311803
-
Én 8 ojróért vettem GameFly-on 1 hónapja Season Passal együtt. Be is linkeltem ide, de senkit nem érdekelt. :) -
Ha eladod a kártyát, abból kap a Steam... -
Köf, mosmá van is Sanctum 2-m, hála neked. -
Resident Evil: Revelations nincs?
-
De gondolom ez csak a sima játék dlc/season pass stb. nincs benne...igy biztos nem érdekel, mert jön hozzá egy rakat dlc, majd a complete edition... -
Naná, én sokszor még erre sem, mostanában ha nem lenne kártya biznisz asszem nem lenne egy darabig elinditva a steam. :D -
Nem tudom, én játszani meg beszélgetni használom a Steamet, de ha a világ csupa hozzám hasonló emberből állna, a Steam nem keresne ezen egy fityinget sem. -
Egyetértek. -
Azoknak mondhatom, méregessék csak az e-péniszüket. -
Mond ezt atoknak akik LV 130 vagy a felett vannak. :D -
Legegyszerűbb, ha lesza*ja az ember a gyűjtögetést, feldobja a kártyákat marketra és a pénzből megveszi Steamen, ami kell. -
2 db. Sanctum 2 eladó!
900 Ft/db.
P.ü., ha érdekel. -
-
Hát igen, vagy LV 130-on.
Nem irigylem ám őket dollármilliókat erre költenek.
LV 30-ra pénzköltés nélkül max 100-1 ember tud felmenni, ahogy legalább 15-20 craft kell. -
vittzes ez a steam, azzal hogy van 308játékom, meg ilyesmi, máris level 7 vagyok, ja de mások level 30-on vannak, mer tradingcardolnak... WTF? -
Ó sorry csak mutatóba volt magamnak nem szeretnék Sanctum-ot veni. :D
Max ha nem találtok olyan embert aki megvenné, megvszem, de 4 emberke azé kéne a csomagra. :D -
Akkor küldjük a pízet? Paypalon azonnal nálad van, ha van forintos a paypal számlád, akkor még ingyé is megy át (pl. wesker-rel is ez a leg1xűbb pénzküldési mód, de másokkal is így szoktuk). -
-
figyumán, má megen van 5 trading kártyám, adhatom, elpasszolod nekem?! :D -
+1 -
Valaki megvehetné akkor MÉG tovább ócsósítva a jó kis 4packot. Jóáras sanctum 2-re vevő vagyok. Egy jelentkező akkor már van! -
ha van kupon az -20%
elvileg 11.2/4 =2.8 -
vagy a kedvezményre ondolsz? -
11.2 az a 14 euro. -
az a sima sanctum,nem a 2?! -
ratgab #145392 10 euró az a 13.
Ergó 2,5 euróra jönne ki a darabja és még ehhez lehet társítani is lehet egy 20 %-os offot. -
Baaazki, GMG-n 13.99euro a sanctum2 4pack. Azaz ha volnánk négyen ennek a negyedébe kerülne koponyánként nekünk. -
"Ha megcsinálom egyszer, erre büszkébb leszek, mint a Limbo féle kihívásra, ugyanis ott élveztem a dolgot, szórakoztam közben."
Nemtom, ez nekem annyira kifacsart értékrend... :) Szerintem hagyd a 'csába a maxolást és játsz, olyanokkal és úgy ami és ahogyan szórakoztat. Ez nem meló. -
Hülyeséget mondtam, nem kell semilyen 1 dolcsis packot venni, ingyen adok ittenieknek ha kell, maradék budle kulcsot, vagy más is szerintem, akinek van. -
Ezt mondom, live-on így van hálisten, oroszok tudtommal szarabbul élnek nem az orosz-magyar a baj, hanem mi és a gazdagék közti árakkal van baj....
De jó lenne ha az amcsiknál drágább lenne magyarok közvetítenének amcsiknak és a steam ránk szállna mint most az oroszokra és egy fertőként kezelne minket. -
Mit csinálnék Wesker meg Tinman helyében, ha ezekután fosnak, regelsz egy UJ profilt ahogy leírtam, és Wesker onnan irányítja a bizniszt, Tinman meg ami játékokat parásnak vél és fél oda regeli be.
Lesz 2 account istenem nagy tragédia.
Nekme a Silent Hill van külön pl.
És ha 1-2 év múlva lesz a Revelations egy budle-ban akkor 1-5 dolcsiért még1x megveszi max Tinman és a normál profilján lévő kollekcióba teszi. -
ratgab #145386 Nem jogos. Ugyanarról a játékról beszélünk. Ugyanaz a tartalom, minden ugyanaz és nekünk drágább. Hát elmennek oda ahova gondolom.
Gondolatmenetedet követve itthon olcsóbban kéna adni a játékokat és mégse teszik. -
A különbség az a nép közt van.
Ahogy live-on is US felhasználóknak sokszor 2x-3x drágább mint a magyaroknak...ritka de ez jogos dolog...
PL volt 295-495ft-os játékok live-on, US-be megy sokszorannyiba adták...valahol ez jogos a fizetéseket nézve kár hogy máshol más esetben forditva van, mi baszunk rá az euro végett, aki meg US vagy többet kereső területen él 2/3-át fizeti ugyanazért. ÁLÁ steam. -
Jaja, annyi játék úgysingy steam-en amennyi oroszból jó árban lenne, és ne lehetne megszerezni budle-ba vagy Amazon vagy Gamersgate vagy GMG-n. -
ratgab #145383 Ennyi. Ha veszel egyébként saját használatra pár játékot annak az árát is a steam kapja igazából (oroszon, ukránon keresztül). Az más kérdés, hogy az ő fülüket a kiadók rágják emiatt. Nekik nem érdekük felhasználókkal kibaszarintani. Igazából őket kár nem is éri, csak a kiadókat.
Mondjuk azt magyarázza el nekem valaki, hogy ugyanaz a játék egyik országban miért 15 000 Ft a másikban meg miért 8 000 Ft. Érted, ugyanaz a játék! Semmi különbség a kettő közt. Eleve egy mocskos kapitalista rabló megoldás az egész. Bicskanyitogató. Adja egy áron mindenkinek és problem solved. -
Hát csak azért kérdezem ha nem akar kereskedni többet de egy másik orosz haverja vesz neki ajándékba, és giftként adja email alapján vagy ilyen, ....mert ugye az nem trade-el menne. -
ratgab #145381 Hát ők oroszok, szóval ők minek fogadjanak? XD Egyébként nem tudom, szerintem fogadni se tud. -
:D
Szegény csávó lehet télleg csak ajándékozni akart erre a steam kibaszott vele. :D -
Én is ezt magyaráztam eddig, a VPN amit nem szabad, ezzel 1 kimagyarázás még megoldható, ha kis mennyiségben csinálod, akkor meg szerintem szarnak a fejedre. -
Ja értem.
Mondjuk trade jog elvész a játékokat még vehet meg játszhat.
FOGADNI tud? Vagy egyik irányba sem?