311803
-
Megkérdezem újra: több mélységben menni fog? tehát a multipart rar iso-t rejt, abból menni fog a film? Egy lépésben? Hókuszpókusz-démontúlz nélkül? -
Akkor skip. Számomra alkalmatlan filmlejátszónak. -
Amennyit akarsz.
Én iso-kat nem szoktam letölteni mert felesleges helypazarlás, mkv vagy avi. -
Erre írtál, volt róla szó:
#144612 -
Rar-ról volt szó az iso meg nem rar.
Igen a matroska is csak egy konténer mint az avi, rar-al darabolt filmeken meg 90%-ban nincs tömörítés a raron. -
Legyek gonosz? 
Multipartban rarban lévő isoban lévő film lejátszása egy menetben? Közben köpje nekem random választott moviesiteról lapátolva az infókat, és mindezt távolról szeretném menedzselni? Ehhez hány programot, filtert és plugint kellene feltegyek? :D -
BR-t és rar-os állományokat lejátszik. ISO-t nem.
A három legjobb ingyenes médialejátszó jelenleg:
VLC, Mplayer Classic (HC), GOM Player. -
"that the video must be stored without compression"
Hát pedig egy ISO az biza' ollan'.
Az MKV is csak konténer fájl nem? -
"Enter RARFileSource, a DirectShow filter that let's most video players read RAR
files on the fly. The only restriction is that the video must be stored without
compression, this is fortunately the norm since WinRAR doesn't do a very good
job on video anyway." -
Olvasd tovább, on the fly-ba kevés képes ilyen elegánsan megoldani. -
Arra itt van ez és bármelyik lejátszó kéeps lesz rar-t lejátszani.
Mondjuk többnyire rar-al csak darabolnak nincs rajta tömörítés (store mode), mert nem lesz kisebb tőle a fájl ezért felesleges rá.
Több darabokban meg még mindig azért teszik ki, mert előszőr ftp szervereken jelennek meg a scene cuccok és ott sokáig nem volt olyan, hogy hash kóddal ellenőrizte a kliens amit leszedett és ha nem volt jó, akkor leszedte a hibás részt újra.
Ott egy 4GB-os DVD-nél ha hibásan jött le az FTP-ről és nem votl 10-20 MB-os csomagokra rarolva, akkor az egészet újra kellett tölteni.
Egyébként még ma is úgy meg, hogy a scene relelaserek akik ftp-re dolgoznak, rarozzák, és onnan töltik fel otthoni lassú nettel és ftp-ről szóródik szét p2p oldalakra meg más ftp-kre. -
Ja, és az meg kimaradt, hogy a összes pálya kb 5%-án kell emberek ellen harcolni, ami 3 pályarész. A többin alienek jönnek. -
Világi bosszú lenne részedről, pont illene hozzád :) -
Most mi is a téma? mert én nem látom... -
Ha jó, akkor így maradsz. -
Én vagyok a topic szelleme, sokkal jobb így :) -
Értem. Lehet távol maradni. -
A hozzád hasonló kiskirályokból meg még egy fél is. -
Ahhoz úgy kellene viselkednie, mint neked - belőled egy is sok :) -
Csináljad csak, aztán majd te is kapsz 2 hét banamai nyaralást a Nagymestertől :D -
ratgab, az igazság bajnoka elérte célját.
Akit a törölt üzenetek izgatnak: 2013-08-05-12-20-42
Legközelebb meg az üzenet íróját tessék toszogatni... -
ratgab #144677 Nem fogok irkálni senkinek semmit. Megint én voltam a hülye, hogy megszólalni mertem.
Most már tiszta kép... -
Idén voltunk Bécsbe, Bécsett, Bécsben, Bécson (Dark Lector úrnak szeretettel) és a szállás felé közeledve full csipkébe, ott állt egy ilyen 185 cm magas HÓLI FÁKK 15/10-es csaj...
Esküszöm neked mintha kiesett volna az a kb. 5 mp, míg elsuhantunk mellette párom, persze b. kurvázott én meg csak kérdezgettem: "Láttad? Láttad? Azta!"
Erre ő: "Vezessé'!"
Szóval legközelebb SQJ-vel megyek és felkapunk 2 ilyen jobbfélét... nem hiába igaz a mondás: Fagyival nem lehet fagyizni. -
Én egy percet nem játszottam a dishonoreddel, de az egyetlen amit megtudtam innen, hogy Kúnó mindenki lekaszabolna benne, ami annyira azért nem spoileres, lévén ő mindenkit lekaszabolna, aki nem hord magán segget és csöcsöt. -
Az xbmc nem streamer(dlna server), bár van ilyen kezdetleges funkciója. Itt most nem erről van szó. -
XBMC-vel 2 hétig küzdöttem, hogy átkúrja a nyamvadt feliratot a TV-re, mikor streamelek és nem jött össze. Továbbá az FHD filmet valami okádék minőségben streamelte át a TV-re. Innentől nekem az XBMC felejtős. -
Amúgy jelenleg bárkinek, aki gépet vesz, azt ajánlom, hogy vegyen egy pofás ssd-t oprendszernek és pakoljon mellé minimum két 4TB-s Seagatet. Ezek kibeb@szott gyorsak ám, ütik az SSD-t szekvenciálisban. Elérésben meg az a jobb, így szépen kiegészítik egymást. ÉS nem lesznek helygondjaik. Egyik HDD-re mehet a statikusabb nagy fájlokar épülő tartalom, pl. filmek, mentések, a másikra a meló, vpc-k stb., amit néha rendezni kell.
Ha két HDD-nk van, akkor mindig egyikről a másikra tömörítsünk pl. ki, mert ilyenkor a max. sávszéllel tolhatjuk a dolgot, ha bírjuk prockóval. Ésszerűen egyikre kerülnek a tömcsizett cuccok, másikra a kitömcsizett cuccok. Ugyanez igaz a game/app installokra stb. Ha pl. SQL mentések, vagy egyéb backupok kellenek arra is ez az igaz, osszuk el. -
Nekem MPCHC soha az életben nem szaggatott még... -
Ez még nem akadályozza meg a sok f.szt, hogy multipart rarolva osszon filmeket :D -
Elég szofisztikált megoldás van ám benne. Odafigyel, hogy se a procit, se a buszt ne egye meg közben, meg ilyenek. Ilyeneket főleg a szabványosított adatátviteli protkolloknál lehet csak látni. Egyszer próbáld ki, illetve mindenkinek ezt tanácsolnám jó szívvel.
Annyi felhalmozott tudás, és akkora közösség áll már mögötte, annyi tapasztalattal, amit nem nagyon lehet már megütni.
Talán nem közismert vagy evidens, de a boxee is az xbmc-re építette fel a platformját (gyak. egy kicsit átskinelt xbmc), illetve a nevesebb hwplayer gyártók is ebből veszik kölcsön az ötleteket :)
Egyetlen dolog hiányzik csak belőle (nekem), de nekem már nincs időm programozgatni, más meg nemigen csinálja meg (3d zoom), de ez már tényleg csak ilyen apróság. -
???? mé, nem is tudtam, hogy a rar összébbhúzza a h.264-et???????? -
Jah hát aki tizensokterrával bír kérem... -
Nem is kell, minek?!!? Én is mindent gondosan kitömörítgetek és szépen mehet a jöhet. -
Hája, merugye nem elég, hogy ffmpeg alapú, de közben dxva-t, illetve linuxon vdpau-t is támogat, amit a vlc sem tud. Ott procibó' megy minden.
Ez így ebben a formában szintén unikum. -
Így érthető. Köszi.
Én viszont nagyon nem tudnám szeretni, hogy állandóan a C meghajtót buzgerálja, és emellett, sokszor fordult már elő, hogy oda-vissza nézegettem az aktuális filmben [pl. legutóbb az Oblivion-ban, a film vége felé, hogy valóban 2 üléses volt-e már az elején is a gép, vagy csak én emlékeztem rosszul stb.], és ehhez jó, ha a filmanyag teljes egészében rendelkezésemre áll.
Eszembe sem jutott és ezek után még annyira sem fog, hogy RAR-ból nézzem. -
Sazlé én mindent KMPlayer-rel nézek, ha nagyon-nagyon-nagyon nem megy, akkor VLC player. -
Bezony!
Amit a MPCHC szaggatva vitt anno, ez úgy vitte, mint a [random közhelyet képzelj ide]. -
Az xbmc nem dshow alapú, nem kell neki egyetlen kodek vagy plugin sem. Jórészt ffmpeg alapú.
Kodekpakk/filterproblémák, zavarok kizárva. -
Pici közöm nekem is van pont ehhez, illetve néhány hálózati dolgot csinálgattam benne pont abban az időszakban (~2004).
Egyik legjobb projekt evör. -
Valaki próbálta rajtam kívül a Ridge Racer: Driftopia-t?
Nekem a véleményem az, hogy kb ugyanaz mint az Unbounded, csak itt lesz miért fizetni. :D