311803
  • zorrobomber
    Ennyire fiatal lennék hogy csak én nem értettem anno a szövegeket benne? Bár rémlik olyasmi is hogy nekem valami francoise verzióm volt.
  • MerlinW
    Outcast: csak szimplán magyarosan... All Time Favorite :)
    (A GoG-os változat szélesvásznú, mai OS-en is játszható)
  • Sir Quno Jedi
    Kevesebb alvás, kevesebb család, kevesebb élet és minden álmod teljesül a rengeteg gémidődben!!!
  • Sir Quno Jedi
    női koczka játékosok vannak, de nem biztos hogy jól járnál velük... :D
  • fery02
    Velem az a baj, hogy amit vásárlásra méltatok, azt igyekszem addig játszani, míg meg nem unom és/vagy el nem érek benne minden elérhetőt.

Én is úgy szeretném, hogy minél több játékot megismerhessek, csak nem szeretem úgy halmozni a játékaimat, hogy legszívesebben egyszerre játszanék mindegyikkel. :)

Szóval az én módszeremnek annyi előnye van, hogy olcsóbb (említhetném még az achi-kat is, de az tényleg csak e-penis, ráadásul csajozni se nagyon lehet vele :D).

Hátránya viszont ugye, hogy sajnos nagyon(!) sok minden egyéb jó játékról lemaradok így életemben. :/
  • IMYke2.0.0.0
    Pár fürgén nyelvelő nőt akkor az én címemre is lehet küldeni - a 3. rész ugyanis nekem is megvolt.
  • Evoluti0N
    Ha végigjátszom egymás utána az összes TR-t, akkor pls az én seggemet is kinyalja valaki? Habár úgy érzem, hogy a 3. rész végigjátszása után is már megérdemlek pár hatalmas nyelvcsapást.
  • Sir Quno Jedi
    Jól toljátok, itt röpködnek az őszinte vallomások! :D Igaz, csak egy űberkoczka képes megérteni egy másikat, hogy mi motiválja, mi hajtja és milyen hatalmas teljesítmény amit elért, mások számára csak egyenkoczkák mind...
  • Tinman #145089
    Rajtad kívül még Seth előtt tudom őszintén megemelni a kalapom, de abban ő bitang erős, hogy a még ki sem jött játékot, már kimaxolta vagy velejéig ismeri.

- Doktor úr! Elmehetek?
    - Mondom elmebeteg!

:-D

Szóval, Feri az a nagy helyzet, hogy elnézve friends listem, te valami brutál kitartó vagy kimaxolás terén. Nem mondom, hogy nem lennék képes kimaxolni a Trine 2-öt, vagy betanulni a Limbo-t annyira, hogy meglegyen az achi, de nincs rá időm, nagyon nincs, így tényleg csak ámulok aki velem ellentétben erre képes! Mert ehhez qrva nagy türelem és kitartás kell! Hidd el én tudom! Egy Demon's Soulst kimaxolni brutális! A DaS-t 2x maxoltam ki, de az mókavonat volt a DeS-hez képest.

Szóval, ami van időm, azt nem újrajátszásra vagy kimaxolásra, hanem új játékok megismerésére fordítom.

Lényeg: A respect kölcsönös! Őszintén!
  • fery02
    Még munkahelyen olvastam ezt tőled. Válaszolni már nem jutott időm sajnos akkor.
    Viszont azonnal elkezdtem olvadozni, egész végig kihatott rám a hatás. Még munkatársak is rákérdeztek mi történt velem, társalgóbb szoktam lenni. :)
    Megmagyarázni nem akartam, hülyének néztek volna, meg nem is értették volna az egészet, egyáltalán nem kocka népséggel vagyok körülvéve.

Hatalmas megtiszteltetés volt ez Tőled! Köszönöm!

Azért ezeket mind helyből lepipálja a Demon's Souls + Dark Souls teljesítményed.
    Na az lehet a nem semmi tényleg. :)
  • zorrobomber
    Be is toltam a zenéjét így meló végére. '99-ben, de még most sem általános a nagyzenekaros game soundtrack. Pedig a hangulaton nem kicsit dob.
  • Evoluti0N
    TOR-t ismerem. Még megjelenéskor megvettem, de sajnos 2 hónap után ráuntam. Féltem is, hogy nincs olyan, amilyent én keresek, mivel akkor valószínűleg ismerném a játékot. :)
  • Rapid81
    Azt írtam, hogy RPG elemek vannak benne... Nem azt, hogy RPG. :P
  • Tinman #145084
    Egy kibaxott nagy alapmű volt. Imádtam.
  • genndy
    Star Wars: The Old Republic (mondjuk MMORPG, de talán az áll ehhez legközelebb).
    Pontosan olyan amit írsz, szerintem sincs.
  • Evoluti0N
    Hm. Ez az Outcast egész érdekesnek tűnik. Majd otthon még komolyabban utána nézek majd. :)

@Rapid Red Faction-t az tudom, megvan, játszottam de az nem RPG. :) Mondjuk a leírás alapján az Outcast se az, de érdekesnek tűnik. :)
  • Rapid81
    A Red Faction Armageddon tartalmaz RPG elemeket. Képességeket fejleszgethetsz és oldhatsz fel.
  • kill3r21
    thor 2 trailer?
  • zorrobomber
    És egyik sem RPG, ahogy az Outcast sem az. Persze a Mass Effect is igen távol áll már a klasszik RPG fogalmától, szóval talán ez nem is annyira érdekes kérdés.
  • Evoluti0N
    :D

Azt 100x végigjátszottam. Pontosabban: első részt kb. 7x, másodikat kb. 6x, a harmadikat 2x.
    Egyébként a NYÍLT VILÁGON lenne a hangsúly. Olyan Elder Scrolls-féle nyílt világ. Szal nem kis területek, amik között ilyen-olyan módszerrel lehet közlekedni (Bioware játékok)
  • zorrobomber
    Outcast
  • Rapid81
    Mondjuk ebből előző sandbox, második nem, de űrlények vannak dögivel. Másik bolygó nem nagyon, csak a Mars. :)
  • Rapid81
    Red Faction: Guerilla és Armageddon.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs.
  • zorrobomber
    Mass Effect?
  • Evoluti0N
    Rájöttem, hogy milyen játékot játszanék (majd miután befejeztem a Tomb Raidereket), de attól félek, hogy olyan, amilyent én szeretnék nem létezik. Ha mégis, akkor valaki írjon címeket. :D
    Na szóval: Skyrim szerű, nyílt világú sci-fi RPG, de nem posztapokaliptikus Fallout fajta, hanem inkább ilyen űropera szerű, idegen lényekkel, bolygókkal, stb. (mint mondjuk a Mass Effect). Van ilyen?
  • arty
    csillárt én is kiváltottam, évekkel ezelőtt... + ahol lehetett, szintén energiatakarékos az izzó. pc-szerver -> laptop-szerver lett, majd most még -7W, ha sikerül a routerre tenni.
    csomó kört kapcsolóval lövök 0-ra, ahol csak 2W standby is volt, már ment a kapcsoló.

nem tudom mit tehetnék még ... :/ vszeg a gaming és az esti mozi miatt szállunk el, de azt nem tudom igazán csökkenteni .. (értsd: nem akarok kevesebbet "szórakozni" :) )
  • Mardel
    Ha már Prince of Persia.

Kicsit ideges a Sands of time-ra. [link]
  • Micsu
    értem, thx
  • Rapid81
    Kipipálod az első hármat és már látod is. Ugyanilyen az enyém, csak nem társkártya, hanem főkártyán van.
  • Rapid81
    Kaméleon Zöldzónám van. Ez sem köthető már idén egy ideje. :) Mondjuk nem is áll szándékomban váltani. :D
  • Moby
    Ha ezt még mindig a tegnapi-tegnapelőtti témához kapcsolódóan linkelted, akkor valamit nagyon félreérthettél. Ha ez most nekem szól, én egyetlen másodpercig nem gondoltam, hogy bárkinek hitelbe verve kéne lakást vennie. Sőt, inkább lebeszélnék erről mindenkit.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez tényleg beteg volt. :Ö
  • Laza
    Ne tőlem kérdezd :) Nem tudom Rapidnak milyen díjcsomagja van, ahol a csúcsidőn kívül és hálózaton belüli hívások - 50% = 5Ft ... azt Ő tudja :)
    Valószínűleg nem csak a Kaméleonhoz volt Zöld cucc anno.
  • Micsu
    vágom, eüs, rendőrségis se ilyen olcsó
  • Micsu
    éshol látsz itt 5ftot, mert rámentem a kamélen dícsomagra, zöldzóna 20ft
  • Laza
    Egyébként a Zöldzóna csak 50% kedvezmény, a nagyvárosokban nem működik ... és az az 5Ft hálózaton belül és csúcsidőn kívül sajna munkára teljesen alkalmatlan :)
    Én meg csúcsidőben telefonálok, és mindenhova ... szóval azért annyira nem rossza ez a 8-9Ft ... ja, még van -20% kedvezmény, amit a számlából levágnak (mivel a Telenor a legnagyobb ügyfelünk) .... így még az asszonynak sem sikerült kiakasztania, mert bár ugyanazzal a tarifával beszél mint Én, de azt ki kell fizetni ... az enyémet meg nem :)
  • MerlinW
    Idióták és a Prince of Persia:)
    komoly:)
  • Laza
    http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/lefedettseg/zoldzona
  • Laza
    Hát azzal én sokra nem mentem volna, mivel nem a pusztában telefonálok :)
    Egyébként ahogy nézem 2010.11 hóban megszüntették, már nem lehet újat kötni.