311803
  • ratgab
    Aki nagy tételben elad azt kiszúrják. Ha kapsz pár játékot időnként azt nem.
  • Rapid81
    Természetesen nem. Annyi volt, hogy most valamelyik nap a Summer Sale alatt néztem, hogy kártyás lett, aztán néztem, hogy már nincs meg. :D Utána megnéztem SG-n a srácot, akitől nyertem, fel van függesztve, meg akik tőle nyertek CiM2-t, azok visszajelezték, hogy nem kapták meg. Aztán én is not received-re vettem és ennyi.
  • Sir Quno Jedi
    De ott te SZÁNDÉKOSAN és igazolhatón csaltál, mert VPN-eztél, pediglen ezt tiltják. Esetünkben, ha aktiválod a giftet, nem tudják rádhúzni a szándékosságot, mert nem kerülted meg a rendszerüket semmilyen trükkel, csalással stb. EZ az ős saruk. Volt olyan cucc, ami írta, hogy NEM aktiválható az én régiómban. Tiszta sor, nem is hagyta. Ugyanis tudják a régiómat és figyelnek rá. Ha mégis aktiválható valami, az az ő baromságuk, javítsák ők és kérjenek elnézést... Lehet nácit játszani ezekkel a régiórestrikciókkal, de akkor legyenek is korrektek és pontosak.
  • ratgab
    Nekem voltak oroszaim, konkrétan az első traderes időszakomban az összes, akit bannoltak és azóta sincs TRADE joga. Accountja megmaradt mindnek, csak giftelni nem tud.
  • DarkSector
    Nem akarok tippeket adni, de nekem 2 profil van steam-en.

Mennyibe fáj 1 profil az ilyen orosz dolgokra?
    Create profile-> 1 dolcsis budle megvesz-> SG aktiválás-> vár 30 nap->...használ.

Mondjuk nem mintha a BO2 óta vettem volna bármit is, nem ez a tiltás miatt, csak mert egyszerűen Amazon meg a többi hivatalos helyről olcsóbb volt minden, De pl A BO2-t is a másikra regeltem volna ha ment volna.
  • ratgab
    mert helyett természtesen mint
  • ratgab
    Ennyi. Csávó visszabeszélt, ezért bannolták. Ilyenkor lapulni kell mert xar fűbe és kész no problem.
  • DarkSector
    TRADE is beletartozik?

Ha meg tilos, miért engedik?
  • DarkSector
    Jah de gondolom tged nem bűntettek.
  • DarkSector
    Szerintem is ha szólnak vletlen, és együttmüködve mondjuk kitalálsz valamit, vagy megbánod vagy valami nem hiszem hogy véglegest kapsz, de 2. lehetőség nem létezik ez tény.

Én a BO-al régen eljátszottam egy esélyt, ott második nincs.
    Magyarázzam el mi erre a megoldás?
    Nem fogjátok elhinni!

2-3 éve ezt teszem.

Kétes dolgokra kell csinálni egy másodlagos profilt.
    YÉÉÉÉÉ. Ki hitte volna.
  • ratgab
    Nem azt írja! Azt írja, hogy tilos oroszból giftet KÜLDENI!
  • Rapid81
    Nekem a Cities in Motion 2-t vette el a Steam, mert akitől nyertem SG-n, valószínű lophatta valahonnan. Felrakott akkor vagy 15-öt, aztán mindenkitől elvették utána.
  • ratgab
    Lehet én nem tudok angolul, de a receive szót te hol olvastad? Mert én nem!
  • ratgab
    "Sending gifts from the Russian store to users in other regions is purposely bypassing region restrictions."

Sending szóra hívnám fel a figyelmet, ami küldést jelent. Te tudtommal NEM küldtél semmit, csak kaptál. Hol itt a probléma?

"As you have chosen not to follow my instructions, your account has been permanently locked."

Ennek értelémben ha valami csínytevésen kapnak először intenek és ha helyeselsz, akkor talán időleges bant kapsz (csak a küldő nem győzöm hangsúlyozni). Srácnak meg neki állt feljebb, kihívta maga ellen a sorsot.

Összességében Wesker foshat, neked nem kell!
  • DarkSector
    "fogadótól max elszedik a játékot"

Ezt mondtam énis, nekem is annyi hogy 1x elvették a játékomat, de nekem azért mert VPN-eztem!
    Az meg más téma, igaz második lehetőséget már nem adnak steam-en azt írták a support-ék.

GTA5-öt tuti nem veszem meg. :D

Asszem 40-50 GB lesz, azt írták egyszer.
  • DarkSector
    Wesker, gondolom akkor lehet baja, ha feltűnően sokat vesz oroszból.
    De kérdés hogy járt-e már valaki így hogy sokat trade-elt és bann-t kapott, és az milyen mennyiségben, mert szerintem 10-20 tárgy nem tétel steam cserébe, max jelképesen betesz valami dota 2-őt vagy valamit, hogy a rendszer azt lássa hogy csere történik, nem átadás!
  • Rapid81
    Ugyanazt a kódot kapod, tökmindegy, hogy a .com vagy a .co.uk oldalról vásárolsz, csak az ár más.
  • ratgab
    Ha nagyüzemben nyomod az szemet szúr (csak a küldő félt bántották eddig tudtommal, fogadótól max elszedik a játékot), ha kereskedelemnek ítélik, akkor is a küldöt bűntetik bannal általában.

GTA 5 szerinted el fog férni a 9gb-s superslimen? TE veszed?
  • Fpocok
    Ha már itt tartunk... gamersgate.co.uk oldalról vásárolni fontban (euró) helyett szabad, ugye?
  • ratgab
    Nem lesz bajod. Tin is olyan példát linkelt, melyben a tradert büntették és nem azt aki kapta a játékot! Ha nem üzletelsz vele, hanem megkapod és beaktiválod nem lehet bajod.

Ha vásárolod, majd esetleg túladsz rajta (mint ahogy Wesker szokta), akkor megütheted a bokád. Na Wesker koma már aggódhat, mondjuk ő is kicsiben csinálja.
  • DarkSector
    Továbbadás miért is baj?
    És ha ajándéknak szánod? Mert GIFT? Azt büntetik? Akkor fasznak van az ajándékozás.

Tudom tudom, naivság, tudoja mindenki hogy megy a biznisz ezerrel, de ha 0.01% hibalehetőség van a rendszerben nem kezelhetnek ezért csalónak.
  • ratgab
    Egyet-egyet elnéznek. A srác nagyban csinálta így lebukott, ennyi! Mezei felhasználónak nem kell fosni. Ha megkapod és beaktiválod akkor rendben vagy (mert hogy az általad linkelt beszélgetésben is továbbadásról van szó. TE úgy tudom nem továbbadni akarod, hanem aktiválni, ekkor meg nem fognak bántani!)
  • Rapid81
    Vettem obit a fotógépemre.

Fél megás képek, szóval Imy is megnyithatja.
  • fery02
    Persze, 2 helyen van checkpoint összesen.

Ha eléred az elsőt, onnan még bőven szopó roller, mert nagyon messze van még a második és közben elég sok a kritikus helyzet.
    Ráadásul ha elcseszed valahol, olyan szerencsétlen helyről kezdődik az első checkpoint, hogy legszívesebben azonnal kilépne az ember.
    Ez a hely lenne a csatorna, ami szerintem elég klausztrofób, hosszú, nehéz, sokadjára játszva vontatottnak tűnhető helyszín.

Viszont sikeresen elérve a második checkpoint-ot, ott már elégedetten lehet törölni az izzadtságos homlokot, onnan már rövid és szerintem sokkal könnyebb.

Steam-en néha jön élménybeszámolós hozzászólás a Deadlight-Nightmare topikba, ezek mindig adnak egy pici erőt, lendületet, mert tényleg nem egyszerű.

Igazából nem lenne itt gond, hogy ha nem menne el teljesen a kedvem az egésztől, miután újra kéne kezdenem a csatorna részt, útálom, fújjj.
    Sikeresen ráéreztek a fejlesztők, hogy hogyan lehet igazán rémálommá tenni az egészet.
    Ha megcsinálom egyszer, erre büszkébb leszek, mint a Limbo féle kihívásra, ugyanis ott élveztem a dolgot, szórakoztam közben.
    Ráadásul az elhatározás napjától kezdve pár napon belül megcsináltam, ez a Deadlight meg már hónapok óta nem hagy nyugodni. :)

Ez a "befűti a gép a szobát" amúgy lehet tényleg csak ilyen berögzött dolog régebbről.
    Elhiszem, hogy csak 1 hőfokot számíthat, csak az a gond, hogy jelenleg 29,5 fok van az egész nap teljes sötétben lévő (emeleten elhelyezkedő) szobámban (természetesen ablakok is teljesen be vannak csukva).

Ilyenkor igazából teljesen mindegy, hogy gép előtt ülök-e vagy nem, a hőségtől úgyse tudnék normálisan játszani.
    Most épp laptopról vagyok, de csak hogy gyorsabban feltöltsön a telefon.

Aztán lehet, hogy ezzel a laptoppal jobban fűtöm a környezetemet, mint ha asztali gépet gépet használnék. :D
  • ratgab
    Steamgiftses nyereményekért is bannolhatnának ennyi erővel. Azt honnan tudod honnan származik.

Ennyire nem kell fosni. VPN-ért bannolnak, ha más régiós azért nem. Period.
  • ratgab
    Rajongó vagyok, de ez azért egy pöppet sok még nekem is.
  • DarkSector
    Jaa.
  • Prince23
    De leginkább tablet-re gondolok :)
  • Fpocok
    Sajnos én is erre gondoltam. Vagy ps vita játék.
  • DarkSector
    Gondolod?
  • Prince23
    Inkább mobilokra, Ios-ere :)
  • DarkSector
    Tippeljek?
    BO2 nextgen konzolokra.
  • Fpocok
    Szerintetek ez mi lesz?
  • zorrobomber
    És ezek a kommentek sem mellékesek ha látni akarod a nagy képet:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "I'm guessing Support monitors the volume of gifts you're buying and sending to another region, and then what happens to these gifts (activated immediately, kept in inventory, traded)"

"Steam Support locking the account over a couple of games would be surprising."

"You have not been banned from using Steam, your account is simply locked. You can still play your games, but trading/purchasing/activating keys might have been disabled."

"You most likely resold games, got busted, and didn't take the chance Valve offered you. The forums cannot help you with that issue, so I'm closing this thread. "
  • zorrobomber
    Messziről jött ember azt mond amit akar. Ha igaz, akkor se látom a nagy összefüggést egy orosz kulcs aktiválása, és egy VPN-en vásároló, ráadásul pofátlan trader bannolása között.
  • Micsu
    original steam fórum neked nem elég?
  • zorrobomber
    Ez kamu. Én is tudnék ilyet írni. Screencap-et mutass és akkor talán elhiszem hogy ilyen beszélgetés létezett.
  • Sir Quno Jedi
    Nem mellesleg ha azé írnak nekem, mer ez orosz és nem kéne és én mié használom, akkor megmondom, hogy elnézést, ha gondolják töröljék az accomról és soha többet nem teszek ilyesmit, mer jófiú vagyok-e. Ennyi. Kész. Ők sem hülyék egy jó vevőt elveszteni.
  • Sir Quno Jedi
    Izéke, szó szerint azt írják, hogy a RESELLING tilos más régiókba és csak azt banolják, aki másoknak AD el ilyen játékokat. Ha nem családtagok. Namost még akkor is szólnak előtte. Kösziek.
  • IMYke2.0.0.0
    STEAM-napi (48 órás ez is): Audiosurf - 75% - 2,49 €