ha nem tetszik a társaság, akkor menj vissza oda ahol eddig voltál. Na viszlát. -
Lepergett másodszorra is az Aliensfos stáblistája.
Így a magyarítás végett már 1 db pozitívumot ki tudtam emelni!
Uninstall soha többet ne is lássam.
Most következik a Ride To Hell ami messze alulmúlta (nem hittem volna ,hogy valakinek sikerül) az Alienset is!
Fogyjon a férgese kell a hely az év végi roham miatt!
3D lejátszómat is megcsinálhatnák már mert a filmet nagyon eszik a HDD-t.
10 éve ki gondolta volna hogy az ember nem fog elférni 6TB-on se...
-
Én látom mobil verzió nélkül is, igaz nem listázza ki, de ha rámegyek az idézett hozzászólásra, akkor beteszi a válasz alá ugyanúgy mint a többit. -
Köszönjük Emese!
-
Micsu #144433 nagy show megy az biztos, Tinben megint nem csalódtunk
-
Gyors verdikt: a topik egy jelentős része szülőkkel lakik, és k.jó ideológiát gyártott magának, hogy ez miért jó és hasznos (az öltönyösökön konkrétan beszartam) :D -
Én konkrétan ismerek olyan csajt aki 7 emberrel él együtt.
ő maga
tesó
apa-anya
mama-papa
keresztanyja
meg a fia
Én nem bírnám. Bár tény, hogy pénzügyileg nagyon jó nekik, mert fűteni csak egy lakást kell. Így simán tudtak venni új autót kevés spórolással.
Megértem a dolgot de én az időseket hosszú távon nem bírom.
A mai világban amúgy nagyon nehéz saját lakásba költözni. Simán beleadni valamennyit a költségekbe sokkal könnyebb, mint fenntartani egy külön lakást. Hitelt meg vegyen fel akinek két anyja van. A legnagyobb átbaszás a lakáshitel. Fizetni 30-40 évig. Nem tud szabadulni az ember. -
Vazze, de nehéz élet a szedrezőké. :D Most szedtem 3-4 kilónyit, de szarrá szurkáltam magam. Viszont megérte, mert lesz kb fél tucat üvegnyi lekvár belőle. :) -
Most értem a végére a Risen2-nek,nagyon jó kis játék volt.egyet sajnálok csak volt benne 1 hatalmas bug,ami miatt kb lehetetlen volt tovább jutni,mert a sorrend nem mindegy volt kivelbeszéltem először,és ez csak később derült ki hogy máshogy nem oldható meg.megoldottam szerencsére a játék többi része teljesen jó volt,semmi gondom nem volt vele,kb 20+óra lehetett,nem gyűjtöttem össze mindent,majd máskor.jah és nagyon jól eltalálták ezt a kalózos hangulatot:)) -
De jó, megint elfelejtettem bezárni az off-ot. Meg a bold-ot is.
Bocs.
-
[off]Aki kíváncsi Shep hozzászólásaira, a mobil felületen megnézheti, azon nem működik a script (a www. helyére kell m.-t írni).
[b]wesker[b], felejtsd már el ezt a rohadt felkiáltójelezést. Kösz.[] -
Lényegében én is ezt írtam. :) -
Mert ítélkezni könnyebb, mint az okokat "felkutatni". -
+1
Tökéletesen egyetértek ezzel!
Más kategória otthon dögleni és élvezni a Mama Hotel "szépségeit" és más dolog otthon kivenni a részed a munkából és beszállni a közös költségekbe.
Amúgy valóban a legjobb az, ha az ember szülőkkel van és kölcsönösen megy a támogatás. Így kevesebb a rezsi is (nem kell annyit fizetni ezeknek a naplopó öltönyösöknek).
Picit más, de azért köze van hozzá:
Sajnos az emberek baromi könnyen ítélkeznek, holott elképzelésük sincs arról, hogy a másik ember "miért olyan, amilyen". -
Ezt írta:
"Szerintem kár ezen lovagolni, annyira sok mindentől függ ez az egész, hogy nem lehet egyértelműen kijelenteni ,hogy ez vagy az jó. Sokan vannak akiknek anyagi okai vannak a dolognak, az mennyivel jobb ,hogy összeállunk valakivel felvesszük az életre szóló hitelt a nyakunkba aztán pár év múlva válás és megy a hercehurca és a levét meg a gyerek issza meg? Vagy az amikor Elköltözünk a világ másik végére a szüleink akik meg felneveltek, iskoláztattak, le vannak szarva évente 1x elmegyünk és jópofáskodunk 1 órát. Vannak kultúrák ahol több generáció él együtt és megvan mindenkinek szépen a feladata. Ez a fajta mindenki külön él dolog is leginkább a fogyasztói társadalmat erősíti. Persze kell az önállóság, de az együttélésnek is van ugyanannyi előnye, mint a külön élésnek elég ha csak az alkalmazkodási képességre gondolunk. Szóval összetett probléma ez nem lehet itt sem egyértelműen elítélni valaki, csak azért mert a többség szerint az nem jó. Mindazonáltal az nem helyes, hogy valaki otthon lakik és semmit nem csinál, elszórja a pénzét és természetesnek veszi ,hogy van otthon kaja, tiszta ruha stb. igen is ki kell vennie mindenkinek a házimunkából, a költségekből stb. a részét." -
Kivonatolod mit írt? Ha szerinted értelmes és releváns dolog, akkor hátha mi is tanulunk belőle. Köszi! -
Hát pedig nem is olyan régen az volt a normális családi modell, hogy otthon lakott mindenki, mert el lehet költözni pár évre duhajkodni az asszonnyal, de utána jön 2-3 gyerek, az meg csak úgy megoldható normálisan, ha van segítség (vagy ha fizet vkit az ember, vagy ha asszony háztartásbeli), aztán mire ez a gond megoldódik addigra pont megöregszenek a szülők akkor meg az ápolásuk/gondozásuk miatt praktikus együtt lakni.
Szóval ez a költözzön külön az ember ez olyan, mint a válás, csak másfajta rokonokkal. Gyorsabb, könnyebb, mint alkalmazkodni. -
2 hét pihenőt kapott, ami jövő hét szerdán annullálódik. -
Én ugy tudom 2 hét eltiltást kapott ! -
ratgab #144418 Shepnek nem járt még le Banja Főnök?