311803
-
Gondold akkor újra a béna hasonlatod ... főleg egy olyan termék esetében, ahol köztudott, hogy a kamera drága. -
Amerikában nagyon háborognak a kötelező Kinect miatt és vannak olyan pletykák, hogy Kinect nélkül is kapható lesz az olcsóbb csomag.
Lehet nem megjelenéskor de ha látják, hogy nem annyira fogy a cucc akkor tuti meglépik. -
Micsu #145575 nem egy xbox hál istennek -
nem hiszem el hogy ennél a sacred citadel-nél csak 1600x900 a max. bazki demónál is anyáztam, de hogy a teljesnél is ez van... rohadjanak meg... (pláne rajzolt grafikát nagyítgatni FÚJJJ) -
Ezt a beletekerősdit én sem értem ... poén, hogy ha valamit újra meg akarok nézni, akkor újra letölti :) -
Micsu #145572 nyugi én is így vagyok
én eddig 2 bundlet vettem, érdekelt a 80%a, csak olyan játékot veszek ami érdekel, lehet az 50 ft is ha nem érdekel akkor nem veszem meg -
Hülyeséget írtál.
Ásványvíz 60 ft, a szívószálas rostos meg 150ft és adnak egy szívószálat, amit ha nem adnának lehet olcsóbb lenne lehet nem. -
Engem az csesz fel, hogy mondjuk már 2 percet betöltött a videóból, visszatekerem és nem hogy cache-ből mutatná, mint régen hanem újra elkezdi nulláról betölteni a videót. Lassú/mobilnettel örül az ember ilyennek.
Egyre szarabbak a google szolgáltatások. De még a youtube kinézete is szar lett. -
Én már nem veszek meg minden 1$-os bundlét, főleg nem középárasat ... mert nagyon állat, hogy ennyi pénzért mennyi jó kis játékot lehet kapni, de nem ér semmit ha nem játszom vele, csak gyűjtögetem ... közben egy pár bundle után ott tartok, hogy kifizettem egy olyan játék teljes árát, amivel meg játszanék :)
Szóval legyenek akármilyen jó játékok egy bundleban, ha tudom, hogy nem fogok vele mostanában játszani, nem veszem már meg. -
Aki youtube videókat szokott nézni.. nektek sem szürkül ki egy videó képe, ha már megnéztétek? -
Micsu #145567 sikerült a lényeget felfognod :D
honnan sikerült azt lekövetkeztetni hogy visszatetsző számomra már ne is haragudj (én is vásárlok csomagokat), én arra céloztam hogy sokunknál csak azért van 1-2 cím mert bennevolt egy csomagban, vagy sokatoknál azért mert nagyon jó árban volt, nah ezekkel nem biztos hogy olyan sokat fogsz szórakozni -
Játszhatod a hülyét ... vagy ha nagyon akarod elhiszem, hogy nem játszod ... -
PS4 az egy XBOX? -
Amúgy meg ki akar olyan cégtől venni konzolt, akik minden nap 180fokot fordulnak. Pl ma is. -
Mondjuk PS4, ami 20%-al olcsóbb (azaz a PS4-nél 25%-al drágább) ... erről a 25%-ról beszélünk ... és arról, hogy ezért kéne kamera nélkül árulni ... mert kvára nem kell senkinek, mégis megvetetik. -
Hát más az izlésünk ennyi.
Nekem a PS3-nak ez a pina formálya sem tetszett de játszom rajta nem nézegetem. -
Én majd akkor fogok örülni annak, hogy kisebb, ha mellé társul egy olyan belső kialakítás, ami biztosítja az ideális hűtést halk működés mellett ... ha ez nem valósul meg, akkor szidni fogom és nagyobb dobozba fogom kívánni .... addig pedig reménykedünk :D -
Mennyibe kerül egy sima gép kamera nélkül?
Nem lehet kapni kamera nélkül?
Ja akkor milyen 25%-ról beszélünk?
-
Pedig amikor bemutatták egy gagyi könnyű kis vacaknak tűnt.
És az alakja is vicces, ha a kinézetét nézzük, Mert Xboxnál egyszerű a forma de elegáns, az meg egy ék, amivel max az ajtót támasztod ki.
Szóval egyik sem a külsejével foog hódítani. -
Lehet, hogy a PS4 szarul néz ki, de az xbone hoz képest egy remekmű. Ráadásul méretkülönbségek is durvák. -
"Ha nem nekem kell küln megvenni akkor kit zavar hogy a csomagban van?"
OMG ... ja nem neked kell külön megvenni, hanem beleteszik a csomagba 25% felárért ... pont, hogy ezért kéne külön megvenni, ha akarja egyáltalán az ember ............. nagyon nem akarja. -
Ahogy írtam, számomra egyedül a Saints Row 4 fontos idén - minden más csak ráadás lehet, de nem 0 Day, az biztos. -
A PS4 kelt gagyihatást? Ok, hogy a XOne-t favorizálod (Isten tudja miért), de hogy azzal ellentétben gagyihatásozod a PS4-et azért az már erősen 'márkahű' hozzáállás :D :D
Egyébként Nekem semmi bajom egyik designjével sem, kb leszarom a dobozt, kizárólag a játékok és a játékélmény érdekel. -
Szerencsére szépen fogynak a beszerzendő címek.
De aztán most már tényleg spórolni kell a két Blizz játékra, nameg decemberben még egy zenei albumot is akarok venni magamnak - az sem lesz olcsó. -
Ne tízesével vettem - és mint ahogy tették és teszik is sokan (bármily visszatetsző is számodra), én is volt, hogy csak azért vettem meg rohadt olcsón egy bundle-t, mert volt 1 vagy 2 olyan játék benne, ami kellett (gyakran 4-ed, ötöd áron jutva így hozzá).
Lásd például a Crossworlds-öt és a Men of War: Assault Squad miatt vásárlásomat például. -
RER eset egy kis utalás, tegnapi témára. :) -
Nem kell végigjátszani semmit. Ha egy játék 4-5 órán át szórakoztat, akkor már megérte. Én is a játékaim maximum tizedét játszottam végig... Így felnőtt fejjel egyre kevesebb játék tud végig olyat nyújtani, hogy ne unjam magam halálra a harmadánál. Viszont ahogy feljebb is írtam, az az első pár óra a lényeg, amíg szórakoztat. Hiszen ez a célja.
-
Szerintem ez annyira valószínű, mint amennyira az, hogy megáll 300 játéknál az a Steam fiók :). -
Micsu #145549 és mindet végig is játszod akkor is ha nem tetszik? főleg az indie címek amit 10esével vettél? -
Nem csak Tinmannek van egészen nyugdíjas koráig elegendő játéka.
Sőt, ellentétben vele, én hajlandó vagyok (és a nagy számok törvénye alapján vagyunk még így pár millióan) egy játékot akár többször is végigjátszani, némely esetben - s főképp, mióta STEAM-fiók tulaj vagyok - öcsivmentre is hajtani stb.
Szóval, ha nagyon akarnám, akkor ezzel a 300 játékkal 90 éves koromig el lehetnék, ha a Sors úgy akarná, hogy addig éljek.
Nem fogja. -
Hát pedig a játékosok 99%-át nem érdekli. túl drága miatta a konzol, játékmenettől is inkább csak elvesz, kivéve az ilyen táncos játéknál... na meg hogy állandóan be kell legyen hogy dugva, hogy tudjon kémkedni. -
:D Nők bazze , nők. :D -
Igen, PS4 -re gondoltam.
Nem a külseje miatt veszed? Pfejjj. :P
Emléxem, hogy amikor az asszonynak szereltem át a régi gépemből az alaplapot, akkor sikongatott, hogy neki milyen szép PIROS alaplapja lesz. Na látod, ez a jó hozzáállás :). -
Kérdezd meg Tinman-t hogy meddig ér rá. :D -
Én most nem engedhetem meg magamnak, és amúgy is rengeteg játékom, meg fordításom van, befejezendő a honlapom, van még néhány dallam is a kobakomban, amit trance zenébe öltenék, pár nagyon nézős animém is van, és mindeközben azért melót sem ártana nézni...
Augusztus végén jön ugye a Saints Row 4 - napokig elleszek vele.
Ráér az a Revelations :) -
Pontosan, nemrég kaptam a PS3-at, a géphez járt egy move+kamera+egy játék egy nagy könnyvel.
De ki a búbánatos faxomat érdekli ha adják a géphez?
Ha nem nekem kell küln megvenni akkor kit zavar hogy a csomagban van? -
PS4-et akarod mondani.
Egyik sem kimondottan szép, ez is leegyszerűsített a PS4 is, csak a PS4-nél gagyihatást kelt az emberben, mintha a sejelt részlegen vágtak volna egy darab tüzifát.
X360 olyan kb mint egy testesebb Blúréj lejátszó, nekem a tv alá faszán el fog férni, és sok emberrel ellentétben nem a külseje miatt fogom megvenni, meg hogy milyen színű, hanem a játékok végett.
A stílus naná hogy arra van hogy megvedd és a saját cuccukat hirdetik ezzel nincsen gond, Akit ez befolyásolni tud azt sajnálni tudom csak. -
Senki nem helytálló
Én örülök neki hogy benne lesz!
Tetszik a kinect, 360omhoz is van, nagyon jól elvagyunk vele néha asszonykámmal....bár az egy dolog hogy nagyon olcsón jutottam hozzá....
Ár szempontból lehet rossz hogy a csomagba van... -
De útálom a Microsoft -os tenyérbemászós stílust. Pfejjj. Egyébként csak én érzem picit retronak a design -t? (PS3at se láttam még, nincs mihez viszonyítanom) -
Én is szereztem orosz forrásból Resident Evil: Revelations játékot.
Teljesen angol nyelvű - sőt inkább többnyelvű, illetve sehol sincs említve, hogy orosz. Sem a giftben, sem aktiváláskor nem említette, hogy RU lenne. UE verziónak ismeri fel, ami a shopban is van (és a demó is UE verzió volt).
Kártyákat (7 kártya szedhető ki vele) és achievmenteket is dobál.
(Egy élmény játszani vele. Legfrissebb verzió, mindenféle crack nélkül.)
Torchlight 2-m is RU tages volt, és az sem orosz nyelvű (csak angol nyelv van benne). Az is dobál achikat és kártyákat és a mai napig nem bannolták miatta a Steam hozzáférésem (május óta megvan).