311803
-
Csak az alapjátékot tartalmazza, egy pároldalas magyar kézikönyvvel, egy elég fura, kisméretű narancssárga DVD tokban. -
csak azért mert a cdgalaxisban az ugyanilyen gamemániás oblivion alapjáték 1500ft -
sziasztok 1 kérdés:
ez az oblivion pakk tartalmazza a kiegészítőket is, vagy csak az alapjátékot? -
kicsit sajnálom, hogy nem szembesültél a végső pályával :)) -
Fail. -
Jó én azért maradok a nyugisabb talajon, inkább várok. -
Tudom... de ilyen rohadék időbe, aranyat érne. Anno volt ilyenbe részem pár éven keresztül és imádtam. -
Oké, ez tiszta, de mivel a single playerhez nem kell az, hogy a fejlesztőcég működjön, ezért az hogy jön ide? A kérdésem meg nem is ez volt. -
Nem azzal van aggályom, hogy megy-e vagy sem, hanem azzal, hogy szárazon meghágnak és bukom a játékaim. -
Ahogy Jedi is mondta a resi revelation már nem régió Lockos az volt de nem rég kiszedték belöle a lockot és már region free lett igy csak Only Ru taget kapott !
Jedi ki is próbálta és minden gond nélkül ment neki a játék !
Alapszabály: ha giftként kapsz RU játékot az nálad is menni fog 100 % ! -
Hellgate eleve esélytelen mert a cég már évek óta csödbe ment ! -
Két dobozos játék érdekelne:
-Hellgate London Collector's Edition
-Dungeon Siege 2 Deluxe
Ha valakit tud arról, honnan lehetne ezeket beszerezni (eddig eBayen találtam, de hátha van valakinek egyéb ötlete is), legyen szíves szólni :) -
ratgab #145245 Elvileg a GTA 5-nek 8 gb szabad hely kell a HDD-n. Akkor elvileg egy 12 gb super slimre éppenhogy fel tudom majd telepíteni (kötelező lesz ugyebár)?
12 gb-s superslimen kb. 9 gb szabad hely van ha nincs rá semmi telepítve.
Szóval még bevállalható szerintetek vagy pont előfordulhat hogy nem lesz elég a hely?
Erősen gondolkodom a vételen. -
Szóljál wesker-nek, ő tud szerezni ócsóé. Nekem is fog, csak pénteken elvileg (neked lehet előbb). -
Virágboltban...
-
Most gondoljunk bele. Ha ilyesmi miatt szó nélkül banolhatnának, akkor rém 1xű, kinézzük a legnagyobb steam júzereket és küldünk nekik ajándékba ru gémeket csak úgy. Azok meg megnyitják ééééééééééés... beng-beng, BINGO! -
Hol lehet legolcsóbban SR 4-et venni ? -
Mármint arra gondolsz, hogy kaptam egy giftet a STEAM SAJÁT RENDSZERÉBEN, aktiváltam szabályosan a STEAM SAJÁT RENDSZERÉBEN és ebből nekem bajom lehetne a STEAM-ben?!?!?!? He???
Amúgy én nem olavstam semmi ru baromságot, az volt ráírva, hogy "UE". De megnézheted a listámban, hogy te mit látsz rajta?!?! -
ne vegyé olyasmit ami helyhez köt, amíg nem fix az egzisztenciád... -
Nekem is kéne, jó az ár is, de nem vagyok meggyőzhető, mert félek az Only RU tagtől... k. sok játékom és sok pénzem van már ebbe ahhoz, hogy bukjam.
!!!Ne, ne győzz meg Wesker!!! -
Irigyellek... sajnos errefelé vagy ezren vannak a strandon, vagy olyan a tó, hogy a kutyámat nem engedném bele.
Nézegettem merev fallal ellátott medencéket most van egy 115k-ról, 65k-ra leakciózva. Baromira bejön, baromira kéne és zsíros kenyéren élnék inkább hónapokig, de nem vehetem meg, mert ki tudja, hogy szaródik el itt a melóhely... lehet, hogy pár hónap is Pesten melózok, vagy ami durvább az az Ausztrália (nem elírás, koala, mérges kígyók, medúzák, cápák). -
Amúgy beszerváltam egy wesker féle resi revelationst. Tényleg fut. -
Én azon elmélkedtem, hogy miképpen tudnék szabira menni az SR4 megjelenésekor... :D De sajna ez most elég esélytelen... -
Gyerekek! Ilyen nincs!
23 éve keresem ezt a játékot, beírtam PH-ra és kb. 5 perc alatt megmondták mi az.
Alig várom, hogy játszhassak vele! Életem első NES élménye volt, amit IRL láttam, tehát nem tv-be, nem reklámba, hanem tőlem 1 méterre indították el.
Akkora hatással volt rám, hogy a konzolos énem ott helyben meg is alapozta. (A PC-s vénám korábban kialakult a C64 + Sinclair-nek hála.)
Erről van szó:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Többet érsz ha jó hideg vizben lezuhanyzol mintha a 27 fokos balatonban fözöd magad. -
Jo neked, en szobam tetoter es deli oldalon, amit telibe sut a nap egesz nap, mar delelott 10 orakor 32fok van.
Kibirhatatlan, jatszani sincs kedvem. Mondjuk en alapban is olyan vagyok hogy oszi-teli idoszakban szeretem tolni a gamekat, nyaron meg el vagyok a szabad eg alatt, foleg videken balaton kozelben.
Ezert sem szeretem ha nyaron jelenik meg jatek, mert ilyenkor ugysem birnam vegig tolni.
No nem is dumalok tovabb, huzok le a balcsi partra uszkalni.
-
Azt mondod, nem kell egyetlen halál nélkül végigtolni, hanem van valahol checkpoint?
Mert ha így van, akkor lehet rámegyek én is :-D
Sőt! Ma cégbe ráérek, lehet bepróbálom :-)
Na most képzeld el, hogy a Ci7-es konfig ALIG fűti a szobát, ugyanis NEM melegszik! Elképesztőek ezek a kis fogyasztású újratervezett cuccok. ^^
Tegnap mikor hazaértem -nincs légkondi!- 25.2 fok volt a szobába ahol a gép van, gameltem, neteztem, fórumoztam vagy 3 órát és 1 fokkal nőtt csak a hőmérséklet. -
Most ilyen RPG időszakom van... kicsit félbehagytam a FNV-t és elkezdtem újra a KoA-t. Anno nem vittem végig, pedig nagyon sokáig elmentem. Most hard fokozaton nyomom és rogue-val... még sosem nyomtam lopakodós karakterrel egy rpg-t sem... azt hiszem. -
Majd valami kellemesebb időjárású hétvégén mindenképp neki fogok megint, csak most 5. napja nem ültem már otthoni PC előtt, nem akarok megfőlni a szobában. :)
Ilyenkor szigorúan csak telefonról vagyok, azzal is nagyon jól elvagyok itthon. Tegnap is mindent arról írtam, játszogattam is róla.
Android-on is van már ilyen játékos kliens, ahol lehet követni a mobilos játék achi-kat, ranglistákat. Fantasztikus korban élünk! :)
A 7 óra éppen hogy csak megvolt most. Ebben a melegben elaludni is nehezebb sajna. -
Dedlight Nightmare-el, hogy állsz?
05:23??? Biztos megvolt a 7-8 óra alvás? :-D -
Tényleg betanulás kérdése az egész. Na meg türelem. :)
A kritikus helyeket begyakorolni előtte addig, amíg kb egymás után 5x képes vagy halál nélkül teljesíteni őket.
Aztán kipihenten, kitisztultan belekezdeni élesbe.
Sokszor indítottam új játékot, mert meglepetésemre képes voltam a legváratlanabb helyeken hibázni.
De "szerencsére" nem egy hosszú játék.
Leginkább a legutolsó mozdulat miatt aggódtam végig, ahol tényleg pontos időzítésre szükségeltetik, hogy sikeresen átrepülhessél az üvegfalon. :)
Az a rész bezzeg elsőre összejött.
De lehet csak szerencsém volt, mert nem gyengén vert a szívem annál a döntő pillanatnál.
Hasonló kategóriának érzem a Deadlight nightmare-jét.
Annyi a különbség, hogy az szerintem türelem igényesebb, meg idegesítőbb.
De nem halhatok meg addig, míg nem látom az alternative befejezést és nem ám videó megosztó oldalon tervezem megnézni. :) -
Abszolút példaképem eddig is. :)
Játékvilágban pedig így hirtelen a GTA 3 és a Half-Life 2 főszereplőjével tudtam leginkább azonosulni. :D -
Na akit érdekel a Resident Evil Revelations az most csak 2,5 k-ba kerül !
Jah és már nem régiózáras többet a játék már region free lett csak Only RU tages az meg nem jelent semmit ugyanúgy játszható nálunk is !
-
Soon... -
Lol de beleillene a GTA világába
Rofl -
Könnyen meglehet hogy nem :) Viszont már az első fél óra is letaglózó élmény, és ezt egyelőre azt hiszem pozitív értelemben értem. Kicsusszant egy pár cifra szó, pedig nagyon nem szokásom, mi lesz itt még?? :D Zseniális. Szóval ha valahol elakadok, ennyit már akkor is megért. Köszi újfent a segítséget! -
Személyes kedvencem :-)
-
Ök:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!