311803
-
A rövid játékok 5-6 óra, de ha az intenzív akkor azzal nincs gond lásd Darkness 2.
Amúgy amikor a sok AAA cím 10 óra vagy afelett van az teljesen átlagos.
Aki meg hosszú játékokat akar az bőven megkapja.
Az nem igaz hogy egy kaptafa és egyre rövidebb. HA a háborús játékokra utazol akkor lehet hogy az Xedik BFtől és CODtól már eleged van, de senki nem kényszerít rájuk.
Nyomd a Resi 6ot pl 30 óra.
Raymant ami 20 óra.
Skyrim 100óra.
Last of Us 15 óra.
GTA5 ami biztos lesz 20-30.
AC4 ami biztos lesz 20.
Watchdogs ami biztos lesz 20.
Saints Row IV ami biztos lesz 15-20.
GT6 ami 100.
Forza 5 ami 100.
Total War: Rome II ami sok sok óra.
Castlevania: Lords of Shadow 2 ami az elsőből kiindulva kb 20.
A választás a te kezedben van... -
A PC-t nem fogta vissza semmi, a fejlesztők nem tették a dolgukat, ILLETVE nem mindenki. -
"Mondjuk egy jobb VGA és akkor játékban is lehetne opció nagyobb felbontásra."
Ez nem konzol. -
És akkor pl nem lenne az, hogy fél évszázadot nem fejlődik a PCs verzió sem, mert a konzolok visszafogják. Na ez hogy tetszik, mint újítás? -
Hát 2 vége van a rudinak, egyrészt kell a hossz.
De nézzük meg hogy sok játéknál nem tudnak mit tenni, annyi területet meg mindent kidolgozni gogy mindig új területen menj lövöldözz stb az kibaszott sok idő megcsinálni, egy multi, vagy rpg vagy valamiben több óra van de tartalom nem több, ugyanúgy van x terület csak éppen vagy gagyibb kidolgozottsáág, és nagyobb a terület vagy piszok részletes de ismétlődik.
Vannak azért leküzdendő gondok nem csak a fejlesztők akaratán múlik.
És ez a lényege a nextgennek, lehet nem lesznek szebbek annyival a játékok. mármint kinézetre, hanem ugyanaz vagy kicsit jobb minőséggel nagyobb tartalom lehetséges.
Mindig 2 irány nyílik meg a fejlesztőknek.
Az egyik út példázva a Crysis , a másik a Borderlands.
Mindkettő nextgen volt az előzőhöz képest, csak a Crysis szebb ellenben kisebb, a Border nagyobb terület és csak kicsit szebb. -
Vagy esetleg ha már PC-re hajaznak a gépek, akkor cseréhető/upgradelhető hardverek. Mondjuk egy jobb VGA és akkor játékban is lehetne opció nagyobb felbontásra. -
De igazából a legnagyobb gond tényleg a játékok minőségével, annak hiányával van a gond... egyszerűen kaptafára készülnek a rövidebbnél rövidebb játékok. -
Mi történne? Semmi. De legalább tudnának együtt játszani. -
Megszünik az sg? :D -
Az miért lenne jó? ha leöl egy PS3 júzer egy Xboxost akkor mi történik? -.- -
A hab a tortán a VH-ban a mesélő 2-2 mondata volt a film elején és végén, összefoglalva a tanulságot. :)
Volt hogy meghalgattam többször is, hogy a filmre visszagondolva megértsem. :D -
Pl megnéznék több crossplatform játékot, akár konzol konzol között. -
Ne hagyd ki vazze, nézd tovább. :D -
Azért kapja a fikát, mert hülyeség, ráadásul kell hozzá még egy készülék. -
Akkor az első évadot kihagyom. Majd leszedem a 2.-at valamikor. -
Jaja... az kurva jó tényleg :D -
Időjárás kell egy jó autós játékhoz. Forza 5 bekaphatja ez miatt. Ennek ellenére érdekel. -
Kár, sok jórol maradtál le.
Van 7 évad asszem.
Lehet az eleje gyengén indul, nem emlékszem mindegyik részre, de az tuti hogy a nagy része piszokjó, és a végén van mindig egy csavvar, sokszor nevezhetjük tanulságnak kivetítve a mi életünkre.
Annyit tudok hogy régebben a VH 2 első része a hangyás cucc, egy mozifilm volt, kölcsönzőkből néztem, és utána hallottam hogy az 2 rész és van folytatás is, ami egy sorozat. -
ALAPMŰ. -
Jah a VH-ból 1 nagyon megragadt bennem , mikor :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy csapat felébred és azt hiszik hogy idegenek elrabolták őket és fogva tartják, és a végén kiderül hogy az egész egy teszt, de a csavar hogy egy tag élesíti az önmegsemmisiítőt. Erre tisztán emlékszem például. -
Nalátod, bármi újat/mást/többet mutatnak ami eltér a megszokottól csak a fikát kapja.
Döntsd el mit akarsz. Én jól tudom mit akarok egy autós játéktól pl a jövőben. Nem az ánuszommal akarom irányítani, hanem a jól megszokott módon kormánnyal, a jól megszokott TVmen, a székemben, de olyan tartalommal és élménnyel ahogy ezelőtt sosem. Ehhez pedig nem kell semmmi az ég világon. Egy erősebb hardwer előny, de más semmi. -
Végtelen határok jó?
Első évadba beleuntam kb 5 rész után. -
VH-t imádom. A BM is hasonló. Van scifi rész, fantasy... de mindig van egy kis csavar. Majd írd le, hogy tetszett az első rész :D -
Na az jó lesz akkor. Az a baj hogy az elvont dolgokat komálom, pl a Mesék a Kriptából, Végtelen határok.
Ezek brutálisak voltak, a Kriptás a durva horror miatt, a VH meg a mondanivalója végett. -
Nekik több évük volt, mire ezt a felesleges dolgot kitalálták. Nekem is kell egy kis idő és jobbat találok ki. De pl amit mutattak, hogy lerakja maga mellé a tabletet, azt nézi, vagy lerakja gamepadot, előveszi telefont... mi a faszt gondoltak... hány keze van egyszerre az embernek? -
Vársz 5 évet és összevásárlod az új ipket mind a két gépre. Elleszel egy darabig velük. Kár itt hisztizni, mint akit seggberakott az MS.
Vannak új IPk jövőre is. Ha meg nem érdekel az a te bajod, de nyilván nem már dacból is, ahogy látom az írásaidat. -
Rosszul látod. A black mirror különálló részek. Mint pl a végtelen határok. Elárulom, hogy az első része kibaszott nagyon jó lett :D -
THX.
Walking Dead egy ideig megvolt, meg Hannibal.
Kripták a meséből megvolt, az fasza, és ahoz hasonló kéne, amikor 1-1 kerek story van és nem darabokra szaggatva, mint a többinél.
Ez a Black Mirror is ahogy nézem folytatásos sorozat. -
Tőlem szólhat erről, meg tivitiviszpótszpótról is, kinektmoveról is, BÁRMIRŐL, ha mellette fossàk a jobbnál jobb, kreatív új játékokat. Ott tartunk, hogy valaminek a harmadik része már új ip, de ötök repkednek. Éshápersze ezekkel kell megjelenni, mer az usák redneck rühesparaszt mást tènyleg nem vesz meg.
Engem megy így buktak el, pedig vagyok annyira fizetőképes, mint az usákredneck, csak nem megyek házhoz a torkonszarásért. -
Miről kellene szólnia? ott lesz új lehetőségekre a kinect, tessék nextgen újítás. Tudom, szar nem érdekel stb.... Magad sem tudod mi kellene. Vagy igen? halljuk. -
Odaát
American Horror Story
The Walking Dead
Hannibal
Mesék a kriptából
Grimm
A Harper-sziget -
next gen arról fog szólni, hogy smartglass alkalmazások. ennyi lesz az újítás. Osszuk be 10 évre. -
Úgy látom ezen ugyan nem veszünk össze :-D -
THX meglesem. :D -
Próbálok segíteni, erre kiütsz te fax?
Szóval a horror mesterei szar volt. A lista mellé a Black Mirror 6 részét tudom ajánlani. -
Hűűűűű.... nagyon lemaradtam!
Közben körbenéztem és aztaq! Thx! -
Alapvetően semmi bajom a jelen jàtékaival, de konzolon a nextgenből csak a szar ömlik. A folytatás folytatásának a remakejének a ripoffja. Skipdelkickbanburnnuke.
-
Az Xbox , direct X Box. :D -
Valaki tudna mondani olyan sorozatot ami több különálló részből áll, és horror vagy sci-fi?
Most megnéztem a Horror Mesterei 1-2-őt, mármint évadot.
Ilyeneket láttam még:
Meghökkentő mesék
Alkonyzóna
Végtelen Határok
meg nemtudom mik vannak még. -
Most látom az SG-n is kint van, ráadásul az általam linkelt videó is ott van :)