311803
  • Moby
    Előnyösnek semmiképp nem nevezném :) Kár :(
  • wesker24
    Egy Indie Fos játékh amit ugy vár mint a Messiás Spellunky ! :D
  • Sir Quno Jedi
    miiiiihez???????
  • Fpocok
    Azokat annyira nem ismertem, azt viszont tudom, hogy ha már rá sem lehet nézni egy játékra, mert megfájdul az ember szeme, akkor az rossz :D
  • arty
    Lehet akkor nem kellene olyanokról írni, amikről mit sem tudsz :P
  • arty
    Értenéd, ha akarnád.
  • Moby
    Hápedig én nagyon bírtam a monolith dolgait. már a SHOGO-tól kezdve.
  • Fpocok
    [nagy] MÁR CSAK KÉT NAP!
  • zorrobomber
    Jaja Heavy Metal F.A.K.K. 2 volt a becsületes neve. Sose játszottam vele de úgy rémlik hogy jó kritikákat kapott.
  • wesker24
    Az a játék a Heavy Metal FAKK 2 volt és az a jó seggű csaj Julie volt ! :D
  • Laza
    Még beugrott, hogy anno játszottam egy Heavy Metal nevű TPS játékkal (egy jó seggű csajjal kellett kardélre hányni mindenkit), most megnéztem, ugyanabból az univerzumból csinálták :)
  • Laza
    Heavy Metal (Metal Hurlant Chronicles)?

Scifi minisorozat, minden része kb 20 perces és külön sztori az adott világból.
    Ugyan eddig csak az elsőt láttam, de az jó volt. Van a megvalósításban egy kis gagyi faktor (európai), de a sztori jóféle volt, na meg csak kb 20 perces, nem kell órákig nézni :)

"A Heavy Metal sci-fi sorozat a legendás képregény magazin, a Métal Hurlant történetei alapján készült. Az 1974-ben indult antológia olyan klasszikusokat jelentetett meg, mint a The 4th Dimension, The Outer Limits, vagy a Tales from the crypt. A filmsorozat egyenként 26 perces epizódokból áll, melyek az akció, a kaland, a horror és természetesen a science fiction izgalmas keverékei. "
  • HeadHunter86
    Bf3-hoz képest kis ráncfelvarrás. Semmi extra.
  • Fpocok
    Hála istennek. Ilyen kinézettel már most megbukott a játék.
  • Tinman #145003
    Valakinek nincs egy felesleges Fortix I. játéka?

Adnék érte ezekből:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kulcsok!

- Space Pirates and Zombies
    - Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
    - Crusader Kings: Complete
    - Dear Esther
    - Defense Grid: The Awakening
    - Uplink
    - The Ship (ez gift)
  • Moby
    "Ezt a videót a felhasználó eltávolította"
  • IMYke2.0.0.0
    Egyet kell értsek - tényleg nem olvasható ez sem.
  • grebber

Betrayer FPS a F.E.A.R. alkotóitól
  • Moby
    >aki, letolta a Limbo-t max 5 halállal egy seggel!

Elnézést kérek! Azokért is, amiket majd csak ezután fogok elkövetni!
  • Dj Tommy
    Az Isaac-t kimaxolni, az tényleg nem semmi.
  • Tinman #144997
    Nem lehet!

Fery02 kérlek szépen az EMBER aki, letolta a Limbo-t max 5 halállal egy seggel!

Az ember, aki Rank 101-et ért el a Psychonauts-ba, ergo az összes elrejtett kis bizbaszt megkereste!

A gamer, aki a Faerie Solitaire-be az összes kis állatkát felnevelte, ezzel jócskán túlszárnyalta a páromat is, aki pedig valami 50 órát beletett a cuccba!

Az élő controller, aki a Binding of Isaac-et 100%-ra megcsinálta... ez se 2 órás téma ám.

A megtestesült arkádiai, aki a Trine 2-öt kimaxolta...van benne vagy 90 achi basszus :-)

Szóval, a topik kvázi alapító atyját NEM lehet ignorálni! Hőstetteit bárdok és Steam vitrinek hirdetik világszerte!
  • Moby
    Kibe kötöttem ÉN bele?

/egyébként a posztod pontosan milyen célt is szolgál?
  • ratgab
    Jól haladsz! Pár nap alatt a 3. fórumozóba kötsz bele a topikban...
  • Moby
    Jóhogy!
  • Tinman #144993
    De hát kérdezte... most ignoráljam a topik egyik legnagyobb gamerét?
  • Rapid81
    Pedig hidd el nyugodtan. :) Van, aki még méri is. :) Sok mindenre képes az ember. :D
  • Moby
    Ezzel a gépfogyasztással a sírba tesztek. Frankón. Nem hiszem el, hogy ez komolyan bárkit is érdekel.
  • Tinman #144990
    100-110 Wattot eszik BG2 közbe!

Ez kb. semmi!
  • Tinman #144989
    Jaj ne! Itt is kezdődik?

Ezért húztam el onnan a csába... ne egymást piszkáljátok, hanem CÉGET, TERMÉKET, JÁTÉKOT!
  • Moby
    >Kár itt hisztizni, mint akit seggberakott az MS.

A személyeskedő fanbojkodást hagyd meg a topikodra kisparaszt. Kösziek.
  • Fpocok
    [spoiler]
  • fery02
    De legalább egy olyan gép sem fogyasztana kevesebbet.
    Vagy ezzel most nagy baromságot mondtam vajon?

Én mostanában ezzel próbálok mentegetőzni, mert én se nagyon játszok olyanokkal manapság, amikkel az előző konfig ne bírt volna el szépen. :)
  • Seth
    Bár lehet kisebb csalódás lesz,hogy csak ugyanaz mint a sorozat, új köntösben, velősebben. Ráadásul az első rész animációja(kevert cg-rajzolt karakterek például) hagy kivetnivalót, de sztori és a folytatások már megérik a pénzüket
  • Totti5
    Ha "utálná" akkor egézségükre, megvan a véleményem azokról az egyénekről és hogy ők mennyire nem egézséges tagjai a gémer társadalomnak.

A fejlődés nem a textúra élességet és valami csilli villi effektet jelenti. A fejlődés egy remekbe szabott fizika pl Eufória. Egy olyan motion capture technológia mint az La Noirban látottak. A fejlődés egy olyan FBB egy autós játékba hogy végigvigyorog az ember minden kört.

Ez a fejlődés és az újdonság. A textúrák csak egy erőfitogtatás és a folyamatos haterkedés melegágya, ami minden szempontból rossz és káros.
  • Fpocok
    Szerinted látszat, szerintem nem. Megoldaná a folyamatos fejlődést is, pc-sek kevésbé utálnák a konzolokat 2018-ban stb... És mint mondtam, opcionális. Lehetne next-genre és PCre folyamatosan fejlődni és a nem upgradelt konzolra idővel downgradelni a játékot.
  • Totti5
    Látszatfejlődés nem fejlődés. Aki nagyot akar alkotni, bármikor megteheti. Aki techdemót akar villanatani az is megtehette. Mitől is fejlődés a Crysis 3? vagyis miben.
  • Fpocok
    Légyszi ne mondd már, hogy elfelejtetted az elmúlt pár évet... hogy mennyire vissza lett fogva a fejlődés. Ez ezen segítene.
  • Totti5
    Már megint a grafról van szó. A játék tartalma nem hardwer függő.
  • Totti5
    A fejlesztőknek 3v4 platformra kell dolgozni. Most gen váltásnál 5-re! 1 verziót skáláznak az adott hardwer képességeihez. Így is irdatlan meló.
  • Fpocok
    Ez opcionális lenne eleinte, pár év múlva meg mindenkinek kéne váltani. Mind mondjuk a genesis-nél.

"A PC-t nem fogta vissza semmi, a fejlesztők nem tették a dolgukat, ILLETVE nem mindenki."

Mert nem voltak eléggé ösztönözve... a konzolok miatt.