311803
  • Tinman #145617
    Apám pár éve a céges kocsit törte totálkárra, de szó szerint totálkarra így. Igaz ő közelebb volt a 120-hoz, mint a 80-hoz. Elég erős vas volt, semmi baja nem lett szerencsére, csak a légzsák csapta meg keményen.

Abs. nem sajnálom ezeket az állatokat. Zalában k. el vannak szaporodva. De miért?

Mert a pénzesek k. sok pénzért ezeket ölik -.-
  • ffxi
    Én "szétb*sztam" a netet. Különböző bontó és szakfórum 24/7-be járkáltam és lobbiztam. Megúsztam 50k-val cumpakk munkadíj (festés, szerelés) és bontott alkatrészekkel. Másoknak persze nem pénz az 50k, ezért csodálkoztak, hogy 100k alatt nem lehet helyrehozni. Sajnos ez az 50k odatett. Szinte 0 megtakarításom volt, mert a vadat 8k-ér eladtam. 2 hónapig kellett spórolnom rá. De úgyhogy zsíros kenyéren éltem.
  • IMYke2.0.0.0
    Én is.
    Ráadásul, mázlisták vagyunk ezen a vidéken [Dráva], mert bár járnak a szomszédos településre a katonák a lajtos kocsival [náluk az eü-határ feletti az arzén a vízben], nálunk még fúrt kutak is vannak, valódi artézi vízzel.
    Sajnos, a mi udvarunkban már nincs kút, pedig felnőtt rosszcsont koromig volt.
    A csapvíz meg persze nem artézi, de nem is városi klóros.
  • Totti5
    A legjobb a csapvíz. Sokáig én is ásvnyvizen éltem, de vettem víztisztítót ( nem mintha létszükség lenne, mert a csapvíz minősége nagyon jó ), de ezzel még jobb!. Van szódagép is. Minden adott. Nomeg hosszú távon olcsóbb is és a műanyag üvegek sem tornyosodnak naponta ( ami biztos hogy valamilyen szinten szennyezi a vizet ami benne van ).
  • IMYke2.0.0.0
    Biztos velem van a baj, de... nem céges autó? A cégnek kell elintéznie, és nem neked kifizetni - hiszen, ha másért nem is, de ez rajtad kívülálló okokból következett be [mert, ha teszem azt fél liter anyósdöngető után ültél volán kormány mögé, akkor megérdemelnéd, de így... ].
  • Botond #145612
    Dettó.
  • MerlinW
    Én máig csapvízen élek:) Pénzt nem adok olyan dologért (elég a csatornadíj), aminek alanyi jogon járnia kellene minden élőlénynek a bolygón. Bejön a palackozott oxigén, azt is minden lökött venni fogja:)

PS.: Azt ugye senki sem hiszi, hogy valódi ásványvíz van a palackokban?:)
  • ffxi
  • Botond #145609
    Biztosító nem fizet?
  • genndy
    Bezony, házi limonádé nagyon jó.
    Hasonlóan jókat tudok nyilatkozni a (szigorúan) házi bodzaszörpről is, az is valami isteni tud lenni (sajnos mi nem tudunk csinálni, csak kóstoltam, de eszméletlenül frissítő tud lenni, ha jól csinálták meg).
  • Tinman #145607
    Első dolgom volt mondani a főnökömnek, hogy részletekbe, fizuból levonva... k. nem menne amúgy sem másképp -.-
  • Tinman #145606
    Mázlista... neked nem tört búrád+lámpa :-)

Viccelek, bár k. nem vicces :-(
  • Botond #145605
    Xbox360on is pár hónapja ingyenes az explorer.
  • Tinman #145604
    Apropó ásványvíz.

Vagy 10 éve mást nem is iszok, csak különféle ásványvizeket. Kb. már szagról megmondom, melyik melyik... de már kicsit untam.

És újra felfedeztem a limonádét!

Finoman lehűtve, NEM olympus meg a jó ég tudja milyen mesterséges szarokkal telenyomott lé, hanem citrom. Boltba megvesz, utolsó csepp is kisajtol, bele a lehűtött vízbe... ha édesszájú vagy mehet bele kis cukor is.

Priceless és abs. egészséges! (Na jó, ha a cukorral eltúlzod, akkor kevésbé, de még úgy is túltesz a bolti szemeteken.)
  • Fpocok
    Tudom. Azt hiszem Sonynál csak a multira vonatkozik ps+
  • ffxi
    ...-50k a megtakarításból :S
  • IMYke2.0.0.0
    Fpocok, kapaszkodj meg: "Nemcsak a DVR nem lesz ingyenes az Xbox One-on[/url

A [url=http://www.xbox.com/en-US/Live#features]hivatalos weboldal
    felsorolja azokat a funkciókat, melyeket csak a Gold tagok használhatnak, ezek a következők:

- Multiplayer
    - Prémium szórakoztató alkalmazások
    - Internet Explorer a tv-képernyőn
    - Exkluzív vételek és különleges ajánlatok
    - NFL
    - OneGuide
    - DVR

A fentiek szerint még a böngésző és a Skype használatához sem lesz elég megvenni a konzolt és internet előfizetéssel rendelkezni, ami finoman szólva is igen érdekes döntés a Microsoft részéről."
  • ffxi
    Részvétem. Velem 2 hónapja kottára ugyanez a forgatókönyv zajlott le. Most 2 hete lett kész. Mivel saját zsebből, ezért tartott eddig :S Yah első "balesetem" is egyben.
  • IMYke2.0.0.0
    Hú...
    Belegondolván, hogy emberek is haltak meg nem is egyszer ilyen ütközésekben, szegény állatok kárára is, hát, a Szerencse most Veled volt.
  • Tinman #145598
    Autós téma.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Céges verdával fogtam egy 4 lábú barna, erdei teremtményt, mely kb. 3x magasabb, mint 1 kutya.

Eredménye:

- bal első lámpa és lámpabura
    - lökhárító
    - motorháztető egy része
    - bal első sárvédő
    - hűtő
    - duda (WTF!)
    - rendszámtábla + tartó

Mázli, hogy 80-al mentem nagyjából, másképp rom lett volna abból kis kocsiból. Így annyira nem vészes, bár a hűtővíz kb. a kerekekből is fojt.

Na most kb. fél milla km van mögöttem, SAJNOS nem nagyon van olyan nap, amikor ne vezetnék, meg nem gamerként elég korrektnek tartom a reflexeim, de így még nem jártam...

Nem a dögöt érzékeltem először, hanem azt, hogy mi a szar az a sok kis fényes csillogó valami? Jah, csak az autó darabjai... öööö.
    A köv. ezredmásodpercben döbbentem, hogy elkaptam egy monster hátsó felét... ekkor satuztam, de minek? Sok értelme akkor már nem volt.

Aztán pánikszerűen téptem elfelé, momentán nincs kedvem sérült boss-okért fizetni, a tudjukkiknek sokat. Tudtam persze, hogy ezzel sokáig nem jutok, de egy 10-est mentem a célomig, szerencsére az utolsó pár 100m-en forrt csak fel...

Konklúzió: Bassza meg. -.-

• IMYke2.0.0.0
    Gondolom, ezt már láttátok:
    Sniper Elite: Nazi Zombie Army 4-Pack - GMG - STEAM - 75% - 10,99 €. (2,75 per koponya)
  • IMYke2.0.0.0
    A Nuuvem oldala csak nálam akar megnyílni?
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértünk, az általad akkoriban linkelt sokkal jobb. :)
  • IMYke2.0.0.0
    * F1 2012™ - 75% - 7,49 €
    * The Incredible Adventures of Van Helsing - 50% - 5,49 €
  • Tinman #145593
    Nem rossz, de a másik félelmetesen fülférges :-D
  • IMYke2.0.0.0
    STEAM napi (48 órás):
    * Shadow Warrior Classic Redux - 66% - 3,40 €
    * Duke Nukem 3D and Shadow Warrior Bundle - 66% - 4,76 €
  • MerlinW
    Meglépheti, amerikai stílusban.. vagyis 2 éves PSN hűségszerződéssel:)
  • IMYke2.0.0.0
    Rosszul fordítasz, mert nem veszek meg mindent - csak azt a csomagot, amiben legalább 2 vagy 3 olyan játék van, amit régóta vártam olcsón, vagy kell, esetleg így válik teljessé egy sorozat.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, bizonyosan nem tartana ki, ha naponta annyit tudnék játszani, amennyit legszívesebben játszanék.
    Így viszont, előferdülhet az is, hogy sosem érek a gyűjteményem végére - de, mint annyiszor már, MerlinW véleményével tudok azonosulni: lehet, hogy csak 1-4 órát tudok játszani ezekkel, és megunom, mert mindig jön új és más, de a lényeg, hogy tisztességes úton jutottam hozzájuk, és bármikor játszhatok én, vagy rokonom vele / velük, ha úgy kívánják.
  • Fpocok
    Igen. Minden oylan, mint szokott lenni, csak most megint visszaváltottam FF-re mert chrome beszart.
  • Laza
    Lefordítva: megveszel mindent ami olcsó, hátha egyszer valamikor valakinek jó lesz :)
  • IMYke2.0.0.0
    Flash meg minden rendszerösszetevő friss?

Én még mindig nem tettem fel Win7 SP1-et.
    Majd 64-bitest, valamikor... Valamikor.
  • Micsu
    ez rendben van de most arról volt szó hogy te mivel és meddig fogsz játszani
    arra próbáltam célozni hogy nem biztos hogy kitart a jelenlegi gyűjteményed a nyugdíjig
  • Fpocok
    Akkor nálam van a gond. Azóta nem csinálja, hogy újraraktam a winfost.
  • IMYke2.0.0.0
    De igen. Sőt, rajta van az is, hogy "Watched".
  • IMYke2.0.0.0
    Gondolom, észrevetted a stilisztikai zárójelet - jelezni kívántam, megelőzendő az ellenvéleményezést, hogy lehet, hogy Neked [és ezek szerint mégse] nem dívik bundle-ket venni, de attól még tud költséghatékony lenni, ha csak akár 1 értékesnek vélt játék is van benne.

Arról meg aztán végképp nem dönthetünk most, hogy esetleg gyermekeink (nekem nem hiszem hogy lesznek), esetleg keresztfiaink, lányaink, rokonaink, mikor átugranak hozzánk, nem örülnek majd azoknak a "nah ezekkel nem biztos hogy olyan sokat fogsz szórakozni"-kategóriás játékoknak... hiszen, nem mindenki akar azonnal egy Elen Kvékkel játszani 6-8 évesen, vagy egy késő esti vacsora, dumcsi után, felnőtt fejjel...
  • Laza
    Meglátjuk, mire nálunk is használható lesz, addig talán lesz is olyan csomag ...

Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy a Sony tényleg meglépi-e az 500$-os PS4+Vita csomagot :)
  • Micsu
    lassan már semmi sem úgy lesz ahogy azt az e3on leadták, ez az igazi xbox360, fail lol
  • DarkSector
    ok már kezdtem aggódni
  • Fpocok
    Valahol írták, hogy kamera nélkül csak valamikor jövőre.