311803
-
A konzolos játékok eddig is 70 eurósak voltak? Csak mert a Titanfall-t 70 euróért lehet előrendelni konzolra lol. -
Dragon Age Inquisition - Game Informer videó, benne az alfa változatból gameplay
Na ez sem Origins lesz. Inkább a második részhez fog hasonlítani. -
egy maxolóst, a régi nehézségen? ;))) énis!
egyébként összességében te vagy a csúcsgémer (értsd: nehéz játékok letolásában), amit alapvetően többre tartok, mint mondjuk ha valaki csak időt szánva halad valamiben... DE egy db játékos teljesítményben számomra a Limbo 5életes végigtolása a non+ultra. úgyhogy ha nálam a dobogó legtetejére vágysz, tudod mit kell tenned! :D
(ésmég: biztos van youtubeon olyan autista, aki a két DS-t is lenyomta halál nélkül, de az nekem csak egy "noname" nick, így semmit se jelent)
egyébként a limbo előttről a te Conan hardos letolósod volt még, amire igencsak nagyot néztem anno - mivel tudom, hogy milyen volt az közepesen is ...
(na, puncs over!) -
"Azért visszakerestem mail fiókomba, majd rányomtam az unique linkre és ott volt a 3 játék 1 kóddal!!! "
Ez eddig is így volt. Aki már megvette az mindig megkapta az új játékokat is hozzá.
Csak azoknak kell az átlag felett fizetni akik még nem vették meg. -
hát igen, énis pofátlanul vettem meg, és télleg nem szarakodnak....csak nemtom hogy ez mennyire éri meg nekik... -
beis dobtam :) -
node a játék első felét eddig is túl könnyűnek tartotta tinman és most az is mégkönnyebb lett ... -
Múltkor kínomba megvettem 1 dollárért a Saints Row 3 OST miatt, meg mondom akkor bánom is én legyen plusz egy sor a SR 2 miatt (X-en letoltam, PC-re nem érdekel.)
A hsz-ed után azért ránéztem a linkre, mert a Risen baromira a Sacred Citadel meg kissé vágyaim között szerepelt. Látom, hogy 4.93 dolcsisoknak jár csak... sebaj, ennyit a Risen + Sacred Citadel megér.
Azért visszakerestem mail fiókomba, majd rányomtam az unique linkre és ott volt a 3 játék 1 kóddal!!!
Hűbmeg! Ezek nem szaroznak! -
Ízi mód, ez kell nekem! 
Amúgy a Resident Evil Revelations is régiózáras. Milyen jó, hogy minden olyan játék régiózáras, ami érdekelne... Fák jú sztím.
Akkor majd ebből is dobozos lesz, egyszer. -
És egy kódot kaptunk mind a háromhoz megint. -
Hoppá!!
Akkor majd egyszer letolom. Illetve elkezdem. :D -
Jöttem?itt laktam már akkor is, amikor még reg nélkül ruszki letöltőlinkeket csreberéltünk, és csak a fórum volt :DD -
Risen, Metro 2033 és Sacred Citadel hozzácsapva Humble Deep Silver bundle-hoz -
Állítólag könnyítettek azóta rajta, betettek egy Easy módot :-( -
De azt nem lehet végigvinni. :D -
Feritől egy Giana Sisters végigjátszást még úgy várnék azért... de mondom, egyetértek :-) -
ratgab #145161 Akit úgy ítélek meg azt tiltóra rakom. Eddig még nem sok olyan volt aki kiérdemelte. 2- raktam tiltóra. Az egyikkel tisztáztuk a másik meg szerencsére eltakarodott azóta innen. -
1-2-t véletlen is elnézel, van pár reflexes ugrás is. Arról nem is beszélve, hogy milyen állapotban kell/lehet játszani az UTOLSÓ(!) életeddel ... az utolsó pályákon ... áh :D
Amugy ha Feri teljesítménye a 100, akkor a te DS-ed a 99 ;) -
<Potyi> Bazzeg, ilyen a világon nincs.
<Ubibubi> Milyen ilyen?
<Potyi> most vagyok másodszor irc-n, és már 4 köcsög belém kötött.
<Ubibubi> Arra nem gondoltál, hogy nem a rendszerrel van a baj?
<Potyi> wazze, már 5 köcsög
:D
Ez jutott eszembe erről. -
Lenyomtam Fortix 2-öt.
Hát jah... már megint az a rohadt gameplay! Ha az rendben van, kb. minden mindegy... már pedig gameplay terén a Fortix az egyszerű, de nagyszerű elvet követve könyörtelenül rendben van.
Az a 30 pálya zömmel melóidőbe úgy röppent el, mint a szél. Sajna a Steam gametime messze nem pontos, mert csak akkor tudtam vele tolni, amikor üresjárat volt, meg Weskerrel nem épp a szado-mazó témáról cseréltünk eszmét.
Holnap jöhet az 1. része... sajna csak ma tudtam beszerezni, valamiért eddig kimaradt. -
K. mód rendben van
-
Mi ez? Super Mario? -
Csekk disz áut
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Jó lenne, de 6k...ajjajj, mehetne kicsit lejjebb már. -
Pénzem megmarad úgy látom. -
Build a Doujin Bundle 12 óra mólva. -
ratgab #145151 Mióta idejöttél beszólsz mindenkinek és flegmáskodsz, ráadásul bicskanyitogatóan nagyképű vagy.
Posztom meg pont az ellenszenvemet hivatott kifejezni a viselkedésed iránt.
De hogy elkerüljük a további szópárbajokat SG-s pályafutásom alkalmával másodszor fogok tiltólistára helyezni egy fórumozót. Így elkerüljük a jövőbeli szócsatákat, ami veled inkább fárasztó mint szórakoztató. -
Egyet hibázol?
5-öt hibázhatsz.
Ettől függetlenül egyetértek! :-) -
hozzámjössz? :D -
csak nem idén, az első kettő után :P -
mindent együttvéve Feri Limboja tűnik a legeslegbrutálabb teljesítménynek - számomra, ever
... és ebben a te DS teljesítményed is bennevan, de hiába na :D
elvégre ha ott a 3. órában csak egyet(!) hibázol, készvége... namost ismerve az egyik fogaskerekes pályán mennyit haltam ... áh, elmebetegség :D -
Ha giftet veszel tőle, azon ezek szerint nincs régiózár. -
Nekem az SR3 karim volt ilyen. :) Remélem át lehet vinni a 4-be.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Köszönjük, ha megnyerném és egy etióp kisfiúnak adnám, geci lennék vagy jószívű? :D -
:D
Kurva steam.
De oroszoktól gondolom mi nem tudunk 6200-é venni mert az régiózáras nem?
Mert lassan meglenne rá a lóvé.
Bár még mindig necces 6k-ért. -
Lehetne.
-
Hamar akciós lesz a játék, úgy érzem.
Oroszoknak most lehet majd jó pízért árulni. :D -
Töltöm a Warez-t mielőtt késő lesz!
"Company of Heroes 2 - megsértődtek az oroszok, nem kapható a játék
Nem forgalmazzák Oroszországban a Company of Heroes 2-őt, mert sokakat sért a játék. Annak ellenére, hogy csak játék.
A világszerte nagy sikernek örvendő Company of Heroes 2 is Oroszország egyik legnagyobb forgalmazójához, az 1C-hez került, ami a felhasználók visszajelzéseire hallgatva, a fejlesztőkkel és a SEGA-val való egyeztetés nélkül vonta ki a forgalomból a játékot.
„Az 1C-SoftKlab úgy döntött, 2013. július 26-tól megszünteti a Company of Heroes 2 PC-s játék [...] forgalmazását Oroszország és a CIS [Független Államok Közössége] területén. Jelenleg elemezzük a helyzetet és értesítjük a fejlesztőt és a kiadót az ügyről” - állt a cég hivatalos közleményében.
Az orosz játékosok sérelmezték, ahogyan a Company of Heroes 2 megjelenítette a második világháború keleti fronti konfliktusát, még petíciót is indítottak, hogy a Valve távolítsa el a játékot a Steamről, amelyet ezidáig több, mint 17600-an írtak alá. Az, hogy a Metacritic-en 3374 negatív felhasználói visszajelzést kapott, szintén főleg nekik köszönhető. A játék betiltása nem feltétlenül vezet jóra (azon túl is, hogy mennyire szerencsés felkapni a vizet egy játékon), aki meg akarja szerezni, az úgyis megszerzi, mert az internet varázslatos világában ez már csak így működik, és ezzel a lépéssel most erre is terelték a felhasználókat." -
Jah ez ccsak a 80-as, de 100-as az már durva. Ezzel még tud futni alacsony gravitációban különleges felkészítéssel.
Legjobb a vörös lencsés aviator, olyat én is elfogadnék. Jah meg van a nyakán saints-es jel, de punt nem látszik, me túloldal. -
Hát lehetnének nagyobbak is a mellei... csalódtam benned :-(