311803
-
Na, tegnap végre megjött PS3-ra a Dragon's Dogma: Dark Arisen -em :)
Ugyan kimaradt a sima kiadás, mert akkor már nem nagyon használtam a boxot, később meg már inkább vártam az új kiadást.
Mit mondjak, nagyon rendben van a játék. Aki szereti a nyitott RPG-ket, a sok-sok küldetést, ahol nem fogják a kezed, a bazi nagy szörnyeket, jó játékzenét, ami már hangulatával elviszi az egészet a hátán, annak mindenképpen ajánlott :)
Az első 3-4 óra után mihez tudnám hasonlítani? TES+Kingdom of Amalur+Shadow of the Colossus+Dragon Age ... van itt mindenből. A skill rendszere nagyon jó, nagyon jól kombinálható, konkrétan szinte magad rakod össze. Már az elején megvág bazi nagy szörnyekkel, akiket SotC módjára meg is lehet/kell mászni, mert van amelyiknek ütheted a lábát, ha egyszer a szemét kell vagy pl a nyakát kell ... ami persze 3 ember magasságban van :)
Az animációk nem tökéletesek, de teljesen jók ... jobbak, mint sok más játékban. Pl nekem a harcos harc animációi kifejezetten tetszenek ... na meg az ugrás animáció ... nem csak ugrik aztán hello, hanem sebesség, távolság, levegőben töltött idő alapján változik, baromi jól néz ki, ahogy kicsit megcsúszva már bukfence érkezik, de pl egy távolabbi ugrással túlugrottam egy szirten és levetődött a mélybe szinte repülő pózban, érdekes volt látni ahogy kitörik a nyaka :D na, ez a része jól meg van csinálva.
Vannak kísérők, konkrétan annyit pofáznak, hogy a feliratozásukat ki is kapcsoltam, de még így is néha sok, mikor hárman jönnek veled, és pofáznak folyamatosan ... mintha az asszony meg a gyerek nyomná szinkronban, ahogy szokták :)
Konkrét multi nincs, viszont van multi ... ami a Dark Soulshoz hasonlóan színesíti a játékot ... de nem személyes részvétellel, hanem úgy, hogy létrehozhatsz magadnak egy fix követőt, aki mindig társad lesz, te állítod be mindenét, skillek, kinézet, stb-stb. E mellé még felfogadhatsz 2db-ot ... és itt jön a csavar, mert más játékosok által generált, öltöztetett, skillezett karaktereket lehet behozni, akiket fel kell bérelni (speciális pontokért, de sokan ingyen teszik ki), vagy megjelennek a Te játékteredben, vagy az erre szolgáló síkban (portál) ... így azok a karakterek pénzt, pontokat, felszereléseket tudnak gyűjteni más játékosok által úgy, hogy közben nem is játszol ... pl lehet, hogy most éppen valaki az én karimat viszi kolbászolni, és gyűjtögeti nekem a cuccokat :) szóval érdekes és jó kis rendszer.
Nem írtam le mindent, már így is sokat dumáltam, a lényeg, aki szereti az próbálja ki, mert jó kis cuccnak néz ki, bár még csak az elején járok ... ja és egyébként is jóárasítva jelent meg (megjelenéskor 6500Ft), szóval olcsón meg lehet úszni :) -
Tudta a fene 
Akkor jó ár a 3k. -
júliusban jelent meg. Idén :D -
Jah, hogy ez PC-n is ilyen newcomer cucc... mi a tököm tartott 2 évig? -
Micsu #145493 xboxra 2 éve jelent meg de sebaj -
wat? -
Pár hete volt Live-on 990 Ft XBOX360-ra... most 3000 Ft PC-re, ez már komoly árcsökkenés?
Nem tudom, kérdezem! -
Pf, elég hamar lement az ára. -
Micsu #145489 veszem is, thx -
Azért az aggasztó, hogy
Download van 3x, majd utána Online game code 1x.
Az első 3 lehet csak amazonról tölthető... -
Immortal Action Pack - 21.99$
1. Batman Arkham City GOTY
2. Lord of the Rings: War in the North
3. Mortal Kombat Arcade Kollection
4. Mortal Kombat Komplete Edition -
Mortal Kombat Komplete Edition [Online Game Code]
LINK -
Szoval fos lesz oké :D -
ITT
Cryengine 3-as lesz és nem körökre osztott, illetve nem egy egész nemzetet irányítunk :D -
Hát ööö izé... nem azt mondom, hogy szar... de... Az új teknőcös játék. -
Elég kemény diónak hangzik, azért nem zárom ki a dolgot, ahogy Limbo is idegesít 190/200-as achival.
Igazából géptől is függ mennyire fűti fel a szobát, meg attól is mennyire terheled le a konfigot. Minél újabb vas, általában annál inkább energiatakarékos, így a hőtermelése is kisebb. -
Link? Remélem nem olyen böngészös fos lesz. -
Szerintem a patchek után már semmi baj az új Jagged Alliance-kkel (Back in Action, Crossfire) és van hozzájuk magyarítás is :D
Esetleg még az Omerta - City of Gangsters mozog ezen a vonalon. -
Micsu #145479 Jagged Alliancek de az új részek elég hokik, a 2es viszont nagyon jó -
Heroes sorozat egyes részeibe több hősöd is lehet egyszerre, a BG 1-2 + IWD részek pedig nem is nagyon teljesíthetők single módba. A BG-be sok szerepet kap az eszmecsere is, de nagyon komolyak a harcok benne, míg az IWD részekbe a harcok dominálnak leginkább, kevesebb a szöveg.
HoMM részekbe, pedig tényleg szinte csak a stratégia viszi a pálmát... KB részek is zseniálisak!
Nagyon, de nagyon jó kis játékok ezek :-) -
halu #145477 köszönöm. esetleg olyat is tudsz írni amikben pár fős csapattal kell haladni? az X-com enemy unknown-ban tetszett nagyon hogy van a 6fős társaságod velük kell haladnod és ironman mode-ban vigyázni rájuk. hasonlót is keresek. -
- Heroes of Might & Magic széria (legjobb!)
- Fantasy Wars
- Elven Legacy
- King's Bounty Legend, Crossworlds, Warriors of the north
- Incubation (régi, de kiváló darab)
- Gorky 17 (dettó)
Kell taktika dögivel a Baldur's Gate 1-2 és IWD részekhez is. -
halu #145475 helló taktikai rpg beütésű játékokat keresek azt ajánlották itt kérdezzelek meg titeket mit tudtok ajánlani. X-com UFO és Jagged Alliance már megvan ezeken kívül keresnék olyat ami nehéz pepecselős odafigyelést igényel. -
Nyah Fortix 1 credits is lepergett (mind a 7 sor kb :-D)... az utolsó pályát komolyan gondolták? Iszonyat easy volt, nem is értem... főleg a Fortix 2 final levelhez képest. -
Becsődölt a cég, ezt már nem adják ki
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Pedig akartam. Kettőt is... de aztán le lett indie foshozva, ezért mégsem lesz.
-
Előre is köszönjük a Spelunky felajánlásod
-
Mondom 1$! XD -
3 horrorjáték 10$ -
MÉG 12 ÓRA! -
És jön a CIVILIZATION ONLINE is. -
King of Fighters 13 jön PCRE! -
Ha valakit érdekel ilyen mangás arcade játék, itt van egy BUDLE.
Ha az első 2 játékot megveszed, az 1.5 dollár, (minden játék 0.75 cent)
Kártyákat ad steam-en, és nekem például 1.23 euro jött vissza, vagyis 370 ft kb, a budle meg 335ft volt durván.
Vagyis ingyen volt ha így nézzük:
Doujin Budle. -
A 3. részt írtam hogy az oké, de ott is inkább az elején fasza meg a végén a sivatagos résznél.
De az oké legyen a 3. rész az jó lett, mármint kinézetre, de annak tudatában hogy az első rész 2007-es az kicsit gyengének hatott főleg a furcsa 2ds erdőkkel.
De persze érthető már vagy 6-7 éves,
Meg amit írtam is, nehéz összemérni 2 exet, mert a látvány a tech és dizájnból áll, ahogy példaa dizájnra a Bioshock Inf, ami technikailag egy sima full középszerű játék lenne.
Nekem GoW 3-4 ami télleg durva, de tudom hogy a játékmenet kötött nagyoon, de nem izgat, hiszen a GoW ilyen. -
Micsu #145463 a 3as szerintem techben és artban is bőven ráver bármelyik geowra de ezen nem veszünk össze
-
UC>GEOW?
Ezt hogy sikerült kibogózni?
Nem gyengén szubjektív.
UC3-ban vannak szép pillanatok, ahogy a Gears 3-ban végig.
A többi Uncharted a PS3 tulajok képzelt hype-jára épül.
Szép játék, nem akarom lenézni, vagy porba alázni, de ha nem vagy elfogult, az az Uncharted-nek nagyobb a füstje mint a lángja.
Főleg az első részben.
Szeretnék mást mondani de ez van.
Gears 3-ban keményen dolgoztatták az U3 motort, ott odabasz rendesen.
FPS-ben a Killzone 2 vs Halo 3-nál még eliszem hogy nagyobb durranás lehetett, de a Halo Reach - Halo 4-el keményen odatettek a fejlesztők. -
Amit én akartam mondani, nem mintha érdekelne, mert mind2 gép érdekel engem nem választok köztük.
A lényeg hogy mindig mindenben mindenki előre már leírja a microbit, mert hogy a PS4 lesz az egyetlen konzol és ehhez nem fér kétség, a Microsoft labdába sem rúghat.
ÉS HA EGYSZERŰEN lefizetik a fél világot hogy náluk legyen előny?
MIT is számít ez nekem mint játékosnak?
Ha lefizetnek mindenkit, akkor ha fejenállok sem lesz szebb PS4, HW ide vagy oda, és nekem mint játékosnak, az a lényeg amit megveszek és játszom nem a képzelt teljesítmény. -
Micsu #145460 hát nagyon nem mind1 mi van benne, lsd wii és wiiu -
Micsu #145459 de itt azért példálóztunk a hardwareel mivel mind2ő egy konzol ugyanazokkal az alapokkal, softwares dolgokat el lehet egymástól lesni és lopni, a többire meg marad a hardwares előny meg a lefizetések
hamár látvány: uc > geow, last of us meg a többi is, halo 4 rúg még labdába esetleg
-
Nem abba a buliba hoztam fel a pc-t, csak a hardverek példáinál, Arty-nak többekközt.
PS4-nél semmire nem megy el a többlet, nem tudják 100% kihasználni ahogy sem az X360-at sem a PC-t.
"szerinted mit tudnak az msnél amit a sonynál nem? hogy softwaresen megbuhantják úgy a gyengébb gépet hogy alázza az erősebbet?"
Hát ezaz, ez lesz a kérdés, hogy tudják-e.
Ezt most nem lehet még tudni.
Igen, ezek a címek szépek, az Uncharted annyira nem venném a kalap alá, ott kevés szép elem van, technikailag így élőbe végignézve.
TLOU igen, meg a GoW.
2 játék, ami szubjektív hiszen nincsen párja a másik oldalon, Ahogy odabasz a Geras of War is, meg Halo 4 stb.
Azok is baromi szépek.
Egyszerűen más stílus, más dizájn, míg valjuk be a GoW baromi szép, a filmes efektekel egy iszonyúan kötött lineáris játék, a Gears of War xboxon meg kicsit sem az. Legalábbis nem annyira.
Ugyanígy a Killzone, ami megintcsak semmiben nem nagy durranás, Hogy játszottam pl a Halo Reach vagy Halo 4-el.
Lehet ez akár a más dizájz kérdése is, az is hozzáad a látványhoz.