311803
  • ffxi
    Skyrim LE? :P
  • Botond #145656
    MJ experience megérte a 650et, asszony egy órája elvan vele. :)
  • DarkSector
  • kill3r21
    Kémkedjen, ha valaki az én szőrős bitangnagy seggemre kiváncsi akkkor egészségükre :D
  • Rapid81
    Én összeszedtem, mikor csaptam ilyet teremtményt. Azon anyáron vagy 5-6x bográcsoltunk belőle. Jobb első lámpa, + kis motorháztető horpadás + jobb első sárvédőív kapott. Megálltam, kiszálltam a kocsiból, aztán közöltem a többiekkel, hogy addig nem megyünk sehová, amíg meg nem lesz, amiért összetörte az 1 hetes első lámpámat. :)
  • ZsZso
    Szomorú vagyok, hogy nem láttam. Na majd legközelebb (az vígasztal csak , hogy kuponom nem is lett volna hozzá). :)
  • DarkSector
    Hát egyrészt magánembernek 26k-t utalgatni nagy felelőség, én ezért mondom azt mikor vga-kat meg ps3-akat ajánlgattak nekem ph-n hogy a legnagyobb összeg 1x volt mikor egy 10-est fizettem, de azt is asszem utánvéttel, és akkor sem lehetek biztos hogy nem basznak át.

Szóval ennyit erről.

Amúgy a pénzt egy számlára utalta, ha van nyoma a beszélgetésnek feljelentést kell tenni.
  • Fpocok
    Ott a ph megbízhatóság. Olyannal nem is üzletek, akinek kevesebb jó pontja van mint nekem. Előre meg nem utalgatunk.
  • MerlinW
    Ejj, te. Karácsonykor 10 pénz volt a teljes csomag (X2, X3, TC, Prelude). Ebből még lejött az 50-75%-os kupon is:)
  • DarkSector
    Istenem rosszabb vagy mint én a COH2-vel. :D
  • DarkSector
    Skype GOLDOSNak tenni meg INTERNET böngészést az x360-on is lúzer megoldásnak véltem, de erre van a telefon & pc.
  • davidka003
    Off de jót röhögtem:

"Üdv !
    Sajnos én is bedőltem kb két és fél hete egy csalónak. Samsung galaxy tab 2-t árult nagyon meggyőző levelezés után,miszerint ő nem csaló,átutaltam az árát 26.000 ft postával együtt... De azóta se tab,se pénz se eladó. Persze az apród nem segít semmit, még egy emailt sem képes írni neki,hogy jelentkezzen. Hátha.... Forduljak a rendőrségre... Persze megtettem, de a tavalyi ügyeiből okulva nem történt semmi... Szóval aki egy bizonyos Zádoriné Cseh I (nő) üzletelt,kérem jelentkezzen,vagy ha üzletelni akar NE tegye!!! CSALÓ !!!!!!!! Köszönöm "

Na most egy az, hogy aki aprón üzletel az meg is érdemli. (nincs értékelési rendszer ergo számomra mindenki csaló ott)
    Kettő, hogy az ár alapján látszik, hogy átbaszás.
    Három, hogy azt mondta magáról, hogy nem csaló nyugodtan utalj nem verlek át. Seems legit.
  • davidka003
    Nekem egyik se sincs meg. Defcont kb 1 éve odaadta haver warezban akkor tetszett. Uplink meg fasza kis hacker játék. Elődeit toltam.
  • ZsZso
    Mért nincs Mac -em?! Brühühü.
  • bon
    Ez is kimarad a részemről.
  • Tinman #145642
    De mi jön be rajta?

Csupa olyan game, melyek fillérekért (se) voltak már ilyen-olyan korábbi bundle részeként.
  • genndy
    Vagy hagyd egy kicsit állni, akkor is gyorsan kimegy a szaga.
  • IMYke2.0.0.0
    Én ezt a bundle-t is kihagyom.
  • davidka003
    Ez mondjuk vicces: Pay $19.99 or more to unlock Prison Architect early access!
  • davidka003
    Nekem nagyon bejön. Meg is veszem.
  • Tinman #145637
    Új Humble Weekly egy nulla.
  • MerlinW
    A klórra pont jó a tisztító. Értsd egy kancsó, amiben átfolyik egy szűrőn a víz. Nem is drága, gyors, kényelmes.
  • ffxi
    Persze még mindig 1000x jobb itt a vízminősége, mint ahonnan jöttem. De a klór és a szaga miatt kényszerülök a lépésre. Lehet, hogy finyás lettem? :)
  • MerlinW
    Be kell menni az önkormányzathoz/vízműhöz és beadni egy kérvényt/nyilatkozatot/ultimátumot/fenyegetést/kvanyátokat, hogy amíg nincs szolgáltatás (ivóvíz), addig nem fizetsz egy fillért sem. Én nem fizetnék az 100. Ha problémáznak juttasd eszükbe az alkotmányunkat, vagy az EU-ét, franc tudja, valahova bele van vésve:)
  • davidka003
    Én jelenleg is Afrikában érzem magam. 35 fok a szobában...pffff
  • davidka003
    Gyakorlatilag sehogy sem jött volna ki jobban ha ott marad úgy látom. :\
  • MerlinW
    Én is minden év kb. negyedét Afrikában töltöm, így ismerem a dolgot.
    Felforralni a vizet iváshoz azonban minden téren butaság. Egyrészt pont a szükséges ásványok és baktériumok tűnnek el vele, másrészt szomjan döglesz, mire lehűl:). Az állott víz pedig szintén nem egészséges.

Ha valahol koszos a víz, ott az import/tisztított palackozottat kell inni. Itthon kristálytiszta vizünk van, nem kell vele semmit csinálni, csak ártasz vele. Max tisztíthatod géppel, de akkor meg mi jut az immunrendszernek?:)
  • Tinman #145630
    +1
  • Tinman #145629
    Ha ottmaradok tuti megkeresik a sérült fecskét és kifizettetik velem a tudjukkik.
  • genndy
    ffxi most biztos jobban tudja, de asszem az elütött állatot be kell mutatni, ki kell fizetni, rendőr is az alapján veszi fel a jegyzőkönyvet (nem volt még semmi ilyenem hál'istennek, csak a hallottak/olvasottak alapján írom).
    Mivel Tin elhajtott, ezért gondolom hogy a javítás a nyakába szakad, mert nincs semmi bizonyítéka.
  • ffxi
    Igen van. Vadkárosításér még neked kell fizetned. Ezért vagy gyorsan elhúzol a tethelyszínéről, vagy "eltűnteted" a bizonyítékot. Én az útóbbit tettem :)
  • Fpocok
    Spelunkyhoz vannak trading kártyák. De jó :D
  • Tinman #145625
    Ilyen esetben csak Casco fizet, de az is csak akkor, ha + vadkárra is kötsz!

Ezen kfb van semmi más :-(
  • davidka003
    Csapvíz nálam is nyerő. Elég jó minőségű, szép tiszta, nem klóros.

Viszont szoktam venni citromos/bodzás ásványvizet ilyenkor nyáron. 80 Ft/1,5L Penny.
  • Tinman #145623
    Értem az álláspontod, de ígérem lefényképezem, mi jön a csapból.

Enyhén barna sáros, homokos, agyonklórozott maszat... azzal magyarázzák a vízmű emberei, hogy öregek a nyomócsövek, cserélni kéne, de nincs rá píz.

Azé' 11k-t simán perkálunk/hó víz+csatornára.
  • davidka003
    Állatnál is van ilyen, hogy cserbenhagyás?
  • ffxi
    Szintén csapvíz. Csak előtte felforralom. Mert olyan helyről jöttem, ahonnan "veszélyes" a csapvíz. Így megszokásommá vált. Nem tudok lemondani róla.
  • IMYke2.0.0.0
    Szomszéd település azért érdekes, mert mellettük van egy tó, és a vízgyűjtő területük miatt a fúrt kútjaik nem egészségesek, és rengetegen használják.
  • Tinman #145619
    Magyarország. 2013. Tessék felébredni.

Itt minden a te felelősséged, minden neked fáj anyagilag.
  • genndy
    Az a baj, hogy mit mond, mi történt? Betétlap nincs, és lényegében cserbenhagyásos balesete volt. Úgyhogy a cég fogja intézni, de ő fogja fizetni