311803
  • Fpocok
    A konzolos játékok eddig is 70 eurósak voltak? Csak mert a Titanfall-t 70 euróért lehet előrendelni konzolra lol.
  • TBTPumpa
    Dragon Age Inquisition - Game Informer videó, benne az alfa változatból gameplay

Na ez sem Origins lesz. Inkább a második részhez fog hasonlítani.
  • arty
    egy maxolóst, a régi nehézségen? ;))) énis!

egyébként összességében te vagy a csúcsgémer (értsd: nehéz játékok letolásában), amit alapvetően többre tartok, mint mondjuk ha valaki csak időt szánva halad valamiben... DE egy db játékos teljesítményben számomra a Limbo 5életes végigtolása a non+ultra. úgyhogy ha nálam a dobogó legtetejére vágysz, tudod mit kell tenned! :D

(ésmég: biztos van youtubeon olyan autista, aki a két DS-t is lenyomta halál nélkül, de az nekem csak egy "noname" nick, így semmit se jelent)

egyébként a limbo előttről a te Conan hardos letolósod volt még, amire igencsak nagyot néztem anno - mivel tudom, hogy milyen volt az közepesen is ...

(na, puncs over!)
  • davidka003
    "Azért visszakerestem mail fiókomba, majd rányomtam az unique linkre és ott volt a 3 játék 1 kóddal!!! "

Ez eddig is így volt. Aki már megvette az mindig megkapta az új játékokat is hozzá.
    Csak azoknak kell az átlag felett fizetni akik még nem vették meg.
  • kill3r21
    hát igen, énis pofátlanul vettem meg, és télleg nem szarakodnak....csak nemtom hogy ez mennyire éri meg nekik...
  • kill3r21
    beis dobtam :)
  • arty
    node a játék első felét eddig is túl könnyűnek tartotta tinman és most az is mégkönnyebb lett ...
  • Tinman #145170
    Múltkor kínomba megvettem 1 dollárért a Saints Row 3 OST miatt, meg mondom akkor bánom is én legyen plusz egy sor a SR 2 miatt (X-en letoltam, PC-re nem érdekel.)

A hsz-ed után azért ránéztem a linkre, mert a Risen baromira a Sacred Citadel meg kissé vágyaim között szerepelt. Látom, hogy 4.93 dolcsisoknak jár csak... sebaj, ennyit a Risen + Sacred Citadel megér.

Azért visszakerestem mail fiókomba, majd rányomtam az unique linkre és ott volt a 3 játék 1 kóddal!!!

Hűbmeg! Ezek nem szaroznak!
  • TBTPumpa
    Ízi mód, ez kell nekem!

Amúgy a Resident Evil Revelations is régiózáras. Milyen jó, hogy minden olyan játék régiózáras, ami érdekelne... Fák jú sztím.

Akkor majd ebből is dobozos lesz, egyszer.
  • wantonly
    És egy kódot kaptunk mind a háromhoz megint.
  • davidka003
    Hoppá!!
    Akkor majd egyszer letolom. Illetve elkezdem. :D
  • Moby
    Jöttem?itt laktam már akkor is, amikor még reg nélkül ruszki letöltőlinkeket csreberéltünk, és csak a fórum volt :DD
  • zorrobomber
    Risen, Metro 2033 és Sacred Citadel hozzácsapva Humble Deep Silver bundle-hoz
  • Tinman #145164
    Állítólag könnyítettek azóta rajta, betettek egy Easy módot :-(
  • davidka003
    De azt nem lehet végigvinni. :D
  • Tinman #145162
    Feritől egy Giana Sisters végigjátszást még úgy várnék azért... de mondom, egyetértek :-)
  • ratgab
    Akit úgy ítélek meg azt tiltóra rakom. Eddig még nem sok olyan volt aki kiérdemelte. 2- raktam tiltóra. Az egyikkel tisztáztuk a másik meg szerencsére eltakarodott azóta innen.
  • arty
    1-2-t véletlen is elnézel, van pár reflexes ugrás is. Arról nem is beszélve, hogy milyen állapotban kell/lehet játszani az UTOLSÓ(!) életeddel ... az utolsó pályákon ... áh :D

Amugy ha Feri teljesítménye a 100, akkor a te DS-ed a 99 ;)
  • davidka003
    <Potyi> Bazzeg, ilyen a világon nincs.
    <Ubibubi> Milyen ilyen?
    <Potyi> most vagyok másodszor irc-n, és már 4 köcsög belém kötött.
    <Ubibubi> Arra nem gondoltál, hogy nem a rendszerrel van a baj?
    <Potyi> wazze, már 5 köcsög

:D
    Ez jutott eszembe erről.
  • Tinman #145158
    Lenyomtam Fortix 2-öt.

Hát jah... már megint az a rohadt gameplay! Ha az rendben van, kb. minden mindegy... már pedig gameplay terén a Fortix az egyszerű, de nagyszerű elvet követve könyörtelenül rendben van.

Az a 30 pálya zömmel melóidőbe úgy röppent el, mint a szél. Sajna a Steam gametime messze nem pontos, mert csak akkor tudtam vele tolni, amikor üresjárat volt, meg Weskerrel nem épp a szado-mazó témáról cseréltünk eszmét.

Holnap jöhet az 1. része... sajna csak ma tudtam beszerezni, valamiért eddig kimaradt.
  • Tinman #145157
    K. mód rendben van
  • DarkSector
    Mi ez? Super Mario?
  • Fpocok
    Csekk disz áut

• DarkSector
    Jó lenne, de 6k...ajjajj, mehetne kicsit lejjebb már.
  • bon
    Pénzem megmarad úgy látom.
  • Rapid81
    Build a Doujin Bundle 12 óra mólva.
  • ratgab
    Mióta idejöttél beszólsz mindenkinek és flegmáskodsz, ráadásul bicskanyitogatóan nagyképű vagy.

Posztom meg pont az ellenszenvemet hivatott kifejezni a viselkedésed iránt.

De hogy elkerüljük a további szópárbajokat SG-s pályafutásom alkalmával másodszor fogok tiltólistára helyezni egy fórumozót. Így elkerüljük a jövőbeli szócsatákat, ami veled inkább fárasztó mint szórakoztató.
  • Tinman #145150
    Egyet hibázol?

5-öt hibázhatsz.

Ettől függetlenül egyetértek! :-)
  • arty
    hozzámjössz? :D
  • arty
    csak nem idén, az első kettő után :P
  • arty
    mindent együttvéve Feri Limboja tűnik a legeslegbrutálabb teljesítménynek - számomra, ever
    ... és ebben a te DS teljesítményed is bennevan, de hiába na :D

elvégre ha ott a 3. órában csak egyet(!) hibázol, készvége... namost ismerve az egyik fogaskerekes pályán mennyit haltam ... áh, elmebetegség :D
  • Mardel
    Ha giftet veszel tőle, azon ezek szerint nincs régiózár.
  • Rapid81
    Nekem az SR3 karim volt ilyen. :) Remélem át lehet vinni a 4-be.

• DarkSector
    Köszönjük, ha megnyerném és egy etióp kisfiúnak adnám, geci lennék vagy jószívű? :D
  • DarkSector
    :D

Kurva steam.
    De oroszoktól gondolom mi nem tudunk 6200-é venni mert az régiózáras nem?

Mert lassan meglenne rá a lóvé.
    Bár még mindig necces 6k-ért.
  • Mardel
    Lehetne.
  • DarkSector
    Hamar akciós lesz a játék, úgy érzem.
    Oroszoknak most lehet majd jó pízért árulni. :D
  • DarkSector
    Töltöm a Warez-t mielőtt késő lesz!

"Company of Heroes 2 - megsértődtek az oroszok, nem kapható a játék

Nem forgalmazzák Oroszországban a Company of Heroes 2-őt, mert sokakat sért a játék. Annak ellenére, hogy csak játék.
    A világszerte nagy sikernek örvendő Company of Heroes 2 is Oroszország egyik legnagyobb forgalmazójához, az 1C-hez került, ami a felhasználók visszajelzéseire hallgatva, a fejlesztőkkel és a SEGA-val való egyeztetés nélkül vonta ki a forgalomból a játékot.
    „Az 1C-SoftKlab úgy döntött, 2013. július 26-tól megszünteti a Company of Heroes 2 PC-s játék [...] forgalmazását Oroszország és a CIS [Független Államok Közössége] területén. Jelenleg elemezzük a helyzetet és értesítjük a fejlesztőt és a kiadót az ügyről” - állt a cég hivatalos közleményében.
    Az orosz játékosok sérelmezték, ahogyan a Company of Heroes 2 megjelenítette a második világháború keleti fronti konfliktusát, még petíciót is indítottak, hogy a Valve távolítsa el a játékot a Steamről, amelyet ezidáig több, mint 17600-an írtak alá. Az, hogy a Metacritic-en 3374 negatív felhasználói visszajelzést kapott, szintén főleg nekik köszönhető. A játék betiltása nem feltétlenül vezet jóra (azon túl is, hogy mennyire szerencsés felkapni a vizet egy játékon), aki meg akarja szerezni, az úgyis megszerzi, mert az internet varázslatos világában ez már csak így működik, és ezzel a lépéssel most erre is terelték a felhasználókat."
  • Sir Quno Jedi
    Jah ez ccsak a 80-as, de 100-as az már durva. Ezzel még tud futni alacsony gravitációban különleges felkészítéssel.

Legjobb a vörös lencsés aviator, olyat én is elfogadnék. Jah meg van a nyakán saints-es jel, de punt nem látszik, me túloldal.
  • Tinman #145138
    Hát lehetnének nagyobbak is a mellei... csalódtam benned :-(