311803
-
MOL dolgozóknak van ilyen... tényleg 5 FT perc mindenhová, ez még durvább.
-
Micsu #145056 linket pls -
Asszem ezt már én se tudom kihagyni. Valaki tud segíteni rajtam -20% ügyben? -
Nekem 600 éve zöldzóna csomagom van. Hálózaton belül, csúcsidőn kívül 5Ft/perc. :) -
Sajna Én tudtam ... anno volt, hogy 60-70eFt-os volt a telefonszámlám, de 40+ mindig ... hozzá kell tegyem, céges (már 12+ éve), így sosem tudtam mikor merre mi mennyi, nem is érdekelt, na meg akkor még nem voltak ilyen szuper kedvezményes céges tarifák, meg egymás közötti ingyenes beszélgetés, stb, meg használtam is rendesen ... azóta már van limit, de a mindenféle kedvezményeknek köszönhetően (kollégák között ingyen, feleségemnek társ kártya, vele ingyen, 8-9Ft-os percdíjak) már nem verem ki a biztosítékot ... na meg már telefonálni is utálok :D -
Micsu #145052 ez mind szép és jó de a kocsiról meg számtalan "szükséges rosszról" lehet ilyen cikket írni
egyébként meg különélésről volt szó nem lakásbefektetésről, pont ezért hoztam fel a bérlést de te úgy reagáltál mind ha itthon nem is lehetne bérelt lakásban élni (az hogy egyre lejjebb a bérleti díjak már nem is említem) -
Ja, és a Killing Floor az nem indie, hanem túlélő-horror-FPS.
-
:) -
Omg ez abban az unvierzumba van mint a játék? Hát akkor elkezdem nézni az biztos :D -
Jóhogy nincsenek, még átbaxnának a végén... aki van azzal is free beszélek skypeon. -
Micsu #145047 hát de neked könnyű mivel barátaid sincsenek :D
komolyra fordítva a szót ott a face, viber meg a sok szar haverokra, de aki céges ügyeket intéz és bizniszből él annak sajna nem ritka a 20k se, bár csomagtól függ minden -
6k-nál nagyobb telszámlát még nem tudtam csinálni... -
Szerinte minden nem hiperszuper, COD, BF, AC, Bioshock, stb csillivilli grafikás játék indie... No comment... -
Spoilerbe teszem :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nálunk is 120kW a havi átlagfogyasztás (jelenleg 6-7000Ft között) ... pedig ha otthon vagyunk akkor ált mindig meg a 110cm-es TV (és a médialejátszó), megy a PC (alapjáraton monitorral, routerrel, mindennel együtt 80-90W), megy a hűtő, sokat megy a mosógép.
Viszont minden gyakran használt izzó ki van cserélve energiatakarékosra (vagy kis neon van) ... mint pl előszoba, fürdő, konyha, nagyszoba hangulatvilágítás, gyerekszoba. A múltkor kiszámoltam, hogy ha a nagyszobai csillár 200W-ot eszik, mert 5db 40W-os izzó van benne ... többet mint a számítógép. Azt is lecserélem majd, de abba 5 energiatakarékos kb 10eFt ... szerencsére ritkán használjuk :) -
Nemtudom, ennyi 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor beköltöztünk az új házba, minden háztartási eszközből aaaaa++++ energiabesorolásút választottunk, és mindenhol energiatakarékos izzó van, de ez még nem magyarázat. Én nem figyelek a részletekre, nincs időm rá, de a feleségem nagyon energiatudatos, de ez sem magyarázza. A beköltözés után 10 hónappal kértem az elműtől egy óracserét, mert féltem, hogy hibás az óra, és majd évek múlva rámvernek egy nagyobb összeget. Ez sem változtatott. Nem tudom megmagyarázni. A múlt hónap klímázva volt 190KW...mondjuk nem megy feszt a klíma sem. Egyszerűen úgy tűnik, ennyi energiára van ígényünk :) De ugyanígy rohadt kevés víz is fogy nálunk, pedig a gyerek nem spórol a testnedvekkel :) -
12k-s tel számla?
Családba 5-en vagyunk 10.5k-nál nem volt még több ÖSSZESEN!
Persze aki 06-90-SUCKEFUKEE-t hív... -
Nem nyuszi, hanem szar :D -
//////Az isten áldjon meg, felejtsd el a felkiáltójelezést egyszerű kijelentő mondatok esetében! A magyar helyesírást kicsit is becsülő embereknek maga a kínszenvedés, ahogy írsz... :( -
Ha nem tartoznék olyan sokkal még Grebbernek meg Jedinek, akkor vettem volna meg nem rég adtam fel a 12 ezer FT-os telefonszámlát, ! -
Nyuszi vagy. Kész. -
Lenne de most is kihagyom ! :D Majd karácsonykor ! :D -
hogy az úristenben létezik ez? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
280kw a havi átalányom, még ha valamennyit vissza is kapok majd, akkor is duplája a tiédnek
69nm ház és alig vagyunk otthon ...
az mondjuk igaz, h este a "mozi" az majdnem 1 kW és megy 2-3-4 órát akár * 20-25 nap/hó
játszás: pc + 46" lcdtv ~0.5-6 kW x k. sok óra
de te se játszol keveset, szal nemértem ... :D
-
Dark Souls (1) - Gamersgate.co.uk - 4,99 font
grebber, wantonly, Zomil ebből még fel tud ajánlani -20%-ot: kereke 4 font (~1400 Ft)
wesker24-nek például kötelező. -
Tárgytalan. -
Tetszenek neki ... csak az 'agy kikapcs' legyen az első achi :D -
Hogy jön egy mondatba a 'csak neked' és 'nekem'?
Persze, Neked csak a sok agyatlan, 7 éves gyerek szintjén lavírozó 'AAA' kategóriás játékok érnek pénzt ... ja értem.
Ízlésekről és igényességről inkább ne beszélgessünk ... -
Én a KF-vel játszottam eddig 500 órát, nem vettem észre, hogy olyan rossz lett volna. -
Ugyanolyan kaptafa a COD, mint a BF vagy az AC... :) -
Azért toltál 98 órát a Killing Floorba, mert szart sem ér? Akkor mennyit játszol egy olyannal, ami még tetszik is? -
Naa... azért ez egy kicsit erős, nem? Az utóbbi pár részben már a grafika sem fejlődött semmit. -
Ez aztán az érvelés 
Nem vagyok CoD rajongó, de ez azért már nekem is sok(k)
-
COD 2 volt az utolsó COD, amivel játszottam. Láttam videókat a többiről. A grafikán kívül semmi nem változott bennük... Szóval aki ismer egyet, ismeri mindet. -
"jelenleg" :) vagy már megjelent a DS2? :) -
Törekszem rá, persze, de nem számolgatok. Klíma nélkül stabil 110-120KW között vagyok / hónap!!! (3pc, 2nagytévé, hűtő, világítás, konzolok, soktelefon/tablet, konyha estébéestébé). Én már nem is zöld vagyok, hanem kék! -
Nem tudom mire számítasz, de nem egy nagy szám :) -
Tegyük azt hozzá hogy csak neked nekem egyik Indie Fos sem ér egy fabatkát sem ! :D -
Szegény Dark Souls 2 :-( -
Ezen 'indie fosok' némelyike jobb élményt nyújt, mint az általad favorizált játékok többsége, úgyhogy csak pszt ;)
Az UnEpic-et konkrétan nem tudom letenni, mióta elkezdtem, és jelenleg nem tudnék semmit sem mondani, amivel szívesebben játszanék :D -
engem az idle igen... ezért lett a hómszerverem egy laptop :) (és ezért próbálom meg - újra - ugyanezt egy routeren, nemsokára) -
Miért is fos?