311803
  • IMYke2.0.0.0
    STEAM napi ajánlat (48 órás ez is, mint a többi): The Darkness 2 - 75% - 7,49 €
  • DarkSector
    Van rajta, a 20kb-os határ miatt mosott egy kicsit, ez alapba sokkal élesebb.
  • Tinman #144816
    Komolyra fordítva:

Az én lÓgÓm egy hányás.

Kipróbáltam kb. 7 éve valami anigif programot és kb. 3 perc alatt dobtam össze. Azóta is ez a kókányolás van. Végül is csak Gutts a lényeg, mer' ő a király, nem a Kratos!
  • Myselor
    na jó hagyjátok már abba xd
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg nehogy alátegyél egy kis árnyékot basszis, vagy adj neki 1 pixeles stroke-ot...
    Úgy kéreted magad, mint az útszéli hölgyikék.
  • Tinman #144813
    Egyetértek most én véled NuSeIoh!
  • DarkSector
    Tudom, csak baszogatnak. :D

Hajd jóhogynem pár high-end pc-s nem tud elolvasni egy 20-as betüt. :D
  • DarkSector
    Tééllleg.
    Hogy nekem nem jutott eszembe eddig, megyek szólok Shep-nek.
  • Myselor
    ne foglalkozzvelük csak a hülye nem látja télleg:)
  • Tinman #144809
    Szerintem tolj a logódra egy SweetFx-et... az mindenre jó! A reggeli kávéba is kötelező!

!

!

!
  • w77d
    szerintem nincs baj vele, én elsőre elolvastam.
  • DarkSector
    Nem azért mert dolgoztam, egy vad idegennek mutasd meg bazze, levágja mi van odairva.
    Ez ha nem látojátok, ez max monitorhiba, vagy szemüveg kell nemsokára. :)

Bezzeg a játékokban olyan eltéréseket kiszurtok ami ott sincs.

jah és 1 perc volt az a másfél óra.
  • genndy
    Csak hogy beálljak a sorba: tényleg nem látszik a neved közepe
    TE látod, mert dolgoztál vele 1,5 órát, tehát tudod mi van ott. Csak úgy ránézve olvashatatlan. És a hátteret is sokáig kell nézni, hogy arc legyen belőle. Én azt hittem, random fekete-szürke-piros katyvasz csak.
  • DarkSector
    Nanáhogy az asszed nem tudom, csak olyanok nem látják rendesen akik direkt akarnak baszogatni. :)
  • Myselor
    nyugi én szerintem kivehető minden:)
  • DarkSector
    Értékelem a segítséget, de ez volt pont a dilemma, középre kellett nekem nagyba a felirat, hiszen a nevem a lényeg nem egy háttér.
    És csak így tudtam átlátszósabbra, de nekem így is látszik, de mind1, az előző tökéletesen éles volt mégis azt sem tudták elolvasni.
  • IMYke2.0.0.0
    Nyilván - de én nem azért csináltam így, mert azt hittem, hogy "elrontottad".
    Az enyém más megközelítés, mint a tiéd. Ez van.
  • IMYke2.0.0.0
    Gyorsan összerántottam - tudom, hogy kellő időráfordítással akár szebbet, jobbat is lehetne. A koncepciót akartam csak megmutatni.
  • DarkSector
    Hát lehetne finomítani, de én középre akartam a feliratot.
    Hidd el béna vagyok szerkesztésből de ha fellülre szerettem volna kicsibe a nevem, akkor eleve nem nagyba középre irtam volna ki. :)
  • Micsu
    én azt hittem hogy dark logója valami wc csészéről van mintázva
  • DarkSector
    Már nem kell utólag megmagyarázni, egyből felismerted benne Kratos-t.
  • IMYke2.0.0.0
    festett...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem ok nélkül van felül - s lám olyan is, mintha az amúgy is festet homlokán díszelegne...
  • DarkSector
    Pedig ez egy huligán amúgy. Egy skót huligán.
  • IMYke2.0.0.0
    Ugye, hogy alig felismerhető a középen lévő szöveg miatt?
  • DarkSector
    Na ez jo, csak felirat van fellül.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak azért "ismertem fel", mert sejtettem, hogy csak a God of War főszereplője lesz.
  • DarkSector
    Egy futball huligán, csak én mondok Kratos-t.
  • IMYke2.0.0.0
    Amúgy meg itt van 150*25, GIF:

Nem erőszak a disznótor. Csinálsz magadnak mást.
  • DarkSector
    Kratos szemei csak háttérnek vannak, és annyira látszik amennyire kell hiszen felismerted te is. :D
  • Tinman #144788
    Jah, hogy az Kratos akart lenni?

Azt hittem valami festett futball huligán, vagy Copycat karakter a Baldur's Gate Encsancsed failed Edition-ból.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha középen van, akkor mi értelme Kratosnak? Olyan szépen kitakarja, mint a pinty.
  • DarkSector
    Köszönöm de a felirat nincs középen, és a logo 150x25

Valahogy nem egyeznek a méretek.
  • IMYke2.0.0.0
    Nicsak, mondjuk egy ilyen kompozíció bannerodként:
  • DarkSector
    Hálisten lassan itt a digitális korszak nem adhatod el a játékaidat.
    Öröm, bodottág.
  • Tinman #144783
    Tapasztalatot osztanék meg!

Utánvétes téma változott 2013.08.01.-től!!!

Azért, hogy Viktor királyunk, császárunk szószólónk és Matolcsy kasszakezelőnk képbe legyen az ilyen alantas dolgokkal is, mint az utánvétes kereskedelem, a Postát kvázi kötelezték a még komolyabb pénzügyi nyomonkövetésre.

Ennek eredményeképpen a jól ismert narancs-piros utánvétes papír megszűnt, helyette lilás-fehéres lett.

De a legfontosabb változás, hogy már nem kell, hogy a postás aztán majd hetek múlva csengessen az átadás után járó ellenértékkel, hanem kérheted bankszámlára, hogy a NAV faszán láthassa mit mutyizol.

Ha bankszámlára kéred kb. 250 Ft-os díjat kér a posta, ha személyes kifizetést, akkor 500 Ft. Nyilván ezzel is rá akarják szorítani a népet arra, hogy bankon keresztül menjen, akkor jól nyomon lehet követni, meg persze ott a tranzakciós díj is.

Relatív gyorsak... lassú opciót kértem és 3 munkanap alatt megérkezett a pénz is.

Nagy hátránya, hogy mire kitöltöd a lilás papírt + a nő BEGÉPELI ONNAN az adatokat a gépbe, az simán 5 perc/ügyfél, ami qrvára hosszú és büdös sorokat eredményez ebben a lájtos időben.

Skyrim LE-t vennék ;-)
  • DarkSector
    Igen én mondtam.
  • IMYke2.0.0.0
    Emlékszel még?: "Sok a vak köztetek."
  • DarkSector
    Foglalkozok, de mond a muzerántos moderátoroknak hogy legyen nagyobb a csik, ekkora csikba hogy a gecibe helyezzem el a képet meg a szöveget hogy láthatóbb legyen?
    Tudod miért nem látod?
    Mert kicsi a csik és 20 kibaszott kb-ot enged, ezért szarabb minőségű lesz a csík.
    Előtte ami volt kristály tiszta volt, azt sem tudták elolvasni.
    Mert vakok, amíg én el tudom olvasni addig másnak is el kell!
    "és kevesebbet beszólni a többieknek "

Mármint hogy én beszóltam a többieknek?
  • Tinman #144779
    Jeah! Megint megmentettem egy kiadót!

Soha nem fogok vele játszani, kb. lexarom, de megvettem HUSZONKETTŐ forintért a Cthulhu Saves the World játékot Steam-re.

Mondjuk, ha kidobnak a sivatagba egy 386sx-el meg ezzel, akkor tuti letolom... eskü!