311803
-
STEAM napi ajánlat (48 órás ez is, mint a többi): The Darkness 2 - 75% - 7,49 € -
Van rajta, a 20kb-os határ miatt mosott egy kicsit, ez alapba sokkal élesebb. -
Komolyra fordítva:
Az én lÓgÓm egy hányás.
Kipróbáltam kb. 7 éve valami anigif programot és kb. 3 perc alatt dobtam össze. Azóta is ez a kókányolás van. Végül is csak Gutts a lényeg, mer' ő a király, nem a Kratos! -
na jó hagyjátok már abba xd -
Tényleg nehogy alátegyél egy kis árnyékot basszis, vagy adj neki 1 pixeles stroke-ot...
Úgy kéreted magad, mint az útszéli hölgyikék. -
Egyetértek most én véled NuSeIoh! -
Tudom, csak baszogatnak. :D
Hajd jóhogynem pár high-end pc-s nem tud elolvasni egy 20-as betüt. :D -
Tééllleg.
Hogy nekem nem jutott eszembe eddig, megyek szólok Shep-nek. -
ne foglalkozzvelük csak a hülye nem látja télleg:) -
Szerintem tolj a logódra egy SweetFx-et... az mindenre jó! A reggeli kávéba is kötelező!
!
!
! -
szerintem nincs baj vele, én elsőre elolvastam. -
Nem azért mert dolgoztam, egy vad idegennek mutasd meg bazze, levágja mi van odairva.
Ez ha nem látojátok, ez max monitorhiba, vagy szemüveg kell nemsokára. :)
Bezzeg a játékokban olyan eltéréseket kiszurtok ami ott sincs.
jah és 1 perc volt az a másfél óra. -
Csak hogy beálljak a sorba: tényleg nem látszik a neved közepe 
TE látod, mert dolgoztál vele 1,5 órát, tehát tudod mi van ott. Csak úgy ránézve olvashatatlan. És a hátteret is sokáig kell nézni, hogy arc legyen belőle. Én azt hittem, random fekete-szürke-piros katyvasz csak. -
Nanáhogy az asszed nem tudom, csak olyanok nem látják rendesen akik direkt akarnak baszogatni. :) -
nyugi én szerintem kivehető minden:) -
Értékelem a segítséget, de ez volt pont a dilemma, középre kellett nekem nagyba a felirat, hiszen a nevem a lényeg nem egy háttér.
És csak így tudtam átlátszósabbra, de nekem így is látszik, de mind1, az előző tökéletesen éles volt mégis azt sem tudták elolvasni. -
Nyilván - de én nem azért csináltam így, mert azt hittem, hogy "elrontottad".
Az enyém más megközelítés, mint a tiéd. Ez van. -
Gyorsan összerántottam - tudom, hogy kellő időráfordítással akár szebbet, jobbat is lehetne. A koncepciót akartam csak megmutatni. -
Hát lehetne finomítani, de én középre akartam a feliratot.
Hidd el béna vagyok szerkesztésből de ha fellülre szerettem volna kicsibe a nevem, akkor eleve nem nagyba középre irtam volna ki. :) -
Micsu #144799 én azt hittem hogy dark logója valami wc csészéről van mintázva -
Már nem kell utólag megmagyarázni, egyből felismerted benne Kratos-t. -
festett... -
Nem ok nélkül van felül - s lám olyan is, mintha az amúgy is festet homlokán díszelegne... -
Pedig ez egy huligán amúgy. Egy skót huligán. -
Ugye, hogy alig felismerhető a középen lévő szöveg miatt? -
Na ez jo, csak felirat van fellül. -
Csak azért "ismertem fel", mert sejtettem, hogy csak a God of War főszereplője lesz. -
Egy futball huligán, csak én mondok Kratos-t. -
Amúgy meg itt van 150*25, GIF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem erőszak a disznótor. Csinálsz magadnak mást. -
Kratos szemei csak háttérnek vannak, és annyira látszik amennyire kell hiszen felismerted te is. :D -
Jah, hogy az Kratos akart lenni?
Azt hittem valami festett futball huligán, vagy Copycat karakter a Baldur's Gate Encsancsed failed Edition-ból. -
Ha középen van, akkor mi értelme Kratosnak? Olyan szépen kitakarja, mint a pinty. -
Köszönöm de a felirat nincs középen, és a logo 150x25
Valahogy nem egyeznek a méretek. -
Nicsak, mondjuk egy ilyen kompozíció bannerodként:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hálisten lassan itt a digitális korszak nem adhatod el a játékaidat.
Öröm, bodottág.
-
Tapasztalatot osztanék meg!
Utánvétes téma változott 2013.08.01.-től!!!
Azért, hogy Viktor királyunk, császárunk szószólónk és Matolcsy kasszakezelőnk képbe legyen az ilyen alantas dolgokkal is, mint az utánvétes kereskedelem, a Postát kvázi kötelezték a még komolyabb pénzügyi nyomonkövetésre.
Ennek eredményeképpen a jól ismert narancs-piros utánvétes papír megszűnt, helyette lilás-fehéres lett.
De a legfontosabb változás, hogy már nem kell, hogy a postás aztán majd hetek múlva csengessen az átadás után járó ellenértékkel, hanem kérheted bankszámlára, hogy a NAV faszán láthassa mit mutyizol.
Ha bankszámlára kéred kb. 250 Ft-os díjat kér a posta, ha személyes kifizetést, akkor 500 Ft. Nyilván ezzel is rá akarják szorítani a népet arra, hogy bankon keresztül menjen, akkor jól nyomon lehet követni, meg persze ott a tranzakciós díj is.
Relatív gyorsak... lassú opciót kértem és 3 munkanap alatt megérkezett a pénz is.
Nagy hátránya, hogy mire kitöltöd a lilás papírt + a nő BEGÉPELI ONNAN az adatokat a gépbe, az simán 5 perc/ügyfél, ami qrvára hosszú és büdös sorokat eredményez ebben a lájtos időben.
Skyrim LE-t vennék ;-)
-
Igen én mondtam. -
Emlékszel még?: "Sok a vak köztetek." -
Foglalkozok, de mond a muzerántos moderátoroknak hogy legyen nagyobb a csik, ekkora csikba hogy a gecibe helyezzem el a képet meg a szöveget hogy láthatóbb legyen?
Tudod miért nem látod?
Mert kicsi a csik és 20 kibaszott kb-ot enged, ezért szarabb minőségű lesz a csík.
Előtte ami volt kristály tiszta volt, azt sem tudták elolvasni.
Mert vakok, amíg én el tudom olvasni addig másnak is el kell!
"és kevesebbet beszólni a többieknek "
Mármint hogy én beszóltam a többieknek? -
Jeah! Megint megmentettem egy kiadót!
Soha nem fogok vele játszani, kb. lexarom, de megvettem HUSZONKETTŐ forintért a Cthulhu Saves the World játékot Steam-re.
Mondjuk, ha kidobnak a sivatagba egy 386sx-el meg ezzel, akkor tuti letolom... eskü!