311803
  • Fpocok
    Egyszerűen GYÖNYÖRŰ EZ A VIDEÓ! GYÖNYÖRŰ!!! Imádom, hogy az első dolog, amit ki vesz belőle, az a kamera... amit SENKI NEM KÉRT!!!

Laza: Azt hiszem Skála volt, igen.
  • Laza
    Rácsos, úgyhogy tuti ott nyomja ki a levegőt, mint a X360 Slim ... legalábbis ez lenne ésszerű, főleg egy nyóóc magos masinánál, na meg ha halk ventit akarnak bele, ami képes is hűteni.
  • kill3r21
    Más: Buzi ez az OMSZ
    Győrre irják a rekordot 40,6 fokot...pedig onnan 18 kmre, 41,7 volt a rekord az időjárás állomás szerint...tulaj szerint az adatfeltöltés, rendben volt mégsem jelenik meg a térképen mint adat....már ezt is manipulálják mert a hiradóban jobban hangzik egy nagyváros neve? :D
  • kill3r21
    nagyon szidták a gomb hiánya miatt is pedig szerintem már első bejelikor is volt....
    Kinect télleg gáz, maga a konzol nekem már tetszik....ami nem látszik vajon nyitott a teteje? tud szellőzni?
  • DarkSector
    :DDDDDDD

3000ft. :D
  • Laza
    És az a gomb mégis minek került rá? A némáknak? 'EKSZBÁX ON PLZ' ... mert szépen kell kérni :D

A Kinect meg ilyen bazi nagy? Tuti el fogom dugni (ha valaha lesz ilyen gépem).
    A táp is milyen bazi nagy és még mindig külső ... bár a gép hűtésére jobb hatással lehet ....... ugyan nincs saját hűtése.
  • kill3r21
    Lol a bekapcsoló gomb :D
  • Myselor
    nyár elmehet a büdös picsába mostmár
  • kill3r21
    Xbox One Unboxing...
  • kill3r21
    Nah ki fázik? :D
  • MerlinW
    Valve nem aprózza el:)

DOTA 2 nemzetközi bajnokság (fődíj 1,5millió dollár -> 8. hely: 42ezer dollár)

• Evoluti0N
    A régiózárat nem lehet megkerülni. Csak régiózármentes akármiket lehet venni. Az a lényeg, hogy fake name generátorral csináltass magadnak hamis amerikai címet és azzal regisztrálj be Amazonra. A kártyánál, az országon kívül ofkorsz, igazi adatokat kell megadni.
  • Laza
    'bevásárlóközpont'? Az mi volt akkoriban? Skála, Centrum? :)
    Én vagy lakótelepi játéktermekbe nyomtam, vagy az üllőin a kocsmákban, bár az kicsit messzebb volt :)

Néha rám jön a MAME-zés (és egyéb arcade rendszerek), és régi kedvenceimet nyomom órákon keresztül ... az érzés hasonló, csak kevesebbe fáj :D
    Magic Sword, Shinobi, Shadow Dancer, Rastan, Pyro, Robocop, SF2, Haunted Castle (Caslevania), Contra, Golden Axe, Cabal, Sunset Riders, Gaunlet, Double Dragon (könyökölés rulz! :D), Vigilante, Bionic Commando, Green Beret, stb-stb-stb ... még estig sorolhatnám :) sokszor az a legtöbb idő, hogy kiderítsem mi is volt az a nagyon jó játék, mert ugye a címükkel anno a fene sem foglalkozott :D de sokszor csak böngészem a képeket és úgy látok meg 1-1 rég elfeledett kedvencet, amit azonnal lezúzok :)

Legutóbb a Cadash (videó) megkeresése tartott több napig is :) imádtam, ez alapján (is) indultam el szerintem az RPG-k útján, összefüggő játéktér, szintlépés/fejlődés, jó kis bossok, vehető új páncélok/fegyverek, jó zene, nem töltögetett, szép volt, jó volt, hosszú volt, nehéz volt, minden amit akarsz :)
  • Bence94
    Valaki tud segíteni nekem ? Ha jól emlékszem itt páran már vettek amazonon játékot ami régió záros volt, de valahogy megkerülték.. Ezt szeretném én is megcsinálni csak nem játékkal, hanem konkrétan egy south park egyik évadból szeretnék egy epizódot megvenni hd-ban..
  • Fpocok
    Én emlékszem még, hogy a bevásárlóközpontban a lépcső mellett volt az automata, dobáltam be a huszasokat, amíg a fater vásárolgatott.
  • Laza
    Most nézem, hogy a SF2-ből az első kiadású SNES-es The World Warrior-ból adták el a legtöbet, 6.3 milliót (aztán a Turbo-ból még 4.1 milliót). A többi eladásai meg sem közelítik, még a MD sem. Hihetetlen, hogy akkoriban is már ilyen mennyiséget adtak el ... mondjuk a játéktermek sikeres után gondolom alig várta mindenki, hogy pénzbedobás nélkül rongyosra játszhassa magát a kedvencével ... ezzel magam is így voltam anno :D
    A mai napig megvan SNES-re ez a játék :)
  • Laza
    Nem ciki az, csak furcsa volt, mert az SF széria is a SF2 óta (22 éve) 6 gombos, tehát annyira nem újdonság :)
    De hát az a jó, ha valakinek még a mai napig lehet meglepetéseket okozni :D
  • Fpocok
    Tegnap jött a hír, hogy az xbone recordinghoz live előfizu kell... ma meg jött a Sony, hogy az övéhez nem kell ps+ :D
  • Zóanagyvarázsló
    Ez számomra is érdekesnek tűnik, kinéztem vagy egy hónapja.

Egyébként ha már HoMM, a Disciples 1-2 is mehet mellé.
  • Shep
    Na ne már!
  • Zomil
    Akármennyire is ciki, de néhány régebbi street fighteren kivül a többihez hozzá sem szagoltam :)
    Mortal széria, guilty gear, blazblue, meg még játékgépen tekken :D

De annyira sosem mélyedtem bele ezekbe a játékokba a mortalon kivül.
  • zorrobomber
    Ez is illik a sorba:
    Expeditions Conquistador
  • Zóanagyvarázsló
    A Silent Storm a legközvetlenebb JA-utód II. vh-s, de nem teljesen szokványos környezetben (a fejlsztő a Nival: Etherlords, Blitzkrieg, HoMM V). Ha szereted a WH40k-t, akkor tudom ajánlani a Chaos Gate-et, X-COM-klón, bár kicsit más és bugos tud lenni, de hangulatos és szórakoztató.

A Tinman által említettek is ajánlottak (HoMM mindenképp), leginkább az Incubation követi az említett irányvonalat, de érdemes lehet a többivel is színesíteni a portfóliót. A Fantasy Wars és Elven Legacy amúgy a Panzer General útját követi (leginkább talán a Fantasy Generalhoz és a WH40k-s Rites of Warhoz közelít), csak több a fehjelsztés benne, illetve hősök is vannak.
  • Laza
    Pf, és még pénzbe sem kerül, tehát nem lehet 'drága' ... igazi főnyeremény
  • Laza
    "Mondjuk az kicsit fura, hogy 3-3 ütés/rugás van, kicsi-közepes-nagy"

Te sose játszottál Street Fighterrel? Csak hogy még egy ma is élő híresebb sorozatot említsek :)
  • Zomil
    Pc-n nem érzem darabosnak. Mondjuk az kicsit fura, hogy 3-3 ütés/rugás van, kicsi-közepes-nagy. És emiatt több kombo is van, lenyomni se egyszerü öket, meg megjegyezni se :D
    Egyékbént még egy dolog amit elfelejtettem leirni és még egy verekedös játéknál sem láttam. A tutorial nagyon durva. Konkrétan mindenre kiterjed és mindent bemutat ami a játékban megtalálhato, a karakterekre külön tutorial van ahol a komboik, képességeik be vannak mutatva.

Pl. van olyan tutorial rész is amit még nem tudtam megcsinálni mert olyan összekötött kombot kell benne csinálni :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem átjött.
    Kérdés: grebbernek is? :)))
  • MerlinW
    Ha krájendzsín, akkor szar nem lehet:)
  • grebber
    Hoho Cryengine 3-as havas game :Snow

És free to play lesz. Eddigi egyetlen ilyen amivel játszani is fogok ;-)
  • IMYke2.0.0.0
    Tinman-nek: Charles Ramsey - REMIX - NO DEAD GIVEAWAYS! - igen az, és nem, nem ugyanaz, mint amit annak idején linkeltél.
  • Laza
    "Én az utóbbi években már egyáltalán nem akarok a gép ellen játszani, csak elő emberek ellen"

Természetesen elírtam, és nem 'előemberek' (ősember előtti fázis) ellen akarok játszani, mégiscsak szeretem a kihívást ... élő emberek akartak lenni (tehát még a holtak sem jöhetnek szóba)
  • Laza
    Háát, ez az alapból minden unlockolva van dolog kétélű fegyver. Tény, hogy a single játékkedvet el tudja venni, viszont pl Én az utóbbi években már egyáltalán nem akarok a gép ellen játszani, csak elő emberek ellen ... és más játékban hogy elérhetőek legyenek online játékban a karakterek, ezért végig kell játszogassak egyedül sok-sok órát csak annyit eredményezi, hogy egyszerűen nincsenek unlockolva.

Még utoljára a Soul Calibur 4 -ben játszottam a gép ellen sokat, mondjuk ott 1001 felszerelést lehetett kiszedni, és abból egyedi karaktereket összetenni ... na ezért még érdemes volt :)

Az SF4-el is párat nyomtam csak gép ellen, aztán kizárólag online ... 3DS-en meg csak online, azt sem tudom mit tud egyedül :D

A SkullGirls-ről már régen is hallottam, hogy igazi versenyjáték felépítése van, bár nekem mintha a 2D-s animáció darabos lenne, de mindenképpen ki akarom majd egyszer próbálni.
  • grebber
    Valaki tud infot arról mikor jön a Stargate game 2. epizódja mobilra?
    Itt punnyadok falun pc nélkül és volt időm végigvinni az ep1-et és nagyon jó.Érintőképernyős qte hegyek ;-)
  • Fpocok
    Majd megveszem, ha kap egy 75%-osat.
  • Zomil
    Hát valoban, a stilus ilyen rajzolt/animés. Ez valoban nem mindenkinek jön be(nekem mondjuk nincs vele bajom nagyon szépen igényesen részletesen meg van rajzolva, rengeteg animácioval, szoval nincs összecsapva), ráadásul a belsö is nagyon rendben van, eszméletlen durva a netkod ami egy ilyen játéknál nagyon fontos, de a story mod is elég szorakoztato ugy olvastam(konzolon már megjelent), ráadásul készül a lobby rendszer is meg a ranked játék, kb. minden nap/2naponta frissitik a bétát, szoval dolgoznak vele rendesen nem csak egy gagyi port lesz hálistennek :)
  • Fpocok
    Jól hangzik, de sajnos kár, ahogy kinéz.
  • Zomil
    Kár hogy az összes dlc mellé minden unlockolva volt alapbol...igy a motiváciot erösen lecsökkenti, hogy pl. challange tower-en végigvigye az ember, vagy az összes karakterrel végigvigye arcade modban :S
    Pedig azzal szépen ki lehet tolni a játékidöt...igy nem csak akkor venném elö amikor haverokkal játszani akarok.

Szerencsére itt a Skullgirls ami netkodban rommá veri szegény MK, közben meg egy indie csapat rakta össze...Olyan a netkod hogy amerikaiakkal játszottam 150-200-as pinggel és 0 késés volt a játékban...mind a 10ujjamat megnyaltam utána. Eközben MK-ban random belaggol még a saját région belül is, ilyen out of memory meg hasonlo hibákrol nem is beszélve. Elég szánalmas, hogy csak kibaszták a pc játékosoknak, hogy 2év után szedjenek belöle pénzt, 0ujitás/uj feature-t raktat bele és még a meglévö hibákat is basznak kijavitani, nagyon ugy néz ki, hogy kb. soha nem fogunk patch-et kapni hozzá...Szánalmas.

Akkor inkább már a skullgirls, nagyon korrekt modon össze van rakva az a játék, imádom.
  • Laza
    Még egy kis zene a játékból ... kb fél órán át csináltam a karimat, és egyáltalán nem untam, mint esetleg más játékban, mert közben a zenével együtt nagyon jól elvoltam :)

• IMYke2.0.0.0
    Konzol híján csak nyálcsorgatás a részemről...
    ...a kísérő mások általi fejlesztési kiváló ötlet. Szívesen kipróbálnám :)
  • Laza
    Egy hónapja (sem) jelent meg, a dobozos csak aug eleje óta van belőle :)
    Benne van az összes DLC, minden. Ha jól rémlik 30 eurós ára volt, a dobozos 6000Ft, a Steamen nyári akcióban 5500Ft-ért lehetett megvenni 33% akcióban ... úgyhogy a 3000Ft-os ár jónak számít, szerintem :)

Egyébként meg nem játszom vele boxon, a PC-s fullra húzva hasít mint a villám X360 kontrollerrel :D